Η ΔΙΑΔΡΟΜΗ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ ►

Ηλιακή επιστροφή της ΕΛΛΑΔΟΣ 2020-2021

Η φετινή ηλιακή επιστροφή της χώρας υπολογίζεται στις 3 Φεβρουαρίου, 2200, ωρα 14:50:27. Ο Ήλιος της επικεντρώνεται τον 8ο οίκο του ωροσκοπίου της στις 14 μοίρες του Υδροχόου (σε πτώση), που συνδέεται με θέματα οικονομικής φύσεως, το ασφαλιστικό, τις συντάξεις, την διαχείριση του χρήματος, επενδύσεις, συμβόλαια, δάνεια, χρηματοπιστωτικά ιδρύματα, ενώ ταυτόχρονα ξέρουμε ότι είναι ο οίκος θανάτου και της αναγέννησης, όπου εκεί συμβαίνουν βαθιές αλλαγές. Ο Ήλιος σε μια όψη ημι-εξάγωνου και ημιτετραγωνου προς τον Δια και την Αφροδίτη (κυβερνάει και τον 5,6 και τον 11,10ο οίκο) δείχνει ότι γίνονται θετικές προσπάθειες ωστόσο οι όψεις αυτές θεωρούνται δημιουργικές αλλά δεν σημάνει και την πλήρη ολοκλήρωση τους απαραίτητα. Το γεγονός βέβαια ότι ο Ήλιος (κυβέρνηση) βρίσκεται στον 8ο δεν θεωρείται και τόσο θετικος παράγοντας.

Σελήνη μεταξύ 129 ° έως 140 ° από τον Ήλιο. Δείχνει σαφή δημιουργικότητα. Υπάρχει όμως ο κίνδυνος να τα εγκαταλείψουμε. Το πρώτο τέταρτο Σελήνης σηματοδοτεί την επιτάχυνση των γεγονότων, δείχνει μεγάλη δραστηριότητα, οργάνωση και ενέργεια. Ωστόσο, τα γεγονότα τα οποία ήδη μας είναι γνωστά θα συνεχίσουν να εξελίσσονται και οι εντάσεις θα κλιμακώνονται επικίνδυνα.(Με σύνοδο Δια-Κρονου-Πλούτωνα στον 7ο οίκο, αυτό δείχνει ότι η πρόοδος της χώρας στο οικονομικό κομμάτι καθυστερεί) κατά την γνώμη μου, όμως οι τρεις πλανήτες εκεί, εστιάζουν την προσοχή μας σε ένα «θερμό» επεισόδιο που είναι πολύ πιθανό η σοβαρά προβλήματα με τις εμπλεκόμενες χώρες στη Μεσόγειο.

Δεύτερος δεκανος Υδροχόου [Ερμής]. Καθολικά βλάπτει τους σπόρους της γης. [Έξι σπαθιά]

ΚΡΟΝΟΣ- Κυβερνήτης του 8ου οίκου που βρίσκεται στον 7ο οίκο. Αυτό προειδοποιεί ή δείχνει τη θλίψη αλλά και σοβαρά προβλήματα με νομικές υποθέσεις με τους γείτονες. Απώλεια ενός σημαντικού προσώπου ή ασθένεια.

* ΟΥΡΑΝΟΣ – Κυβερνήτης του 8ου οίκου βρίσκεται στον 11ο οίκο

Αυτό προειδοποιεί ή δείχνει, ότι η χώρα μπαίνει η βρίσκεται σε κίνδυνο, θα υπάρξει ανατροπή, ξαφνικές αλλαγές. Τόσο την Άνοιξη, μέσα στον Μάρτιο αλλά και το Φθινόπωρο, μπορεί να πυροδοτηθούν αρκετές αλλαγές στο εσωτερικό της χώρας μας, χωρίς να αποκλείεται και η προσφυγή στις κάλπες είτε αυτή οφείλεται σε εσωτερικούς είτε σε εξωτερικούς παράγοντες.

Η Σελήνη στον οίκο των ελπίδων και των ονείρων για το μέλλον της χώρας, που συμβολίζει τον ιδιο τον λαό φαίνεται μέσα από ένα τετράγωνο να νιώθει δυσφορία η κάποια πίεση σε σχέση με οικονομικά θέματα, το μεταναστευτικό, τα γεγονότα που διαδραματίζονται, καθώς κυβερνάει και τον 1 αλλά και τον 2ο οίκο αλλά τον 4 και 12ο. Κάποια πράγματα με προβληματίζουν ιδιαίτερα, γιατί ο Ερμής δείχνει σοβαρά προβλήματα η αμφισβήτηση, σε σχέση με εδάφη η συνθήκες και συμφωνίες που υπογράφτηκαν, με θέματα ιδιοκτησίας, την εξωτερική πολιτική.

* Σύνοδος: Betelgeuse (58 Alpha Orionis m 0,50) – 4ο οικο (orb -0 ° 57’53 «)
Ο δεξιός ώμος του Ωρίωνα
Λέξεις-κλειδιά: Καταστροφές, κίνδυνος, βία
Επιρροή: Ατυχής
Χαρακτήρας: Άρης / Ερμής

* Συνοδος: Regulus (32 Alpha Leonis m 1.35) – 6ο οικο (0 ° 6’35 «)
Καρδιά του Λιονταριού
Λέξεις-κλειδιά: Το βασιλικό αστέρι. Ο Ραφαήλ, ο Θεραπευτικός Αρχάγγελος, ο Παρατηρητής του Βορρά. Ευγένεια, φιλοδοξία, εγρήγορση, μεγάλη δύναμη, καθεστώς, ηγεσία, ξαφνική πτώση, ατυχήματα, βία.
Επιρροή: Τυχερή
Χαρακτήρας: Άρης / Δίας / Ουρανός

Ο Αρης με αρνητικές όψεις είναι ιδιαίτερα προβληματικος από τον 6ο οίκο, καθώς τετραγωνίζει τον Ποσειδώνα, την Αφροδίτη και το MC. Η θέση του Αρη, σε πολύ αρνητική θέση, που δηλώνει πυρετώδης και φλεγμονώδης νόσους μεταξύ των ανθρώπων, έντονες αλλεργικές καταστάσεις, αλλά και ενδημίες η επιδημικές ασθένειες.

Επίσης, υποδηλώνει πυρκαγιές και ατυχήματα σε πολεμικά πλοία.

Ο Αρης (σώματα ασφαλείας, στρατος) στον 6ο οίκο, (υγεια, θαλλασσα)να είναι αρκετά δύσκολος, καθώς κυβερνά και τον 11/5/7 οίκο, κοινοβούλιο, Δικαιοσύνη, πρωθυπουργός, διπλωματικές σχεσεις μέσα από το τετράγωνο που σχηματίζει. Επίσης, υποδηλώνει πυρκαγιές και ατυχήματα, ο στρατος και γενικότερα τα σώματα ασφαλείας θα έχει να αντιμετωπίσει ακραίες καταστάσεις στο μεταναστευτικό. Ο Δίας και ο Πωσειδωνας κυβερνήτης του 6 και 7ου οίκου, έντονες ανησυχίες και προβλήματα, προδοσία και σκάνδαλα.

ΟΔίας στον Αιγόκερω, όμως στον 7ο οίκο, είναι αρκετά περιορισμένος, καθώς κυβερνά και θέματα 6ου και 10ου οίκου. Μέσα από όψεις ημι-εξάγωνων και ημι-τετράγωνων, αλλά και την αντίθεση με τον ωροσκόπο της ηλιακής της επιστροφής, συμβολίζει δυσκολίες με συμμαχικές δυνάμεις. Η αντίθεση Δια/Ωροσκόπου, συμβολίζει προστριβές και προβλήματα νομικά αλλά ταυτόχρονα δείχνει ότι πρέπει να αντισταθεί απέναντι στις προκλήσεις, ίσως στο να οδηγηθεί η χώρα σε διαπραγματεύσεις. Δυσάρεστες δυσαρμονικές συμπεριφορές θα παρατηρηθούν και εντός των κυβερνητικών συνεργασιών.

Ο Δίας μέσα από την όψη εξάγωνου προς τον Ποσειδώνα στον 9ο οίκο, συμβολίζει το γεγονός ότι θα αυξηθούν οι μετανάστες τραγικά. Όμως δεν είναι μόνο αυτο, διότι η θετική όψη εξάγωνου συμβάλλει στο γεγονός ότι οι Έλληνες θα διαπρέψουν στον επιστημονικό τομέα, εντός και εκτός, στην έρευνα, στην τεχνολογία, το διάστημα με νέες ανακαλύψεις, στην εξελικτική ιατρική. Διαφαίνεται επίσης ότι είναι πιθανο να συμβούν θετικές αλλαγές και αναβάθμιση της ανώτατης εκπαίδευσης. Ο Ερμής στον ιδιο οίκο παρόλο του ότι κάνει κάποιες μισό-δύσκολες όψεις 45 μοιρών και ένα μικρο τετράγωνο, αλλά σχηματίζει μια σημαντικη όψη εξάγωνου προς τον Ουρανό, στον 11ο οίκο, προσβλέπει στο γεγονός ότι οι όποιες αλλαγές θα πρέπει να ληφθούν σε υπόληψη και να εξετασθούν καλά. Μέσα από προσπάθειες φαίνεται ότι τα πράγματα εξελίσσονται ομαλώς.

Βέβαια δεν θα παραλείψω το γεγονός ότι η Αφροδίτη κυριαρχεί στον χάρτη, όπου συμβολίζει το γεγονός ότι η νέα πρόεδρος της Ελληνικής Δημοκρατίας θα είναι γυναίκα και όντως έτσι είναι. Προτάθηκε στις 15 Ιανουαρίου 2020, από τον Πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη, για το αξίωμα της Προέδρου της Ελληνικής Δημοκρατίας. Στην ψηφοφορία της 22ης Ιανουαρίου 2020 ήταν η μοναδική υποψηφιότητα και εκλέχτηκε νέα Πρόεδρος της Δημοκρατίας με 261 ψήφους.

Οι θετικές τις όψεις με Κρόνο/Πλούτωνα σημάνει ότι είναι αποδεκτή από τους δεινοσαύρους της πολιτικής αλλά επίσης και από την νέα τάξη πραγμάτων .Στην συνέχεια καθώς η ορκωμοσία της θα γίνει στις 13 Μαρτίου, 2020, τότε θα εχουμε να δούμε πολύ περισσότερα πράγματα.

ΣΤΑΘΕΡΟΙ ΑΣΤΕΡΕΣ

Αυτό που δυσαρεστεί περισσότερο στον φετινό χάρτη είναι η συνοδος της Σελήνης με την Αλκυόνη, στις Πλειάδες. Η Σελήνη τετραγωνίζει τον Ερμή προς τον 9ο οικο του χάρτη που σηματοδοτεί απογοητεύσεις στο μεταναστευτικό και σε θέματα εξωτερικής πολιτικής, όμως εκεί είναι και ο εναέριος χωρος, η θρησκεία και τα πανεπιστήμια. Την εχουμε ξανασυναντήσει πρόσφατα και ξέρουμε ότι είναι ένα δυσοίωνος σταθερός αστέρας.

Σελήνη σε σύνοδο με Αλκυόνη: Τραυματισμοί στο πρόσωπο, ασθένεια, δυστυχία, πληγές, τραυματισμοί, ντροπή, φυλάκιση, τύφλωση. Τριγωνίζει σαφώς με τον Κρόνο που σημαίνει ότι η Σελήνη καίγεται στην ουσία.[Robson *, ρ183.]

Οι Πλειάδες προκαλούν θλίψη, πένθος και τραγωδίες. Πολλές απογοητεύσεις, απώλεια των περιουσιακών στοιχείων, απώλεια νομικών υποθέσεων, ατυχήματα, αποτυχία των επιχειρήσεων, πρόβλημα με τα παιδιά.

ΑΞΟΝΕΣ

***Αρης/Κρόνος/Βορειος Δεσμος/Ωροσκόπος/Πλουτωνας/ σχεσεις με αρρώστους, αδύναμους ανθρώπους και φυλακισμένους, μπλοκαρισμένη ενέργεια, αδυναμία, η πρόοδος γίνεται με μεγαλη δυσκολία, εμπόδια που οφείλονται σε εχθρούς, η ανάγκη για οικονομία, πένθος, απώλεια, ενας θανάτου σημαντικού ανθρώπου. Παράτολμες ενέργειες, η χωρα θα αντιμετωπίσει ένα μεγάλο κίνδυνο, ένα ατύχημα, ένα ύψιστο κατόρθωμα, η επίτευξη μαζί με αλλους.

Ερμής/Αρης/Κρονος/ φασαρίες, κάποιος που λέει άσχημα πράγματα η θέλει να βλάψει, βαριές επιθέσεις η προσβολές από αλλους, εντάσεις.

Ηλιος/Πωσειδωνας/Ερμής/ έλλειψη λογικής, αδυναμία, απογοητεύσεις.

Πωσειδωνας/MC/ανασφάλεια αλλά και ιδεαλιστικοί στόχοι

Αφροδίτη/Ουρανος/Δίας/ Ασυνήθιστες μεταβολές στην κυβέρνηση και το κοινοβούλιο, στον τομέα της Δικαιοσύνης.

Ουρανος/Πλούτωνας/Κρόνος/ Ήλιος/ένα ξέσπασμα, ένταση, μια καταστροφή, δυνάμεις, αντίστασης, δοκιμασίες ισχυρές, ενας ξαφνικός χωρισμός

ΑΡΙΘΜΟΣ 2020 ΕΙΝΑΙ ΤΟ 9 ΟΠΟΥ ΠΡΟΚΥΠΤΟΥΝ ΤΑ ΕΞΗΣ

Λέξεις-κλειδιά: Τερματισμός όλων των θεμάτων, αφήνοντας το παρελθόν, Το παρελθόν
επιστρέφει, Άνθρωποι από το παρελθόν, Βαθιά συναισθήματα, Χρήματα
που φεύγουν. Απόσυρση, απομόνωση, αναζητώντας μια νέα κατεύθυνση. Τίποτα δεν θα ειναι το ιδιο, παλιές συνήθειες αλλαζουν, ξεκαθάρισμα του παλαιού και αλλαγες στο ασφαλιστικό και δημόσιες υπηρεσίες. Οποιεσδήποτε συνθήκες ή καταστάσεις που δεν λειτουργούν πλέον πρέπει να είναι επανεξετασθεί ή αντικατασταθεί αυτή τη στιγμή. Σκληρές δοκιμασίες και διαφωνίες.

Το ισχυρό 9 θα προκαλέσει κάποιες αλλαγές στη δομή των σχέσεων-συνεργασιών-συμμαχιών με άλλους αλλά ωστοσο μπορεί εύκολα να υποστούν ανατροπή, για καλύτερα ή χειρότερα, πιθανώς και τα δύο ταυτόχρονα.

Αποχαιρετάμε τους παλιούς τρόπους και τις συνήθειες και αγκαλιάζουμε νέα πράγματα
που ξεκινούν το επόμενο έτος. Ο Ποσειδώνας είναι ο κυβερνήτης του αριθμού 9 και
συμβολίζει τα καρμικα τεστ που μπορεί να έρθουν κατά τη διάρκεια αυτού του έτους.

Ευάλωτοι μήνες για είναι Μάρτιος, Απρίλιος, Μάιος, Οκτώβριος και Νοέμβριος.

Ξαφνικές εκρήξεις και ξεσπάσματα , αιφνίδια γεγονότα και συνθήκες. Αποκάλυψη, Πνευματική Αφύπνιση.

*Ημέρες ή χρόνια εργασίας ή ολοκλήρωσης – ένταση ή άγχος – Αναταραχή

Μικρά δωμάτια – Πίσω από κλειστές πόρτες – Δημόσια οριοθέτηση – Μικρές χώρες – Τερματισμοί που σχετίζονται με χρονικές περιόδους – Περιοριστικές συνθήκες – Δημόσια ή συναισθηματική αντίσταση – (2 πρώτοι μήνες)

*Διασκέδαση σε σχέση με την επιτυχία – Αναγνώριση – Βραβεία – Εκτεταμένη ειρήνη – Επιτυχία στις τέχνες – Μελέτες τέχνης – Εμπόριο με αισθητική – Επιθυμία για κέρδη ή εισόδημα – πολλαπλά αξιοθέατα

Ανάφλεξη ή πυρκαγιές – Αθλητισμός – Σκοποβολή – Στρατιωτικές ενέργειες

Φθαρμένα σώματα ή αντικείμενα – Φορείς ή αντικείμενα που απειλούνται από πυρκαγιά – Υποχρεωτικές ενέργειες ή δραστηριότητες – Μεταστροφή

Δίνοντας ελπίδα/δυσάρεστα γεγονότα – Διαταραχή που σχετίζεται με στέρηση, θόρυβο ή εγκληματικές ενέργειες – Λάθη – Ασθένεια που προκαλεί ασταθή ή αντίθετη συμπεριφορά

Αύξηση ζημιών – Πολύ αβεβαιότητα ή αστάθεια – Εκτεταμένες απογοητεύσεις – Απουσία ή άρνηση ελευθερίας (Άνοιξη)

Τεχνική εργασία – Μηχανήματα – Οχήματα μεταφοράς – Ηλεκτρισμός – Ενθουσιασμός για αθλήματα — Αστραπές – Ξαφνικές πυρκαγιές – Εκπλήξεις σχετικά με όπλα/αυτανάφλεξη

Μυστικές ίντριγκες – Χειραγώγηση – Ανώνυμες πράξεις – Πυροβόλα ή τραύματα – Πυρκαγιά ή βλάβη

Αυξήσεις που σχετίζονται με τη φωτιά

Αθλητική εξέλιξη ή βελτιώσεις – Ισχυρές ή μεγάλες ανατροπές

Εμπορική επιτυχία – επιχειρηματικές διαπραγματεύσεις

* Τεχνική εργασία – Μηχανήματα – Οχήματα μεταφοράς – Ηλεκτρισμός – Ενθουσιασμός για αθλήματα – Αρχές που σχετίζονται με την ένταση – Αστραπές – Ξαφνικές πυρκαγιές – Εκπλήξεις σχετικά με τα όπλα

Καταστροφή – Εξόντωση

Κυβερνητικά προβλήματα – Κρατικά όρια – Καθυστερήσεις σε σχέση με την αυτοπεποίθηση ή την ανεξαρτησία – Μεγάλη αυτοσυγκράτηση – Μεγάλα προβλήματα –

Μεγάλη ένταση σχετικά με επίσημα θέματα – Θύελλες

Σπάσιμο των υποσχέσεων – Λέξεις χωρίς δράση – Δραστική επιχειρηματική απάτη – Σχέδια χωρίς προοπτικές – Ατελείωτη φλυαρία

Μεγάλη ένταση σχετικά με επίσημα θέματα – Θύελλες

Αδιέξοδος ή εμπόδια που σχετίζονται με ατυχή γεγονότα – Ζημιές που σχετίζονται με ξαφνική θραύση – Σεισμοί
astroephimerides

ΣΧΟΛΙΑ

0 Σχόλια