Η ΔΙΑΔΡΟΜΗ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ ►

Ποινή γιατί έκανε υπέρβαρο το σκύλο του

Δικαστήριο της βορειοδυτικής Βρετανίας απαγόρευσε στον ιδιοκτήτη ενός σκύλου να διατηρεί κατοικίδιο για μία 10ετία, διότι κατέστησε παχύσαρκο τον σκύλο Δαλματίας του ταΐζοντας τον με πατατάκια και σοκολάτες. Ο Τζον Γκριν, κάτοικος Μάκλσφιλντ στην κομητεία Τσέσαιρ, καταδικάστηκε από δικαστήριο της πόλης σε απαγόρευση κυριότητας σκύλου για μία 10ετία και σε 200 ώρες κοινωνική εργασίας, έπειτα από καταγγελίες κατοίκων, που ανησυχούσαν για την υγεία του υπέρβαρου δαλματικού σκύλου.
Οι υπεύθυνοι της προστασίας ζώων προειδοποίησα τον Γκριν για τους κινδύνους που διέτρεχε ο σκύλος του, ονόματι Μπάρνει, από την κακή διατροφή και του συνέστησαν να του κάνει δίαιτα.
Πλην όμως, ο 40χρονος άνδρας δεν υπάκουσε στις συμβουλές και ο σκύλος του συνέχισε να παχαίνει, φθάνοντας τα 70 κιλά, βάρος διπλάσιο από το συνιστώμενο.
Τελικά ο σκύλος απομακρύνθηκε από τον ιδιοκτήτη του τον Ιούνιο και υποβάλλεται σε δίαιτα σε ειδικό κυνοτροφείο, όπου το προσωπικό του φροντίζει να αθλείται αρκετά.
Μετά το πέρας του προγράμματος, ο Μπάρνει ζυγίζει πλέον 40 κιλά.
Ο Γκριν παραδέχτηκε την ενοχή του, όμως το δικαστήριο του ανεγνώρισε το ελαφρυντικό πως τον μεταχειριζόταν ως φίλο του περισσότερο απ ότι σαν αφεντικό και πως δεν είχε κατανοήσει το κακό που του προξενούσε. 

ΣΧΟΛΙΑ

0 Σχόλια