Η ΔΙΑΔΡΟΜΗ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ ►

Ζώδια: Εκλογές Ιουλίου 2019

Πολιτικές εξελίξεις και αστρολογικές προβλέψεις
Οι εθνικές εκλογές που πραγματοποιούνται την 7η Ιουλίου 2019 συμβαίνουν κάτω από ιδιαίτερες αστρολογικές συνθήκες, καθώς εν μέσω δύο εκλείψεων μπορούμε να σημειώσουμε ότι έχουν έντονη καρμική χροιά. Εξετάζοντας τον χάρτη της ίδρυσης του σύγχρονου κράτους της χώρας του 1830, με την υπογραφή του Πρωτοκόλλου του Λονδίνου, γίνεται άμεσα αντιληπτό ότι από τις εκλείψεις της προηγούμενης χρονιάς έχει αρχίσει ένα νέο κεφάλαιο για την πολιτική ζωή του τόπου που η εξέλιξή του μπορεί να έχει ανατροπές, πιθανή κυβερνητική αστάθεια και σε λίγα χρόνια από τώρα το πιθανότερο είναι ότι η Βουλή και τα πρόσωπα που την «απαρτίζουν» δεν θα θυμίζουν σε καμία περίπτωση το παρελθόν.

Ποσειδώνας στους Ιχθύες στον 11ο οίκο θα κάνει έντονη την επιρροή του στο Κοινοβούλιο της χώρας, καθώς θα φροντίσει να «αλλάξει» τα πάντα, αποσυνθέτοντας ότι έχει δημιουργηθεί κοινοβουλευτικά μέχρι τώρα και θεωρείται δεδομένο, είτε σε αντιλήψεις είτε σε πρόσωπα. Άρα, είναι καλό να είμαστε προετοιμασμένοι για σημαντικές αλλαγές που οδηγούν στη διαμόρφωση ενός νέου πολιτικού «συστήματος» με πρωταγωνιστές πρόσωπα που δεν θα θυμίζουν παρελθούσες καταστάσεις.
Η Κυβέρνηση που θα προκύψει στην Ελλάδα από τις εκλογές της 7ης Ιουλίου θα συγκροτηθεί κάτω από ιδιαίτερα δύσκολες αστρολογικές συνθήκες, καθώς με τον Ερμή ανάδρομο, σε ένα ζώδιο δύσκολο γι’ αυτόν, στον Λέοντα σε σύνοδο με τον Άρη και τετράγωνο με τον Ουρανό στον Ταύρο η επικοινωνιακή της πολιτική είναι αυτή που μπορεί να την εκθέσει, όπως επίσης μπορεί να υπάρξουν έντονες συγκρούσεις, εγωκεντρικές συμπεριφορές και ασυνεννοησία μεταξύ των μελών της που θα της στοιχίσουν. Πιθανό επίσης είναι να υπάρξει σύνθεση κοινοβουλευτικών δυνάμεων για τη συγκρότησή της.
Καλό είναι να σημειώσουμε ότι σημαντικό μερίδιο στις όποιες εξελίξεις θα έχει ο κυρίαρχος λαός που επιλέγει να στηρίζει αυτούς που πλειοδοτούν σε παροχές, ενώ αντιλαμβάνεται πλήρως ότι δεν είναι εφικτές και προτιμά να αυταπατάται πολλές φορές παρά να αντιμετωπίσει την πραγματικότητα και να δώσει τις λύσεις που χρειάζονται για την πρόοδό του, κάτι που φαίνεται ξεκάθαρα από την όψη χιαστί ακριβείας της Σελήνης στους Διδύμους με τον Ποσειδώνα στον Αιγόκερω στον χάρτη της χώρας.
Πρόβλεψη από Ελλάδα και εξωτερικό.
Οι πρωταγωνιστές της τρέχουσας περιόδου φαίνεται να βιώνουν και οι ίδιοι τις ανάλογες σημαντικές αλλαγές που δημιουργούν οι τρέχουσες αστρολογικές συνθήκες.
Ο Πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας, Λέων στο ζώδιο με ωροσκόπο στους Διδύμους, δέχεται το τετράγωνο του Ουρανού από τον Ταύρο στον Ήλιο του, που φρόντισε να τον «γειώσει» με το αποτέλεσμα των Ευρωεκλογών, αποκαλύπτοντας με απότομο τρόπο την πραγματικότητα που δεν μπορούσε ο ίδιος να δει και πιθανά του απέκρυπταν οι συνεργάτες του λόγω της έντονης επιρροής του Ποσειδώνα από τους Ιχθύες στην παρούσα χρονική στιγμή στο γενέθλιο χάρτη του. Η Ηλιακή Έκλειψη στον Καρκίνο στις 02.07 επηρεάζει άμεσα την πολυαστρία που έχει στον Καρκίνο στον γενέθλιο χάρτη του (Αφροδίτη, Κρόνος, Ερμής) και πιθανά να δείχνει τη λαϊκή δυσαρέσκεια και την αποχώρησή του από τον πρωθυπουργικό θώκο. Βέβαια, ο Ήλιος στον Λέοντα δείχνει έναν άνθρωπο που δεν τα παρατάει και θα δώσει την μάχη στα δύσκολα και αυτό τον καθιστά πια ως τον κυρίαρχο αντίπαλο του Κυριάκου Μητσοτάκη σε περίπτωση μελλοντικών εξελίξεων.
Ο Κυριάκος Μητσοτάκης, Ιχθύς με ωροσκόπο στους Διδύμους, δείχνει να χαίρει της εύνοιας του Δία από τον Τοξότη και θα καταφέρει να κόψει πρώτος το «νήμα» στις εκλογές που επίκεινται. Μόνο που τα πράγματα δεν είναι εύκολα γι’ αυτόν, καθώς η Ηλιακή Έκλειψη στον Καρκίνο στις 02.07 σε τετράγωνο με τη σύνοδο Κρόνου – Άρη στον Κριό του γενέθλιου χάρτη του σηματοδοτεί ευθύνες, δυσκολίες, εμπόδια και κυρίως πιθανά μία πύρρειος νίκη. Η Κυβέρνηση που θα κληθεί να σχηματίσει βρίσκεται κάτω από την επιρροή του τετραγώνου ανάδρομου Ερμή – Άρη στον Λέοντα με Ουρανό στον Ταύρο, δείχνοντας τις εντάσεις και τη δυσκολία που πιθανά να επικρατήσει μεταξύ Υπουργών και μελών που ο ίδιος θα επιλέξει. Σημαντικό είναι ακόμα ότι ο Ποσειδώνας στους Ιχθύες θα κάνει αισθητή την επιρροή του στον Ήλιο του, κυρίως το Νοέμβριο του τρέχοντος έτους και μπορεί να τον οδηγήσει σε λανθασμένες εκτιμήσεις και αποφάσεις. Καλό είναι να σημειώσουμε ότι ο Ουρανός στον Ταύρο επηρεάζει κομβικά τον προοδευτικό χάρτη του και μπορεί να επιφυλάσσει εκπλήξεις που δεν θα είναι ευχάριστες.
Καταλυτικό ρόλο πιθανά να παίξει η Φώφη Γεννηματά σε περίπτωση μη αυτοδυναμίας του πρώτου κόμματος. Σκορπιός (ο ωροσκόπος δεν είναι γνωστός) σε σύνοδο με Ποσειδώνα ο γενέθλιος Ήλιος της και σε αντίθεση με τον Δία από τον Ταύρο πολλές φορές την οδηγεί στο να μην έχει σαφή εικόνα και να βάζει στόχους που δεν είναι εύκολο να επιτύχει. Με τον Κρόνο και τον Πλούτωνα να κάνουν έντονη την επιρροή τους στον γενέθλιο χάρτη της και στην εικόνα της στο κοινό, αλλά και τον Ποσειδώνα στους Ιχθύες να θολώνει την κρίση της, είναι πιθανό αποφάσεις που πάρθηκαν τον τελευταίο καιρό να της στοιχίσουν σε μεγάλο βαθμό. Η αποχώρησή της από Επικεφαλής του ΚΙΝ.ΑΛ. και Πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ δεν αποκλείεται, αν και η ίδια θα δώσει σκληρή μάχη, καθώς δείχνει να έχει μεγάλα ψυχικά αποθέματα και σημαντική στήριξη που την ενδυναμώνουν.

Οι εξελίξεις που έρχονται είναι εξαιρετικά σημαντικές σε επίπεδο διακυβέρνησης, καθώς οι ανατροπές και οι αποκαλύψεις που μπορεί να προκαλέσει ο Ουρανός από τον Ταύρο με την επιρροή του έως και τον Ιανουάριο του 2021 μπορούν να δονήσουν για τα καλά το πολιτικό σκηνικό της χώρας και τους πρωταγωνιστές του, καθώς θα υπάρξουν πιθανά συγκρούσεις που θα εκτοξεύσουν την ένταση και την πόλωση. Παράλληλα, όμως το «μήνυμά» του μπορεί να οδηγήσει, παρά τις όποιες διαφωνίες, στην ένωση των δυνάμεων και σε υπερκομματικές λύσεις. Το μόνο βέβαιο είναι ότι το επόμενο χρονικό διάστημα τα πολιτικά δρώμενα θα είναι άκρως ενδιαφέροντα και όπως δείχνουν οι παρούσες αστρολογικές συνθήκες το πιθανότερο είναι να λειτουργήσουν ανατρεπτικά στις μέχρι τώρα σταθερές και δεδομένα που υπήρχαν στη χώρα.
Μαρία Ραπτοδήμου

ΣΧΟΛΙΑ

0 Σχόλια