Η ΔΙΑΔΡΟΜΗ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ ►

Κινέζικο Ωροσκόπιο 2020

Γενική επισκόπηση
Το έτος του Αρουραίου θα είναι ένα έτος νέων ξεκινημάτων. Ο Αρουραίος είναι το πρώτο ζώδιο στον 12ετή κύκλο των κινέζικων ζωδίων, οπότε το έτος του σηματοδοτεί αυτόματα την έναρξη ενός νέου κύκλου ζωής και δραστηριοτήτων. Κυρίαρχο στοιχείο της χρονιάς που ακολουθεί είναι το μέταλλο, ένα από πέντε στοιχεία της κινέζικης αστρολογίας. Ακολούθησε το έτος του Γουρουνιού, με στοιχείο του αυτό της γης και έπεται το 2021 το έτος του Βουβαλιού, με στοιχείο το μέταλλο.
Στο έτος του Αρουραίου έχουν γεννηθεί όσοι γιορτάζουν γενέθλια στα έτη 1924, 1936, 1948, 1960, 1972, 1984, 1996 και 2008. Καθώς η κινεζική πρωτοχρονιά καθορίζεται από τους κύκλους της Σελήνης, η έναρξη του 2020 τοποθετείται τη χρονιά αυτή στις 25 Ιανουαρίου και το έτος κλείνει στις 11 Φεβρουαρίου 2021.
Το έτος του Αρουραίου με στοιχείο το μέταλλο θα είναι ένα σημαντικό και καθοριστικό έτος, με πολλές και καινούργιες ευκαιρίες για νέα ξεκινήματα, τόσο επαγγελματικά, όσο και συναισθηματικά, αλλά και για να βρείτε νέες πηγές εισοδήματος. Θα είναι ένα έτος ευημερίας και υλική αφθονίας, σχεδόν για όλα τα ζώδια του ζωδιακού κύκλου.
Είναι μια εξαιρετική χρονιά για θεμελίωση, μεταφορικά ή κυριολεκτικά, και ανάπτυξη. Όσοι από σας σκοπεύετε να κάνετε επενδύσεις σε ακίνητα, να ξεκινήσετε μια δική σας δουλειά ή να επενδύσετε σε μακροχρόνια επαγγελματικά πλάνα, θα έχετε πολύ καλές ευκαιρίες για καλές αποδόσεις στο μέλλον. Ας έχετε όμως κατά νου, ότι οι επενδύσεις αυτές θα είναι αποδοτικές, μόνο εάν έχουν μελετηθεί πολύ καλά πριν υλοποιηθούν.
Το έτος αυτό θα μας φέρει πολύ δημιουργική δύναμη και ενέργεια, μια ενέργεια που θα μας βοηθήσει να κυνηγήσουμε τα όνειρά μας και να βάλουμε σε τροχιά υλοποίησης τα σχέδια μας. Το στοιχείο του μετάλλου, που χαρακτηρίζει το έτος, παράγει νερό κατά την κινεζική παράδοση, που μεταφράζεται σε αυξημένη δραστηριότητα και παραγωγικότητα σε βιομηχανίες κυρίως του τομέα επεξεργασίας μετάλλου. Οι οικονομικές δραστηριότητες που θα ευνοηθούν το έτος αυτό αφορούν στις αυτοκινητοβιομηχανίες, τις μονάδες κατασκευής πάσης φύσης μηχανών και μηχανημάτων, τους ηλεκτρονικούς υπολογιστές, τις μονάδες υψηλής τεχνολογίας και τον τομέα της υγείας.

Καριέρα και τύχη
Όλες οι ενδείξεις για την χρονιά που ξεκινάει είναι ότι η επιτυχία μας περιμένει! Θα πρέπει να ακολουθήσετε τα όνειρα και τα επαγγελματικά σας πλάνα με αποφασιστικότητα και εμπιστοσύνη στον εαυτό σας. Ποτέ μην αμφιβάλετε για την αποτελεσματικότητα σας, ποτέ μην αποθαρρύνεστε από τις αναποδιές και τις καθυστερήσεις. Σε στιγμές μπορεί να είστε παράλογοι, πεισματάρηδες ή άκαμπτοι, αλλά εκείνο που έχει σημασία είναι, ότι θα πρέπει να στηριχθείτε τη χρονιά αυτή αποκλειστικά και μόνο στις δυνάμεις σας και να λύσετε μόνοι σας τα όποια προβλήματα ενσκήψουν.

Συναισθηματικά
Μετά το 2019, που ήταν μια χρονιά με πολλά απρόοπτα στον συναισθηματικό τομέα, το 2020 αναμένεται πολύ πιο ήπιο και ειρηνικό. Η συναισθηματική σας ζωή περνάει σε μια περίοδο αρμονικής συμβίωσης με το ταίρι σας και η πολύ καλή επικοινωνία βοηθάει στην διατήρηση της ατμόσφαιρας αυτής. Το δεύτερο μισό ωστόσο του έτους ίσως υπάρξουν κάποιοι κλυδωνισμοί, που να οφείλονται σε προβλήματα που προϋπήρχαν στην σχέση, ζητήματα έλλειψης εμπιστοσύνης, κάποιες φορές φανταστικά, κάποιες άλλες όμως πραγματικά.
Αναφορικά με την συμβατότητα των Αρουραίων με τα άλλα ζώδια του ζωδιακού κύκλου, ένας Ποντικός ταιριάζει και μπορεί να δημιουργήσει πετυχημένες μακροχρόνιες σχέσεις με ένα Βουβάλι που είναι πιστό, ένα Δράκο που τον χαρακτηρίζει ο περιπετειώδης χαρακτήρας του και έναν Πίθηκο, που τον διακρίνει η εξυπνάδα που, δεν μπορεί όμως με τίποτε να ανεχθεί ένα Άλογο, λόγω της αστάθειας του χαρακτήρα του.
Υγεία
Κατά τη διάρκεια της χρονιάς του μεταλλικού Αρουραίου, πέρα από την ακραία κόπωση που θα μας ταλαιπωρεί, όλα τα ζώδια θα απολαύσουν εξαιρετική υγεία! Και καθώς το έτος θα προχωρά και η φυσική και πνευματική μας κατάσταση θα παρουσιάζει σημαντική βελτίωση, το δεύτερο μισό του έτους αναμένεται να έχουμε πλεόνασμα ενέργειας. Και για τον λόγο θα είναι εξαιρετικά σημαντικό να εντάξουμε όλοι κάποιας μορφής άσκηση στο πρόγραμμα μας, που όχι μόνο θα μας βοηθήσει να ξεφύγουμε από το στρες της μέρας, αλλά θα απορροφήσει εύκολα όλο αυτόν τον πλεονασμό ενέργειας που θα έχουμε και δεν θα ξέρουμε που να τον διοχετεύσουμε. Και ας μην ξεχνάμε επίσης τα πρακτικά οφέλη της άσκησης στην υγεία μας. Ανεξάρτητα από το ζώδιο, από την ηλικία και την παρούσα μας φυσική κατάσταση, ας προετοιμαστούμε να εντάξουμε σύντομα μια φυσική δραστηριότητα που θα μας εκφράζει και θα μας ευχαριστεί.

Τύχη
Καθ όλο το 2020 η τύχη είναι με το μέρος όλων μας, αλλά θα πρέπει να την αδράξουμε, μόλις κάνει την εμφάνιση της. Γιατί όπως λέει και η κινεζική λαϊκή σοφία, ο εχθρός της καλή τύχης είναι η αμφιβολία! Όσοι από εμάς αδράξουν τις ευκαιρίες με ενθουσιασμό και αποφασιστικότητα, θα καταφέρουν να επιτύχουν.

Τυχεροί αριθμοί: 5, 7, 9

Τυχερές μέρες: η 4η, η 8η, η 13η και η 22η κάθε μήνα του κινέζικου έτους.

Τυχερά χρώματα: λευκό, κίτρινο, μπλε, πράσινο, γκρι και μαύρο

Τυχερές κατευθύνσεις του ορίζοντα: νοτιοανατολικά, βορειοανατολικά και δυτικά
Τυχερά επαγγέλματα: Διευθυντές, χρηματιστές, κριτικοί τέχνης και κινηματογράφου, νομικοί σύμβουλοι, ερευνητές, φιλόσοφοι, πολιτικοί, μουσικοί, επιχειρηματίες, εγκληματολόγοι, ντεντέκτιβ, κατάσκοποι, δημοσιογράφοι και συγγραφείς. Οι πιο προσοδοφόρες δραστηριότητες θα είναι μέσα στο 2020 όσες έχουν έντονο το στοιχείο της κερδοσκοπίας, καθώς η τύχη είναι καθοριστικός παράγοντας της κερδοφορίας.

Τυχερά ζώδια: Βουβάλι, Δράκος, Πίθηκος και Γουρούνι
Αλίντα Κανάκη

ΣΧΟΛΙΑ

0 Σχόλια