Η ΔΙΑΔΡΟΜΗ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ ►

Ζώδια που «κλατάρουν» από την πίεση και το άγχος

Εύκολα αγχώνονται, ακόμα πιο εύκολα τα παίζουν και παθαίνουν κρίση, ενίοτε υστερίας!
Ποια είναι;

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
H Παρθένος είναι Η Αγχωτική και λογικό, αφού τρώγεται μέσα της γιατί τα θέλει όλα τέλεια στη ζωή της, τη δουλειά της, τα ερωτικά της. Όσο τα πράγματα ξεφεύγουν ή δε γίνονται όπως η ίδια έχει «προγραμματίσει», τόσο την πιάνει άγχος κι εύκολα μπορεί να πάθει κρίση υστερίας.

ΔΙΔΥΜΟΙ
Πρώτος και καλύτερος ο Δίδυμος που όταν αγχώνεται, τα παίζει και τελικά τα κάνει μαντάρα. Στους άλλους είναι ο πιο καλός συμβουλάτορας και δίνει και μαθήματα, όμως όταν πρόκειται για τα δικά του, τότε παθαίνει κοκομπλόκο, τον πιάνει νευρικότητα. Το μυαλό του αρνείται να συνεργαστεί και να βάλει προτεραιότητες.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Το άγχος του Καρκίνου προέρχεται από την ανησυχία του για τους πολύ δικούς του ανθρώπους. Αν έχει να αντιμετωπίσει μια σοβαρή κατάσταση πχ θέμα υγείας του ενός γονιού του, του παιδιού ή του/ης συντρόφου του, η λογική πάει περίπατο το ίδιο και η ψύχραιμη αντιμετώπιση. Βάζει με το νου του το χειρότερο και το κακό είναι ότι το βιώνει κιόλας, με αποτέλεσμα να γίνεται ράκος.

ΙΧΘΥΕΣ
Ο Ιχθύς σε γενικές γραμμές είναι πιο στον κόσμο του πεθαίνεις. Σπάνια αγχώνεται, ακόμα πιο σπάνια κλατάρει, αφού φροντίζει να απωθεί οτιδήποτε αρνητικό. Ωστόσο, όταν στραβώνει κάτι, που γι’ αυτόν είναι σημαντικό, τότε σηκώνει τα χέρια ψηλά. Γυρνάει γύρω-γύρω, γκρινιάζει, τον πιάνει απόγνωση και το «τι θα κάνω τώρα;» παίζει να το πει και 100 φορές.

ΣΧΟΛΙΑ

0 Σχόλια