Η ΔΙΑΔΡΟΜΗ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ ►

Ζώδια και Αντικαπνιστικός Νόμος

Αμάν πια! Αυτός ο λαός, αυτή η χώρα, μην χάσει ευκαιρία για… διχασμό!
Αντικαπνιστικός νόμος, αυστηρός τέρμα καιτσουχτερά πρόστιμα, κάνουν τους αντικαπνιστές να παρτάρουν και τους καπνιστές να βάζουν πλερέζα!
Άσχετα όμως, που καμία από τις δυο πλευρές, δεν πιστεύει πως όλο αυτό θα κρατήσει…
Ρωτήσαμε τα 12 Ζώδια για τον Αντικαπνιστικό Νόμο στην Ελλάδα…
Για δες τι μας είπαν και… ταυτίσου!
ΚΡΙΟΣ: «Ας έρθει να μου πει ο,τιδήποτε κάποιος την ώρα που ανάβω τσιγάρο και εμένα θα μου ανάψουν τα λαμπάκια μου! Πρόστιμο εσείς; Καντήλια εγώ!»

ΤΑΥΡΟΣ: «Ελάτε βρε παιδιά… Δυο στιγμές λατρεύω στην καθημερινότητα μου! Το τσιγάρο μετά το σεξ και το τσιγάρο μετά το φαΐ! Και εσείς πάτε και φτιάχνετε αντικαπνιστικά δωμάτια στα ξενοδοχεία και αντικαπνιστικό νόμο στα εστιατόρια;;;»

ΔΙΔΥΜΟΣ: «Τώρα πρέπει να βρω άλλη ατάκα για να πλησιάζω τα μαναράκια δηλαδή; To“ Έχεις φωτιά;”, δεν παίζει πλέον; It’sok! Θα βρω κάτι καλύτερο!»

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: «Που πάτε βρε ‘σεις; Θα πείτε στον Έλληνα να μην καπνίσει; Εμείς οι Ελληνάρες, δεν θα δεχόμαστε αυτά! Ο πατέρας μου στο χωριό, κάπνιζε ακόμα και στο ιατρείο του δήμου! Ο παππούς μου από την Σμύρνη, μεγάλωσε μέσα στους τεκέδες! Τι πάτε να κάνετε; Να καταργήσετε τις παραδόσεις μας; Ελλάδα σημαίνει τασάκι ρε!»

ΛΕΩΝ: «Τι λέτε ρε παιδιά; Εγώ μετά το τσιφτετέλι στο τραπέζι ή την λεβέντικη ζεμπεκιά στην πίστα, ένα πούρο μαζί με το Belvedere, το χρειάζομαι! Σοβαρευτείτε!»

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: «Επιτέλους! Να ξεβρωμίσουμε! 5 πλυντήρια την ημέρα έβαζα εξαιτίας σας καπνιστές! Μύριζα σαν τασάκι, κάθε φορά που πήγαινα μια βόλτα! Καθαρός αέρας επιτέλους! Και έναν νόμο για τα αποσμητικά να βγάλετε!»

ΖΥΓΟΣ: «Συγνώμη να ρωτήσω κάτι; Αυτό ισχύει και για μένα που κάνω ηλεκτρονικό τσιγάρο με άρωμα φράουλα-καρύδα-μπισκότο;»

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: «Πω… Πόσο κόσμο και κοσμάκη που μισώ, έχω να καρφώσω, για να απολαύσω την υπέροχη στιγμή, που πληρώνουν το τσουχτερό πρόστιμο!»

ΤΟΞΟΤΗΣ: «Εγώ πάντως μόλις άκουσα για τον αντικαπνιστικό νόμο, άρχισα το κάπνισμα! Φοβερός;»

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: «Θεωρώ ότι ο νόμος είναι λάθος. Τα πρόστιμα επίσης ανεπίτρεπτα! Είμαι κάθετα αντίθετος! Κανονικά θα έπρεπε κάθε τζούρα σε δημόσιο κλειστό χώρο να ισούται με 5 χρόνια φυλάκιση! Αχ και να ήμουν εγώ στα πράγματα! Σούζα θα ήσασταν όλοι!»

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: «Όχι στην εξάρτηση του ανθρώπινου είδους στο ανθυγιεινό τοξικό καπνό! Ελευθερωθείτε άνθρωποι από τις εξαρτήσεις σας και το τσιγάρο! Όχι όμως και στον αντικαπνιστικό νόμο, γιατί απλά δεν γουστάρω να μου απαγορεύουν κάτι! Αυτά…»

ΙΧΘΥΣ: «Εγώ νόμιζα ότι αυτό ισχύει από το 2009… Α, γι’αυτό ήμουν ο μόνος που έβγαινα έξω στους 5 βαθμούς Κελσίου να καπνίζω τόσο καιρό;»
oroskopos

ΣΧΟΛΙΑ

0 Σχόλια