Αγριο κράξιμο στην Victoria Beckham για το σκελετωμένο μοντέλο


Έντονη κριτική άσκησαν στην Βικτόρια Μπέκαμ οι οπαδοί της μετά την προώθηση της νέας της σειράς ενδυμάτων με ένα αποστεωμένο μοντέλο.
Η 45χρονη σχεδιάστρια μόδας , μοιράστηκε πριν από λίγες ημέρες την φωτογραφία μιας γυναίκας που φορά ένα λευκό φόρεμα με αλυσίδες (ναι, αυτό που είχε φορέσει και η Μέγκαν Μαρκλ) στον λογαριασμό της στο Instagram. Αλλά η υπερβολικά αδύνατη φιγούρα του μοντέλου ήταν αυτή που τράβηξε την προσοχή των οπαδών της, με πολλούς να σχολιάζουν πόσο λεπτή ήταν.
Η φωτογραφία με το αποστεωμένο μοντέλο που ανάρτησε η Βικτόρια Μπέκαμ
«Feed the model-Ταΐστε το μοντέλο»: Κράζουν την Βικτόρια Μπέκαμ
Ένας χρήστης των μέσων κοινωνικής δικτύωσης έγραψε: «Ταΐστε το μοντέλο, θα πεθάνει αν παραλείψει το επόμενο γεύμα του. Είναι λυπηρό να βλέπεις μια εικόνα όπως εσύ, να προωθεί αυτά τα αρρωστιάρικα μοντέλα» ενώ ένας άλλος πρόσθεσε: «Δεν μπορώ να πιστέψω πως αυτή η γυναίκα έχει μια μικρή κόρη και εξακολουθεί να πιστεύει πως η χρήση τέτοιων μοντέλων, είναι σωστή. Θα έπρεπε να χρησιμοποιεί όλους τους τύπους σώματος στις καμπάνιές της» με έναν τρίτο να αναφέρει: «Τα μοντέλα σου γίνονται όλο και πιο αδύνατα. Αυτό διδάσκεις στην κόρη σου και στα άλλα νεαρά κορίτσια; Είναι πολύ λάθος Βικτόρια».
Η Βικτόρια Μπέκαμ με το ίδιο φόρεμα πριν από δύο μήνες
Και φυσικά τα σχόλια δεν σταμάτησαν εκεί: «Τρομάζω και μόνο που την κοιτάζω. Και τρομάζω ακόμη περισσότερο σκεπτόμενος το πόσο άρρωστη πρέπει να είναι» τόνισε κάποιος με έναν άλλον να προσθέτει: «Δώστε της να φάει. Δείχνει τόσο άρρωστη».
Τα σχόλια των χρηστών για το μοντέλο δεν ήταν και τα καλύτερα με τα περισσότερα να κατηγορούν την σχεδιάστρια μόδας για το κακό παράδειγμα που δίνει στην κόρη της και στα άλλα νεαρά κορίτσια.

Λανσάρισμα της νέας της κολεξιόν
Η Βικτόρια Μπέκαμ μοιράστηκε μια σειρά φωτογραφιών που δείχνουν μοντέλα να ποζάρουν στον δρόμο έξω από το Lloyds Building στο κέντρο του Λονδίνου την περασμένη εβδομάδα. Μάλιστα, σε μία από αυτές πόζαρε και η ίδια με το φόρεμα αυτό – το οποίο είχε φορέσει και τον Ιούνιο – και έγραψε στην λεζάντα: «Επιστροφή στην δουλειά και ενθουσιασμένη που ξεκινώ το λανσάρισμα της κολεξιόν μου VBAW19 με το σχέδιο με τις αλυσίδες, ένα από τα βασικά στοιχεία της κολεξιόν. Η σειρά αυτή είναι ο δικός μου ορισμός για την θηλυκότητα και αποτελεί μέρος αυτού που ορίζω ως την σύγχρονη θηλυκή αλφάβητο». 

Related Posts