Η ΔΙΑΔΡΟΜΗ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ ►

Νέα κατάθεση της Ιωάννας για το βιτριόλι

Μάχη με τον φόβο που έχει φωλιάσει στην καρδιά και την ψυχή της 34χρονης Ιωάννας, και την αναγκάζει να κρατά τα χείλη της ερμητικά κλειστά δίνουν οι αστυνομικοί της Ασφάλειας, οι οποίοι προσπαθούν ώρα με την ώρα να φτάσουν στο κατώφλι της γυναίκας που της επιτέθηκε στις 20 Μαΐου με βιτριόλι και της κατέστρεψε τη ζωή!
Χθες η 34χρονη έδωσε ακόμη μία κατάθεση στους αστυνομικούς της Ασφάλειας Καλλιθέας, δίχως και πάλι να δώσει ουσιαστικές απαντήσεις τόσο για τη μαυροφορεμένη γυναίκα όσο και για τα κίνητρα της επίθεσης, που έχει συγκλονίσει το πανελλήνιο. Αστυνομικοί βρέθηκαν τη Δευτέρα στη Μονάδα Αυξημένης Φροντίδας Εγκαυμάτων στο Θριάσιο Νοσοκομείο, όπου νοσηλεύεται η 34χρονη, και της έδειξαν οπτικό υλικό, το οποίο έχει προκύψει από την ενδελεχή έρευνά τους.
Σύμφωνα με πληροφορίες, στο φωτογραφικό στιγμιότυπο που απομονώθηκε από το υλικό που έχει καταγράψει στις 20 Μαΐου κάμερα ασφαλείας, η οποία βρίσκεται εγκατεστημένη στην περιοχή, δεν αναγνώρισε την παρανοϊκή με το βιτριόλι.

Περιγραφές
Οι αστυνομικοί έδειξαν στην 34χρονη και ένα σκίτσο, το οποίο δημιουργήθηκε από τις περιγραφές της και μαρτυρίες που έχουν συλλεχθεί, χωρίς όμως να πάρουν σαφείς απαντήσεις. Η Ιωάννα ρωτήθηκε επίσης για την τεταμένη σχέση της με συγγενικό της πρόσωπο με αφορμή έναν άνδρα, το οποίο εδώ και πολλές ημέρες φέρεται ότι βρίσκεται στο κάδρο των υπόπτων. «Δεν έχω καμιά επικοινωνία μαζί του εδώ και αρκετό καιρό» φέρεται ότι είπε στους αστυνομικούς.
Δεν είναι η πρώτη φορά που η Ιωάννα δεν θέλει ή δεν είναι σε θέση να προσδιορίσει τη γυναίκα η οποία με το δοχείο στα χέρια τής επιτέθηκε με βιτριόλι στην είσοδο της πολυκατοικίας όπου στεγάζεται η ασφαλιστική εταιρία στην οποία εργαζόταν. Επιπλέον, εξετάζεται το ενδεχόμενο να έχει μεσολαβήσει παρένθετο πρόσωπο και να πραγματοποίησε την επίθεση με το καυστικό οξύ, ενώ δεν μπορεί να αποκλειστεί το σενάριο η δράστρια της επίθεσης να μην έχει καν προσδιοριστεί στον κύκλο υπόπτων, κάτι που επιχειρούν να αποκλείσουν οι αστυνομικοί που έχουν αναλάβει τις έρευνες για την επίθεση στην 34χρονη.
Πρόσβαση
Ένα επιπλέον στοιχείο που έχουν στη διάθεσή τους οι αστυνομικοί της Ασφάλειας Καλλιθέας από την περασμένη Παρασκευή είναι η άρση του απορρήτου των επικοινωνιών της 34χρονης, ώστε να αποκτήσουν πρόσβαση στις επαφές και τις επικοινωνίες της Ιωάννας. Οι ερευνητές της Ασφάλειας θεωρούν απίθανο η νεαρή γυναίκα να μην είχε δεχτεί «προειδοποιήσεις» και ίσως σε αυτό το σημείο να βρίσκεται και η ανησυχία της Ιωάννας να καταδείξει τις ενδόμυχες σκέψεις της.
Από τον έλεγχο και τη σάρωση των επικοινωνιών της 34χρονης, και με τη διαδικασία της ραδιογωνιομέτρησης στην περιοχή θα εξακριβωθεί αν τα άλλοθι που έχουν παραθέσει όσοι βρέθηκαν στον ερευνητικό κύκλο μεταξύ των υπόπτων επιβεβαιώνονται ή όχι, καθώς θα εντοπιστεί το στίγμα τους στην περιοχή κατά την ώρα της επίθεσης, ενώ θα προκύψει και η γεωγραφική τους περίμετρος.
Στον κύκλο υπόπτων της Ασφάλειας Καλλιθέας έχουν τεθεί τρία πρόσωπα, για τα όποια υπάρχουν μεν ισχυρές ενδείξεις ότι σχετίζονται με την επίθεση, χωρίς ωστόσο να έχουν προκύψει αδιάσειστα στοιχεία για τη φυσική τους παρουσία στο συγκεκριμένο σημείο κατά την επίθεση. Επίσης, δεν έχει αποκλειστεί το ενδεχόμενο ο φυσικός και ο ηθικός αυτουργός της επίθεσης να είναι δύο άτομα με σύνδεσμο μεταξύ τους.
Σύμφωνα πάντως με πληροφορίες, ακόμη ένα σημαντικό στοιχείο που φέρεται ότι έχουν στα χέρια τους οι αστυνομικοί είναι πως το βιτριόλι δεν αγοράστηκε από κάποιο κατάστημα. Έτσι, εκτιμούν ότι η μαυροφορεμένη γυναίκα το είχε προμηθευτεί από το ίντερνετ και για τον λόγο αυτό έχει ήδη αρχίσει εκτενής έρευνα στο διαδίκτυο.
Νάντια Αλεξίου

ΣΧΟΛΙΑ

0 Σχόλια