Η ΔΙΑΔΡΟΜΗ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ ►

Προβλέψεις Ιουνίου 2020

ΟΙ ΚΥΡΙΟΤΕΡΕΣ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΚΕΣ ΔΙΕΛΕΥΣΕΙΣ -ΙΟΥΝΙΟΣ 2020
3 Ιουνίου- τετράγωνο Αφροδίτης/Άρης- τριβή και εντάσεις, μην προβάλετε απαιτήσεις και ασκείτε πίεση. Επηρεάζονται Δίδυμοι και Ιχθεις.
Σύνοδος Ηλίου- Αφροδίτης- αγάπη και φροντίδα με μια τάση για υπερβολές ως προς την έκφραση συναισθημάτων. Επηρεάζονται οι Δίδυμοι.
5 Ιουνίου-Παρασκιωδης Σεληνιακή έκλειψη η Πανσέληνος στην 15η μοίρα του Τοξότη
6 Ιουνίου- τετράγωνο Ηλίου- Άρη- εριστική διάθεση, τσακωμοί, υψηλές εντάσεις ,άγχος, εκνευρισμός, αναστάτωση, αποτυχία. Επηρεάζονται Δίδυμοι και Ιχθεις.
11 Ιουνίου- τετράγωνο Ηλίου- Ποσειδώνα-χάος και μπερδέματα, αποτυχία πραγματοποίησης, αδυναμία, απογοήτευση. Επηρεάζονται Δίδυμοι και Ιχθεις.
13 Ιουνίου- σύνοδος Άρη/Ποσειδώνα-διαστρέβλωση, αδυναμία να δούμε την πραγματικότητα, απογοήτευση, εκμετάλλευση. Επηρεάζονται οι Ιχθεις.
18 Ιουνίου-Ο Ερμής ξεκινά την ανάδρομη πορεία του για δεύτερη φορά μέσα στο 2020 στο υδάτινο ζώδιο του Καρκίνου στις 6:53 π.μ. και θα τελειώσει στις 12 Ιουλίου 2020 ώρα 10:21 π.μ.
19 Ιουνίου- εξάγωνο Άρη/Πλουτωνα- μια δυναμική όψη για συνεργασίες και επικοινωνία αλλά και επίδειξη ικανοτήτων. Ευνοεί Ιχθεις και Αιγόκερους.
20 Ιουνίου -εξάγωνο Άρη/Δια- δίνει ευκαιρίες και δυνατότητες να διαχειριστούμε προβλήματα με τον καλύτερο δυνατό τρόπο στην καθημερινή μας ζωή. Ευνοεί Ιχθεις και Αιγόκερους.
Ο Ήλιος εισέρχεται στο ζώδιο του Καρκίνου στις 11:44 μμ. Θερινό Ηλιοστάσιο επίσημα.
21 Ιουνίου- Δακτυλιοειδής έκλειψη ηλίου-Νέα Σελήνη στις 0 μοίρες του Καρκίνου
23 Ιουνίου-Ο Πωσειδωνας ξεκινά την ανάδρομη πορεία του στις 1:27 π.μ. και θα λήξει στις 28 Νοεμβρίου 2020 στις 11:01 μμ.
25 Ιουνίου- Η Αφροδίτη επιστρέφει σε ορθή πορεία στους Διδύμους στις 8:48 π.μ.
28 Ιουνίου-Ο Άρης εισέρχεται στον Κριό στις 3:46 π.μ.
Ο Άρης εξαγωνιζει τον Κρόνο- καλή όψη για επαγγελματικές ευκαιρίες, επιτυχία και σταθερότητα. Ευνοεί Ιχθεις και Αιγόκερους
30 Ιουνίου- σύνοδος Δια/Πλουτωνα- μας βοηθά να προχωρήσουμε μπροστά με ελπίδα, πίστη, και αισιοδοξία. Ευνοεί τους Αιγόκερους

ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΙΟΥΝΙΟ..
Δύσκολος και δυνατός μήνας ταυτόχρονα ο Ιούνιος! Ενώ σχεδόν όλοι οι πλανήτες βρίσκονται σε ανάδρομη πορεία, ο Ερμής επίσης στις 18 Ιουνίου 2020 θα ξεκινήσει και αυτός τον δικό του ανάδρομο κύκλο. Στις 6:53 το πρωί της 18ης Ιουνίου θα ξεκινήσει την ανάδρομη πορεία του στο υδάτινο ζώδιο του Καρκίνου (14 μοίρες) και θα επιστρέψει σε ορθή πορεία στις 12 Ιουλίου 2020 στις 10:21 π.μ. στις 5 μοίρες του Καρκίνου. Αν και η ανάδρομη πορεία του Ερμή πάντα δίνει την ευκαιρία να ξανασκεφτούμε κάποια θέματα που μας απασχολουν, η διαίσθηση και η πειρα θα είναι αυτα που θα μας καθοδηγήσουν σε μια περίοδο ιδιαίτερα μπερδεμένη και θολή. Μην βιαστείτε να βγάλετε συμπεράσματα τώρα για τις προσωπικες σας σχεσεις.
Επιπλέον το πλανητικό σκηνικό επιβαρύνεται από το γεγονός ότι ο Πωσειδωνας θα αρχίσει και αυτός την δική του ανάδρομη πορεία στις 23 Ιουνιου,2020, στο ζώδιο των Ιχθύων στις 1:27 π.μ. όπου θα λήξει αργά βέβαια, στις 28/11/2020 ώρα 11:01 π.μ. Σημαντικές όψεις θα επηρεάσουν τα γεγονότα και τις σχέσεις μας με τους πλανήτες να εμπλέκονται σε ένα σκληρούς αστρολογικούς σχηματισμούς, καθώς σημαντικές διελευσεις θα σχηματίζονται στον ουράνιο θόλο.
Οι κύριοι πρωταγωνιστές θα είναι οι δυο εκλείψεις. Η πρώτη θα είναι Σεληνιακή έκλειψη, και θα πραγματοποιηθεί στις 5 Ιουνίου, 2020, στο ζώδιο του Τοξότη σε αντίθεση με τον Ήλιο στους Διδύμους. Θα δώσει πνευματικές εμπειρίες, που θα ξεπερνά τις αισθήσεις. Για τους πιο ρεαλιστές, είναι σημαντικό να δείτε τη μεγάλη εικόνα των πραγματων, προτού θέσετε στόχους για το μελλον. Η έκλειψη αυτή θα μας αποσυντονίσει και θα φέρει χάος. Σε αλλους θα δωσει περισσοτερη δυναμη.Αυτο εξαρταται απο τον γενεθλιο χαρτη σας και την θεση πλανητων. Τα ζώδια που θα επηρεαστούν περισσότερο σαφως είναι οι Δίδυμοι, Παρθένοι, Τοξότες, Ιχθύες του 2ου δεκαημέρου καθώς και όσοι έχουν προσωπικούς πλανήτες, ωροσκόπο ή μεσουράνημα κοντά στην 15η μοίρα αυτών των ζωδίων. (δηλαδη απο 14-16 μοιρες κυριως).*
Στις 18 Ιουνίου η ανάδρομη πορεία του Ερμή στον Καρκίνο συνδέεται με τα συναισθηματικά σκαμπανεβάσματα και θα είναι δύσκολο να είμαστε αντικειμενικοί. Στις 20 Ιουλίου, ο Ήλιος μπαίνει στο ζώδιο του Καρκίνου και επίσημα εισερχόμαστε στο Θερινό Ηλιοστάσιο στις 11:44 μμ. Καλοκαίρι επίσημα πλέον!
Ας δουμε πως η εισοδος του Θερινου Ηλιοστασιου και οι Εκλειψεις Ιουνιου θα επηρεασουν τα 12 ζωδια.

ΚΡΙΟΣ
Σχεδόν όλοι οι πλανήτες έχουν ξεκινήσει τον ανάδρομο κύκλο τους. Ο Ιούνιος είναι μήνας εκλείψεων και άλλων σημαντικων αστρολογικών συμβάντων. Εσείς το καλύτερο που έχετε να κάνετε είναι να συνεχίσετε με τολμη να κάνετε αυτό που ξέρετε, καλά, θα μπορεσετε να διαχειριστείτε τις όποιες δυσκολίες προκύψουν μεσα στον μηνα αν χρειαστεί, με δυναμισμό και υπομονή. Η πρόοδος ομως θα είναι αργή αλλά σταθερή. Οι ταχύτητες θα μειωθούν αλλά δεν θα πρέπει να βιάζεστε. Προσπαθήστε ωστοσο να διατηρήστε την ενέργειας σας σε φυσιολογικά επίπεδα.
Η σεληνιακή έκλειψη στον Τοξότη στις 5 Ιουνίου, είναι πολύ πιθανό να προβάλει επαγγελματικές συνεργασίες, νέες επαφές ενώ οι προσπάθειες σας δεν θα πάνε χαμένες, καθώς μικρά επιτεύγματα σε αυτόν τον τομέα θα σας χαροποιήσουν ιδιαίτερα. Δυσκολίες, άγχος και εντάσεις όμως φαίνεται ότι θα αντιμετωπίσετε στις προσωπικές σας σχέσεις και φιλίες. Μην ξεπερνάτε τα όρια και μην το παρακάνετε, κανείς δεν είναι τέλειος!
Η ηλιακή έκλειψη της 21ης Ιουνίου, στον Καρκίνο, αναμένετε να φέρει περισσότερη σταθερότητα στα επαγγελματικά και οικονομικά σας αλλά σας πιέζει να σκεφτείτε τι έχει πραγματική αξία στην προσωπική ζωή σας. Κάποιος καλός φίλος θα θελησει να σας βοηθήσει και θα σας καθοδηγήσει, όμως γενικότερα θα βιώσετε εντάσεις, παρεξηγήσεις και ανατροπές στις σχέσεις σας.
Το φετινό καλοκαίρι για τους Κριούς γενικοτερα προβλέπεται να είναι αρκετά δυναμικό, έντονα δημιουργικό όπου μέσα από τις δικές σας προσπάθειες θα δημιουργήσετε νέες συνθήκες ζωής. Θα ζήσετε έντονες εμπειρίες στην προσωπική σας ζωή.
Καλύτερες μέρες για αγάπη: 1, 9, 10, 19, 20
Καλύτερες μέρες για χρήματα: 1, 8, 9, 10, 16, 17, 18, 20, 21, 27
Καλύτερες μέρες για καριέρα: 2, 7, 8, 9, 18, 19

ΤΑΥΡΟΣ
Ο Ιούνιος είναι ένας μήνας πολύ γεμάτος. Δύο εκλείψεις δείχνουν αλλαγή και αναστάτωση. Συνολικά, οι αλλαγές και οι διακοπές είναι πιθανές, αλλά με καθυστερημένη αντίδραση των αντανακλαστικων σας. Είναι ένας περίεργος μήνας γιατί οι εκλείψεις και τα αστρολογικά δρώμενα θα έχουν επιρροή πάνω στον Άρη και την Αφροδίτη. Η σεληνιακή έκλειψη της 5ης Ιουνίου στον άξονα Δίδυμων/Τοξότη θα φέρει αναστατώσεις σε θέματα υγείας και στην προσωπική σας ζωή. Κάποιοι θα θελήσετε να κάνετε δραστικές αλλαγές στον τρόπο ζωής σας όπου βεβαια θα έχει αντίκτυπο στην καθημερινότητα σας. Προσέξτε τα μικρά ζωάκια αν έχετε.
Στις προσωπικές σχέσεις θα είναι δύσκολο να ελέγξετε τις καταστάσεις καθώς ο προσωπικός σας πλανήτης, Αφροδίτη, επηρεάζετε άμεσα από την έκλειψη στον Τοξότη. Θα φέρει συγκρούσεις και δυσαρμονίες καθώς θα υπάρχει υπερευαισθησία μεσα σε αυτες. Προσπαθήστε γενικότερα να κρατήσετε μια πιο θετικότερη στάση προς τους άλλους. Στα επαγγελματικά σας η σεληνιακή έκλειψη θα σας δώσει την ευκαιρία να κάνετε νέες κοινωνικές επαφές και να ανεβάσει τη δημοτικότητα σας.
Η ηλιακή έκλειψη στον Καρκίνο στις 21 Ιουνίου, αντίθετα θα σταθεροποιήσει την κοινωνική σας ζωή και τους επαγγελματικούς σας στόχους. Προσοχή στις μικρές παρεξηγήσεις με φίλους, προσοχή στην χρήση του ίντερνετ, ενώ ανατροπές και εντάσεις θα φέρει όσο αφορά το οικονομικό κομμάτι της ζωής σας.
Το φετινό καλοκαίρι για τους Ταύρους συνδέεται με τον έρωτα, οι ελεύθεροι θα έχουν την ευκαιρία να αγαπήσουν έντονα. Η ποικιλία στον ερωτα, η έκφραση θετικών συναισθημάτων, αλλαγές και βελτίωση στην εμφάνιση σας και η γενικότερή επιτυχία σε επαγγελματικά θέματα είναι τα κύρια χαρακτηριστικά του φετινού καλοκαιριού. Γενικότερα θα έχετε την δύναμη να έλξετε αυτό που επιθυμείτε.
Καλύτερες μέρες για αγάπη: 1, 3, 4, 8, 9, 10, 18, 19, 20, 27, 28, 29
Καλύτερες μέρες για χρήματα: 3, 4, 8, 11, 12, 18, 19, 20, 21, 22, 27
Καλύτερες μέρες για καριέρα: 7, 8, 9, 10, 16, 17, 26, 27

ΔΙΔΥΜΟΙ
Έχουμε δύο εκλείψεις αυτόν τον μήνα και τα γεγονότα που προκαλούνται θα δείξουν ότι ο τρόπος σκέψης σας και η στρατηγική σας δεν ήταν ρεαλιστικές, επομένως αναγκάζεστε να κάνετε αλλαγές.
Η σεληνιακή έκλειψη, θα πραγματοποιηθεί στις 5 Ιουνίου απέναντι σας στο ζώδιο του Τοξότη. Αναμένεται να φέρει αναταράξεις, και εν συνέχεια να σας πείσει να αλλάξετε συνήθειες , ακόμα και τρόπο σκέψης, ώστε να βελτιώσετε την ζωή σας γενικότερα. Αν και η ατμόσφαιρα μπορεί στο επαγγελματικό περιβάλλον να «μυρίζει μπαρούτι», για παράδειγμα, καλό θα ήταν να μείνετε έξω από αυτό. Εκεί ίσως υπάρξουν αλλαγές η μετατροπές. Το τρίγωνο του Ουρανού θα ανεβάσει την δημοτικότητα σας, θα φέρει έμπνευση και γενικότερα δείχνει ικανοποίηση από τους στόχους που έχετε θέσει. Το θέμα είναι μείνετε συγκεντρωμένοι και θα τα καταφέρετε.
Αντίθετα στην προσωπική σας ζωή θα βιώσετε ισχυρές εντάσεις, ανατροπές καθώς ίσως οι όποιες απερίσκεπτες ενέργειες και λόγια, βάζουν φωτιά και δείχνουν ένα πολύ μικρό ποσοστό αντοχής και ανοχής. Αυτό που θα καταλάβετε στην συνέχεια, είναι ότι όλα θέλουν τρόπο.
Η ηλιακή έκλειψη στις 21 Ιουνίου, στο ζώδιο του Καρκίνου, φέρνει επαγγελματική και κοινωνική άνοδο, οικονομική πρόοδο και σωστές αποφάσεις θα παρθούν γύρω από τέτοιου είδους θέματα, η σωστή κρίση και η λογική επικρατούν. Μην αναλώνετε την ενέργεια σας σε περιττούς καυγάδες και προκλήσεις καθώς ο Ερμής ήδη θα βρίσκετε σε ανάδρομη πορεία.
Το φετινό καλοκαίρι, θα είναι έντονα κοινωνικό, θα έχετε την ευκαιρία να γνωρίσετε νέους ανθρώπους, να δημιουργήσετε μέσα από την δουλειά σας, αλλά και να βιώσετε έντονες στιγμές στην προσωπική σας ζωή. Κάποιοι από σας είναι πιθανό να σταθεροποιήσουν τις σχέσεις τους η και οι ελεύθεροι να έχουν την δυνατότητα να δημιουργήσουν πιο σταθερές σχέσεις και να έρθουν πιο κοντά με τους άλλους.
Καλύτερες μέρες για αγάπη: 1, 5, 6, 8, 9, 10, 18, 19, 20, 27, 30
Καλύτερες μέρες για χρήματα: 1, 8, 9, 10, 18, 20, 21, 22, 27
Καλύτερες μέρες για καριέρα: 3, 4, 11, 12, 21, 22, 28, 29

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Δυο σημαντικές εκλείψεις θα πραγματοποιηθούν μέσα στον Ιούνιο, ενώ η δεύτερη θα παίξει σημαντικό ρόλο στη ζωή σας καθώς πραγματοποιείται στο ζώδιο σας.
Η πρώτη έκλειψη είναι σεληνιακή και πραγματοποιείται στις 5 Ιουνίου στο ζώδιο του Τοξότη. Δεν μπορούμε να πούμε ότι είναι θετική. Κυρίως αναμένεται να φέρει ποικίλες ανατροπές και αλλαγές στις προσωπικές και κοινωνικές σας σχέσεις. Η έκλειψη αυτή φέρνει στην επιφάνεια μυστικά, αποκαλύψεις και πληροφορίες που θα ανατρέψουν την ζωή σας και εκεί επικεντρώνετε η ένταση. Ερμής, Πλούτωνας και Αφροδίτη, είναι οι πλανήτες που θα φέρουν αλλαγές, στον επαγγελματικό χώρο και την καθημερινή σας ζωή. Υπομονή θέλει περισσότερη στις σχέσεις σας με τα παιδιά, τις προσωπικές σας σχέσεις αλλά και όσοι ασχολούνται με την Τέχνη.
Η ηλιακή έκλειψη στις 21 Ιουνίου, πραγματοποιείται στο ζώδιο σας όπου είναι σημαντικό να ξεκαθαρίστε μέσα σας τι ακριβώς είναι αυτό που θέλετε για να το υλοποιήσετε στην ζωή σας. Η ηλιακή έκλειψη είναι μια νέα σελήνη που σηματοδοτεί την ανασύνταξη πνευματικών δυνάμεων, το άνοιγμα ενός νέου φρέσκου κύκλου. Στον επαγγελματικό τομέα μην πιέζετε καταστάσεις να συμβούν για κάνα δυο μέρες μετα την έκλειψη. Να είστε περισσότερο υπομονετικοί διότι χρειάζεστε περισσότερο χρόνο. Μην τα τινάζετε όλα στον αέρα! Δώστε προσοχή τώρα στις εσωτερικές σας ισορροπίες που θα παίξουν σημαντικό ρόλο στα νέα σας σχέδια. Με καθαρή ψυχή, οργάνωση και έμπνευση ετοιμάζεστε να κάνετε ένα νέο βήμα, για να ανταπεξέλθετε στην πίεση και τις προκλήσεις. Αλλαγές σε θέματα υγείας.
Φέτος το καλοκαίρι, θα έχετε την δυνατότητα να χτισετε την προσωπική σας ζωή σε πιο σταθερά θεμέλια. Αν πιέζεστε από άλλες κατάστασης και το κοντινό περιβάλλον αποφύγετε τις συγκρούσεις, αλλά όμως πρωτα βεβαιωθείτε ότι αξίζει τον κόπο. Η τιμή της τελειότητας μπορεί να μετατοπιστεί αλλού, οπότε καλο θα ηταν να μην το παρακάνετε. Χρησιμοποιήστε την δική σας σοφία, εμπειρια και μην πειραματίζεστε με το άγνωστο.
Καλύτερες μέρες για αγάπη: 1, 2, 7, 8, 9, 10, 18, 19, 20
Καλύτερες μέρες για χρήματα: 1, 8, 9, 10, 18, 20, 21, 24, 27
Καλύτερες μέρες για καριέρα: 3, 4, 11, 12, 14, 15, 21, 22, 30

ΛΕΩΝ
Ο πλανήτης της καριέρας σας, η Αφροδίτη, είναι σε ανάδρομη πορεία όπου και θα ολοκληρώσει τον κύκλο της στις 25 Ιουνίου οπότε αυτό σημαίνει ότι τα πράγματα στον επαγγελματικό δεν θα είναι ξεκάθαρα όσο θα επιθυμούσατε. Οι ταχύτητες θα πέσουν και όλα θα εξελίσσονται αργά καθώς σχεδόν όλοι οι πλανήτες βρίσκονται σε ανάδρομη πορεία.
Ωστόσο, οι εκλείψεις αυτές θα προσδιορίσουν το καλοκαίρι ολόκληρο και γενικότερα το επόμενο χρονικό διάστημα. Συγκρούσεις και αντιφάσεις μπορεί να σημειωθούν σε προσωπικές σχέσεις και στο κοινωνικό περιβάλλον. Μην βιαστείτε όμως να βγάλετε συμπεράσματα, να κρίνετε καταστάσεις και πρόσωπα. Η υπερβολή σας θα είναι αρκετή για να δραματοποιήσετε το ότι συμβαίνει γύρω σας το επόμενο χρονικό διάστημα. Η έκλειψη αυτή σας καλεί να συντονιστείτε με τις εσωτερικές ανάγκες σας, να τις εκφράσετε με ομαλό τρόπο όπου στην συνέχεια θα βελτιώσετε τις προσωπικές σας σχέσεις, είτε με την οικογένεια, είτε με τους φίλους σας αλλά και με τις επαγγελματικές σας συνεργασίες.
Η σεληνιακή έκλειψη στις 5 Ιουνίου στον Τοξότη, θα σας βοηθήσει να κλείσετε τα τραύματα του παρελθόντος αλλά θα σας βοηθήσει να κάνετε αλλαγές στο σπίτι και τον τρόπο ζωής σας, επανεξετάζοντας κάποιες από τις κοσμοθεωρίες σας.
Η ηλιακή έκλειψη θα πραγματοποιηθεί στο ζώδιο του Καρκίνου στις 21 Ιουλίου, όπου φέρνει ξεκαθαρίσματα στην κοινωνική σας ζωή και θα δημιουργήσει μια νέα πραγματικότητα. Θα αλλάξετε στόχους, όμως αυτοί θα σας γεμίζουν περισσότερο, καθώς θα μπορέσετε να εκφράσετε την δημιουργική σας πλευρά και να πιστέψετε περισσότερο στο μέλλον σας. Υπομονή με παιδιά αν υπάρχουν στην ζωή σας η όσοι πρόσφατα δημιουργήσατε νέες σχέσεις. Με ανάδρομη πορεία του Ερμή να είστε προσεχτικοί με θέματα οικονομικής φύσεως καθολη την διάρκεια του μήνα.
Το φετινό καλοκαίρι επικεντρώνετε στην κοινωνική σας ζωή και τους μελλοντικούς σας στόχους. Νέες γνωριμίες, φιλίες είναι πολύ πιθανό να συμβούν. Έχετε μεγάλες πιθανότητες να εκπληρώσετε τις ερωτικές επιθυμίες σας. Αλλαγές στον εαυτό σας έλκουν και ενθουσιάζουν τα πλήθη!
Καλύτερες μέρες για αγάπη: 1, 7, 8, 9, 10, 16, 17, 19, 20, 26, 27
Καλύτερες μέρες για χρήματα: 3, 4, 8, 11, 12, 18, 21, 22, 26, 27
Καλύτερες μέρες για καριέρα: 1, 9, 10, 16, 17, 18, 19, 20

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Δυο σημαντικές εκλείψεις είναι αυτές που θα προσδιορίζουν τις εξελίξεις στην ζωή σας το επόμενο χρονικό διάστημα. Τόσο η Αφροδίτη αλλά και ο Ερμής είναι σημαντικοί πλανήτες όπου θα επηρεασθούν από τις εκλείψεις γι αυτό χρειάζετε πιο λεπτή διαχείριση και να είστε πιο προσεχτικοί και επιμελής.
Η σεληνιακή έκλειψη θα πραγματοποιηθεί στο ζώδιο του Τοξότη στις 5 Ιουνίου και η Αφροδίτη είναι αυτή που θα φερει σκαμπανεβάσματα στα οικονομικά σας. Καλό θα ήταν γενικότερα τον Ιούνιο να μην πάρετε σημαντικές αποφάσεις οικονομικής φύσεως, η κάτι ανάλογο, που θα έχει αντίκτυπο στα οικονομικά σας. Η σεληνιακή έκλειψη θα σας δώσει την ευκαιρία να επανεξετάσετε τον τρόπο συμπεριφοράς σας, να συνειδητοποιήσετε τα λάθη σας η των άλλων. Θα έχετε επίσης την ευκαιρία να δείτε τα πράγματα με νέα αντίληψη, να κατανοήσετε περισσότερα στις σχέσεις σας και να γίνετε πρακτικότεροι. Θα βοηθήσει στην οργάνωση και συνειδητοποίηση στόχων. Θα δώσει καλές ευκαιρίες να αναπτύξετε η να βελτιώσετε τις επικοινωνιακές σας ικανότητες και να διευρύνετε την επαγγελματική /κοινωνική σας ατζέντα, θα φέρει επαγγελματική επιτυχία και ίσως συμφωνίες. Θα είναι μια έντονα δημιουργική περίοδος για σας.
Η ηλιακή έκλειψη στις 21 Ιουνίου, στο ζώδιο του Καρκίνου, είναι ακόμα θετικότερη καθώς θα φέρει επαγγελματική άνοδο, κέρδος και η ενέργεια σας θα είναισε υψηλα επιπεδα. Προσοχή όμως στις παρεξηγήσεις και εντάσεις μέσα στο εργασιακό σας περιβάλλον διότι μπορεί να έχει αντίκτυπο στην προσωπικη σας ζωη.
Το φετινό καλοκαίρι δείχνει να είναι ιδιαίτερα επικοινωνιακό με πολλές μετακινήσεις που θα σας ευχαριστήσουν. Έντονες και ευχάριστες παρέες, φιλίες, επικοινωνία, επαγγελματικά όλα φαίνονται να συνδυάζονται καταλληλα κατά την διάρκεια του καλοκαιριού. Θα είναι ενα καλοκαίρι με ευχάριστες και έντονες εμπειρίες ενώ ταυτόχρονα σταθεροποιούνται τα οικονομικά θέματα. Το καλοκαίρι, υποστηρίζει τα νέα σας σχέδια.
Καλύτερες μέρες για αγάπη: 1, 3, 4, 9, 10, 11, 12, 13, 19, 20, 21, 22, 28, 29
Καλύτερες μέρες για χρήματα: 1, 8, 9, 10, 18, 19, 20, 27
Καλύτερες μέρες για καριέρα: 3, 4, 11, 12, 19, 20, 21, 22

ΖΥΓΟΣ
Σίγουρα, ακούσατε για τους δύσκολους πλανητικούς σχηματισμούς μέσα στον Ιούνιο και εσείς είστε από αυτούς που θα επηρεαστείτε καθώς η Αφροδίτη θα είναι σε ανάδρομη πορεία μέχρι της 25 Ιουνίου ενώ και ο Άρης με τον Ποσειδώνα θα παίζει υπουλα παιχνίδια με το μυαλό μας. Οι προσωπικές σας σχέσεις είναι αυτές που θα επηρεαστούν περισσότερο. Έτσι λοιπόν, οι εκλείψεις είναι αυτές που θα καθορίσουν το επόμενο χρονικό διάστημα και θα έχουν κάποιο αντίκτυπο στην ζωή σας.
Η σεληνιακή έκλειψη θα πραγματοποιηθεί στο ζώδιο του Τοξότη στις 5 Ιουνίου, όπου θα αποδειχθεί θετική για σας. Θέματα οικονομικής φύσεως, κληρονομικά ζητήματα θα είναι στο προσκήνιο ενώ σε ψυχολογικό επίπεδο θα νιώσετε πολύ καλυτέρα. Αν και ανάδρομη η Αφροδίτη αυτή ωστόσο κατά την διάρκεια της έκλειψης φέρνει θετικές αλλαγές στην εμφάνιση σας, στις συνήθειες σας. Ο έρωτας και οι ερωτικές σκέψεις έχουν μια ένταση καθώς τώρα μπορεί να δείτε κάποιον με διαφορετικό μάτι. Η αλήθεια είναι ότι η έκλειψη αυτή ευνοεί τις πνευματικές σχέσεις η θα παίξει σημαντικό ρόλο στις προσωπικές σας σχέσεις και κοινωνική ζωή. Υπερβολές σε οικονομικό επίπεδο είναι πιθανό να γίνουν. Τα ευγενή συναισθήματα φωτίζουν το μυαλό.
Η ηλιακή έκλειψη πραγματοποιείται στο ζώδιο του Καρκίνου, στις 21 Ιουνίου, λίγες ώρες μετα την έναρξη του θερινού ηλιοστασίου. Θα πρέπει να προσέχετε την ένταση, την πίεση και το άγχος το επόμενο χρονικό διάστημα η να αλλάξετε συνήθειες με σκοπό την βελτίωση της υγείας σας. Μην διασκορπίζετε την ενέργεια σας. Όμως η έκλειψη αυτή δίνει νέα πνοή στα επαγγελματικά σας σχέδια. Ένας νέος δυναμικός κύκλος ξεκινά με επιτυχία. Ακολουθήστε το άστρο σας, γιατί σας ακολουθεί!
Το φετινό καλοκαίρι θα σας χαρίσει μοναδικές στιγμές προσωπικής ευτυχίας και ξεγνοιασιάς. Κάνετε θετικές αλλαγές στην εμφάνιση σας, η κοινωνική σας ζωή θα είναι αρκετά έντονη και ενδιαφέρουσα καθώς θα βιώσετε έντονα συναισθήματα που θα δώσουν ένα διαφορετικό νόημα στην ζωή σας.
Καλύτερες μέρες για αγάπη: 1, 3, 4, 9, 10, 11, 12, 14, 15, 19, 20, 21, 22, 30
Καλύτερες μέρες για χρήματα: 3, 4, 8, 18, 27, 28, 29
Καλύτερες μέρες για καριέρα: 1, 9, 10, 20, 21, 22

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Σημαντικές οι εκλείψεις για σας όπως και το γεγονός ότι ο Πλουτωνας, ο Δίας και η Αφροδίτη αλλά και ο Ερμής είναι σε ανάδρομη πορεία. Κυρίως ο Πλούτωνας που είναι ο κυβερνήτης του ωροσκοπίου σας και συνδέετε με τις βαθιές επιθυμίες σας. Η Αφροδίτη για τις σχέσεις σας και ο Δίας στα οικονομικά σας. Όλα θα πηγαίνουν αργά και όλα θα είναι παράξενα γύρω σας, και το γνωρίζετε, καθώς Δίας/Πλουτωνας θα συνταξιδεύουν ολόκληρη την χρονιά. Η Αφροδίτη θα βελτιώσει τις σχέσεις σας μετα τις 25 Ιουνίου αλλά στις 28 αρχίζει και η ανάδρομη πορεία του Ερμή. Υπομονή ολόκληρο τον Ιούνιο! Δυο εκλείψεις λοιπόν θα πραγματοποιηθούν μέσα στον μήνα, η πρώτη θα είναι σεληνιακή έκλειψη και θα πραγματοποιηθεί στο ζώδιο του Τοξότη στις 5 Ιουνίου.
Η έκλειψη λοιπόν αυτή, σας καλεί να προσαρμοστείτε και να συντονιστείτε με τον εαυτό σας με την βοηθεια της εντονης διαίσθησης που διαθετε. Προσωπικές σχέσεις, επαφές, νέες γνωριμίες, χρόνιες σχέσεις καθώς και οικογενειακές επηρεάζονται βαθύτατα. Η έκλειψη βάζει μπουρλότο κυριολεκτικά, καθώς βλέπω να χάνετε την υπομονή σας. Αφροδίτη και Άρης μαζί προκαλούν ανισορροπίες και δυσαρμονίες, λες και είναι βαλτοί να τα τινάξουν όλα στον αέρα! Είναι μια δύσκολη περίοδος, όπου μπορεί οι σχέσεις μας με τους άλλους να μπουν στον πάγο, υπάρχει απογοήτευση και αγρια ξεσπάσματα. Μην πάρετε οριστικές αποφάσεις και κάνετε σπασμωδικές κινήσεις.
Σαφώς η ηλιακή έκλειψη στον Καρκίνο στις 21 Ιουνίου, σταθεροποιεί στις προσωπικές σχέσεις σας και το σκηνικό φαίνεται να αλλάζει η να γίνετε ένα είδος αποσυμπιεσης, αν δεν έχει συμβεί το χειρότερο. Το πνευματικό στοιχείο μπαίνει στην προσωπική σας ζωή και σχέσεις. Οι διακοπές μαζί κοντά στην θάλασσα είναι κάτι που θα σας ηρεμήσει απόλυτα. Η έκλειψη αυτή θα ανανεώσει και θα ενδυναμώσει τις σχέσεις σας ακόμη περισσοτερο. Ίσως να έχετε ευχάριστα νέα οικονομικής φύσεως έστω και με καθυστέρηση, ωστόσο έχετε τον νου σας.
Το φετινό καλοκαίρι, γενικότερα φέρνει αλλαγές στο οικογενειακό περιβάλλον ενώ θα τακτοποιήσετε θέματα σχετικά με ιδιοκτησία, περιουσιακα κτλ. Θα υπάρχει ένα ποσοστό ευτυχίας στις προσωπικές σας σχέσεις όμως θα χρειαστεί να προσπαθήσετε περισσότερο για τις επαγγελματικές σας. Προκλήσεις και εντάσεις είναι πιθανό να συναντήσετε στον χώρο της δουλειάς.
Καλύτερες μέρες για αγάπη: 1, 9, 10, 16, 17, 18, 19, 20
Καλύτερες μέρες για χρήματα: 5, 6, 8, 18, 27, 30
Καλύτερες μέρες για καριέρα: 1, 9, 10, 20, 21, 24

ΤΟΞΟΤΗΣ
Από τις αρχές Ιουνίου όλα δείχνουν ότι επιστρέφετε και εσείς στην πλήρη κανονικότητα της ζωής. Ερμής και Αφροδίτη φέρνουν αλλαγές στις προσωπικες σας σχέσεις. Σημαντικό είναι ότι όλα πάνε αργά εφόσον σχεδόν όλοι οι πλανήτες είναι πλέον σε ανάδρομη πορεία. Το καλοκαίρι θα είναι μοναδικό με δυο σημαντικές εκλείψεις να πραγματοποιούνται στον ουράνιο θόλο και μάλιστα η μια από αυτές είναι πολύ σημαντική για σας.
Η πρώτη σεληνιακή έκλειψη θα πραγματοποιηθεί λοιπόν στο ζώδιο σας, στις 5 Ιουνίου. Η έκλειψη στο ζώδιο σας είναι ιδιαίτερα έντονη και παρορμητική όπου θα σας δώσει ανθρωπιστικά κίνητρα. Είναι η έκλειψη που θα καθορίσει το μέλλον σας. Θα φέρει επαγγελματική άνοδο , φήμη, νέες γνωριμίες πιθανόν να μετατραπούν σε σχέσεις. Θα φέρει σχέσεις που θα σας δώσουν χαρά και ευχαρίστηση αλλά αυτό ισχύει και στα οικονομικά. Η έκλειψη αυτή θα φέρει νέα ανοίγματα, νέους ορίζοντες να εξερευνήσετε. Προσοχή στην υγεία σας, μην κάνετε υπερβολές ,προσοχή στο άγχος λόγω εργασίας. Ήλιος και Κρόνος όμως στηρίζουν τις προσπάθειες σας.
Η ηλιακή έκλειψη θα πραγματοποιηθεί στις 21 Ιουνίου, στο ζώδιο του Καρκίνου. Αυτή η έκλειψη είναι αρκετά έντονη καθώς φέρνει και αυτή άγχος, κούραση, μια τάση για ατυχήματα αλλά και άνοδο στα οικονομικά. Τα επαγγελματικά σταθεροποιούνται και κάποια σχέδια σας πραγματοποιούνται. Προσοχή στην υγεία σας και ίσως υπάρξουν κάποιες ανατροπές και διαφωνίες στον εργασιακό χώρο. Προσέξτε τις συμφωνίες σας και που βάζετε υπογραφές. Η έκλειψη αυτή φέρνει μεγάλες εντάσεις στις προσωπικές σας σχέσεις. Ώρα κάποιοι από σας να κλείσετε ένα κεφάλαιο στην ζωή σας πάνω στον τομέα των σχέσεων.
Το φετινό καλοκαίρι, όμως δίνει έμφαση στο να αποκαταστήσετε την τάξη στον επαγγελματικό σας χώρο, την καθημερινή σας ζωή, να κάνετε αλλαγές στις συνήθειες σας ώστε να υπάρξει ομαλή λειτουργία στα πράγματα χωρίς εμπόδια και προβλήματα αργοτερα. Αυτό μπορεί να ακούγετε κουραστικό, αντι-ερωτικο για καλοκαίρι, αλλά όμως θα γίνετε καινούργιοι άνθρωποι που θα ενθουσιάσετε τους πάντες! Μια νέα περίοδος ξεκινά για σας. Ένα ζωάκι ίσως σας βοηθήσει σε ψυχολογικό επίπεδο ώστε να γίνει αυτό το νέο ξεκίνημα.
Καλύτερες μέρες για αγάπη: 1, 3, 4, 9, 10, 11, 12, 19, 20, 21, 22
Καλύτερες μέρες για χρήματα: 2, 7, 8, 9, 18, 19, 27
Καλύτερες μέρες για καριέρα: 3, 4, 11, 12, 21, 22, 26, 27

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Από ότι ήδη έχετε καταλάβει τα σημαντικά αστρολογικά δρώμενα στον ουράνιο θόλο δεν πρόκειται να αφήσουν αδιάφορους ούτε εσάς. Οι εκλείψεις είναι δυο αυτόν τον μήνα με την Αφροδίτη και τον Ερμή να είναι στο επίκεντρο ενώ οι σχεδόν όλοι οι πλανήτες είναι ήδη σε ανάδρομη πορεία. Βέβαια και η επόμενη έκλειψη θα είναι σημαντική για σας τον Ιούλιο αλλά ας δούμε πρώτα αυτές που θα γίνουν μέσα στον μήνα αυτό.
Η πρώτη λοιπόν θα πραγματοποιηθεί στο ζώδιο του Τοξότη στις 5 Ιουνίου και επικεντρώνετε επί το πλείστον στα επαγγελματικά και οικονομικά σας σχέδια. Ο Δίας, ο Ήλιος, η Αφροδίτη, ο Κρόνος και ο Ερμής επικεντρώνονται σε αυτόν τον τομέα και φέρνουν περισσότερη σταθερότητα αλλά και ανοίγματα. Όλοι συντονίζονται για να φέρουν την απολυτή επιτυχία και αναγνώριση. Η έκλειψη αυτή σας δίνει δύναμη και νέες ευκαιρίες. Κάποια φιλία τελειώνει άδοξα η συνεργάτης φεύγει από την ζωή σας μετα από αποκαλύψεις που γίνονται και έρχονται νέα πρόσωπα που θα παίξουν σημαντικό ρόλο.
Η ηλιακή έκλειψη θα πραγματοποιηθεί στο ζώδιο του Καρκίνου στις 21 Ιουνίου , λίγο μετα την είσοδο του θερινού ηλιοστασίου. Η έκλειψη αυτή προσπαθεί να τραβήξει την προσοχή σας στην προσωπική ζωή και να εξετάσετε τα βαθύτερα συναισθήματα σας. Μαθαίνετε ότι πρέπει λίγο πλέον, να δίνετε και λίγο χρόνο στην προσωπική σας ζωή και ευχαρίστηση γενικότερα. Οι παύσεις αυτές βοηθούν περισσότερο στο να εξελιχτείτε. Αιτία αυτού είναι μια ανατροπή σε μια σχέση που θεωρήσατε δεδομένη. Η έκλειψη αυτή σας στέλνει το μήνυμα ότι τίποτα δεν πρέπει να θεωρείται δεδομένο. Πρέπει να δημιουργηθούν οι κατάλληλες ισορροπίες και το πιθανό είναι να αναγκαστείτε να το κανετε αυτο.
Το φετινό καλοκαίρι γενικότερα, είναι έντονο και φέρνει διαφωνίες, παρεξηγήσεις, ρήξεις στην προσωπική σας ζωή. Ρυθμίστε τις ιδέες, τα συναισθήματα και κοιτάξτε και τις δύο πλευρές του ζητήματος που σας απασχολει προτού φτάσετε σε ένα τελικό συμπέρασμα.
Καλύτερες μέρες για αγάπη: 1, 9, 10, 19, 20, 21, 22
Καλύτερες μέρες για χρήματα: 7, 8, 9, 10, 16, 17, 18, 26, 27
Καλύτερες μέρες για καριέρα: 1, 9, 10, 19, 20

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Η ανάδρομη δραστηριότητα των πλανητών φτάνει στο αποκορύφωμά της για την χρονιά αυτή και τον μήνα, με το 60 τοις εκατό των πλανητών να οπισθοχωρούν από τις 23 έως τις 25. Έτσι, ο ρυθμός της ζωής επιβραδύνεται. Δεν συμβαίνει τίποτα στον κόσμο, οπότε μπορείτε να κάνετε διακοπές ή να απολαύσετε τη ζωή σας. Υπάρχει και ένα άλλο ζήτημα εδώ. Έχουμε δύο ισχυρές εκλείψεις αυτόν τον μήνα. Αυτές οι δυνάμεις αλλάζουν, αλλά με όλη την ανάδρομη δραστηριότητα, αυτές οι αλλαγές χρειάζονται περισσότερη σκέψη, περισσότερη μελέτη, αλλα και περισσότερη δέουσα επιμέλεια.
Έτσι λοιπόν η πρώτη έκλειψη θα πραγματοποιηθεί σε ένα αρκετά φιλικό ζώδιο για σας, στις 5 Ιουνίου στο ζώδιο του Τοξότη. Θα παίξει σημαντικό ρόλο καθώς γίνετε και με τον Κρόνο στο ζώδιο σας. Θα ακολουθήσει μια περίοδος με αρκετά έντονη δημιουργικότητα.
Θα κάνετε καποιες αλλαγές στην καθημερινή σας ζωή ώστε να την βελτιώσετε και αυτό συμπεριλαμβάνει κυρίως την εμφάνιση σας και την προσωπικότητα σας. Η έκλειψη σας αναγκάζει να βάλετε όρια και κανόνες στον κοινωνικό σας κύκλο. Η έκλειψη αυτή είναι θετική και υποστηρίζει τα μελλοντικά σας σχέδια και φιλοδοξίες. Προσοχή στις υπερβολές αλλά όμως η ικανότητα να βλέπετε την μεγάλη εικόνα των πράγματων, δουλεύετε και πραγματοποιείτε αυτό που έχετε εμπνευστεί και έχετε στο μυαλό σας. Δίνετε μεγάλη έμφαση στα επαγγελματικά ταξίδια και σχέδια. Η έκλειψη αυτή φέρνει νέες ευκαιρίες, άνοιγμα οριζόντων και σας κάνει πιο δυνατούς.
Η ηλιακή έκλειψη θα πραγματοποιηθεί στο ζώδιο του Καρκίνου στις 21 Ιουνίου. Φέρνει εντάσεις και ανατροπές στην προσωπική σας ζωή γενικότερα. Προφανώς είστε εσείς που υποκινείτε αυτές τις αλλαγές, τις ανατροπές και εντάσεις με σκοπό να κάνετε ξεκαθαρίσματα. Ο Πλουτωνας φέρνει όμως δύναμη, φήμη και καθοριστικές αλλαγές στην ζωή σας γενικότερα.
Το φετινό καλοκαίρι φέρνει έντονη δραστηριότητα γενικότερα σε όλους τους τομείς. Πολλές μετακινήσεις προς την φύση, νέες επαγγελματικές επαφές. Είστε γεμάτοι με ενέργεια. Το φετινό καλοκαίρι θα φέρει θα δώσει ευκαιρίες να ανθίσουν τα επιτεύγματα σας. Οι σοφές, διαισθητικές αποφάσεις σας αποδεικνύονται σωστές.
Καλύτερες μέρες για αγάπη: 1, 9, 10, 19, 20, 21, 24
Καλύτερες μέρες για χρήματα: 3, 4, 8, 11, 12, 13, 18, 21, 22, 27, 28, 29
Καλύτερες μέρες για καριέρα: 3, 4, 8, 18, 27, 28, 29

ΙΧΘΕΙΣ
Η ανάδρομη δραστηριότητα των πλανητών φτάνει στο αποκορύφωμά της για την χρονιά αυτή και τον μήνα, με το 60 τοις εκατό των πλανητών να οπισθοχωρούν από τις 23 έως τις 25. Έτσι, ο ρυθμός της ζωής επιβραδύνεται. Έχουμε δύο ισχυρές εκλείψεις αυτόν τον μήνα. Αυτές οι δυνάμεις αλλάζουν, αλλά με όλη την ανάδρομη δραστηριότητα, αυτές οι αλλαγές χρειάζονται περισσότερη σκέψη, περισσότερη μελέτη, περισσότερη δέουσα επιμέλεια.
Έτσι λοιπόν η πρώτη έκλειψη είναι σεληνιακή και θα πραγματοποιηθεί στο ζώδιο του Τοξότη στις 5 Ιουνίου όπου θα αναταράξει τις ισορροπίες στις προσωπικές σας σχέσεις.
Η έκλειψη αυτή θα φέρει αλήθειες στην επιφάνεια και μια νέα πραγματικότητα που ίσως να αγνοήσατε. Η αλλαγή της παλίρροιας του συναισθήματος μπορεί να σας κάνει λίγο αβέβαιους και ανασφαλής, καθώς οι διαισθητικές απαντήσεις κατακλύζουν εναλλάξ τις ερωτήσεις σας. Οι γρήγορες αποφάσεις δεν είναι πιθανώς μια εξαιρετική ιδέα, οπότε λάβετε αρκετές υπόψιν όλα αυτά προτού καταλήξετε σε ένα συμπέρασμα.
Μέχρι να γίνει αυτό, τα νερά θα έχουν ηρεμήσει. Η έκλειψη αυτή δεν θα ευνοήσει τα επαγγελματικά σας σχέδια και στόχους. Φέρνει πίεση και άγχος και αποσυντονισμό. Το επαναλαμβανόμενο άγχος, είναι κάτι που πρέπει να αποφύγετε, ώστε να ολοκληρώσετε αυτά που θέλετε σωστά. Η έκλειψη θα σας αναγκάσει να βάλετε τέλος σε κατάστασης και σχέσεις που σας κούρασαν οριστικά και δεν αξίζουν μέσα από την σύγκρουση και την διαφωνία. Οι απαντήσεις είναι μέσα σας, οπότε χρησιμοποιήστε την διαίσθηση και την λογική σας. Δείτε τώρα την πραγματικότητα. Η έκλειψη αυτή όμως θα σας βοηθήσει να κάνετε το επόμενο βήμα στην ζωή σας.
Η ηλιακή έκλειψη θα πραγματοποιηθεί στις 21 Ιουνίου στο ζώδιο του Καρκίνου και αυτή είναι πιο φιλική για σας. Δίνει έμφαση μεγάλη στην επικοινωνία, τις μετακινήσεις, ταξίδια και την έντονη επαγγελματική δραστηριότητα. Βάζετε μπρος την δημιουργική σας φαντασία , βάζετε νέους στόχους και τους πραγματοποιείτε μετα από ένα ταρακούνημα. Μην αναλώνετε την ενέργεια σας σε άσκοπα πράγματα και ανθρώπους. Η έκλειψη στον Καρκίνο φέρνει σταθερότητα. Ιδέες και σχέδια μπαίνουν σε κίνηση και εφαρμόζονται. Θα κάνετε προσωπικά ξεκαθαρίσματα όμως η έκλειψη αυτή θα καθορίσει τις νέες σας προτεραιότητες.
Το φετινό καλοκαίρι επικεντρώνετε στις προσωπικές σας σχέσεις και τα οικονομικά. Εντάσεις και προβλήματα, μια σχέση τελειώνει και νέοι άνθρωποι έρχονται στην ζωή σας με έμφαση την πνευματική επικοινωνία. Ρωτήστε το σύμπαν και θα λάβετε. Πηγαίνετε με την ροή της διαίσθησης σας και θα εκπλαγείτε με το τι σας δίνει εντολή το σύμπαν. Οι διαφορές μεταξύ μυαλού και καρδιάς μπορούν να εγείρουν ζητήματα που καταναλώνουν πολύ χρόνο αλλά δεν επιλύουν τίποτα. Εάν δεν μπορείτε να διασαφηνίσετε γρήγορα τα πράγματα, αφήστε το θέμα και προχωρήστε. Αντισταθείτε στην παρόρμηση να επιμείνετε σε φθαρμένες σχέσεις και καταστάσεις- αν δεν ξεκολλήσετε, απλώς θα σταματήσει να υφισταται.
Καλύτερες μέρες για αγάπη: 1, 3, 4, 9, 10, 11, 12, 19, 20, 21, 22, 26, 27
Καλύτερες μέρες για χρήματα: 3, 4, 8, 11, 12, 14, 15, 18, 21, 22, 27, 30
Καλύτερες μέρες για καριέρα: 5, 6, 8, 18, 27, 30
astroephimerides.com

ΣΧΟΛΙΑ

0 Σχόλια