Η ΔΙΑΔΡΟΜΗ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ ►

2020- παγκόσμια αστρολογία

Πρόβλεψη για τις Η.Π.Α
Το 2020 είναι μια αρκετά δύσκολη χρονιά για την Αμερική αφού θα συμβούν πολλά «περίεργα» πράγματα που τελικά θα αποδείξουν πως η λέξη δημοκρατία στην Αμερική υπάρχει μόνο στα λεξικά… Να θυμάστε πως το 2008 (15/9) με Δία στον Αιγόκερω ξεκίνησε η παγκόσμια κρίση….
Μεγάλος κίνδυνος και σοβαρές εξαπατήσεις. Ταραγμένη σκέψη και παραληρούσα τρέλα. Βλέπετε είναι πολύ σκληρό από εκεί που έχεις την απόλυτη πρωτοκαθεδρία και ηγεμονία του πλανήτη …να σε «γλεντάει» ο Σουλτάνος.
Η Αμερική, στην παρούσα φάση, νοιώθει να εμποδίζονται τα σχέδια της. Φέτος οι κινήσεις της θα είναι πολύ μετρημένες, η Αμερική αντιλαμβάνεται πως δεν μπορεί να βρίσκεται παντού. Η Αμερική δεν αποκλείεται να βρεθεί ενώπιον ενός τρομερού γεγονότος. Η κοινή γνώμη, φέτος, θα παίξει μεγάλο ρόλο στην διαμόρφωση της Αμερικάνικης πολιτικής.
Άτομα από την εργατική τάξη και τα χαμηλότερα στρώματα της κοινωνίας εκφράζουν την ικανοποίηση τους. Βέβαια φέτος, παρά την στοχευμένη επιθετικότητα σε κάποιες χώρες η Αμερική θα θελήσει να τους «δώσει κάποια μαθήματα». Είναι η χρονιά η οποία θα πραγματοποιηθεί ένα όνειρο μαζί με άλλα κράτη (**Ιερουσαλήμ , East med pipeline). Προβλήματα στο κλάδο της αγροτικής παραγωγής λόγω φυσικών καταστροφών. Δυστυχώς για την Αμερική θα υποστεί απίστευτη επίδειξη δύναμης από τους άλλους. Χάνοντας εδάφη επιρροής μέσα από τον παγκόσμιο ζωτικό της χώρο. Θα επιχειρηθεί να δημιουργήσει ένα νέο «μπλοκ» με κορυφαία κράτη και προσωπικότητες προκειμένου να αντιμετωπίσει το αντίπαλον δέος. Επαφές με τους μεγάλους παραγωγούς, βιομηχάνους και επιχειρηματίες. Επαφές με τους ηγέτες του στρατού. Η κίνηση αυτή θα βοηθήσει να λάβει ένα προβάδισμα, μια εύνοια έναντι των άλλων.
Καλό επίπεδο μετάδοσης και ανάλυσης των πληροφοριών. Μια χρονιά που τεχνολογικά θα αρχίζει να βγάζει στην κοινή θέα κάποια project που μέχρι τώρα ήταν …μάλλον επτασφράγιστα μυστικά. Πρόσωπα που προκαλούν ρήξη και ανατροπή. Δημοσιότητα που προκαλεί πλήγμα σε μεγάλη προσωπικότητα του πολιτικού ή επιχειρηματικού χώρου. Η ολοκλήρωση ενός στόχου μαζί με άλλους. Δίνοντας το πράσινο φως για μια μετεγκατάσταση. Εργασία στην οποία όλα κυλούν ρολόι. Το 2020 είναι μια χρονιά που θα αναγκαστεί να πάψει να βλέπει τους συμμάχους της ως πληβείους και παρίες. Πολλά συμβάντα χρήσης άσκοπης βίας και πυρών σε δρόμους μεγάλης κυκλοφορίας. Το κοινό αλλάζει στάση απέναντι στις απαιτήσεις κάποιων.
Επαφές με γυναίκες που κατέχουν ανώτερα ή ανώτατα αξιώματα. Δικαστές. Τα έκτακτα-δικαστήρια που κρατούν έως αργά (**αυτόφωρα). Η δύναμη της κυβέρνησης αλλά και του Έθνους γενικότερα. Η βία του Κράτους. Όμως υποδεικνύει και πτώση από υψηλή θέση. Χάνοντας την πρωτιά, χάνοντας μια μεγάλη ευκαιρία ή πλεονέκτημα. Κυβερνώσα προσωπικότητα σε μια δύσκολη θέση. Τα αποθεματικά ενός κράτους ή μιας επιχείρησης είναι ακμαία. Μια τράπεζα κρατική. Στο ωροσκόπιο μιας χώρας είναι η Εθνική τράπεζα της εκάστου χώρας. Καλλιτεχνικά θεάματα μεγάλου επίπεδου. Η χώρα θα λάβει μια δικαστική απόφαση, όχι ευνοϊκή για αυτήν σχετικά με ανθρώπινα δικαιώματα. Μια ξαφνική εντολή. Μια απόφαση, ένα διάταγμα. Ένα τεστάρισμα από τους ανωτέρους. Χωρίς προσοχή και ανησυχία. Ο τρόπος ζωής τελικά ικανοποιεί.
Πολλά και άλυτα προβλήματα, οικονομική ύφεση αλλά και μία προσπάθεια να κρύψω κάποια πράγματα κάτω από το χαλάκι… Η Αμερική θα νοιώσει πως τελικά νοιώθει την «καυτή ανάσα των άλλων».
Μη έξοδος από μια κρίση. Κάποιος που θα εξαπατηθεί για τις δυνατότητες των αλλαγών και των μετασχηματισμών. Δυσάρεστες αλλαγές. Εξαπάτηση από υποσχέσεις. H χώρα θα επενδύσει σε νέες τεχνολογίες στην πολεμική βιομηχανία. Η κατασπατάληση των ευκαιριών αλλά και οι εξόφθαλμες υποστηρίξεις θα της βγουν σε κακό.
Οι Ηνωμένες πολιτείες της Αμερικής το 2020 έχουν μάλιστα και προεδρικές εκλογές. Από το 2015 είχα προβλέψει την νίκη του Trump …. Τα πράγματα είναι αρκετά δύσκολα και θα χρειαστεί να δούμε ποιος είναι συνυποψήφιος του. Λόγω όμως του χάρτη του Τραμπ θα ρισκάρω την πρόβλεψη και θα πω πως ο Τραμπ θα ξαναεκλεγεί οριακά….. Φυσικές καταστροφές και μεγάλη σεισμική δραστηριότητα (ίσως και σε περιοχές που δεν έχουν δώσει σεισμούς μεγάλου μεγέθους.

Donald Trump το 2020
Η χρονιά του 2020 (*όπως και του 2021) θα είναι ιδιαίτερα καταλυτικές για τις γεωπολιτικές συνθήκες μιας και αρκετές χώρες θα αρχίσουν να διαφοροποιούνται από «συμμαχίες εθνών» που τελικά προωθούσαν μόνο τα συμφέροντα κάποιων.
Μια χρονιά που η Αμερική εκλέγει Πρόεδρο και αυτό από μόνο του δίνει εξελίξεις.
Κτήματα, χωράφια ή εδάφη που χάνονται με απόφαση δικαστηρίου. Μοίρασμα περιουσίας και εδαφών με δικαστική απόφαση. Οι κυβερνήσεις ανά τον κόσμο θα εξασκούν εξουσία με τρόπο «περίεργο» αν όχι επιλήψιμο. Πολλές κυβερνήσεις θα φανεί πως δεν ασκούν εξουσία απλά κάνουν την «διαχείριση». ¨όπως προκύπτει για να είσαι αυτάρκης πρέπει να είσαι λύκος…
Ο Donald Trump βρίσκεται ,κατά το έτος 2020, σε χρονιά εκλογών και ουσιαστικά έχει κυβερνήσει την Αμερική με μόνο του όπλο ίσως την οικονομία του λαού (**που ενδεχομένως είναι αρκετή έστω και οριακά να παραμείνει στο οβάλ γραφείο στον Λευκό οίκο).
Ο Ντόναλντ Τραμπ φαίνεται πως θα κερδίσει τις εκλογές μάλλον όμως φαίνεται πως θα είναι «θρίλερ». Περιοχές όπως το New Hamshire, Florida θα παίξουν μεγάλο ρόλο όπως επίσης και οι λεγόμενες μεσοπολιτείες…. Ο Τραμπ και η κυβέρνηση του θα δώσουν «εξετάσεις» το καλοκαίρι το 2020 εξαιτίας σεισμικών φαινομένων και της μανίας της φύσης. Ο Τραμπ αν και δεν νομίζω πως θα τον κουνήσουν από το οβάλ γραφείο κινδυνεύει από μια σχεδόν παγκόσμια συνωμοσία ενώ θα πρέπει να προσέχει την υγεία του και ιδιαίτερα την περιοχή των πνευμόνων
Πρόβλεψη για ΙΤΑΛΙΑ
Η Ιταλία για το έτος 2020 είναι σε ένα σταυροδρόμι δύσκολων αποφάσεων και ανακατατάξεων. Μπορεί τα σχέδια των Βρυξελών και του Βερολίνου να τιναχτούν στον αέρα. Θα μπορούσε να γίνει αυτό; Ασφαλώς και μάλιστα με ιδιαίτερη ευκολία. Άμεσο χωρισμό. Δυσκολία προσαρμογής και αφομοίωσης. Καλλιτεχνικές επιτυχίες. Κέρδη που είναι «εικονικά». Προστασία από άλλους, και δη από άτομα με ισχύ και κύρος.
Θα υπάρξουν αλλαγές στον τρόπο διαχείρισης διαφόρων καταστάσεων. O λαός σε κατάσταση απογοήτευσης. Μεγάλη ζημία. Μεγάλη «γκαντεμιά». Στην πολιτική σκηνή μια προσωπικότητα που θα δώσει στους άλλους το θάρρος να συνεχίσουν. Επηρεασμός από άλλους. Ο εμπνευστής των άλλων. Ικανοποίηση από ένα αποτέλεσμα που έρχεται από συνεργασία μαζί με άλλους. Ευχάριστη συνύπαρξη. (* LEGA NORD & FRATELLI di ITALIA).
Αυτό όμως που ανησυχεί είναι ο Δίας… Και όταν ο Δίας, ως ευεργέτης, δεν σε «πάει» τότε η χρονιά προκύπτει να είναι … εξ ορισμού δύσκολη.  Ξεγλιστρώντας μέσα από κομπίνες και απάτες. Κάποιος που μένει ατιμώρητος αλλά η ρετσινιά στο όνομά του παραμένει. Σκάνδαλα χρηματοδότησης. Κατάρρευση των τραπεζών. Πληθωρισμός. Γλιτώνοντας από έναν κίνδυνο.
Προβλήματα με ξένους και μετανάστες. Σωστή και επιτυχής ηγεσία μέσω καλής κρίσης. Ο ευφυής προϊστάμενος, ένας κρατικός επιτετραμμένος που ξέρει να κάνει καλά την δουλειά του. Η κυβέρνηση οργανώνει το νέο βιοτικό επίπεδο. Αλλαγές που διατάζονται από τις αρχές. Υποστήριξη στα νοικοκυριά από κάποιον κρατικό φορέα. Η ένωση διαφόρων εθνών. Μεγάλη οικονομική κρίση. Η θέληση των αρχών. Μεγάλος θαυμασμός και έκπληξη. Ξεκινώ κάτι μεγάλο. Αλλαγμένοι όροι που παρουσιάζονται από την κυβέρνηση.
Κίνδυνος για μια ομάδα ατόμων. Κατακραυγή. Μια γυναίκα «καταστροφή» ή απλά εκκεντρική. Μια κοινωνία ή κοινωνική ομάδα που κινδυνεύει. Ένα άτομο που στερείται αισθημάτων. Αμετακίνητος, ακλόνητος. Μηδαμινή αποδοχή και μηδαμινή έλξη προς τις γυναίκες. Θάνατος ανθρώπων δημόσιου ενδιαφέροντος. Η ώρα του θανάτου. Απογοήτευση σε ζητήματα ευάρεστης και αμοιβής εργασίας. Οι άνθρωποι, γυναίκες ή διάφορα πρόσωπα που χτυπιούνται σκληρά από τη μοίρα.
Μετανοείτε …έρχεται ο Ματέο και η Τζωρτζια….
Πρόβλεψη για ΤΟΥΡΚΙΑ
Η Τουρκία είναι μια χώρα των 80 και πλέον εκατομμυρίων με επεκτατικές βλέψεις και ακραία ιμπεριαλιστική εξωτερική πολιτική. Έχοντας κατανοήσει την γεωστρατηγική της σημασία είναι πλέον το «κακό» παιδί του ΝΑΤΟ. Ο Ερντογάν, ένας άνθρωπος που ανέβηκε στα ανώτερα αξιώματα της Τουρκίας με τις «ευλογίες» των Αμερικάνων τώρα φτύνει τους Αμερικανούς και τους έχει ξεφτιλίσει αφού η στάση του Προέδρου Τραμπ είναι τουλάχιστον εξόφθαλμα επιλήψιμη….
H «αισιοδοξία» κάποιων δεν θα τους βγει σε καλό. Ίσως βρεθεί αντιμέτωπη … με τις ίδιες της τις επιλογές. Πιο συγκεκριμένα η ερμηνεία της εξίσωσης μας λέει πως κοντοζυγώνει η ώρα της ατίμωσης , θα υπάρχουν απώλειες επιχειρηματικές και κατ’ επέκταση θέσεις εργασίας ενώ θα νομίζουν οι Τούρκοι πως σαν «κάποιος να τους έχει μουτζώσει». Παρόλα αυτά θα υπάρχει φανατισμός και αμετακίνητες θέσεις. Προβλήματα με «δάνειά» για απόκτηση κατοικίας. Στην πραγματικότητα η Τουρκία αυτο-εξαπατάται αφού προσπαθεί να κρύψει το οικονομικό της τέλος που έρχεται… Επιδημίες, προβλήματα με πλημμύρες αλλά και σεισμικά φαινόμενα θα απασχολήσουν τους κατοίκους της. Πτώση ή κατάρριψη αεροσκάφους της…. Το «μυστήριο» παιχνίδι τους εντός εκτός και επί τα αυτά λήγει άδοξα. Ο δικτάτορας. Μεγάλη θέληση. Εκ των συμφραζομένων καταλήγουμε στο συμπέρασμα πως η Τουρκία θα πέσει στις παγίδες που η ίδια ‘έστησε…
Κατά συνέπεια η ερμηνεία που θα μπορούσαμε να δώσουμε είναι πως η Τουρκία θα αναγκαστεί να κάνει επαγγελματικές αναπροσαρμογές. Θα επιχειρήσει με λόγια (*πρωτίστως) αλλά και πράξεις (*πολύ λιγότερο) να «εντυπωσιάσει» τους «άλλους». Ίσως επιδείξει μια αίσθηση δύναμης και ισχύος περισσότερη απ όσο είχαμε συνηθίσει. Ασφαλώς και δια μέσω των «άλλων» (πχ ΡΩΣΙΑ) θα νοιώθει μια σιγουριά. Ένα άτομο που θ’ απομακρυνθεί από άλλους εξαιτίας διαφοράς αντίληψης σε κάποια θέματα. Αυτός που είναι διαφορετικός. Γενικά θα «παίζει» μέχρι τις αρχές Μαρτίου και με τον έναν και με τον άλλον και γενικά θα κάνει τις «μαγκιές του»….Μετά ΤΣΟ και ΛΟ…
Διπλωματική εξαπάτηση. Μεγάλη αποτυχία σε επίπεδο κορυφαίων προσωπικοτήτων. Συζητήσεις, διασκέψεις και αλληλογραφία με δικαστές. Εμπόδια μέσω των διοικητικών αρχών. Επιπρόσθετα μιλά για μια γυναίκα επικεφαλής ενός φιλανθρωπικού ιδρύματος. Κατάχρηση εξουσίας. Ανταπεργίες. εδαφικές απώλειες. Παύσεις. Συκοφαντία και σάτιρα σχετικά με μια απόφαση. Ένα άτομο που έχει δυνατούς εχθρούς και τελικά ο Ερντογάν θα τα βρει σκούρα. Δυστυχία που προκαλείται μέσα από τη δύναμη του κράτους. Δημιουργώντας έχθρες με το ίδιο το κράτος. Ξένη ανώτατη δύναμη. Δύναμη κατοχής.
«Διασάλευση της κοινής γνώμης» και τάσης φυγής. Οι κινήσεις των πολιτικών θα έχουν άμεσο αντικατοπτρισμό στους κάτοικους της Τουρκίας. Θα υπάρξουν ομιλίες που αποσκοπούν να εμψυχώσουν τον κόσμο. Πρόσωπα που προκαλούν ρήξη και ανατροπή. Η ώρα της χαριστικής βολής σε μια σχέση. Δημοσιότητα που προκαλεί πλήγμα. Προβλήματα μέσα από δημόσια κτήρια. Ιδρύσεις κομμάτων προκαλούν πανικό. Γυναίκες από τον χώρο της πολιτικής δημιουργούν προβλήματα!!!
Κίνδυνος πτώσης της παρούσας κυβέρνησης, μια τάση για μια «διεθνή απομόνωση» της χώρας προβλήματα με εκτάσεις γης και ακίνητα. Ως πατρίδα, φαίνεται πως τα μεγαλεπήβολα σχεδία της χώρας τελικά μπαίνουν στον «πάγο». Τα μεγάλα σχέδια συναντούν απίστευτα προβλήματα γεωλογικής φύσεως. Διάνοιξη της γης, μελέτες στο εσωτερικό της γης.
Κατά συνέπεια είναι μια εξαιρετικά δύσκολη χρονιά για την Τουρκία μιας και τα οικονομικά της θα είναι πραγματικά σε τραγική κατάσταση. Από την άλλη οι «πειραματισμοί» τόσο με την γη και τις αντοχές της όσο και με τους «συμμάχους» τους δεν θα τις βγουν σε καλό. Σεισμοί αλλά και καιρικά φαινόμενα δυσχεραίνουν την κατάσταση χωρίς να αποκλεισθεί πως μέσα από αυτά η Τουρκία δεν θα θρηνήσει θύματα. Σε πολιτικό επίπεδο το σκηνικό αλλάζει αφού νέες πολιτικές δυνάμεις κάνουν την εμφάνιση τους και δημιουργούν συνθήκες και προοπτικές πολιτικής αποκαθήλωσης του Προέδρου Ερντογαν.
Regep Tayip Erdogan το 2020
Tο 2020 προβλέπεται να είναι πάρα πολύ δύσκολο για τον Σουλτάνο.
Η χρονιά είναι εξαιρετικά δυσοίωνη για τον Ερντογάν αφού έχει να αντιμετωπίσει ταμειακά προβλήματα, ένα κοινό εξαγριωμένο και την «στρατηγική» του αλαζονεία κάτι που θα το βρει μπροστά του. Το «διπλό» παιχνίδι ανάμεσα στις δυο «υπερδυνάμεις» θα του στοιχίσει ακριβά…
Πρόβλεψη για ΑΓΓΛΙΑ
Η Αγγλία ουσιαστικά διάλεξε, με καθυστέρηση 3 ετών, να βαδίσει μόνη της χωρίς την «σκέπη» της Ευρωπαϊκής Ένωσης. Και αυτό είναι κάπως οξύμωρο μιας και η Αγγλία δεν υπήρξε ουδέποτε στην Ευρώπη διότι Ευρώπη χωρίς κοινό νόμισμα είναι σαν τον χριστιανισμό….χωρίς κόλαση.
Ο Μπόρις Τζόνσον ουσιαστικά είχε ένα «σημαντικό» ραντεβού με την Ιστορία αλλά και με το πεπρωμένο μιας και στο άρθρο που είχαμε γράψει για το BREXIT ο Μπόρις Τζόνσον βαδίζει, αστρολογικά τουλάχιστον, στα χνάρια του Ουίνστον Τσόρτσιλ.
Ψυχαναγκασμός προκειμένου να πραγματοποιηθεί μια συμφωνία με το ζόρι ενώ η χώρα θα αισθανθεί κάποια ζόρια από τρίτους. Εδώ η χρονιά χρειάζεται ιδιαίτερη προσοχή μιας και η οικονομία, ίσως λόγω χαλκευμένων καταστάσεων, να δεχτεί ανελέητη πίεση και να έχουμε ύφεση σε σημείο που κάποιες εταιρείες να σκέφτονται να φύγουν από την Γηραιά Αλβιώνα αφού θα αδυνατούν να πληρώσουν αυτά που οφείλουν. Το κράτος ίσως οδηγηθεί σε περικοπές. Ο πρωθυπουργός θα επιδιώξει να κλείσει ραντεβού για συμφωνίες για την «επόμενη μέρα’ εκτός Ε.Ε. Ένα ξαφνικό γεγονός μαζί με άλλους. Ο μεγάλος ενθουσιασμός. Ένας χώρος, μια τοποθεσία που με ενθουσιάζει. Όμως οι Βρετανοί θα καταλάβουν πως έκαναν την σωστή κίνηση άσχετα εάν οι Ευρωπαίοι στην αρχή «κερδίζουν» στα «σημεία».
Μέσα από νέες συμμαχίες θα «κοντράρει» την Ε.Ε αν και στην αρχή θα φανεί πως σε κάποια θέματα είναι εξαρτώμενη. Μπαράζ από εμπρησμούς και επιθέσεις. Ο λαός ίσως νοιώσει πως εξαπατήθηκε.
Κάποια άτομα (*κυβερνητικά) που θα προκαλέσουν έχθρες με τον χαρακτήρα τους. Προβλήματα με το Σύστημα Υγείας (*NHS) . Η Αγγλία έχει εκθέσει τον εαυτό της σε κίνδυνο. Μεγάλες απώλειες μέσω κακών επενδύσεων. Μεγάλα χρηματικά ποσά που χάνονται. Είναι η περίοδος όπου το όνειρο για αρμονική ανάπτυξη αλλάζει προς το αντίθετο. Γενική πτώση. Το άτομο νοιώθει κατά κάποιο τρόπο ένοχος για μια αποτυχία. Αδιέξοδες καταστάσεις δημιουργούν πολλαπλά προβλήματα.
Η Αγγλία θα πετύχει μια τεράστια νίκη σε νομικό επίπεδο. Η Αγγλία μετά από διάφορες παλινωδίες θα αρχίσει να βρίσκει σταδιακά τον δρόμο της αφού θα δημιουργήσει-ενταχθεί σε ένα μπλοκ εκτός Ε.Ε και θα απολάβει κάποια ειδικά προνόμια. Θα αναγκαστεί να δημιουργήσει νέες μονάδες φροντίδας παιδιών κλπ. Ένα άτομο που θα σημειώσει κάτι που είναι εξαιρετικό. Εφιστώντας την προσοχή μέσω των ασυνήθιστων γεγονότων και των περίεργων ή ιδιαίτερων μοιραίων περιστατικών. Με μεγάλες προσπάθειες της εξωτερικής της πολιτικής και της διπλωματίας δημιουργεί στην Ευρωπαϊκή Ένωση αρκετά προβλήματα. Ο μπροστάρης που λειτουργεί ως πρότυπο για τους άλλους στο περιβάλλον εργασίας. Δυνάμεις από το κράτος που ξυπνούν. Πόλεμοι. Συνδικάτα & Συνδικαλισμός δημιουργούν πολλά ζητήματα.
Απώλεια ή σοβαρή ασθένεια που την καθιστά ανίκανη να εργαστεί, για μια γυναίκα που σχετίζεται με το Κράτος (*Βασίλισσα; ), ενώ ΔΕΝ ΑΠΟΚΛΕΙΕΤΑΙ ένα νέο ερωτικό σκάνδαλο ή διαζύγιο να πλήξει το παλάτι ή το νούμερο 10 της Downing Str. Φέτος θα δοθεί έμφαση στην πρωτογενή παραγωγή και στις αγροτικές εργασίες. Νομική αντίσταση κατά του BREXIT και της κυβέρνησης. Ζητήματα με επιδόματα και κοινωνική πρόνοια ίσως δημιουργήσει προβλήματα με αλλόθρησκους και αλλοδαπούς.
ΣΥΝΟΨΗ:To 2020 είναι μια χρονιά όπου είναι σαν να λέμε η αρχή της μετά Ελίζαμπεθ εποχή. Διαφαίνεται μια δραστηριοποίηση του Καρόλου. Και παρά τις ειδήσεις για πολλούς γάμους και εγκυμοσύνες μέσα στο παλάτι (*δεν αποκλείεται και η ίδια να ξαναμείνει έγκυος εντός του έτους) ο γάμος του Χάρη με την Μεγκαν πάει για φούντο.
Boris Johnson το 2020
Η χρονιά είναι απίστευτα δύσκολη αφού οικονομικά η Αγγλία θα γονατίσει παρά την οικονομική συμφωνία με ΗΠΑ. Ο Μπόρις Τζονσον θα ζοριστεί ιδιαίτερα αλλά παρά την Ρωσικη «προπαγάνδα» τελικά θα ‘κόψει τον αερα για ανεξαρτησία» στους Σκωτσέζους αλλά τελικά το Brexit θα είναι hard..
Vladimir Putin το 2020
Η χρονιά του 2020 (*όπως και του 2021) θα είναι ιδιαίτερα καταλυτικές για τις γεωπολιτικές συνθήκες μιας και αρκετές χώρες θα αρχίσουν να διαφοροποιούνται από «συμμαχίες εθνών» που τελικά προωθούσαν μόνο τα συμφέροντα κάποιων.
Κτήματα, χωράφια ή εδάφη που χάνονται με απόφαση δικαστηρίου. Μοίρασμα περιουσίας και εδαφών με δικαστική απόφαση. Οι κυβερνήσεις ανά τον κόσμο θα εξασκούν εξουσία με τρόπο «περίεργο» αν όχι επιλήψιμο. Πολλές κυβερνήσεις θα φανεί πως δεν ασκούν εξουσία απλά κάνουν την «διαχείριση». ¨όπως προκύπτει για να είσαι αυτάρκης πρέπει να είσαι λύκος…
Ο Βλαδίμηρος Πούτιν θα έχει να αντιμετωπίσει πολλούς εχθρούς. Είναι μια χρονιά που θα αμφισβητηθεί. Διατρέχει σοβαρό κίνδυνο η ζωή του.
Οι ενδείξεις φέτος είναι σοβαρές.
Benjamin Netanyahu το 2020
Ο Νετανιάχου θα εχει πολλές έχθρες ακόμα και στο εσωτερικό της χώρας και θα προσπαθήσουν να το ρίξουν. Όμως βγάζει νομική επικράτηση και αν λάβει κανείς υπόψη του και την μεταφορά της πρωτεύουσας στην Ιερουσαλήμ…τότε είναι πολύ δυνατό asset.

ΣΧΟΛΙΑ

0 Σχόλια