Η ΔΙΑΔΡΟΜΗ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ ►

Ιδιοτροπί​ες πολλών α​στέρων!

Σας έχουν χαρακτηρίσει κατά καιρούς ιδιότροπους ή απαιτητικούς;
Μην πτοείστε!
Πού να δείτε τι απαιτούν οι διάσημοι σταρ!
Δεν μπορείτε να φαντασθείτε ποιοι είναι οι αναλυτικοί όροι, όσον αφορά στο τι είναι αναγκαίο να υπάρχει στα παρασκήνια, που περιέχονται στα συμβόλαια των μουσικών - σταρ πριν παρουσιαστούν για τις παραστάσεις και τις συναυλίες τους.
Έχουμε και λέμε, λοιπόν:
Η Cher δροσίζεται με πέντε μπουκάλια σέρι Rush Gatorade, ενώ ο Prince με αφεψήματα από βότανα, μέλι και τέσσερα λεμόνια.
Οι Guns "N" Roses χορταίνουν με μια μερίδα Fettucini Alfredo, η Britney Spears με μία σακούλα ντορίτος Cool Ranch και ένα κουτί κόκκινες καραμέλες Altoids.
Η Tina Turner λαχταρά μια σοκολάτα γάλακτος, οι Kiss έξι ρυζόγαλα με καραμέλα, οι ΖΖ ΤΟΡ αμερικανικό τυρί και ο Snoop Dog οπωσδήποτε γεύεται τηγανητά.
Σε πιο υγιεινό πλαίσιο κυμαίνονται οι Aerosmith με καλαμπόκια ψημένα μόνο 3 λεπτά, οι The Who με ένα μικρό δίσκο με ωμά λαχανικά και ένα μεγάλο μπολ με φρούτα και οι Lynyrd Skynyrd με φρέσκα φρούτα εποχής και μεγάλες ποσότητες καρπουζιού.
Ο Frank Sinatra απολάμβανε 24 παγωμένες γαρίδες μεγάλου μεγέθους, αλλά ποτέ μην βάλετε στον Elton John κρύα πιάτα!
Τέλος, οι Rolling Stones δεν ενδιαφέρονται τόσο για το "τι" όσο για τον τρόπο, αφού ζητούν κομψές, καλοβαλμένες κοπέλες για να σερβίρουν το φαγητό!. 

ΣΧΟΛΙΑ

0 Σχόλια