Η ΔΙΑΔΡΟΜΗ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ ►

#GlobetrottersGR: Χάρης και Αντελίνα Βαρθακούρη οι μεγάλοι νικητές

Ο Χάρης και η Αντελίνα Βαρθακούρη είναι οι μεγάλοι νικητές του παιχνιδιού του Star, Globetrotters. Το ζευγάρι, το οποίο ξεχώρισε τηλεοπτικά φέτος με τους τσακωμούς του, κέρδισε 30.000 ευρώ τα οποία θα διατεθούν στην Πανελλήνια Ένωση Φίλων των Πολυτέκνων.
Στο τελευταίο επεισόδιο ο Χάρης και η Αντελίνα προσγειώθηκαν στο Κέιπ Τάουν και έκαναν κατάδυση με καρχαρίες. Στόχος τους ήταν να φέρουν πίσω τη μάσκα, που θα φορούσουν, όπως τους ζήτησε ο Πέτρος Πολυχρονίδης. Γεγονός που το κατάφεραν.
Ο Χρήστος και ο Παντελής ταξίδεψαν στη Νορβηγία και πήγαν για ψάρεμα μουρούνας. Οι δύο σεφ έστησαν μπάρμπεκιου στο δρόμο και ο Χρήστος έψησε ψάρια, ενώ ο Παντελής βούτηξε στα παγωμένα νερά των Νησιών Λοφοτέν.
Ο Στέλιος και ο Μιχαήλ – Άγγελος πήγαν στη Λισαβόνα και η αποστολή του Πέτρου τους έστειλε σε αναζήτηση Ελλήνων και Πορτογάλων, ώστε να παίξουν έναν αγώνα ποδοσφαίρου, μνεία στον τελικό του Euro 2004, με σκοπό να φέρουν στην Ελλάδα την μπάλα, υπογεγραμμένη από όλους τους παίκτες. Όπως και έκαναν.
Τελικός προορισμός των Globetrotters ήταν η Αθήνα. Μετά από μια σύντομη ξεκούραση, οι 6 ταξιδιώτες συναντήθηκαν με τον Πέτρο Πολυχρονίδη στο κτήμα Santa Maria και μοιράστηκαν τις μοναδικές εμπειρίες που έζησαν, τις πιο αστείες, αλλά και τις πιο δύσκολες στιγμές τους.
Οι δεύτεροι και οι τρίτοι στην κατάταξη, προσέφεραν από 10.000 ευρώ σε ιδρύματα της επιλογής τους.Ο Χρήστος με τον Παντελή στον Σύλλογο φίλων παιδιών με καρκίνο «Ελπίδα».Ο Στέλιος με τον Μιχαήλ – Άγγελο στην Κιβωτό του κόσμου.

ΣΧΟΛΙΑ

0 Σχόλια