Η ΔΙΑΔΡΟΜΗ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ ►

International Dog Day / Ημέρα Σκύλων

Κανείς δεν μπορεί να κερδίσει καρδιές όπως ο καλύτερος φίλος του ανθρώπου και προς τιμήν αυτού του δεσμού μεταξύ ανθρώπου και σκύλου, γιορτάζεται η Ημέρα του Σκύλου .
Αφιερώστε χρόνο για να εκτιμήσετε την αγάπη και την αξία που φέρνουν τα σκυλιά στην καθημερινή μας ζωή και να κάνουμε το λίγο για τα άστεγα και τα κακοποιημένα σκυλιά σε όλο τον κόσμο. Από τη διατήρηση της ασφαλούς εργασίας μας στις υπηρεσίες έκτακτης ανάγκης για την υποστήριξη ατόμων που είναι τυφλοί, κωφοί ή άτομα με ειδικές ανάγκες, τα σκυλιά κάνουν πολλά για εμάς τους ανθρώπους και αυτή είναι μια ευκαιρία να δώσουμε κάτι πίσω.
Η Ημέρα του Σκύλου έχει υποστηριχθεί από άτομα τόσο υψηλού προφίλ όπως ο πρώην Πρόεδρος των ΗΠΑ Τζωρτζ Μπους, του οποίου ο δικός του σκύλος, ο Barney the Scottish terrier, έχει τη δική του ιστοσελίδα και έχει πρωταγωνιστήσει σε μια σειρά μικρών ταινιών. Γιορτάστε λοιπόν τα σκυλιά και τα ποικίλα ταλέντα τους σήμερα, αφαιρώντας το χρόνο για να θεραπεύσετε τα σκυλιά στη δική σας ζωή και υποστηρίζοντας τα σκυλιά που έχουν ανάγκη.

ΣΧΟΛΙΑ

0 Σχόλια