Πίτσα με κιμά

Πλούσια, γευστική, ό,τι πρέπει για το τραπέζι σας. Απολαύστε το! Πρόκειται για μία εύκολη και γρήγορη πίτσα που ξετρελαίνονται όλοι ανεξαιρέτως στο σπίτι!

TIPS
Mπορείτε αν θέλετε να χρησιμοποιήσετε άλλη ζύμη για βάση, εκτός από τις λιβανέζικες πίτες, αλλά τότε δεν θα την ονομάζετε εύκολη και ελαφριά, πραγματικά η ιδέα με τις έτοιμες λιβανέζικες πίτες μας προσφέρει ευκολία αλλά και μια πολύ ελαφρύτερη συνταγή. Από νοστιμιά δε, δεν το συζητώ!

Συστατικά
4 μεγάλες λιβανέζικες πίτες
2 φλ. τυρί mozzarella τριμμένο
8 κ.σ. ketchup
300 γρ. από τον κιμά που φτιάξαμε για το παστίτσιο
4 μικρές ντομάτες ώριμες αλλά σφιχτές
2 κρεμμυδάκια φρέσκα κομμένα λεπτές ροδέλες (και το πράσινο μέρος)
φυλλαράκια από φρέσκο βασιλικό

Προθερμαίνουμε καλά το φούρνο μας στους 180°, ενόσω φτιάχνουμε την πίτσα μας. Αλείφουμε τις 4 λιβανέζικες πίτες με 2 κ.σ κέτσαπ.
Μοιράζουμε σε αυτές το μείγμα του κιμά.
Πάνω από τον κιμά μοιράζουμε το τυρί και γαρνίρουμε με τις ντομάτες, το κρεμμυδάκι και το βασιλικό!
Ψήνουμε για 10-15 λεπτά μέχρι να ροδίσει η επιφάνεια.

Related Posts