Η ΔΙΑΔΡΟΜΗ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ ►

Man Babies JustForOneDay

Έχεις αναρωτηθεί ποτέ πώς θα ήταν να ανταλλάζατε σώμα με τους γονείς σου;
Όταν ήμουν μκρός είχα αναρωτηθεί πολλές φορές πως θα ήταν άν μπορούσα να μπω στο σώμα ενός ενήλικα όντας παραμένοντας παιδί, το λεγόμενο body swap. Το χόλυγουντ στα 80s για καλή μου κινηματογραφική τύχη είχε κάνει teen μόδα αυτό που μέχρι τότε υπήρχε μόνο στη φαντασία μου γυρίζοντας μερικές cheesy b-movies με το συγκεκριμένο θέμα (στην Ελλάδα βέβαια έβγαιναν κατευθείαν στα βιντεοκλάμπ).
Θυμάμαι πολύ έντονα λοιπόν την εντύπωση που μου είχε κάνει όταν στην ηλικία των 10 ετών είδα το Vice Versa, μια χαζοαμερικάνικη κωμωδία με body swap του σκηνοθέτη Brian Gilbert (ο οποίος στα 90ς σκηνοθέτησε το biopic του Oscar Wilde) και πόσο είχα ταυτιστεί με την ιστορία η οποία περιέγραφε τι συνέβαινε όταν πατέρας και γιός άλλάζαν σώματα λόγω κάποιου αρχαίου κρανίου (αμερικανιές for dummies;-).
Τις ίδιες αναμνήσεις μου προκάλεσαν και οι παρακάτω φωτογραφίες του φωτογράφου Paul Ripke ο οποίος είχε την ιδέα στο πρότζεκτ του με τον τίτλο Man Babies να εναλλάξει κεφάλια και σώματα σε κοινές φωτογραφίες παιδιών και ενηλίκων. Το αποτέλεσμα έχει αυτή την καθησυχαστική ελαφράδα που έχει κάθε ψηφιακή σαπουνόφουσκα, το οποίο δε το βρίσκω καθόλου κακό:-)
Ίσα ίσα που μερικές φορές μικρές καλοφτιαγμένες φούσκες κάνουν την πολύ δύσκολη καθημερινότητα να κυλάει κάπως πιο εύκολα.

ΣΧΟΛΙΑ

0 Σχόλια