Η ΔΙΑΔΡΟΜΗ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ ►

Αστρολογικά ο Μάιος 2020 για Ελλάδα

ΑΥΤΟΣ Ο ΜΑΙΟΣ ΘΑ ΜΑΣ ΜΕΙΝΕΙ ΑΞΕΧΑΣΤΟΣ
Αυτός ο Μάιος του 2020 επιφυλάσσει πολλές εκπλήξεις. Κάθε καινούρια μέρα μας φέρνει κοντά σε μια πραγματικότητα, που συνήθως δυσκολευόμαστε να πιστέψουμε και να δεχτούμε. Κάθε μέρα μαθαίνουμε και μια καινούρια είδηση, που μας ξαφνιάζει, δυστυχώς δυσάρεστα. Τα ευχάριστα μοιάζουν να έχουν περάσει στο παρελθόν.

Στις 14 Μαΐου ο Δίας γίνεται ανάδρομος και αρχίζει και πάλι να πλησιάζει τον Πλούτωνα. Υποτίθεται πως τα αναγκαστικά μέτρα λόγω «πανδημίας» χαλαρώνουν περισσότερο. Ψευδαίσθηση. Ο Άρης με το Φόβο και τον Δείμο είναι ακόμα εδώ. Συνεχίζουν να φυτεύουν το φόβο, γιατί έχουν ανακαλύψει ότι είναι σύμμαχος στο ανίερο έργο τους. Στις 22 Μαΐου έχουμε νέα Σελήνη στους Διδύμους, και στις 26 Μαΐου το ξημέρωμα, ο αστεροειδής Ψυχή που θα βρίσκεται κοντά στον πλανήτη Ουρανό, θα προχωράει για να κάνει εξάγωνο με τον αστεροειδή Δήμητρα, που θα πλησιάζει τον Άρη. Ταυτόχρονα η Σελήνη θα βρίσκεται κοντά στον Πολυδεύκη, τον αθάνατο αδελφό του Κάστορα, από τον αστερισμό των Διδύμων. Στις 29 Μαΐου το μεσημέρι, η Σελήνη θα βρίσκεται κοντά στον ωροσκόπο, μαζί με τον Βασιλίσκο, για δεύτερη φορά αυτό το μήνα.

Στις 22 Μαΐου, μαζί με τη Νέα Σελήνη και τον Ήλιο, θα βρίσκεται και το αστέρι ΜΙΡΦΑΚ, του αστερισμού του Περσέα. Πρόκειται για ένα αστέρι που δίνει ευφυία και ευρηματικότητα, αλλά και μια ευκολία στην εξαπάτηση και το ψέμα. Έχει σχέση με την ανηθικότητα των ατόμων, και με τα ακραία μετεωρολογικά φαινόμενα. Δεδομένου δε ότι καθ’ όλη τη διάρκεια του Μαΐου, ο Ποσειδώνας σε ζώδιο νερού, δεν σταματάει να έχει καλή σχέση με τον Πλούτωνα σε ζώδιο γης, υποθέτω ότι δεν θα πρέπει να εκπλαγούμε αν οι σεισμοί που γίνονται τακτικά, και περνάνε στα ψιλά γράμματα, συνεχιστούν με μεγαλύτερη ένταση, και αν παρουσιαστούν και διάφορα καταστροφικά φαινόμενα στη θάλασσα.
Από την άλλη μεριά, ο Ερμής που σχετίζεται κυρίως με την παιδική και την εφηβική ηλικία, και η Αφροδίτη, που θα έχει γίνει ανάδρομη, θα βρίσκονται στο ζώδιο των Διδύμων, κι εκεί κοντά θα βρίσκεται και το αστέρι ΜΠΕΛΑΤΡΙΞ, του γιγάντιου αστερισμού του Ωρίωνα. Αυτό το αστέρι είναι φτιαγμένο για να προσφέρει τα καλύτερα, αλλά και τα χειρότερα, ανάλογα με τη σχέση του με άλλους πλανήτες. Τα θέματα που φανερώνει στις 22 Μαΐου αφορούν κυρίως τη νεολαία, αλλά και τις γυναίκες. Το τετράγωνο που θα δέχονται τόσο ο Ερμής , όσο και η Αφροδίτη από τον Ποσειδώνα, που ξέρει πώς να ψεύδεται και να ξεγελάει, μας προτρέπει να σκεφτούμε ότι πως οι δυσάρεστες ενέργειες του ΜΠΕΛΑΤΡΙΞ, θα πλήξουν γυναίκες και νεολαία.
Και εφ’ όσον τα σχολεία μόλις θα έχουν αρχίσει να επαναλειτουργούν, και θα πλησιάζουν και οι εξετάσεις, μάλλον κάποια δυσάρεστη ατμόσφαιρα θα περιβάλλει τα θέματα εκπαίδευσης (αλλαγές στο εκπαιδευτικό σύστημα, θέσπιση ανόητων και καταστροφικών τροπολογιών που θα πλήξουν την παιδεία σκόπιμα, όρια ηλικίας, παγίδες που θα νομιμοποιούν παρανομίες και άλλα παρόμοια).

Ο Κρόνος θα βρίσκεται μέσα στο 2ο οίκο, των οικονομικών, ανάδρομος και στην 1η μοίρα του Υδροχόου, και ταυτόχρονα θα είναι κυβερνήτης αυτού του οίκου. Κοντά του θα βρίσκεται το αστέρι ΑΛΤΑΙΡ, του αστερισμού του ΑΕΤΟΥ. Ο Αετός είναι το σύμβολο του Δία, πρόκειται για τον αετό που κουβαλούσε τους κεραυνούς στο Δία. Είναι και ο ίδιος ο Δίας, μεταμορφωμένος σε αετό, που κουβάλησε τον ωραίο Γανυμήδη στον Όλυμπο. Εκτός από όλα αυτά όμως, συνδέεται με την ομοφυλοφιλία και την παιδοφιλία. Και κάτι ακόμα αξιοπρόσεκτο, είναι πως ο Αετός, είναι το σύμβολο των ΗΠΑ. Μεγάλο μπέρδεμα στ’ αλήθεια.
Το τοπίο αρχίζει να ξεκαθαρίζει στις 26 Μαΐου, όπου βρίσκουμε τη Σελήνη μαζί με το αστέρι ΠΟΛΥΔΕΥΚΗ , τον αθάνατο γιο του Δία, από τον αστερισμό των Διδύμων. Αυτό το αστέρι σχετίζεται με τους τραυματισμούς, τις ληστείες, τις αρρώστιες, το βίαιο θάνατο, την τύφλωση, αλλά και τη φυλάκιση. Αυτό μην το προσπεράσετε έτσι. ΦΥΛΑΚΙΣΗ.

Η ιστορία του Μαΐου ολοκληρώνεται στις 29, με τον ωροσκόπο και τη Σελήνη κοντά στο αστέρι ΒΑΣΙΛΙΣΚΟΣ, και σε καλή σχέση με τους Δεσμούς της Σελήνης. Δεσμοί Σελήνης είναι αυτό που λέμε πεπρωμένο, ότι έχουμε κουβαλήσει μαζί μας, από προηγούμενες ενσαρκώσεις, και ότι καλούμαστε να πράξουμε, αξιοποιώντας τις προηγούμενες εμπειρίες, και εξοφλώντας τα προηγούμενα χρέη.

Και τώρα θα προσπαθήσουμε να βάλουμε τα κομμάτια του παζλ στη θέση τους, για να ολοκληρώσουμε τα μηνύματα του Μαΐου. Τα ψέματα γύρω από την υποτιθέμενη «πανδημία» θα συνεχίζονται, και οι έχοντες τη δύναμη και την εξουσία, θα εντείνουν τις προσπάθειες για την τρομοκρατία λόγω ιού. Έχουν καταλάβει πως ο φόβος είναι ο καλύτερος τρόπος για καταστολή κάθε πρωτοβουλίας, κάθε αντίδρασης, κάθε αντίστασης. Το ύπουλο έργο των «σκοτεινών» παιδιών συνεχίζεται. Ταυτόχρονα, προστίθεται και η αγωνία για επιβίωση, για εξασφάλιση των απαραίτητων για διατροφή, και η ανασφάλεια για το μέλλον. Η ευρηματικότητα για την παραποίηση της αλήθειας, είναι άξια για βραβείο. Και μέσα σ’ όλα, δεν αποκλείεται να βιώσουμε και κάποιες αναταράξεις από γεωλογικά φαινόμενα.

Το παιδαγωγικό σύστημα θα φέρει αδιέξοδα, και ανυπακοή λόγω ακραίων και παράλογων μέτρων ,με σκοπό τη στέρηση της εκπαίδευσης.
Θα ακολουθήσουν θέματα που θα αναταράξουν την κοινωνία σε παγκόσμιο επίπεδο, και θα ξεκινούν από τις ΗΠΑ, που θα επιβάλουν ριζικές μεταβολές σε θέματα τραπεζικά και οικονομικά. Και μαζί με όλα αυτά, τα περί παιδοφιλίας και κακοποίησης θέματα, θα αρχίσουν να έρχονται στο φως, πιο συγκεκριμένα από οποιαδήποτε άλλη φορά. Συλλήψεις και καταδίκες, αυτοκτονίες και δολοφονίες, εξαφανίσεις και τιμωρίες.

Αυτή τη φορά, το σκοτάδι ξεθωριάζει, το φως δυναμώνει, και θα κυριαρχήσει. Είμαστε στην τελική φάση ενός πολύ-χιλιετούς πολέμου. Το αποτέλεσμα έχει κριθεί. Οι νοήμονες και οι αφυπνισμένοι να χαίρονται. Οι συστημικοί και οι υποκριτές, είναι μοιραίο να αφανιστούν.
Θέκλα Μεταξά

ΣΧΟΛΙΑ

0 Σχόλια