Η ΔΙΑΔΡΟΜΗ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ ►

Big Brother στο ΣΚΑΪ

Το Big Brother της νέας εποχής έρχεται στον ΣΚΑΪ. Το δημοφιλέστερο, παγκοσμίως, reality έρχεται ανανεωμένο και ανατρεπτικό
Δεκαέξι άνθρωποι, άγνωστοι μεταξύ τους και με τελείως διαφορετικές καταβολές καλούνται να συνυπάρξουν για 15 εβδομάδες μέσα σε ένα σπίτι που παρακολουθείται από κάμερες 24 ώρες το εικοσιτετράωρο. Μακριά από συγγενείς και φίλους, χωρίς Internet, social media και τηλέφωνο θα ζήσουν μια πρωτόγνωρη εμπειρία, ένα μοναδικό «κοινωνικό» πείραμα.
Η συμβίωση θα τους κάνει να επαναπροσδιορίσουν τις αξίες τους; Θα καταφέρουν άραγε να δείξουν στο τηλεοπτικό κοινό τον πραγματικό τους εαυτό; Ποιος θα καταφέρει να φτάσει ως το τέλος;
Οι 56 κάμερες είναι έτοιμες να καταγράψουν κάθε κίνησή τους.
Αυτή την Κυριακή, 15 Μαρτίου, το Big Brother κάνει πρεμιέρα μέσα από τη συχνότητα του ΣΚΑΙ όπου μέσα από 10.000 υποψηφίους, το κοινό θα γνωρίσει τους 16 παίκτες που επελέγησαν και οι οποίοι για 15 εβδομάδες μέσα σε ένα σπίτι που παρακολουθείται από κάμερες 24 ώρες το εικοσιτετράωρο, θα διεκδικήσουν το έπαθλο.
Παρουσιαστής του reality θα είναι ο Χάρης Βαρθακούρης και αυτή την Κυριακή θα παρουσιάσει στο κοινό το σπίτι που θα φιλοξενήσει τους παίκτες για τις επόμενες 100 μέρες. Το reality θα προβάλλεται από Δευτέρα μέχρι Παρασκευή από τις 23.00 – 01.00, ενώ κάθε Κυριακή σε απευθείας μετάδοση ένας παίκτης θα αποχωρεί.
Ο Χάρης Βαρθακούρης (Αθήνα, 26 Μαρτίου 1975) είναι Έλληνας τραγουδιστής, συνθέτης, στιχουργός και παρουσιαστής και γονείς του είναι ο Γιάννης Πάριος (πραγματικό όνομα: Ιωάννης Βαρθακούρης) και η Ντίνα Μαρκοπούλου. Έχει έναν ακόμα αδερφό, τον Θανάση Βαρθακούρη, και δύο ακόμα ετεροθαλή αδέρφια από τον δεύτερο γάμο του πατέρα του.
Ο Χάρης, λόγω του πατέρα του, οικειοποιήθηκε από πολύ μικρός την μουσική, στην οποία αργότερα συνειδητοποίησε και την κλίση του. Η πρώτη επίσημη επαφή του με την μουσική συνέβη όταν ήταν έντεκα ετών και ερμήνευσε με τον πατέρα του το τραγούδι του ‘Πιο καλή η μοναξιά‘. Το 1991 ο Χάρης πήγε στην Βοστώνη για να σπουδάσει Εφαρμογή Ηλεκτρονικών Υπολογιστών στη μουσική και επέστρεψε το 1994 με έτοιμη την μουσική για τον καινούργιο δίσκο του Γιάννη Πάριου “Παρέα Με Το Χάρη” που κυκλοφόρησε το 1995.
Ο Χάρης παντρεύτηκε την Αντελίνα Τελώνη-Βαρθακούρη το 2013, την οποία γνώρισε μέσω του Facebook. Μαζί της απέκτησε δύο κόρες, την Μελωδία και την Λιόνα.
Η πρώτη του εμφάνιση ήταν το 1999 με τον Γιάννη Πάριο και τον Στέλιο Ρόκκο στο νυχτερινό μαγαζί ‘Πύλη Αξιού’ στην Θεσσαλονίκη.
Το 2000 κυκλοφόρησε το πρώτο του Cd-Single ‘Προκαταβολικά‘ και λίγο αργότερα ο πρώτος του δίσκος ‘Αδέσποτες οι νύχτες‘ με δική του μουσική και στίχους του Γιάννη Πάριου, του Αντώνη Ανδρικάκη, του Άρη Δαβαράκη, του Βαγγέλη Κωνσταντινίδη και της Ναταλίας Γερμανού.
Το 2002 κυκλοφόρησε το δεύτερο άλμπουμ του ‘Αδυναμία μου‘ και την ίδια χρονιά ξεκίνησε η συνεργασία του με τον Τόλη Βοσκόπουλο και την Δέσποινα Βανδή στο νυχτερινό μαγαζί Rex.
Πέντε χρόνια μετά, ο Βαρθακούρης επανέρχεται στην καλλιτεχνική σκηνή με νέο Cd-Single ‘Φώναξε πιο δυνατά’ από την Sony BMG.
Το 2019 ο Χάρης μαζί με την σύζυγο του, Αντελίνα, συμμετείχαν στο τηλεπαιχνίδι του Star Channel "Globetrotters".
Κάποια από τα τραγούδια του είναι τα εξής:
Βράδια Αξημέρωτα - 2002
Αδυναμία μου - 2002
Νόμιζα - 2002
Φώναξε πιο δυνατά - 2011
Έστω - 2011
Τα 'πια - 2011

ΣΧΟΛΙΑ

0 Σχόλια