Η ΔΙΑΔΡΟΜΗ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ ►

Ζώδια, Οδική συμπεριφορά κολλημένοι στην κίνηση

Κριός:
Κορνάρει, βρίζει, τσακώνεται, φωνάζει και σπάει ακόμα περισσότερο τα νεύρα μας! Οδηγεί τόσο νευρικά όταν είναι φορτισμένος, που αν έχει συνοδηγό, μια αναγούλα την έχει!

Ταύρος:
Ανέκφραστος. Στρίβει τσιγαράκι, ανανεώνει το άρωμα του, δυναμώνει την μουσική και αράζει. Μετά από λίγα λεπτά, ανοίγει ντουλαπάκι, τσιμπάει κι ένα από τα μπισκοτάκια του που έχει καβάτζα!

Δίδυμος:
Μπαίνει messenger και viber και απαντά στα δεκάδες εισερχόμενα του. Μετά από λίγο βαριέται. Μπαίνει FB και Instagram να κουτσομπολέψει λίγο με αυτά που ποστάρουν οι άλλοι. Μετά από λίγο βαριέται. Ψάχνει γύρω του για άλλους οδηγούς. Αν δει κάτι «καλό» φλερτάρει, αν όχι μιλάει ακατάπαυστα με τον διπλανό ταξιτζή.

Καρκίνος:
Αναρωτιέται γιατί του συνέβη αυτό το κακό, τι λάθος έχει κάνει και το πληρώνει έτσι, τον πιάνει κρίση πανικού και αναρωτιέται: μάνα γιατί με γέννησες…

Λέων:
Σιγά μην πτοηθεί. Ανεβάζει την ένταση του ραδιοφώνου και γυρίζει εικονικά βιντεο-κλιπ. Τον βλέπει ο Δίδυμος που λέγαμε πριν, τον φλερτάρει αλλά δεν «πέφτει» με την μία!

Παρθένος:
Η σύγχυση στο μεγαλείο της! Συνειδητοποιεί ότι θα αργήσει 10 λεπτά αργότερα απ’ όσο είχε υπολογίσει και στο μυαλό του έχει ανατραπεί μέχρι και το πρόγραμμα που είχε φτιάξει για το 2020!

Ζυγός:
Σιγά το πράγμα. Αν είναι άντρας διορθώνει το μαλλί στον καθρέφτη και αν είναι γυναίκα το μακιγιάζ. Φτύνει και ελαφρά τον καθρέφτη για να μην ματιαστεί με τέτοια ομορφιά!

Σκορπιός:
Αν είναι μόνος στο αμάξι ρίχνει κατάρες σαν τον Τουταγχαμών. Αν είναι με το ταίρι του, του «βάζει χέρι» για να περάσει η ώρα.

Τοξότης:
Σκασίλα του! Είναι με μηχανή. Αν είναι όμως με αμάξι, είναι ικανός να το παρατήσει εκεί και να το πάρει με τα πόδια!

Αιγόκερος:
Η γη καταστρέφεται… Το τέλος του κόσμου είναι εδώ! Νομίζω ότι είναι η πρώτη φορά που δακρύζει…

Υδροχόος:
Στην αρχή βρίζει με τον χειρότερο τρόπο για την κίνηση! Ύστερα όμως συνειδητοποιεί πόσο επιβλαβές είναι για το περιβάλλον τόσο καυσαέριο. Σβήνει την μηχανή και αρχίζει ξανά να βρίζει.

Ιχθύς:
Είναι αυτός που προκαλεί την κίνηση. Έχει ξεχαστεί κοιτώντας στο κινητό του, το προφίλ του ανεκπλήρωτου έρωτα του! Ούτε καν ο Κριός δεν τον «ξυπνάει» με τα «καντήλια» του και τα κορναρίσματα του!

ΣΧΟΛΙΑ

0 Σχόλια