Η ΔΙΑΔΡΟΜΗ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ ►

Ψεύτικες βλεφαρίδες

Ήρθε η ώρα να απομυθοποιήσεις κι εσύ τον μύθο που κρύβεται πίσω από τις ψεύτικες βλεφαρίδες με 9 πανεύκολα tips.
Όλη αυτή η παραφιλοφογία που κρύβεται πίσω από τις ψεύτικες βλεφαρίδες και τον μεγάλο βαθμό δυσκολίας που πιστεύεις ότι κρύβεται πίσω από αυτές δεν είναι τίποτε άλλο από μύθος. Ίσως στο παρελθόν που η τεχνολογία της ομορφιάς δεν ήταν και τόσο προχωρημένη τα πράγματα να ήταν δύσκολα αλλά τώρα πια η εφαρμογή τους όσο και η αφαίρεσή τους από τα μάτια είναι απλά παιχνιδάκι.

Το μόνο που χρειάζεται να κάνεις εσύ είναι να ακολουθήσεις προσεκτικά τα απαραίτητα βήματα και να έχεις επιμονή έτσι ώστε αν αποτύχετε την πρώτη φορά να επιμείνετε και σε μια δεύτερη προσπάθεια.
Για να διευκολύνουμε κι άλλο το έργο σου βρήκαμε τα τέλεια tips από το ειδικό και σου τα αποκαλύπτουμε. Μόλις ακολουθήσεις κι εσύ τα 9 πανεύκολα βήματα που προτείνει ο make up artist της MAC, Victor C, θα διαπιστώσεις ότι ο δρόμος για να κατακτήσεις τις ψεύτικες βλεφαρίδες είναι στρωμένος με ροδοπέταλα. Καλή σου επιτυχία!

Step 1
Πριν ξεκινήσεις το εγχείρημα αφαίρεσε τις ψεύτικες βλεφαρίδες από την ειδική συσκευασία με το τσιμπιδάκι γα τα φρύδια. Δοκίμασέ τις επάνω από τις δικές σου για να σιγουρευτείς ότι έχουν το τέλειο μήκος. Αν σου φαίνονται πιο μακριές αφαίρεσε μερικές τούφες από το τελείωμα τους με ένα λεπτό ψαλιδάκι. Άφησε πίσω στην συσκευασία τις βλεφαρίδες με μια ελαφριά κλίση όπως αυτή που έχει το περίγραμμα των βλεφαρίδων σου.

Step 2
Άπλωσε μια γενναιόδωρη στρώση από μαύρη μάσκαρα στις κανονικές σου βλεφαρίδες.

Step 3
Άπλωσε προσεκτικά μια μαύρη γραμμή eyeliner στις ρίζες των βλεφαρίδων με κατεύθυνση που σβήνει αρκετά έξω από το κανονικό περίγραμμα.

Step 4
Στην συνέχεια κόλλησε την βλεφαρίδα επάνω στο χέρι σου και με του πινέλο του eyeliner τόνισε ακόμη πιο πολύ την βάση της με το ίδιο μαύρο χρώμα που άπλωσες και στα μάτια σου.

Step 5
Άπλωσε την ειδική κόλλα στην βάση των βλεφαρίδων στην απαιτούμενη ποσότητα που αναγράφεται στην συσκευασία και περίμενε 15 δευτερόλεπτα για να στεγνώσει.

Step 6
Όση ώρα περιμένεις να στεγνώσει κάνε μικρές κινήσεις με την βλεφαρίδα, ώστε να είναι εύπλαστη την ώρα που θα την κολλήσεις.

Step 7
Μόλις στεγνώσει εφάρμοσέ την κατα μήκος των βλεφαρίδων και κολλητά με την ρίζα τους ώστε να φαίνεται φυσιολογικό το αποτέλεσμα.

Step 8
Με την άκρη ενός πινέλου και με απαλές κινήσεις σταθεροποίησέ τις στα σημεία που εσύ θέλεις.

Step 9
Μην ανησυχείς αν φαίνεται αρχικά η λευκή κόλλα είναι ζήτημα δευτερολέπτων να στεγνώσει για τα καλά και να εξαφανιστεί αυτή η απόχρωση. 

ΣΧΟΛΙΑ

0 Σχόλια