Η ΔΙΑΔΡΟΜΗ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ ►

Ζώδια Ιουλίου 2020 και κόσμος

1 Ιουλίου εξάγωνο Ερμή Ουρανού
βοηθάει στο να κάνουμε αλλαγές, γίνονται ενδιαφέρουσες συζητήσεις, θετικό για όσους δουλεύουν με το ίντερνετ και στον χώρο της πληροφόρησης. Επαναστατικό πνεύμα, ευστροφία, ταλέντο στην ομιλία. Αντίληψη, Μεταρρυθμίσεις. Εφευρέσεις.
σύνοδος Ηλίου –Ερμή θετική διέλευση για συζήτηση προσωπικών θεμάτων, υπάρχει κατανόηση και μπορούμε να αναλύσουμε τις θέσεις μας. Υποκειμενικότητα.
εξάγωνο Ηλίου –Ουρανού ευσυνειδησία, πρωτοπορία, ελευθερία, ευκινησία, βελτίωση, πρόοδος, αλλαγές.
2 Ιουλίου ο Κρόνος εισέρχεται και πάλι στο ζώδιο του Αιγόκερω στις 1:42 π.μ.
8 Ιουλίου τετράγωνο Ερμή –Άρη ξεροκεφαλιά, υπερβολή, μουρμούρα, νεύρα, αρνητικό για δικαστικές υποθέσεις, λογομαχίες, φασαρίες.
12 Ιουλίου Ο Ερμής και παλι σε ευθεια πορεία του στην 5η μοίρα του Καρκίνου ώρα 10:21 π.μ. τρίγωνο Ηλίου –Ποσειδώνα εσωτερικές εμπειρίες, θάλασσα, μακρινά ταξίδια, δραστηριά φαντασία, ενθουσιασμός, έντονη διαίσθηση.
14 Ιουλίου αντίθεση Ηλίου Δια σπατάλη, επίδειξη για φιγούρα, σύγκρουση και πρόβλημα με τον νόμο, αλαζονεία, υπερηφάνεια, κακή διατροφή, υπερβολές γενικότερα.
15 Ιουλίου αντίθεση Ηλίου Πλούτωνα απώλεια και ταλαιπωρία. Δοκιμασία, αδυναμία πραγματοποίησης, έπαρση, υπερηφάνεια, επιβολή εξουσίας και ελέγχου. Φανατισμός.
21 Ιουλίου αντίθεση Ηλίου –Κρόνου απομόνωση, καταπίεση, απαισιοδοξία, αρνητικότητα.
22 Ιουλίου Ο Ήλιος εισέρχεται στο ζώδιο του Λέοντα στις 10:38 π.μ. εξάγωνο Ερμή –Ουρανού βοηθάει στο να κάνουμε αλλαγές, γίνονται ενδιαφέρουσες συζητήσεις, θετικό για όσους δουλεύουν με το ίντερνετ και στον χώρο της πληροφόρησης. Επαναστατικό πνεύμα, ευστροφία, ταλέντο στην ομιλία. Αντίληψη, Μεταρρυθμίσεις. Εφευρέσεις
27 Ιουλίου εξάγωνο Δια Ποσειδώνα υπερβολική γενναιοδωρία, αγάπη για την μεταφυσική και την θρησκεία. Πλούσια συναισθηματική έκφραση. Κέρδη , φιλευσπλαχνία και πάθος. τετράγωνο Αφροδίτης –Ποσειδώνα αναποφασιστικότητα, προβλήματα, ψευδαισθήσεις και πλάνη, παραλογισμός, δυσκολίες, αβεβαιότητα και απογοήτευση.
τετράγωνο Ερμή –Άρη ξεροκεφαλιά, υπερβολή, μουρμούρα, νεύρα, αρνητικό για δικαστικές υποθέσεις, λογομαχίες, φασαρίες.
30 Ιουλίου αντίθεση Ερμή Δια απερισκεψία, υπερβολές, κακοήθεια, αποτυχία, αδιαφορία, αμέλεια, έλλειψη εντιμότητας, επιπολαιότητα, ανοησία.
τρίγωνο Ερμή –Ποσειδώνα φαντασία, δημιουργία ,όραμα, κατανόηση, ιδεαλισμός, εξυπνάδα, ενημερότητα, προαίσθημα, πνευματικές σχέσεις.
ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΙΟΥΛΙΟ..

Ο Ιούλιος μας δείχνει την τελευταία έκλειψη του καλοκαιριού στο ζώδιο του Αιγόκερω για τα επόμενα 6 χρόνια και ο Κρόνος επιστρέφει και πάλι στον Αιγόκερω κάτι που δεν θα συμβεί ξανά για τα επόμενα 27 χρόνια. Είναι σημαντικό να χτίσουμε ό, τι καλύτερο για να αντέξει στον χρόνο και όχι κάτι πρόσκαιρο σε σάπια θεμέλια. Επιπλέον, ο Ιούλιος φιλοξενεί τη δεύτερη νέα σελήνη στον Καρκίνο. Η άλλη που πραγματοποιήθηκε ως γνωστόν ήταν η ηλιακή έκλειψη στο θερινό ηλιοστάσιο στις 0 μοίρες του Καρκίνου, τον Ιούνιο. Το να έχουμε δύο νέα φεγγάρια στο ίδιο ζώδιο είναι ένας τρόπος του σύμπαντος για να μας ενημερώσει ότι χρειαζόμαστε μια επιπλέον δόση αυτής της ενέργειας για να ενσωματωθούμε σε αυτήν τη δόνηση στη ζωή μας. Έτσι λοιπόν η δεύτερη νέα σελήνη στο ζώδιο του Καρκίνου, και πάλι, κυβερνάται από τον Κρόνο για να μας δείξει ότι πρέπει να φανούμε υπεύθυνοι. Ωστόσο, κατά την διάρκεια του μήνα υπάρχουν πολλές άλλες πλανητικές όψεις για να χαλαρώσετε και να απολαύσετε τις επόμενες μέρες του καλοκαιριού.
Ο Ιούλιος ξεκινά με τον Κρόνο να απομακρύνεται από το ζώδιο του Υδροχόου και να επιστρέψει στο ζώδιο του Αιγόκερω. Για τους επόμενους 5 ½ μήνες ο Κρόνος θα μας βοηθήσει να ξεπεράσουμε τις ανησυχίες που αναπτύχθηκαν κατά τον Φεβρουάριο και Μάρτιο του 2020. Ας ελπίσουμε ότι δεν θα συνδεθεί με την επανεμφάνιση του ιού αλλά είναι σημαντικό να διατηρήσουμε αυτά που διδαχτήκαμε από αυτό. Ο Κρόνος ασχολείται με την πρακτική πλευρά της ζωής που περιλαμβάνει αυτό που θα μπορούσαμε να κάνουμε και τι μπορούμε να κάνουμε για να σχεδιάσουμε το μέλλον. Οι προσδοκίες για την ολοκλήρωση των εργασιών χρειάζονται περισσότερο χρόνο και η κόπωση είναι μέρος του όλου μείγματος.
Ο Άρης εισήλθε πρόσφατα στον Κριό όπου θα παραμείνει μέχρι τις 8 Ιανουαρίου 2020. Ο Άρης στον Κριό κινείται γρήγορα για να φτάσει στον προορισμό που θέλει. Ο αγώνας για την εξεύρεση λύσεων σε παγκόσμια προβλήματα και μια θεραπεία για το Covid-19 επιταχύνει ακόμη περισσότερο.
Η σεληνιακή έκλειψη στον Αιγόκερω στις 5 Ιουλίου (12:44 π.μ. EDT) στις 13 μοίρες του Αιγόκερω θα επηρεάσει με δυνατό τρόπο τον χάρτη των ΗΠΑ. Η αβεβαιότητα και η ανασφαλεια θα κυματίζει σε ολόκληρο τον κόσμο και δεν θα μπορούν πλέον οι ΗΠΑ να είναι απρόσβλητες από τις δοκιμασίες που θα επιβαρύνουν τις άλλες χώρες.
Το συνολικό μήνυμα της έκλειψης είναι ένα τελευταίο κάλεσμα (για τα επόμενα 9 χρόνια) για να δούμε πόσο καλά ισορροπήσαμε τα πράγματα στη ζωή μας μεταξύ των επαγγελματικών και κοσμικών μας στόχων και του εσωτερικού μας κόσμου αλλά και της συναισθηματικής εκπλήρωσης.
Ο Ήλιος μαζί με τη Vesta σε αυτήν τη σεληνιακή έκλειψη προτρέπει να κρατήσουμε τη φλόγα μέσα μας για άλλη μια φορά, διατηρώντας την φλόγα αναμμένη στην εστία, στο ναό των θεών, που είναι απαραίτητη για τη ζωή.
Στις 11 και 12 Ιουλίου είναι ημέρες μετατόπισης ενέργειας. Ο Χείρων κινείται ανάδρομα από τις 9 μοίρες του Κριού. Εάν έχετε πλανήτες εκεί, τότε θα νιώσετε την ανάγκη να εξετάσετε πού είστε απογοητευμένοι, τραυματισμένοι και νιώθετε άβολα ώστε να κλείσετε το τραύμα αυτό και να απελευθερωθείτε. Στις 12 του μήνα ο Ερμής να κινείται και πάλι προς τα εμπρός στις 5 μοίρες του Καρκίνου, η οποία είναι μια μέρα για απαντήσεις σε καταστάσεις τις οποίες σκέφτεστε.
Θα υπάρχει ένταση από τις 12 – 18 Ιουλίου καθώς ο Ήλιος θα ταξιδεύει απέναντι από τον Δία και τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω. Υπάρχουν 3 σύνοδοι Δία -Πλούτωνα φέτος που είναι καιρός να ξεκινήσετε κάτι σημαντικό για εσάς. Ο Δίας- Πλούτωνας κάθε 13 χρόνια μας βοηθά να προχωρήσουμε με τους στόχους μας. Όλα χρειάζονται προσπάθεια τίποτα δεν είναι εύκολο, λέει ο Δίας-Πλούτωνας. Είναι μια σκληρή γεννά για όλους.
Το δεύτερο νέο φεγγάρι του Καρκίνου στις 20 Ιουλίου είναι ακριβώς απέναντι από τον Κρόνο, το οποίο δίνει μια ευκαιρία για να εξαλειφθεί αυτό που δεν είναι απαραίτητο και να επικεντρωθεί στα βασικά στοιχεία που υποστηρίζουν την ασφάλεια και την άνεση. Η δεύτερη νέα σελήνη στον Καρκίνο είναι μια στιγμή για τον καθαρισμό του συναισθηματικού σώματος και με τον Κρόνο να εμφανίζεται ακόμα περισσότερο στο γράφημα. Είναι απαραίτητο να έχετε ανθρώπους γύρω σας που ανταποκρίνονται στις ανάγκες σας και σας κάνουν να νιώθετε ασφαλής. Ωστόσο, με έναν ισχυρό Κρόνο σας δίνει τον χρόνο για να αναλογιστείτε τις συνθήκες της ζωής, πόσο μπορείτε να ελέγξετε τα πράγματα και να σκεφτείτε τις αποφάσεις σας ώστε να προχωρήσετε με τα παραγωγικά σας σχέδια.
Η Juno, ο αστεροειδής του γάμου και της κοινότητας είναι και πάλι ενεργή. Στη σεληνιακή έκλειψη ήταν απέναντι από τον Χείρωνα, τώρα απέναντι από τον Άρη. Προκύπτει σύγκρουση για συζήτηση και επίλυση.
Ο Ήλιος μετατοπίζεται στον φλογερό Λέοντα στις 22 Ιουλίου βοηθώντας στην εξάλειψη των συναισθημάτων δυσαρέσκειας ή ανησυχίας που σιγοβράζουν μέσα μας. Οι τελευταίες μέρες του Ιουλίου φέρνουν την ικανότητα να συντονιζόμαστε σε απίστευτες διαισθητικές δυνάμεις καθώς ο Δίας θα διασχίζει τον Δεσμό του Πλούτωνα (ψυχικό βάθος) ενώ βρίσκεται σε αρμονία με τον Ποσειδώνα ,το αόρατο και το κρυμμένο.
Είναι δημιουργική βέβαια για την τέχνη, υπάρχει αποδοχή και συμπονετική κατανόηση, καθώς η Αφροδίτη θα δονεί για άλλη μια φορά τον Ποσειδώνα. Η Αφροδίτη που ήταν ανάδρομη από τον Μάιο σε τετράγωνο με τον Ποσειδώνα και την τελευταία εβδομάδα του Αυγούστου αυτή η όψη θα επαναληφθεί. Οι καταστάσεις που προέκυψαν στα μέσα Μαΐου θα βρουν τη λύση ή την επίλυσή τους. Τελικά καθώς μπαίνουμε στον Λέοντα, καλούμαστε να εμπιστευόμαστε και να ακολουθούμε τη σοφία της καρδιάς μας.
ΣΕΛΗΝΗ ΚΕΝΗ ΠΟΡΕΙΑΣ ΙΟΥΛΙΟΣ 2020
ΚΡΙΟΣ
Μετά τις δυο εκλείψεις του Ιουνίου, έρχεται και η τρίτη σεληνιακή έκλειψη στις 5 Ιουλίου στο ζώδιο του Αιγόκερω, που θα πραγματοποιηθεί στον 10ο οίκο του ηλιακού σας ωροσκοπίου φέρνοντας αλλαγές στη καριέρα σας, στην εταιρία που δουλεύετε, αφορά τους ανωτέρους σας και γενικότερα την πολιτική που διαχειρίζεστε καριέρα και επαγγελματικά. Η έκλειψη αυτή επηρεάζει τον Άρη, Ερμή και Δια. Ναι μεν οι όψεις είναι θετικές ως προς το ωροσκόπιο σας, αλλά θα πρέπει να είστε προσεχτικοί με τις αποφάσεις που παίρνετε καθώς θα είστε πιο αυθόρμητοι και επιπόλαιοι. Είναι πιθανό να υπάρξουν αλλαγές και ανατροπές στα σχέδια των φοιτητών και όσοι συνδέονται με θέματα παιδείας.
Επαγγελματικά σχέδια θα γίνουν πολύ πιο σημαντικά για σας αλλά θα πρέπει να έχετε υπομονή και επιμονή. Θέματα οικονομικής φύσεως θα πάνε καλά αυτόν τον μήνα μέσα από τις προσπάθειες που κάνετε, ειδικά για τους ελευθέρους επαγγελματίες ενώ δεν αποκλείεται να υπάρξουν και κάποιες καθυστερήσεις στις αρχές του μήνα. Ο Ιούλιος είναι έντονος σε δραστηριότητα στον επαγγελματικό τομέα και με τον σωστό προγραμματισμό θα υπάρξει επιτυχία και πρόοδος. Στις προσωπικές σας σχέσεις και στις σχέσεις με τα παιδιά σας παράγετε τριβή, απογοήτευση η θυμός ενώ εσείς στρέφετε την προσοχή σας προς τα επαγγελματικά. Από την άλλη η νέα σελήνη στον Καρκίνο, στις 20 Ιουλίου, σας προτρέπει να διερευνήσετε νέες δυνατότητες και όχι να παραιτηθείτε από τις προσπάθειες σας και να απομονωθείτε. Διατηρήστε χαμηλό προφίλ, προσοχή στο άγχος και την πίεση.
Καλύτερες μέρες αγάπη: 6, 7, 8, 16, 17, 25, 26
Καλύτερες μέρες για χρήματα: 4, 5, 6, 7, 8, 14, 15, 16, 17, 23, 24, 25, 26, 31
Καλύτερες μέρες για καριέρα: 4, 5, 15, 24, 31

ΤΑΥΡΟΣ
Ο Ιούλιος αρχίζει με μια ακόμη σεληνιακή έκλειψη που θα πραγματοποιηθεί στις 5 του μήνα στο ζώδιο του Αιγόκερω. Άρης, Δίας και Ερμής επηρεάζονται από αυτή την έκλειψη σελήνης. Είναι πολύ πιθανό να υπάρξουν αλλαγές αλλά οι θετικές όψεις με το ωροσκόπιο σας σημαίνει ότι θα μπορέσετε να διαχειριστείτε τις όποιες ανατροπές στα επαγγελματικά σας σχέδια και στόχους. Ερμής και Άρης σας προτρέπουν να μην είστε απερίσκεπτοι και να μην ενεργείτε αυθόρμητα, ωστόσο τα αντανακλαστικά σας θα βοηθήσουν να αντιμετωπίσετε την όποια αναποδιά.
Θα υπάρχει ένταση όμως θα αντιδράσετε με αποφασιστικότητα αν ήδη ξέρετε τι είναι αυτό που πραγματικά θέλετε και επιθυμείτε. Ο Δίας από την άλλη φέρνει εκπλήρωση, ευχαρίστηση σε σχέση με οικονομικά σχέδια, προσωπικές σχέσεις. Το γενικό συναίσθημα είναι ότι εσείς θα κάνετε ότι καλύτερο και θα εκμεταλλευτείτε το γεγονός για να μεγεθύνετε τα καλά αποτελέσματα σε ότι και αν κάνετε. Ένα ακόμη θετικό στοιχείο είναι ότι ο Κρόνος απομακρύνετε από αρνητικές όψεις που σχημάτιζε ήδη από τις 1 Ιουλίου και έτσι θα υπάρξει βελτίωση και την σταθερότητα. Παραμείνετε συγκεντρωμένοι στους στόχους σας.
Η νέα σελήνη στον Καρκίνο στις 20 Ιουλίου φέρνει και αυτή θετικά αποτελέσματα στον οικονομικό τομέα όμως συνεχίζετε να έχετε πίστη στον εαυτό σας γιατί ο Κρόνος θέλει να σας πάει ένα βήμα πίσω, μέσα από αμφισβητήσεις, εμπόδια και μικροκαθυστερήσεις ώστε να σας αποσυντονίζει. Προσοχή σε θέματα παιδείας και στις σχέσεις σας με το κοντινό περιβάλλον.
Καλύτερες μέρες αγάπη: 1, 5, 6, 7, 8, 15, 16, 17, 24, 25, 26, 27, 28
Καλύτερες μέρες για χρήματα: 1, 4, 5, 9, 10, 14, 15, 16, 17, 19, 20, 23, 24, 27, 28, 31
Καλύτερες μέρες για καριέρα: 4, 6, 7, 8, 14, 24

ΔΙΔΥΜΟΙ
Το σημαντικότερο γεγονός αυτού του μήνα είναι ακόμη μια έκλειψη σελήνης στον Αιγόκερω που θα πραγματοποιηθεί στις 5 Ιουλίου 2020. Αν και η ανάδρομη Αφροδίτη είναι ακόμη στο ζώδιο σας, εδώ και πολύ καιρό είναι πιθανό να κάνετε θετικές αλλαγές στην εμφάνιση σας γενικότερα ώστε να βελτιώσετε την προσωπική σας εικόνα ωστόσο όσο αφορά τα οικονομικά σας είναι πιθανόν να πιέζεστε να αλλάξετε στρατηγική που είναι απαραίτητη η ότι γενικότερα σε θέματα σχέσεων και οικονομικών θα πρέπει να γίνετε πιο ρεαλιστές. Η σεληνιακή έκλειψη στον Αιγόκερω, στις 5 Ιουλίου, θα δοκιμάσει τις προσωπικές σας σχέσεις ώστε να βρείτε τις απαραίτητες ισορροπίες και λύσεις.
Και ο Ερμής μέχρι περίπου τα μέσα του μήνα ανάδρομος θα έχει την τάση να δραματοποιήσει κάπως την κατάσταση οπότε καλό θα ήταν να μην πάρετε σημαντικές αποφάσεις η βγάλετε συμπεράσματα. Πιθανό να βιώσετε καθυστερήσεις και προβλήματα οπότε κάντε υπομονή. Η έκλειψη αυτή επηρεάζει και τον Άρη και την Αφροδίτη φέρνοντας στην επιφάνεια ψυχολογικά θέματα, ωστόσο πιστεύω ότι θα έχετε την δύναμη να φανείτε αποφασιστικοί και δυναμικοί. Ερμής και Ουρανός θα φέρει ανατροπές στον φιλικό σας κύκλο, αναστατώσεις και ένταση. Δημιουργείτε ένα μπέρδεμα. Φροντίστε να μην διασκορπίζετε πληροφορίες, μην αναλώνετε την ενέργεια σας σε λογομαχίες.
Αντίθετά η νέα σελήνη τον Καρκίνο στις 20 Ιουλίου, θα ξεκαθαρίσει το τοπίο και θα φέρει περισσότερη ηρεμία και ευημερία στην ζωή σας. Μην παραιτείστε από τις θετικές σας σκέψεις και αποσυντονίζεστε από τους στόχους σας, που είναι πολύ σημαντικό κατά την διάρκεια ολόκληρου του μήνα.
Καλύτερες μέρες αγάπη: 1, 2, 3, 6, 7, 8, 9, 10, 16, 17, 19, 20, 25, 26, 27, 28, 29, 30
Καλύτερες μέρες για χρήματα: 1, 4, 5, 9, 10, 14, 15, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 29, 31
Καλύτερες μέρες για καριέρα: 1, 9, 10, 19, 20, 27 28

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Παρόλο το γεγονός ότι μια ακόμη έκλειψη πρόκειται να πραγματοποιηθεί στο ζώδιο του Αιγόκερω στις 5 Ιουλίου, θέματα οικονομικής φύσεως θα συνεχίσουν να πηγαίνουν καλά. Κατά μια έννοια θα φέρει και ευκαιρίες επαγγελματικές μέσα από πίεση, αν λάβετε το μήνυμα σωστά.
Όμως η έκλειψη αυτή εστιάζετε για μια ακόμη φορά στον οίκο των προσωπικών σχέσεων και εκεί διαδραματίζετε το όλο θέμα. Απογοητεύσεις, καθυστερήσεις, αναποδιές και δυσαρέσκεια είναι τα συναισθήματα που φέρνει η έκλειψη στον Αιγόκερω. Οι προσωπικές σας σχέσεις δοκιμάζονται πλέον σοβαρά με την τρίτη έκλειψη να πραγματοποιείται μέσα σε ένα μήνα. Η έκλειψη αυτή θα έχει αντίκτυπο και στον Ερμή, Δια και Άρη.
Αυτό σημαίνει ότι θα έρθουν ανατροπές και θα αναγκαστείτε να κάνετε δραστικές αλλαγές. Ο Άρης δείχνει ότι θα επιφέρει αλλαγές σε θέματα επαγγελματικά για καλό, ακόμα και αν χρειαστεί να αλλάξετε κατεύθυνση και στόχους. Ο Ερμής και Δίας θα κάνουν το ίδιο, πιέζοντας σας να αναθεωρήσετε τον τρόπο που επικοινωνείτε, την κοινωνική σας ατζέντα και επαγγελματικούς στόχους ωστόσο μέσα από καθυστερήσεις θα συνεχίσει να λειτουργεί υπερ σας κατά ένα μυστήριο τρόπο.
Υπομονή χρειάζεται και προσοχή. Άγχος , νεύρα και πίεση θα είναι τα κυρίως χαρακτηριστικά της περιόδου αυτής καθώς ο Κρόνος επιστρέφει από τις αρχές Ιουλίου και πάλι το ζώδιο του Αιγόκερω. Είναι πιθανόν να νιώθετε κουρασμένοι και να έχετε πιο χαμηλή αυτοπεποίθηση. Θα είστε οι πιο εκτεθειμένοι στην ενέργεια της έκλειψης. Προσπαθήστε να διατηρήσετε τις ισορροπίες σας και να λάβετε δράση.
Η νέα σελήνη στο ζώδιο σας για δεύτερη φορά στις 20 Ιουλίου, στρέφει την προσοχή σας και πάλι τις εσωτερικές σας ισορροπίες που είναι σημαντικές για να ανασυντάξετε τις δυνάμεις σας κάνοντας μια νέα αρχή. Θα υπάρξουν εντάσεις στον επαγγελματικό χώρο ωστόσο επιδιώξετε την επίλυση των όποιων διαφορών με ηρεμία.
Καλύτερες μέρες αγάπη: 4, 5, 6, 7, 8, 15, 16, 17, 24, 25, 26, 31
Καλύτερες μέρες για χρήματα: 1, 4, 5, 9, 10, 14, 15, 20, 21, 22, 23, 24, 29, 31
Καλύτερες μέρες για καριέρα: 2, 3, 11, 12, 21, 22, 29 30

ΛΕΩΝ
Αν και γενικότερα θα νιώθετε πολύ καλά με τον εαυτό σας, εάν χρειάζεστε να κάνετε αλλαγές είναι η ώρα να προχωρήσετε με αυτές. Ο Ιούλιος σας υποδέχεται με την τρίτη έκλειψη στην σειρά στο ζώδιο του Αιγόκερω που θα πραγματοποιηθεί στις 5 Ιουλίου. Η σεληνιακή έκλειψη λοιπόν στον Αιγόκερω, δειχνει να φέρνει αλλαγές στην καθημερινή σας ζωή και συνήθειες, είτε θα προτρέπει να κάνετε αλλαγές για την αυτοβελτιωση σας αλλά θα επηρεάσει και το εργασιακό σας περιβάλλον. Είναι πιθανό να υπάρξουν αλλαγές στις συνθήκες εργασίας και αλλαγή κανόνων. Ωστόσο, δε νομίζω ότι αυτές οι αλλαγές η μετατροπές θα πρέπει να σας κάνουν να ανησυχείτε για τον εαυτό σας η να εγείρουν αρνητικά συναισθήματα.
Αντίθετα, είτε ψάχνετε για εργασία είτε προσλαμβάνετε προσωπικό, η σεληνιακή έκλειψη τριγωνίζει το ζενίθ σας φέρνοντας ευκαιρίες και επιτυχία σε θέματα επαγγελματικής φύσεως. Περισσότερη προσοχή θα χρειαστεί στις σχέσεις σας με τα παιδιά και το κοντινό σας περιβάλλον, όπως οι σχέσεις με τα αδέλφια και τους γονείς, όπου εκεί θα υπάρξουν εντάσεις το επόμενο χρονικό διάστημα. Ανατροπές σε ότι αφορά μακρινά ταξίδια και θέματα παιδείας θα πρέπει να είστε προσεχτικοί.
Η νέα σελήνη πραγματοποιείται και πάλι στο ζώδιο του Καρκίνου στις 20 Ιουλίου για δεύτερη φορά, δείχνοντας εντάσεις και ανατροπές. Σχέσεις με το κοντινό περιβάλλον διαδραματίζονται με ένα τρόπο αρκετά δραματικό και ένας κύκλος κλείνει. Καθίστε και σκεφτείτε, αναθεωρήστε, ανασυντάξτε δυνάμεις, εκτιμήστε όμως την γενική κατάσταση των πραγμάτων, την θέση των άλλων, αλλά μην είστε απαιτητικοί από τους άλλους!
Καλύτερες μέρες αγάπη: 4, 6, 7, 8, 14, 16, 17, 24, 25, 26
Καλύτερες μέρες για χρήματα: 1, 4, 5, 9, 10, 14, 15, 19, 20, 23, 24, 27, 28, 31
Καλύτερες μέρες για καριέρα: 6, 7, 8, 14, 15, 16, 17 , 25, 26

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Αν και η ανάδρομη πορεία των πλανητών βρίσκεται στο αποκορύφωμα τους, θέματα οικονομικής φύσεως συμπορεύονται με τα γνωστά προβλήματα και καθυστερήσεις λόγω ανάδρομου Ερμή μέχρι περίπου τις 12 Ιουλίου. Η έκλειψη σελήνης που θα πραγματοποιηθεί στο ζώδιο του Αιγόκερω στις 5 Ιουλίου, η τρίτη κατά σειρά έρχεται για να επιφέρει αλλαγές στην προσωπική και επαγγελματική ζωή. Η έκλειψη σας πιέζει και δημιουργεί άγχος ώστε να μάθετε να μοιράζετε τον χρόνο σας ανάμεσα στα δυο διότι και τα δυο είναι εξίσου σημαντικά στην ζωή σας.
Με την Αφροδίτη αλλά και τον Άρη σε αναδρομη πορεια αλλά και τον Ερμή και τον Δια να επηρεάζονται από την έκλειψη, φέρνοντας εντάσεις και προβλήματα. Από την μια δείχνει ότι μια ιδιότροπη Αφροδίτη κάνει τα παράπονα της και εσείς οι ίδιοι μπορεί να ανακαλύπτετε το δυσάρεστο γεγονός ότι έχετε αμελήσει την προσωπική σας ζωή και σχέσεις σας μη έχοντας τα αποτελέσματα που επιθυμείτε.
Ερμής και Πλουτωνας φέρνουν εντάσεις, υπερφόρτωση και νεύρα. Μη υπερεκτιμάτε τον εαυτό σας και μην κάνετε απερίσκεπτες ενέργειες διότι το πνεύμα της αντίθεσης θα αιωρείται στην ατμόσφαιρα. Η αλήθεια είναι ότι στην προσωπική σας ζωή τα πράγματα θα πάρουν μια αναπάντεχη τροπή και εσείς θα πιεστείτε πλέον να κάνετε τις επιλογές σας και να βάλετε όρια.
Η νέα σελήνη που θα πραγματοποιηθεί για δεύτερη φορά στο ζώδιο του Καρκίνου στις 20 Ιουλίου, φέρνει επαγγελματική επιτυχία και, μια νέα αρχή και επαναπροσδιορισμό στόχων ωστόσο ακόμα κάποιοί στην προσωπική σας ζωή είναι ακόμα θυμωμένοι μαζί σας. Μην προσπαθείτε να το αποφύγετε. Άγχος με θέματα οικονομικής φύσεως. Η τιμή της τελειότητας μπορεί να μετατοπιστεί αλλού, οπότε μην το παρακάνετε.
Καλύτερες μέρες αγάπη: 1, 6, 7, 8, 9, 10, 16, 17, 19, 20, 25, 26, 27, 28
Καλύτερες μέρες για χρήματα: 4, 5, 6, 7, 8, 14, 15, 16, 17, 23, 24, 25, 26, 31
Καλύτερες μέρες για καριέρα: 1, 9, 10, 16, 17, 19, 20, 27, 28

ΖΥΓΟΣ
Άλλη μια έκλειψη σελήνης θα πραγματοποιηθεί στις 5 Ιουλίου, στο ζώδιο του Αιγόκερω, η τρίτη κατά σειρά σε ένα μήνα και πρέπει να είστε πιο προσεχτικοί από ποτέ. Η σεληνιακή έκλειψη φέρνει εντάσεις και προβλήματα με το κοντινό σας περιβάλλον, όπου δείχνει μια δυνατή κρίση στην προσωπική σας ζωή γενικότερα. Εντάσεις και παρεξηγήσεις είναι πιθανό να υπάρξουν λόγω ανάδρομης Αφροδίτης που είναι ο προσωπικός σας πλανήτης αλλά και ο Ερμής. Η έκλειψη αυτή επηρεάζει τον Άρη, τον Ερμή και τον Δια. Αυτό περισσότερο που τραβά την προσοχή μου στον χάρτη σας είναι η επιρροή του Άρη σε θέματα υγείας και θα πρέπει να προσέξετε περισσότερο από ποτέ. Καλό θα ήταν να πάρετε προφυλάξεις και να μην αμελείτε τον εαυτό σας.
Συνήθειες και τρόπος ζωής θα πρέπει να αλλάξουν και να προσέχετε την τάση για ατυχήματα. Κατά δεύτερον επηρεάζονται με ένα περίεργο τρόπο θέματα οικονομικής φύσεως. Η επιθυμία για ανάληψη δράσης όμως γενικότερα πάνω σε αυτά τα δυο αυξάνεται και θα συνεχιστεί για μεγάλο χρονικό διάστημα. Μην παραμελήσετε τα θέματα αυτά. Θα πρέπει να κάνετε ότι καλύτερο.
Η νέα σελήνη στο ζώδιο του Καρκίνου φυσικα για δεύτερη φορά, στις 20 Ιουλίου, εξακολουθεί να δημιουργεί άγχος, πίεση και προβλήματα στα ιδιά θέματα και πάλι. Θα πρέπει να είστε έτοιμοι να επιλύσετε το πρόβλημα, την ένταση να διατηρήσετε την ψυχραιμία σας και την υπομονή σας. Μην υπερβάλλετε και μην μεγαλοποιείτε η δραματοποιείτε την όποια κατάσταση.
Προσπαθήσετε να μην εμπλακείτε σε ατέλειωτες λογομαχίες που δε βγαίνουν πουθενά. Εάν είναι απαραίτητο, αφήστε τα δικά σας προσωπικά ζητήματα και φροντίστε τους άλλους έως ότου τα πράγματα είναι υπό έλεγχο. Θα είναι όμως πολύ σημαντικό να μην βυθιστείτε σε αρνητικές σκέψεις, συναισθήματα. Πιστέψτε στον εαυτό σας. Πάρτε μέτρα..
Καλύτερες μέρες αγάπη: 2, 3, 6, 7, 8, 11, 12, 16, 17, 21, 22, 25, 26, 29, 30
Καλύτερες μέρες για χρήματα: 1, 4, 5, 14, 15, 23 , 24, 27, 28, 31
Καλύτερες μέρες για καριέρα: 1, 9, 10, 19, 20, 21, 22, 29

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Ακόμη μια πολύ σημαντική έκλειψη σελήνης πρόκειται να πραγματοποιηθεί στις 5 Ιουλίου, η τρίτη κατά σειρά, στο ζώδιο του Αιγόκερω. Θα επηρεαστεί και ο Άρης, Ερμής και Δίας. Θα χρειαστεί να είστε προνοητικοί και αρκετά προσεκτικοί με θέματα οικονομικής φύσεως, όσο αφορά την διαχείριση τους, προσεχτικοί με πληροφορίες και λεπτομέρειες που συνδέονται με αυτά αλλά και με κληρονομικά ζητήματα. Θα αντιμετωπίσετε προκλήσεις και εντάσεις ώστε να τα επιλύσετε στη συνέχεια. Οι σωστές πληροφορίες για την παροχή μιας λύσης παρεμποδίζονται στιγμιαία. Κατά την διάρκεια αυτής της περιόδου να οδηγείτε προσεκτικότερα καθώς όλοι οι πλανήτες είναι σε ανάδρομη πορεία, ιδιαίτερα ο Ερμής. Ο Ερμής όμως σε θέματα οικονομικής φύσεως θα σας βάλει να αναθεωρήσετε οικονομικά και σχέσεις.
Προσεχτικοί και επιφυλακτικοί να είστε ακόμα και αν πρόκειται να ταξιδέψετε. Θα πρέπει να είστε προσεκτικοί με δικαστικές υποθέσεις. Η έκλειψη αυτή δοκιμάζει πάσης φύσεως θέματα όπου θα πρέπει να γίνουν μετατροπές, αλλαγές. Το καλό είναι ότι εσείς θα μπορέσετε να ελέγξετε τα πράγματα και να επικεντρωθείτε περισσότερο στο πρόβλημα. Διατηρήστε την ενέργεια σας σε σωστά επίπεδα όσο αφορά θέματα υγείας.
Αντίθετα, η νέα σελήνη για δεύτερη φορά στο ζώδιο του Καρκίνου από τις 20 Ιουλίου, θα φέρει βελτίωσή, πρόοδο και ηρεμία στα ίδια θέματα που σας απασχόλησαν και κατά την περίοδο της προηγούμενης έκλειψης. Θα έχετε την ευκαιρία να πετύχετε πολλά περισσότερα στα επαγγελματικά σας και θα αποκατασταθούν οι ισορροπίες.
Καλύτερες μέρες αγάπη: 6, 7, 8, 14, 15, 16, 17, 25, 26
Καλύτερες μέρες για χρήματα: 2, 3, 4, 5, 14, 15, 23, 24, 29, 30, 31
Καλύτερες μέρες για καριέρα: 1, 9, 10, 20, 21, 22, 29

ΤΟΞΟΤΗΣ
Από τις αρχές του μήνα ο Κρόνος εγκαταλείπει τωρα το ζώδιο του Υδροχόου και επιστρέφει και πάλι στο ζώδιο του Αιγόκερω όπου αναμένεται να φέρει καποιες καθυστερήσεις σε θέματα οικονομικής ευημερίας. Είναι πολύ σημαντικό να μην χάσετε το θάρρος σας, διατηρώντας τον έλεγχο. Λόγω όμως του ανάδρομου Ερμή, μέχρι της 12 του μήνα, όλα θα πηγαίνουν με αργά βήματα, αυτό όμως δεν σημαίνει ότι δεν θα έχετε επιτυχία η ότι θα στραβώσουν όλα.
Προσοχή γενικότερα στις ηλεκτρονικές συναλλαγές σας. Εντάσεις και μετατροπές είναι πιθανό να συμβούν στον εργασιακό χώρο. Μια ακόμη έκλειψη σελήνης θα πραγματοποιηθεί λοιπόν στις 5 Ιουλίου στο ζώδιο του Αιγόκερω, η τρίτη κατά σειρά. Μαζί της επηρεάζονται και ο Ερμής, ο Άρης και ο Δίας. Ο Ερμής είναι πιθανό να φέρει όπως γνωρίζετε όλες τις αναμενόμενες επιπλοκές, σε θέματα οικονομικής και επαγγελματικής φύσεως αλλά κυρίως στις προσωπικές σας σχέσεις.
Τα πράγματα σε αυτόν τον τομέα θα είναι περίπλοκα καθώς ο Ερμής σχηματίζει αρνητικές όψεις μέχρι τα μέσα του μήνα. Μην βάζετε τις φωνές, στους άλλους, χαμηλώστε τις αντιστάσεις και υιοθετήστε ένα πιο χαμηλό προφίλ. Ακολουθήστε την διαίσθηση σας, επεξεργαστείτε σκέψεις και συναισθήματα πριν μιλήσετε. Γενικότερα όμως θα πρέπει να δουλέψετε πιο σκληρά αυτό το χρονικό διάστημα για να ολοκληρώσετε τους στόχους σας.
Η υγεία σας θα είναι καλή και μείνετε μακριά από υπερβολές. Προσοχή στα ταξίδια αν πρόκειται να ταξιδέψετε μακριά. Να θυμάστε, τα ευγενή συναισθήματα φωτίζουν το μυαλό. Άλλωστε Αφροδίτη και Δίας παρόλο του ότι είναι ανάδρομοι και οι δυο θα σας δώσουν κάποια παραπάνω κέρδη παίζοντας ρόλο ανακουφιστικό, έστω και καθυστερημένα. Θα φωτίσει όμως και θέματα προσωπικών σας σχέσεων οπότε μην βγάζετε εύκολα συμπεράσματα. Είναι πιθανό να λάβετε υποστήριξη από το φιλικό περιβάλλον.
Η νέα σελήνη στον Καρκίνο, για δεύτερη φορά στις 20 Ιουλίου, φέρνει περισσότερη επιτυχία στις επαγγελματικές συνεργασίες, σας, συμφωνίες, αλλά και εντάσεις. Κάτι δεν διαχειρίζεστε καλά στις προσωπικές σας σχέσεις και φιλίες. Κρατήστε τα πόδια σας στην γη και ανταποκριθείτε στις ευθύνες σας όσο αφορά όμως τις προσωπικές σας σχέσεις. Κάνετε θετικές αλλαγές στην εμφάνιση σας, την καθημερινότητα σας, ομορφοποιείτε την ζωή σας περισσότερο, αλλάζετε τακτική προσέγγισης γενικότερα.
Καλύτερες μέρες αγάπη: 1, 6, 7, 8, 9, 10, 16, 17, 19, 20, 25, 26, 27, 28
Καλύτερες μέρες για χρήματα: 4, 5, 14, 15, 23, 24, 31
Καλύτερες μέρες για καριέρα: 1, 9, 10, 19, 20, 23, 24, 27, 28

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Σημαντικός ο μήνας Ιούλιος για σας καθώς η σεληνιακή έκλειψη θα πραγματοποιηθεί στο ζώδιο σας στις 5 Ιουλίου, 2020. Άρης και Ουρανός θα κυριαρχούν στον χάρτη σας και θα βάλουν φωτιά τις επόμενες ημέρες, κατά την διάρκεια της έκλειψης, στην προσωπική σας ζωή και θα πρέπει να είστε προσεχτικοί.
Η παρορμητική συμπεριφορά σας φέρνει ξαφνικές ανατροπές που φαίνεται να μην προκύπτουν βέβαια από μόνες τους, αλλά πιθανότατα θα πρέπει να είστε έτοιμοι για την αντιμετώπιση τους με ψυχραιμία. Και οι δυο πλανήτες, συνδέονται με την βιασύνη και την πρόωρη δράση, ίσως να υπάρχει μια τάση για τραυματισμούς και ατυχήματα.
Ωστόσο, όσο αφορά την αντιμετώπιση προβλημάτων θα συμβουλεύαμε ότι η αδιαλλαξία, η ισχυρογνωμοσύνη και η αυθόρμητη αλλά και απότομη ειλικρίνεια δεν είναι ότι καλύτερο, με ανάδρομο Ερμή, γι αυτό ξανασκεφτείτε τις θέσεις σας. Αντίθετα, το μόνο που θα καταφέρετε είναι να μείνετε μόνοι σας ακόμα και χωρίς συνεργάτες. Εκτός, από τον Άρη και Ουρανό επηρεάζεται και ο Δίας αλλά και ο Ερμής που θα είναι ανάδρομος μέχρι της 12 του μήνα. Όλα θέλουν ιδιαίτερη προσοχή μέχρι της 20 του μήνα, ακόμη και θέματα υγείας. Όμως, το μόνο καλό που μπορεί να προκύψει είναι οι ριζικές αλλαγές στην εμφάνιση σας τους επόμενους μήνες.
Ο Κρόνος επιστρέφει στο ζώδιο σας από τις αρχές Ιουλίου, δίνοντας ευκαιρίες να ολοκληρώσετε τους στόχους σας. Η Νέα σελήνη στο ζώδιο στον Καρκίνο για δεύτερη φορά, στις 20 Ιουλίου είναι ένας σταθερός δείκτης για θέματα οικονομικής φύσεως, ωστόσο συνεχίζετε να είστε προσεχτικοί με θέματα υγείας. Μετά τις 22 Ιουλίου, τα πράγματα θα αρχίζουν να αλλάζουν και με τις σχέσεις σας, αν τα διαχειριστείτε όλα σωστά και κάνετε υπομονή.
Καλύτερες μέρες για αγάπη: 1, 6, 7, 8, 9, 10, 16, 17, 19, 20, 21, 22, 25, 26, 29
Καλύτερες μέρες για χρήματα: 4, 5, 6, 7, 8, 14 , 15, 23, 24, 31
Καλύτερες μέρες για καριέρα: 6, 7, 8, 16, 17, 23, 24, 25, 26

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Όπως θα έχετε ακούσει, στις 5 Ιουλίου, θα πραγματοποιηθεί μια σεληνιακή έκλειψη στο ζώδιο του Αιγόκερω. Με τόσους πλανήτες να είναι σε ανάδρομη πορεία , βέβαια καλό θα ήταν να συνεχίσετε να κάνετε ότι κάνετε με τον τρόπο που ξέρετε χωρίς να υποσχεθούμε και τα καλύτερα.
Η έκλειψη βασικά αυτή προκαλεί αλλαγές που ξεκινούν από τον εσωτερικό σας κόσμο ,όπου ο εξωτερικός σας κόσμος είναι ακριβώς ο καθρέπτης για το τι έχετε μέσα σας. Η σεληνιακή έκλειψη στις 5 Ιουλίου, δίνει μεγάλη σημασία στην πνευματικότητα σας, ενώ αντίθετα μπορώ να πω ότι θέματα επαγγελματικής φύσεως δεν θα επηρεαστούν ιδιαίτερα ακόμα και οι προσωπικές σας σχέσεις με αρνητικό τρόπο.
Οι πλανήτες που επηρεάζονται είναι ο Άρης, Ερμής σε ανάδρομη πορεία και ο Δίας. Προβλήματα μπορεί να υπάρχουν σε άλλους όμως και να χρειάζονται την στήριξη σας. Αντίθετα Κρόνος και Πλουτωνας, με αργά βήματα ισχυροποιούν την θέση σας, ενώ και η Αφροδίτη δείχνει και αυτή να συνεισφέρει με ένα τρόπο παράξενο επαγγελματικά. Φαίνεται ότι ο Ιούλιος ενώ μπορεί να είναι ανατρεπτικός για τους περισσότερους για σας δείχνει να έχει μεγάλες ορέξεις.
Ευκαιρίες επαγγελματικές και οικονομικές ανοίγονται μπροστά σας οπότε χωρίς να το σκεφτείτε αρπάξτε τις. Γενικότερα είναι ένας μήνας που θα φέρει σταθερότητα, πρόοδο και βελτίωση σε αυτό που κάνετε, οπότε εκμεταλλευτείτε το. Να σκέφτεστε πιο θετικά για τον εαυτό σας και την δουλειά σας ενώ έντονα συναισθήματα πάθους εκφράζονται μέσα στις προσωπικές σας σχέσεις. Κάποιοι δεν αποκλείεται να κάνουν νέες γνωριμίες και να περάσουν καλά χωρίς να επιδιώξουν όμως την επισημότητα μέσα από αυτές αυτό το χρονικό διάστημα.
Η Νέα Σελήνη στο ζώδιο του Καρκίνου στις 20 Ιουλίου, φέρνει ηρεμία, χαρά και διασκέδαση μέσα στον Ιούλιο. Οι προσωπικές σας σχέσεις ισχυροποιούνται όπως και τα κέρδη.
Καλύτερες μέρες για αγάπη: 1, 6, 7, 8, 9, 10, 16, 17, 20, 21, 22, 25, 26, 29
Καλύτερες μέρες για χρήματα: 1, 4, 5, 9, 10, 14, 15, 19, 20, 23, 24, 27, 28, 31
Καλύτερες μέρες για καριέρα: 1, 5, 15, 24, 27, 28

ΙΧΘΕΙΣ
Παρόλο του ότι είναι ένας περίεργος μήνας για τους περισσότερους, λόγω και της ανάδρομης πορείας των πλανητών, ο μήνας Ιούλιος για σας είναι ομολογώ αρκετά δημιουργικός. Η σεληνιακή έκλειψη πραγματοποιείται λοιπόν στο ζώδιο του Αιγόκερω, στις 5 Ιουλίου και είναι πιθανό να φέρει εντάσεις και προβλήματα με στον επαγγελματικό χώρο, όχι όμως σε εσάς αλλά σε συνάδελφους και φίλους. Μπορεί να είστε μάρτυρες εντάσεων, καλό όμως θα ήταν να μην ανακατευτείτε. Να είστε προσεχτικοί στον χώρο εργασίας σας και να προσπαθήστε να είστε περισσότερο συγκεντρωμένοι σε αυτό που κάνετε. Θα μπορούσε να πει κάποιος ότι ξεσπά μια γενική κρίση στον κοινωνικό σας κύκλο.
Η έκλειψη σελήνης φαίνεται να δοκιμάζει τις προσωπικές σας σχέσεις όπου μπορεί να βιώσετε κάποιες μικρές εντάσεις η ανασφάλειες του/της συντρόφου που είναι διαχειρισιμες. Μεγάλη έμφαση δίνετε στη επαγγελματική σας επιτυχία, όμως είναι πιθανό να παίξετε τον ρόλο του διαιτητή για τους κάποιους άλλους, ακόμα και να προσφέρετε τον ώμο σας για να τους παρηγορήσετε.
Αν και μπορεί να υπάρχουν γενικότερα, καθυστερήσεις, να ξέρετε ότι η περίοδος αυτή θα βελτιώσει τα οικονομικά και θα υπάρξει πρόοδος. Η νέα σελήνη για δεύτερη φορά, στο ζώδιο του Καρκίνου στις 20 Ιουλίου, βελτιώνει την προσωπική σας ζωή, ηρεμείτε και περνάτε πολύ καλά με το αγαπημένο πρόσωπο ενώ άλλοι ίσως συνάψουν νέες φιλίες .
Καλύτερες μέρες για αγάπη: 1, 6, 7, 8, 9, 10, 16, 17, 19, 20, 23, 24, 25, 26, 27, 28
Καλύτερες μέρες για χρήματα: 2, 3, 4, 5, 11 , 12, 14, 15, 21, 22, 23, 24, 29, 30, 31
Καλύτερες ημέρες για καριέρα: 2, 3, 4, 5, 14, 15, 23, 24, 29, 30, 31
 astroephimerides.com 

ΣΧΟΛΙΑ

0 Σχόλια