Η ΔΙΑΔΡΟΜΗ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ ►

Ήρωες νέες Φιγούρες της Fisher-Price Special Edition

Οι τέσσερις συλλογές της Fisher-Price Thank You Heroes Special Edition Figures φτιάχνουν εκπληκτικά πρότυπα για τα παιδιά. Ας πληρώσουμε τον ηρωισμό τους προσφέροντας ένα χέρι βοήθειας και μοιράζοντας λίγη ευγνωμοσύνη.Από τις 29 Απριλίου 2020, έως τις 31 Μαΐου 2020, 15 $ από κάθε διαδικτυακή αγορά παιχνιδιού από τη συλλογή #ThankYouHeroes θα δίνεται από τη Mattel στο The Entertainment Industry Foundation , για την υποστήριξη του #FirstRespondersFirst, ενός ταμείου αφιερωμένου στην παροχή βασικών προμηθειών, εξοπλισμό και πόροι για την προστασία των εργαζομένων στην πρώτη γραμμή της υγειονομικής περίθαλψης και των οικογενειών τους
Γιατροί
Οι γιατροί πάντα δίνουν προτεραιότητα στους ασθενείς τους. Αυτοί οι ήρωες σώζουν ζωές. Τιμήστε έναν γιατρό στη ζωή σας ή δείξτε στο παιδί σας τον ηρωισμό της βοήθειας, με αυτήν την ειδική έκδοση #ThankYouHeroes Doctor Figure από την Fisher-Price®. Αυτή η θετική εικόνα γιατρού έρχεται με ένα στηθοσκόπιο και ένα αφαιρούμενο σακίδιο με αξεσουάρ ωτοσκοπίου για να βοηθήσει.

Νοσοκόμες
Από ιατρική περίθαλψη έως συναισθηματική υποστήριξη - οι νοσοκόμες είναι ήρωες με καρδιά. Τιμήστε μια νοσοκόμα στη ζωή σας, ή δείξτε στο παιδί σας τον ηρωισμό της βοήθειας, με αυτήν την ειδική έκδοση # Ευχαριστώ τη φιγούρα Νοσοκόμα της Fisher-Price®. Αυτή η θετική φιγούρα νοσοκόμου έρχεται με μάσκα προσώπου και αφαιρούμενο σακίδιο με ωτοσκόπιο αξεσουάρ για να βοηθήσει.
Τεχνικοί ιατρικής έκτακτης ανάγκης
Οι τεχνικοί ιατρικής έκτακτης ανάγκης βρίσκονται πρώτοι στη σκηνή σε μια κρίση, κάνουν ό, τι μπορούν για να βοηθήσουν. Τιμήστε έναν τεχνικό ασθενοφόρων στη ζωή σας ή δείξτε στο παιδί σας τον ηρωισμό της βοήθειας, με αυτήν την ειδική έκδοση #TankYouHeroes EMT από την Fisher-Price®. Αυτή η θετική παραϊατρική φιγούρα έρχεται με ένα αφαιρούμενο σακίδιο με αξεσουάρ tablet vitals για να βοηθήσει .
Οδηγοί παράδοσης
Οι οδηγοί παράδοσης είναι οι ήρωες που καταβάλλουν κάθε προσπάθεια για να φέρουν στους ανθρώπους αυτό που χρειάζονται. Τιμήστε έναν οδηγό παράδοσης στη ζωή σας ή δείξτε στο παιδί σας τον ηρωισμό της βοήθειας, με αυτήν την ειδική έκδοση #ThankYouHeroes Παράδοση προγράμματος οδήγησης παράδοσης από το Fisher-Price®. Αυτή η φιλική παράδοση εργαζόμενου παράδοσης έρχεται με ένα αφαιρούμενο σακίδιο με αξεσουάρ tablet παρακολούθησης που βοηθά στη ζωντανή δράση.

Για ηλικίες 3 ετών και άνω, αυτές οι φιγούρες ύψους 6 ίνσες που πρόκειται να κυκλοφορήσουν σύντομα έχουν κινητά χέρια και πόδια και διαθέτουν κουτί με αξεσουάρ. 20 $ το καθένα με έσοδα 15 $ από το καθένα που ωφελείται από τους First Responders.
Μπορείτε να τα βρείτε εδώ.

ΣΧΟΛΙΑ

0 Σχόλια