Η ΔΙΑΔΡΟΜΗ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ ►

#ΜΕΝΟΥΜΕΣΠΙΤΙ : η ψυχολογία κάθε ζωδίου

#menoume_spiti #ΜΕΝΟΥΜΕΣΠΙΤΙ #καραντίνα #Covid_19 #κορωνοιος #COVID19 #covidGR #COVIDー19 #coronavirus #κορονοϊός #πανδημία #κορωνοιος
Πως αντιμετωπίζει την καραντίνα το κάθε ζώδιο και πόσο καλά είναι ψυχολογικά:

Κριός
Ο Κριός είναι ένα ζώδιο το οποίο πολύ συχνά του αρέσει να κλείνεται στον εαυτό του. Επειδή είναι ιδιαίτερα εσωστρεφής η καραντίνα υπό κανονικές συνθήκες θα του περνούσε αδιάφορη ή μπορεί και να του άρεσε και λίγο. Ο Κριός όμως, έχει και το εξής χαρακτηριστικό: δεν του αρέσει να του κάνουν κουμάντο.
Έτσι, όσο καιρό βρισκόμαστε υποχρεωτικά κλεισμένοι μέσα, εκείνος θέλει να πάει για ποτό, για καφέ, για φαγητό, ακόμη κι αν πριν την καραντίνα όλα τα παραπάνω τα σνόμπαρε.

Ταύρος
Ο Ταύρος είναι έτσι και αλλιώς ένα μοναχικό ζώδιο. Η καραντίνα λοιπόν, δεν έχει μεγάλη διάφορα από την καθημερινότητα του έτσι και αλλιώς. Απλά τώρα, έχει έτοιμη την δικαιολογία σε φίλους και συγγενείς που υπό άλλες συνθήκες τον πίεζαν να βγει ενώ τώρα, δεν τον ενοχλούν καν. Η καλύτερη σου Ταύρε μου!

Δίδυμος
Ο Δίδυμος και οι κυκλοθυμίες του…Είναι φορές που του αρέσει η καραντίνα και φορές που δεν τηρεί κανέναν νόμο και απλά βγαίνει. Ακόμη και όταν βρίσκεται μέσα στο σπίτι όμως, συνεχίζει να είναι με ένα κινητό στα χέρια και να παρακολουθεί τι κάνουν οι φίλοι και οι συγγενείς. Δεν χάνει επαφή ποτέ και με κανέναν!

Καρκίνος
Ο Καρκίνος δεν είναι πολύ καλά ψυχολογικά όσο βρίσκεται σε καραντίνα. Όχι όμως επειδή δεν του αρέσει να μένει κλεισμένος μέσα στο σπίτι. Απλά ο κορονοϊός τον έχει τρομοκρατήσει και ανησυχεί καθημερινά για το τι κάνουν οι δικοί του άνθρωποι και τι θα γίνει, αν κάτι πάει στραβά με την υγεία τους!

Λέων
Στον Λέοντα δεν αρέσει ιδιαίτερα η καραντίνα, διότι δεν έχει την ευκαιρία να τραβήξει την προσοχή των γύρω του, όπως θα ήθελε! Δεν είναι από τα ζώδια που του αρέσει η απομόνωση γιατί πολλές φορές ζει για το “μπράβο” και τον θαυμασμό των άλλων. Πάλι καλά που έχεις και τα social media και βγάζεις και καμία selfie…

Παρθένος
Η μικροβιοφοβία σε όλο της το μεγαλείο! Ο Παρθένος με την έξαρση του κορονοϊού δεν περνάει καλά. Κι αυτό, όχι επειδή δεν του αρέσει η καραντίνα, αλλά επειδή φοβάται μην αρρωστήσει!
Είναι η αιτία που δεν υπάρχει αντισηπτικό στο supermarket και φυσικά, δεν πρόκειται να διατηρήσει την ψυχραιμία του, μέχρι να ανακοινώσουν στις ειδήσεις ότι έχουν διαφύγει τον κίνδυνο σαν χώρα.

Ζυγός
Ο Ζυγός είναι ένα ζώδιο το οποίο αγαπά να περιποιείται την εξωτερική του εμφάνιση. Το γεγονός ότι τα κέντρα αισθητικής και τα κομμωτήρια έχουν κλείσει, τον κάνουν να μελαγχολεί. Δεν τον ενοχλεί που δεν βγαίνει τόσο συχνά από το σπίτι. Τον ενοχλεί που νιώθει ότι έχει παραμελήσει τον εαυτό του.

Σκορπιός
Ο γνωστός συνωμοσιολόγος του ζωδιακού, μένει σπίτι μόνο και μόνο επειδή φοβάται τα πρόστιμα. Γενικότερα, πιστεύει ότι αυτό που διανύουμε ότι μέρος ενός μεγάλου σκοτεινού σχεδίου και τώρα που μένει σπίτι, κανει την δική του έρευνα στο διαδίκτυο!

Τοξότης
Ο Τοξότης είναι ένα ζώδιο από την φύση του αισιόδοξο. Έτσι, ενώ όλοι οι υπόλοιποι αγχώνονται για το μέλλον, αυτός τηρεί τους κανόνες με χαμόγελο και κάνει σχέδια για τις διακοπές του Καλοκαιριού. Εμείς είμαστε μαζί του!

Αιγόκερως
Το πιο υπεύθυνο ζώδιο της Αστρολογίας, έρχεται να τηρήσει κάθε κανόνα πριν καλά – καλά ενεργοποιηθεί η απαγόρευση κυκλοφορίας. Βέβαια εξαιτίας της καραντίνας έχεις μελαγχολήσει λίγο και η κυνικότητα που σε διακατέχει σαν προσωπικότητα, δεν στο κάνει πιο εύκολο.

Υδροχόος
Ο Υδροχόος είναι ένα αρκετά εγωιστικό ζώδιο. Οπότε από φόβο μην πάθει ο ίδιος…τίποτα, τηρεί κάθε κανόνα και δεν ενδιαφέρεται καθόλου για το αν χάνει βόλτες. Μάλιστα, πολλές φορές δε διστάζει να τα “χώσει” σε οποιοδήποτε βγαίνει από το σπίτι, χωρίς προφανή λόγο, γιατί φοβάται μην διαιωνίσει το κακό!

Ιχθείς
Ο Ιχθύς ζει στον κόσμο τον δικό του και περνάει μια χαρά! Δεν έχει καταλάβει καν ότι βρίσκεται σε καραντίνα. Απλά βρήκε την αφορμή να έρθει σε επαφή με τις τέχνες, να διαβάσει βιβλία και να λιώσει στις ταινίες και στις σειρές!

ΣΧΟΛΙΑ

0 Σχόλια