Η ΔΙΑΔΡΟΜΗ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ ►

Αυτές οι θεωρίες συνωμοσίας θα σας τρελάνουν

conspiracy theories

Είτε τους πιστεύετε είτε όχι, υπάρχει κάτι περίεργο ενδιαφέρον για τις θεωρίες συνωμοσίας . Η ιδέα ότι υπάρχουν περισσότερα για τον κόσμο από ό, τι συναντά το μάτι, και ότι τα μυστήρια δεν υπάρχουν μόνο στη μυθοπλασία, κάνει τη ζωή τόσο ενδιαφέρουσα.
Αλλά όταν προσπαθεί να μάθει περισσότερα για τις θεωρίες συνωμοσίας, μπορεί να φαίνονται εντελώς τρελά.
Εδώ είναι μια καταγραφή των πιο περίεργων και υπέροχων:
4 θεωρίες συνωμοσίας που αποδείχθηκαν αληθινές ΕΔΩ
Lizard People - Άνθρωποι σαύρες
Ο David Icke είναι ένας από τους βασικούς υποστηρικτές αυτής της θεωρίας, που ισχυρίζεται ότι εκείνοι που βρίσκονται σε θέσεις εξουσίας δεν είναι στην πραγματικότητα ανθρώπινοι αλλά είναι στην πραγματικότητα ερπετοειδή - απλά δεν μπορούμε να το δούμε!
UFOs
Έχουν υπάρξει πολλές ειδήσεις σχετικά με τα αγνώστων ταυτότητας αντικειμένων, με ορισμένους να ισχυρίζονται ότι οι αλλοδαποί τους έχουν απαγάγει και πραγματοποίησαν συγκεκριμένες δοκιμές.
Ιησούς Χριστός
Πολλοί θρησκευτικοί λόγιοι αμφισβήτησαν την ύπαρξη του Ιησού, ισχυριζόμενοι ότι η ιστορία του ταιριάζει τόσο στενά με εκείνη των Μεσσία από άλλες θρησκείες που μπορεί να είναι περισσότερο μια έννοια από ένα πραγματικό ανθρώπινο ον.
Περιοχή 51
Η εγκαταλειμμένη εγκατάσταση στην έρημο της Νεβάδα πιστεύεται από πολλούς ότι κρατάει τα μυστικά για άλλες μορφές ζωής στο σύμπαν μας.
Chemtrails
Κάποιοι πιστεύουν ότι τα ίχνη που αφήνουν τα αεροπλάνα στον αέρα είναι στην πραγματικότητα χημικά διασκορπισμένα από την κυβέρνηση για άγνωστους λόγους.
Lord Lucan
Η εξαφάνιση του Λόρδου Lucan το 1974 μετά από τη δολοφονία της οικογενειακής νταντάw θεωρείται από πολλούς ως κάλυψη από τη βρετανική αριστοκρατία.
Χίτλερ
Πολλοί υποψιάζονται ότι ο Χίτλερ δεν αυτοκτόνησε στο καταφύγιό του μετά τον Δεύτερο Παγκόσμιο Πόλεμο, και στην πραγματικότητα έζησε το υπόλοιπο της ζωής του στη Νότια Αμερική (ή ακόμα και στο φεγγάρι).
Έλβις Πρίσλεϊ
Οι οπαδοί του rock 'n' roll πιστεύουν ότι δεν πέθανε, αλλά παραιτήθηκε από τη φήμη του για να επαναλάβει έναν πιο φυσιολογικό τρόπο ζωής.
Μαντλίν Μακάν
Η τρίχρονη εξαφανίστηκε από την αίθουσα του ξενοδοχείου στην Πορτογαλία το 2007. Οι γονείς της πίστευαν ότι είχε απαχθεί, αλλά κάποιοι υποψιάζονται τη συμμετοχή τους.
Paul McCartney
Ορισμένοι οπαδοί των Beatles πιστεύουν ότι ο μπασίστας στην πραγματικότητα πέθανε μεταξύ των άλμπουμ και αντικαταστάθηκε από έναν lookalike (ένα πρόσωπο ή πράγμα που μοιάζει πολύ με άλλο, ειδικά κάποιος που μοιάζει πολύ με ένα διάσημο πρόσωπο) που ονομάζεται Billy Shears. Τα στοιχεία δείχνουν τη διαφορά από την τέχνη των άλμπουμ και τους στίχους τραγουδιών κι αυτό θεωρείται απόδειξη.
Denver Airport
Οι θεωρητικοί συνωμοσίας πιστεύουν ότι υπάρχει κάτι επιδεικτικό για το αεροδρόμιο του Ντένβερ. Αναφέρουν το ασυνήθιστα μεγάλο του μέγεθος, καθώς και τις περίεργες τοιχογραφίες που απεικονίζουν το θάνατο και τον πόλεμο, ως ενδείξεις ότι κάτι δεν πάει καλά.
Οι Illuminati
Μία από τις πιο δημοφιλείς θεωρίες συνωμοσίας είναι ότι ο κόσμος διευθύνεται από μια μυστική οργάνωση και οι ζωές μας ελέγχονται από αυτές τις μυστηριώδεις δυνάμεις.
MKUltra
Στη δεκαετία του '50 και του '60, η κυβέρνηση των ΗΠΑ πειραματίστηκε με διάφορες τεχνικές ελέγχου του νου. Πολλοί υποψιάζονται ότι υπάρχουν περισσότερα για την ιστορία αυτή και έχουν ακόμη συνδέσει το έργο των MKUltra με τραγωδίες όπως η σφαγή του Jonestown.
Παγκόσμια υπερθέρμανση
Παρά τις τεράστιες ενδείξεις για το αντίθετο, υπάρχουν κάποιοι εκεί έξω που εξακολουθούν να αρνούνται να πιστέψουν στην υπερθέρμανση του πλανήτη. Ω, και ένας από αυτούς τους ανθρώπους είναι ο σημερινός Πρόεδρος.
Εμβολιασμοί
Ορισμένοι υποστηρίζουν ότι η φαρμακευτική βιομηχανία έχει καλύψει τις σχέσεις μεταξύ εμβολιασμών και αναπτυξιακών ασθενειών, όπως ο αυτισμός, που οδήγησε σε ορισμένες επικίνδυνες εστίες ασθενειών που μπορούν να προληφθούν.
9/11
Ορισμένοι θεωρούν ότι η τρομοκρατική επίθεση στο Παγκόσμιο Κέντρο Εμπορίου δεν πραγματοποιήθηκε στην πραγματικότητα από την Al-Quaeda και ότι ήταν στην πραγματικότητα μια εσωτερική δουλειά της αμερικανικής κυβέρνησης ως δικαιολογία για να πάει στον πόλεμο με το Αφγανιστάν.
Sandy Hook
Ορισμένοι ενθουσιώδεις με τα πυροβόλα όπλα υποθέτουν ότι το σχολείο που έγιναν οι πυροβολισμοί στο Sandy Hook ήταν μια φάρσα, που διαπράχθηκε από το κίνημα κατά των όπλων για να επιβάλει αυστηρότερους κανονισμούς.
Barack Obama
Οι γνωστοί ως "birthers", ισχυρίζονται ότι ο Ομπάμα δεν είναι πολίτης των ΗΠΑ και ως εκ τούτου δεν ήταν σωστό να είναι Πρόεδρος των Ηνωμένων Πολιτειών.
Jeffrey Epstein
Ο απογοητευμένος χρηματοδότης κατόρθωσε να αυτοκτονήσει, ενώ ήταν στη φυλακή για σωματεμπορία παιδιών. Κάποιοι πιστεύουν ότι αυτό φαίνεται μια απίθανη ιστορία και υποψιάζονται ότι μπορεί να δολοφονήθηκε για να καλύψουν τα εγκλήματά του αφού εμπλέκονταν σημαντικά ονόματα παγκοσμίως.
Φθόριο
Για δεκαετίες, η κυβέρνηση έχει προσθέσει φθόριο στα ύδατα της βρύσης προκειμένου να συμβάλει στη μείωση της φθοράς των δοντιών. Ωστόσο, πολλοί πιστεύουν ότι υπάρχει ένα τελικό κίνητρο για την φθορίωση, συμπεριλαμβανομένου ενός τρόπου να απαλλαγούμε από βιομηχανικά απόβλητα, και ενός κομμουνιστικού οικοπέδου (βέβαια).
Η πριγκίπισσα Νταϊάνα
Η πρώην σύζυγος του Πρίγκηπα Κάρολ πέθανε σε ένα αυτοκινητιστικό δυστύχημα στο Παρίσι - αλλά πολλοί υποψιάζονται ότι υπάρχουν περισσότερα πίσω από αυτή την ιστορία. Υπάρχουν μερικοί που πιστεύουν ότι ο θάνατος της Νταϊάνα ήταν βασιλική δολοφονία δολοφονίας.
JFK
Ο Πρόεδρος Kennedy υποτίθεται ότι δολοφονήθηκε από τον Lee Harvey Oswald, αλλά υπάρχουν πολλοί που πιστεύουν ότι ο θάνατός του ήταν μέρος μιας ευρύτερης πλοκής. Πολλοί οργανισμοί και άτομα έχουν κατηγορηθεί για το θάνατο του JFK και εκτιμάται ότι υπάρχουν πάνω από χίλια διαφορετικά βιβλία για το θέμα.
New Coke
Το 1985, η Coca-Cola κυκλοφόρησε το "New Coke". Πολλοί πιστεύουν ότι αυτή ήταν μια σκόπιμα κατώτερη φόρμουλα, που σχεδιάστηκε για να αυξήσει τη ζήτηση για το αρχικό προϊόν όταν επανεμφανίστηκε αργότερα.
Εξαφάνιση πτήσεων
Η πτήση MH370 της Μαλαισίας των Αερογραμμών φάνηκε να εξαφανίζεται σε χαμηλά επίπεδα το 2014 και έχει δημιουργήσει πολλές διαφορετικές θεωρίες. Ένα αεροπλάνο σίγουρα δεν μπορούσε απλά να εξαφανιστεί, έτσι;
Big Pharma
Η δυσπιστία στην φαρμακευτική βλάβη είναι μεγάλο θέμα. Υπάρχουν σκεπτικιστές που πιστεύουν ότι οι εναλλακτικές θεραπείες καλύπτονται για να μεγιστοποιηθούν τα κέρδη από τα συμβατικά φάρμακα.
Microchips
Υπάρχουν ορισμένοι εξτρεμιστές που πιστεύουν ότι, κατά τη γέννηση, είμαστε εμφυτευμένοι με μικροτσίπ, παρόμοια με εκείνους που χρησιμοποιούνται για την παρακολούθηση των κατοικίδιων ζώων - έτσι κάποιος μπορεί να έχει μια καλύτερη διαχείριση πάνω μας.
Η προσγείωση της Σελήνης
Μια απίστευτα δημοφιλής θεωρία συνωμοσίας είναι ότι οι εκφορτώσεις φεγγαριού στην πραγματικότητα γυρίστηκαν σε ηχητικό στάδιο. Κάποιοι πιστεύουν ότι οι ΗΠΑ ήθελαν να νικήσουν τη Ρωσία στο φεγγάρι για να σταματήσουν το κομμουνιστικό κίνημα.
Ψεύτικη ιστορία
Έχουμε μάλιστα ερωτήματα σχετικά με το αν η αντίληψη μας για ιστορικά γεγονότα έχει παραμορφωθεί. Ορισμένοι ισχυρίζονται ότι η Νέα Χρονολογία άλλαξε και ότι η ιστορία είναι στην πραγματικότητα πολύ μικρότερη από ότι πιστεύουμε.
Flat Earth - Επίπεδη Γη
Ας τελειώσουμε με κάτι καλό. Υπάρχει μια μεγάλη διαδικτυακή κοινότητα που τώρα πιστεύει ότι η γη δεν είναι στρογγυλή σφαίρα, αλλά επίπεδη.
Αν θέλετε το μεταφέρετε πραγματικά, ωστόσο, ορισμένοι θεωρητικοί συνωμοσίας πιστεύουν ότι οι ίδιοι είναι κατασκευασμένοι και η θεωρία δημιουργήθηκε για να δυσφημίσει περισσότερο τη φήμη των θεωριών συνωμοσίας.

Έτσι, τις έχετε όλες.
Είκοσι εννέα από τις κορυφαίες θεωρίες συνωμοσίας εκεί έξω. 

ΣΧΟΛΙΑ

0 Σχόλια