Η ΔΙΑΔΡΟΜΗ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ ►

Σοκολάτα με άγρια μανιτάρια και ελαιόλαδο στα Μετέωρα

To Μουσείο Φυσικής Ιστορίας Μετεώρων και Μουσείο Μανιταριών καινοτομεί και παρουσιάζει οκτώ λαχταριστές σοκολάτες με μανιτάρια και τρούφα.
Οκτώ λαχταριστές σοκολάτες με μανιτάρια
Πρόκειται για μία νέα καινοτόμο σειρά με χειροποίητες σοκολάτες με μανιτάρι που δημιούργησε το Μουσείο Φυσικής Ιστορίας Μετεώρων και Μουσείο Μανιταριών.
Πρόκειται για οκτώ νέες σοκολάτες, οι οποίες κυκλοφορούν για πρώτη φορά στην Ελλάδα, ενώ αποτελούν ταυτόχρονα και παγκόσμια πρωτοτυπία, όσον αφορά τη μίξη διαφόρων συστατικών (ελαιόλαδο, θυμάρι, εσπεριδοειδή, σουσάμι, δενδρολίβανο, άνθος αλατιού, σαφράν, κάνναβη) και τον συνδυασμό τους με τα μανιτάρια.
Οι σοκολάτες περιέχουν όλων των ειδών τα άγρια μανιτάρια
Τα μανιτάρια, όπως και πολλά από τα συστατικά τους, είναι τοποθετημένα με το χέρι πάνω στη σοκολάτα, δημιουργώντας μία λαχταριστή λιχουδιά, ενώ κυριαρχεί η ιδιαίτερη γεύση και το άρωμα του κάθε είδους άγριου μανιταριού που συμμετέχει.
Κάθε σοκολάτα περιέχει ένα είδος κορυφαίου άγριου μανιταριού (Βωλίτης, Αμανίτης καισαρικός, Κανθαρίσκος, Μαύρη Τρομπέτα) ή φαρμακευτικού μανιταριού (Γανόδερμα), καθώς βέβαια και τρούφας.
Ο εμπλουτισμός τους με εξαιρετικό παρθένο ελαιόλαδο, πέραν των ωφελημάτων στον οργανισμό, δημιουργεί και σοκολάτες με εξαιρετική υφή, αλλά και φίνα γεύση.
Όλα τα συστατικά συμμετέχουν σε ιδανικές αναλογίες, δημιουργώντας ξεχωριστές γεύσεις, που αναμφίβολα μπορούν να τις κατατάξουν στην επόμενη γενιά σοκολατών.
Όσον αφορά τη συσκευασία, είναι εξαιρετική και συμβαδίζει πλήρως με το μοναδικό της περιεχόμενο.
Σε επιλεγμένα καταστήματα σε όλη την Ελλάδα, καθώς και στο ηλεκτρονικό κατάστημα του Μουσείου στην ιστοσελίδα meteoramuseum.gr

ΣΧΟΛΙΑ

0 Σχόλια