Η ΔΙΑΔΡΟΜΗ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ ►

#BH90210 / Beverly Hills, 90210, 1990 και 2019

Μπράντον, Μπρέντα, Κέλι, Ντόνα, Άντρεα και Στιβ συναντήθηκαν ξανά μετά από 19 χρόνια. Από την παρέα, όμως, έλειπε ο αγαπημένος Ντίλαν, γνωστός σε όλους Λουκ Πέρι. Ο ηθοποιός πέθανε τον περασμένο Μάρτιο σε ηλικία 52 ετών μετά από εγκεφαλικό και, όπως ήταν αναμενόμενο, οι συντελεστές τον αποχαιρέτισαν στο φινάλε του πρώτου επεισοδίου.
Η «κατάρα» του Beverly Hills – Θάνατοι, ναρκωτικά, αρρώστιες… ΕΔΩ
Κέλι και Ντόνα βλέπουν ένα από τα παλιά επεισόδια όπου ο Ντίλαν λέει στον Μπράντον: «Καλώς ήρθες στον παράδεισο φίλε! Καλώς ήρθες στο όνειρό σου»!. Η εικόνα παγώνει και στην οθόνη αναγράφεται: «Για τον φίλο μας, Luke Perry. 1966 – 2019».
Αντί να ξαναβρεί τους χαρακτήρες της αρχικής σειράς μετά από πολλά χρόνια, το νέο «Μπέβερλι Χιλς» επιλέγει να επικεντρωθεί στους ηθοποιούς και τις ζωές τους σήμερα. Οι αληθινές τους ιστορίες έχουν περάσει με κάποιο τρόπο στη σειρά, αλλά με αρκετά φανταστικά στοιχεία. Η Τόρι Σπέλινγκ έχει όντως οικονομικά προβλήματα, η Τζένι Γκαρθ περνάει από ένα δύσκολο διαζύγιο, η Γκαμπριέλ Καρτέρις είναι πρόεδρος της Ένωσης Ηθοποιών, ο Μπράιαν Όστιν Γκριν ζει στη σκιά της πιο διάσημης συζύγου του (μια ποπ σταρ στη σειρά, η ηθοποιός Μέγκαν Φοξ στην πραγματικότητα), ο Τζέισον Πρίστλεϊ προσπαθεί να κάνει καριέρα σκηνοθέτη και ο Ίαν Ζίρινγκ ασχολείται με προϊόντα fitness. Και κανένας δεν δείχνει να τα πάει καλά με τη Σάνεν Ντόχερτι, η οποία δεν εμφανίζεται μαζί τους στο πρώτο επεισόδιο.

Σε αυτό, τους βλέπουμε να επανενώνονται για ένα συνέδριο στο Λας Βέγκας και να βγάζουν τα εσώψυχά τους καθώς όλοι φαίνεται να έχουν προβλήματα με τις/τους συζύγους και τις καριέρες τους.
Το «BH90210» θα προβληθεί στην Ελλάδα τον Σεπτέμβριο από το Fox Life, που είναι διαθέσιμο μέσω COSMOTE TV, Nova, Vodafone TV και WIND VISION.

ΣΧΟΛΙΑ

0 Σχόλια