Η ΔΙΑΔΡΟΜΗ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ ►

3 γενιές δυναστειών διασημοτήτων

Οι ψυχολόγοι πιστεύουν ότι ένα ταλέντο στη δημιουργικότητα μπορεί να μεταφερθεί από τους γονείς στα παιδιά. Η άμεση απόδειξη που αναδύεται στο μυαλό μας όταν το ακούμε είναι οικογένειες διασημοτήτων που έχουν βασιλέψει στο Χόλιγουντ εδώ και δεκαετίες και έχουν μεγαλώσει ισχυρότερα με τις νέες γενιές τους.
1. Tippi Hedren, Melanie Griffith και Dakota Johnson
Η Hedren ήταν μια από τις μούσες του Alfred Hitchcock και την θυμόμαστε περισσότερο για την εκπληκτική της παράσταση στο Birds (1963). Η κόρη της Melanie ακολούθησε τα βήματά της και γρήγορα κέρδισε μια θέση στον ήλιο χάρη στα μακριά πόδια και το ταλέντο της. Ένας από τους πιο διάσημους ρόλους του Griffith μέχρι σήμερα ήταν στο Working Girl (1988), που της έφερε μια Χρυσή Σφαίρα για την Καλύτερη Ηθοποιό. Τώρα, είναι η ώρα της κόρης της Melanie να λάμψει. Η Ντακότα Τζόνσον αναλαμβάνει με αυτοπεποίθηση το Χόλιγουντ και επικεντρώνεται σε σοβαρούς ρόλους μετά την ολοκλήρωση της δουλειάς της στη σειρά Fifty Shades .
2. Betty Witherspoon, Reese Witherspoon και Ava Phillippe
Ενώ η Reese είναι η πιο διάσημη από τις 3 κυρίες, μπορεί να είναι θέμα χρόνου πριν η Ava ανέβει στην περίσταση. Η Betty Witherspoon, η μαμά της Reese , πέρασε με μεγάλη νοημοσύνη μαζί με εκπληκτική εμφάνιση στα κορίτσια της καθώς έχει 3 βαθμούς και εργαζόταν ως καθηγήτρια νοσηλευτικής. Η ίδια η Reese είναι επιτυχημένη ηθοποιός και νικητής του Όσκαρ. Όσο για την Ava, αυτή τη στιγμή ασχολείται με τη φωτογραφία και δεν μπορούμε να περιμένουμε να δούμε πώς θα αποδειχθεί στο μέλλον.
3. Galina Jovovich, Milla Jovovich και Ever Gabo Anderson
Η μαμά της Μίλα ήταν ηθοποιός, όπως και η κόρη της, όταν ζούσαν στην ΕΣΣΔ. Η εμπειρία της αργότερα της επέτρεψε να γίνει χρήσιμος πράκτορας για την κόρη της. Η ίδια η Μίλα είναι πλέον γνωστή στο Χόλιγουντ, ειδικά για το ρόλο της ως Αλίκη στο franchise ταινιών Resident Evil . Το ταλέντο της Galina και της Milla έχει πλέον μεταφερθεί στον Ever Gabo, ο οποίος εμφανίστηκε μαζί με τη μαμά της στο Resident Evil: The Final Chapter (2016) και σύντομα θα δει να παίζει μια νεαρή Natasha Romanoff στην επερχόμενη ταινία Black Widow .
4. Priscilla Presley, Lisa Marie Presley και Riley Keough
Η Priscilla ξεκίνησε ως ηθοποιός και εμφανίστηκε ακόμη και σε 3 ταινίες Naked Gun , αλλά αυτή τη στιγμή είναι η πρόεδρος της Elvis Presley Enterprises, μιας εταιρείας που διαχειρίζεται την τεράστια κληρονομιά του πρώην συζύγου της. Η κόρη της, η Λίζα Μαρί, κληρονόμησε το ταλέντο του τραγουδιού του πατέρα της και κυκλοφόρησε 3 στούντιο άλμπουμ. Ωστόσο, η Riley μοιάζει περισσότερο με τη γιαγιά της και έχει επίσης αφιερώσει τη ζωή της στον κινηματογράφο. Έχει πρωταγωνιστήσει σε ταινίες όπως το Magic Mike (2012) και ο Logan Lucky (2017), και μάλιστα έλαβε υποψηφιότητα για τη Χρυσή Σφαίρα για την απόδοσή της στην τηλεοπτική μίνι σειρά The Girlfriend Experience (2016).
5. Gayle Gaston, Robin Wright και Dylan Penn
Είναι ενδιαφέρον ότι η Gayle Gaston ανακάλυψε τις ηθοποιίες της ακόμη και αργότερα από την κόρη της. Η πρώτη εμφάνιση της Gaston στις ταινίες χρονολογείται από το 2011. Έκτοτε, έχει προσθέσει μερικές ακόμη πιστώσεις στη φιλμογραφία της και έχει αρκετές που δεν έχουν κυκλοφορήσει ακόμη. Η κόρη της Ρόμπιν ενεργεί από το 1983 και είναι πιο γνωστή για την Πριγκίπισσα Νύφη (1987), την Wonder Woman (2017), καθώς και για την τηλεοπτική σειρά House of Cards , η οποία της έφερε επίσης μια Χρυσή Σφαίρα. Όσο για την Dylan , ξεκινά μόλις την καριέρα της σε ταινίες και μοντέλα.
6. Ingrid Bergman, Isabella Rossellini και Elettra Rossellini Wiedemann
Η Σουηδική ηθοποιός Ίνγκριντ Μπέργκμαν ήταν θρύλος του Χόλιγουντ με βραβεία στο όνομά της όπως το Όσκαρ, η Χρυσή Σφαίρα, η BAFTA και πολλά άλλα. Η Μπέργκμαν είναι πιο γνωστή για τους ρόλους της στην Καζαμπλάνκα (1942) και στο Spellbound (1945). Η Isabella γεννήθηκε επίσης με αγάπη για την ταινία και δανείστηκε τα ταλέντα της σε πολλές ταινίες, όπως το Blue Velvet (1986), το Crime of the Century (1996) και η Joy (2015). Σε αντίθεση με τη γιαγιά και τη μητέρα της, η Ellettra δεν έγινε ηθοποιός και αντ 'αυτού επέλεξε να επικεντρωθεί στη μοντελοποίηση. Ποζάρει μεταξύ άλλων για το Vogue, το Harper's Bazaar και το GQ .
7. Nena von Schlebrügge, Uma Thurman και Maya Hawke
Η μητέρα της Uma Thurman ήταν ένα υπέροχο μοντέλο στα πρώτα της χρόνια. Η Nena έχει πλέον εγκατασταθεί και διαχειρίζεται το Menla Mountain Retreat, ένα θιβετιανό θέρετρο στην καρδιά της Νέας Υόρκης. Η καριέρα της Uma σταμάτησε στα ύψη μετά τη συνεργασία της με την Quentin Tarantino στην εικονική ταινία Pulp Fiction (1994) και στη σειρά Kill Bill . Από τότε επέκτεινε σε μεγάλο βαθμό τη φιλμογραφία της και συνεχίζει να εμφανίζεται σε ταινίες. Αργά, ωστόσο, ο φακός της Thurman μεταδίδεται στην κόρη της, Maya , η οποία είναι ήδη το αστέρι της επιτυχημένης σειράς Netflix Stranger Things και έχει και άλλα συναρπαστικά έργα στο μέλλον της.
8. Debbie Reynolds, Carrie Fisher και Billie Lourd
Η Debbie Reynolds και η κόρη της Carrie ήταν και οι δύο ταλαντούχα ηθοποιοί. Η Reynolds είχε ρόλους σε πολλές ταινίες και τηλεοπτικές εκπομπές και θυμάται επίσης τα μουσικά της δώρα. Η Φίσερ ήταν πιο γνωστή για το ρόλο της ως πριγκίπισσα Λέια στη σειρά Star Wars και παραμένει για πάντα στις καρδιές πολλών οπαδών της. Η κόρη του Φίσερ, Μπίλι , συνεχίζει τώρα την κληρονομιά της γιαγιάς και της μαμάς της. Εμφανίστηκε επίσης στις νέες ταινίες του Star Wars με τη μητέρα της και είναι επί του παρόντος καστ στη σειρά επιτυχίας American Horror Story .
9. Blythe Danner, Gwyneth Paltrow και Apple Martin
Η ηθοποιός Gwyneth Paltrow, που βραβεύτηκε με το Όσκαρ, αναλαμβάνει ξεκάθαρα την ταλαντούχα μητέρα της, η οποία έχει επίσης τη δική της φιλμογραφία . Ο Blythe εμφανίστηκε σε ταινίες όπως το 1776 (1972), το X-Files (1998), το Meet the Parents (2000) και πολλά άλλα. Η Gwyneth βρήκε επίσης άλλο πάθος και, εκτός από τη δράση, είναι η ιδιοκτήτρια της εταιρείας τρόπου ζωής Goop και καταφέρνει να λάμψει στη μεγάλη οθόνη. Η κόρη της, η Apple, δεν έχει ακόμη βρει την κλήση της, αλλά λαμβάνοντας υπόψη το οικογενειακό της υπόβαθρο, γνωρίζουμε ότι κοιτάζει μεγάλα πράγματα για το μέλλον της.
10. Bebe Buell, Liv Tyler και Lula Rose Gardner
Η Liv Tyler ήταν πάντα προορισμένη για το μεγαλείο, καθώς και οι δύο γονείς της είναι μουσικά θαύματα. Η μαμά της, η Bebe Buell , ήταν μια διάσημη τραγουδίστρια και ένα μοντέλο μόδας με 8 άλμπουμ στούντιο στο όνομά της. Η Λιβ πήρε διαφορετική κατεύθυνση από τους γονείς της και αφιέρωσε τη ζωή της στον κινηματογράφο. Είναι πιο γνωστή για τους ρόλους της στη σειρά The Lord of the Rings , Armageddon (1998), Ad Astra (2019) και πολλά άλλα. Η Liv μεγαλώνει επίσης 3 παιδιά , ένα εκ των οποίων είναι κορίτσι και είναι ήδη τόσο όμορφη όσο μια εικόνα. Η Μικρή Λούλα Ρόουζ Γκάρντνερ διαθέτει πολλά ταλέντα στα γονίδια της, οπότε είμαστε ενθουσιασμένοι που βλέπουμε τι θα κάνει στη ζωή της.
Μπόνους: Stellan, Alexander, Gustaf και Bill Skarsgård
Δεν μπορούσαμε να βάλουμε τα καπέλα μας σε αυτήν την εξαιρετική ανδρική οικογένεια που έχει συγκεντρώσει ένα τεράστιο ταλέντο σε μόλις 2 γενιές. Οι Skarsgårds είναι ένα πολύ γνωστό όνομα στη βιομηχανία του κινηματογράφου με τον πατέρα τους Stellan να ανοίγει το δρόμο για τους γιους του. Από τα 8 παιδιά του, τα 3 έχουν ήδη μεγάλη ζήτηση στο Χόλιγουντ: Ο Αλέξανδρος πρωταγωνίστησε στη σειρά True Blood και Big Little Lies, καθώς και στην ταινία The Legend of Tarzan (2016), μεταξύ πολλών άλλων. Ο Μπιλ είναι πιο γνωστός για το ρόλο του ως Pennywise στη σειρά ταινιών πληροφορικής . Ο Gustaf πρωταγωνιστεί στο σόου επιτυχίας Vikings. Κάτι μας λέει ότι η βασιλεία της οικογένειας Skarsgård θα συνεχιστεί για πολύ καιρό.

ΣΧΟΛΙΑ

0 Σχόλια