Η ΔΙΑΔΡΟΜΗ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ ►

Οι άντρες ξεχνούν τις πρώην τους

Ο ένας στους τρεις άντρες δεν μπορεί να θυμηθεί με πόσες γυναίκες είχε ερωτική σχέση στη διάρκεια της ζωής του, ενώ εξίσου «ξεχασιάρες» φαίνεται πως είναι και σχεδόν δύο στις δέκα γυναίκες, σύμφωνα με μία νέα δημοσκόπηση.
Τη δημοσκόπηση πραγματοποίησε εφέτος το Κέντρο Πληροφόρησης του Εθνικού Συστήματος Υγείας (NHS) της Βρετανίας, επιστήμονες του οποίου πήραν συνεντεύξεις από 8.420 άντρες και γυναίκες, ηλικίας 16 έως 69 ετών, για να διερευνήσουν την ερωτική τους συμπεριφορά.

Σύμφωνα με τα στοιχεία που συγκέντρωσαν, οι άντρες γενικώς έχουν διπλάσιο αριθμό ερωτικών συντρόφων στη διάρκεια της ζωής τους απ’ ό,τι οι γυναίκες: 9,3 κατά μέσον όρο, έναντι 4,7.

Οι άντρες που δηλώνουν πως είχαν πάνω από 10 ερωτικές συντρόφους ανέρχονται στο 27% των ερωτηθέντων και είναι διπλάσιοι απ’ ό,τι οι γυναίκες με διψήφιο αριθμό ερωτικών συντρόφων (13%).

Η διαφορά αυτή είναι ιδιαιτέρως έντονη στις ηλικίες 25 έως 34 ετών.

Αντιθέτως, το 25% των γυναικών έχουν πάει με ένα μόνο άντρα στη ζωή τους, ενώ μονογαμία δηλώνει και το 17% των ανδρών.

Ωστόσο, τα παραπάνω στοιχεία μπορεί να μην είναι και εντελώς σωστά, ιδίως για τους άντρες, δεδομένου ότι το 34% παραδέχθηκαν πως είναι υπολογισμοί, αφού δεν θυμούνται επακριβώς πόσες ερωτικές συντρόφους είχαν.

Στις γυναίκες, μόλις το 17% είπαν πως έχουν… χάσει το μέτρημα.

Η έκθεση του Κέντρου αποκαλύπτει ακόμη πως το 27% των γυναικών και το 22% των ανδρών έκαναν σεξ για πρώτη φορά σε ηλικία κάτω των 15 ετών, καθώς και ότι όσο πιο νωρίς άρχισαν άντρες και γυναίκες την ερωτική τους ζωή, τόσο πιθανότερο ήταν να έχουν μεγάλο αριθμό ερωτικών συντρόφων στην πορεία της ζωής τους. 

ΣΧΟΛΙΑ

0 Σχόλια