Η ΔΙΑΔΡΟΜΗ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ ►

Γιάννης Παρασχάκης ο δολοφόνος της βιολόγου στην Κρήτη

Σεξουαλικά φαίνεται πως ήταν τα κίνητρα της δολοφονίας της Αμερικανίδας βιολόγου, σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες για τα αίτια που κινητοποίησαν τον 27χρονο, πατέρα δύο παιδιών, ο οποίος φέρεται να ομολόγησε τον φόνο.
Σύμφωνα με πληροφορίες του Cretalive, ο άνδρας φέρεται να ομολόγησε προφορικά και να παραδέχτηκε ότι είναι ηδονοβλεψίας και ότι στη θέα της βιολόγου ηδονίστηκε. Επιβεβαιώνεται έτσι, σύμφωνα πάντα με το τοπικό μέσο, το σενάριο της αστυνομίας που θέλει το κίνητρο της επίθεσης να είναι σεξουαλικό. Επιπλέον, φαίνεται πως ο 27χρονος έδρασε με τη βοήθεια ενός αλλοδαπού, συνεργού του, ο οποίος και εργαζόταν για τον φερόμενο ως δράστη και τον βοήθησε να μεταφέρει τη σορό της άτυχης Βιολόγου στη σπηλιά όπου και εντοπίστηκε.

Απίστευτα τα όσα υποστηρίζει ο συλληφθείς: «Ετσι τη σκότωσα»
Σύμφωνα με πληροφορίες που μεταδίδει το cretalive.gr, ο νεαρός Κρητικός, πατέρας δύο παιδιών, ανέφερε χαρακτηριστικά πως την χτύπησε με το αυτοκίνητο δύο τρεις φορές, «πάνω-κάτω», στην άκρη του δρόμου που την είδε, την έβαλε στο πορτ - μπαγκάζ του οχήματός του και όταν αυτή άρχισε να χτυπάει, σταμάτησε και της έριξε μερικές μαχαιριές για να την «εξουδετερώσει». Όπως είπε, όταν η επιστήμονας συνέχισε και πάλι να φωνάζει και να καλεί σε βοήθεια, την έπνιξε με τα χέρια του...

Ο συλληφθείς πάσχει από βαριά ψυχιατρικά προβλήματα
Σε κάθε περίπτωση, πληροφορίες θέλουν τον 27χρονο που βρίσκεται στα χέρια της αστυνομίας για τη δολοφονία της Αμερικανής Βιολόγου να πάσχει από βαριά ψυχιατρικά προβλήματα.

Η δολοφονία της Αμερικανής Βιολόγου δεν έγινε στη στοά
Από την πρώτη στιγμή ήταν ξεκάθαρο για τα κλιμάκια της ΕΛ.ΑΣ. πως η στοά όπου βρέθηκε η σορός της δεν είναι και το σημείο δολοφονίας. Μετά από ενδελεχή έρευνα ήρθε μία μαρτυρία που ανέφερε πως τελευταία φορά, η Σούζαν Ητον εθεάθη ζωντανή στο χωριό Αφράτα, χωριό που απέχει περίπου 4,5χλμ. από τη σπηλιά στην οποία εντοπίστηκε νεκρή. Η εκτίμηση των αστυνομικών είναι πως εκεί, κοντά στο χωριό Αφράτα, ήταν η περιοχή στην οποία εξαφανίστηκε η 60χρονη.
Σύμφωνα με πληροφορίες της εφημερίδας «Πατρίς», η 60χρονη φαίνεται να πάλεψε για την ζωή της με τους αστυνομικούς να ελπίζουν πως η ίδια κατάφερε να «αποσπάσει» το DNA του δράστη που διέπραξε τη δολοφονία. Μάλιστα, οι ιατροδικαστές έχουν πάρει δείγμα από τα νύχια της, ενώ βρέθηκαν πάνω της τρίχες που έχουν σταλεί για ανάλυση.

Πώς κατέληξαν στα ίχνη του φερόμενου ως δράστη
Οι αστυνομικοί, γνωρίζοντας αυτήν την ιδιαιτερότητα, εξέτασαν το σήμα από τις κεραίες κινητής τηλεφωνίας που εξέπεμψε από το σημείο, την ημέρα που εξαφανίστηκε η επιστήμονας. Επιπλέον, φαίνεται πως ίχνη από το αυτοκίνητο του 27χρονου βρέθηκαν στην περιοχή που φέρεται να έχει θάψει τη σορό της 60χρονης Βιολόγου από την Αμερική. Οι Αρχές προσανατολίζονταν σε άνδρα, ιδιαίτερα μυώδη, καθώς η Σούζαν Ητον είχε εξαιρετικά καλή φυσική κατάσταση, αλλά και μαύρη ζώνη στο Τάε Κβον Ντο.
Τα παραπάνω στοιχεία, σε συνδυασμό αρχικώς με το προφίλ του δράστη που οι αστυνομικοί είχαν αρχίσει να σκιαγραφούν, μετά τη συλλογή στοιχείων της δολοφονίας, καθώς και τα ίδια τα ευρήματα από τον τόπο του εγκλήματος, στένεψαν τον κύκλο των υπόπτων και τελικώς αποκάλυψαν την ταυτότητα του δράστη. Αλλωστε, οι πληροφορίες θέλουν τον άνδρα να διαθέτει αγροτική έκταση στην περιοχή.

Το χρονικό της δολοφονίας της Αμερικανής Βιολόγου
Η σορός της Αμερικανίδας βιολόγου εντοπίστηκε την περασμένη εβδομάδα στο εσωτερικό μιας στοάς, στη θέση Ξαμουδοχώρι, μεταξύ Πυργιανών και Μάλεμε στον δήμο Πλατανιά Χανίων, περίπου 10 χλμ. μακριά από την Ορθόδοξη Ακαδημία στο Μάλεμε όπου διέμενε.
Επιπλέον, σύμφωνα με τους ντόπιους, την ύπαρξη της συγκεκριμένης σπηλιάς στα Χανιά αγνοούν ακόμη και κάτοικοι της περιοχής και είναι γνωστή κυρίως σε πεζοπόρους. Δυο περιπατητές που έχουν πάθος με την εξερεύνηση των σπηλαίων ήταν εκείνοι που εντόπισαν την σορό στην «κοιλιά» του σπηλαίου τη Δευτέρα. Αυτοί ενημέρωσαν τις Αρχές και ήδη έχουν δώσει καταθέσεις. Ενας νεαρός άνδρας συνελήφθη τη Δευτέρα για τη δολοφονία της Σούζαν Ιτον, της 60χρονης Αμερικανίδας βιολόγου που βρέθηκε νεκρή πέντε ημέρες μετά την εξαφάνισή της.
Η Σούζαν Ητον βρισκόταν στην Κρήτη στα πλαίσια συνεδρίου στα Χανιά στο οποίο και συμμετείχε. Ηταν παντρεμένη με τον Βρετανό επιστήμονα Τόνι Χάιμαν και είχε δύο γιους. Η οικογένεια διέμενε στη Γερμανία.

ΣΧΟΛΙΑ

0 Σχόλια