Η ΔΙΑΔΡΟΜΗ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ ►

Παγωτομπαλάκια με γεμιστά μπισκότα

.
Τα πιο νόστιμα παγωτομπαλάκια με γεμιστά Παπαδοπούλου με μόνο τρία υλικά. Ένα από τα πιο εύκολα γλυκά που θα καταπλήξει μικρούς και μεγάλους.

Υλικά που θα χρειαστείς για 10 παγωτομπαλάκια:
2 πακέτα γεμιστά Παπαδοπούλου με γεύση σοκολάτα
1,5 πακέτο τυρί κρέμα της επιλογής σου
1 κουταλιά της σούπας γιαούρτι
200 γραμμάρια βούτυρο
2 σοκολάτες μαύρες ή άσπρες ή γάλακτος
Τρούφα, καρύδα, τριμμένο καρύδι ή ζάχαρη άχνη για το τέλος

Διαδικασία
Ο τρόπος για να φτιάξεις αυτά τα εύκολα παγωτομπαλάκια είναι πολύ γρήγορος και με λίγα απλά βήματα θα έχεις το πιο νόστιμο παγωμένο γλυκάκι για να το μοιραστείς με φίλους και συγγενείς σου. Για αρχή πάρε τα γεμιστά μπισκότα και σπάσε τα στο μπλέντερ μέχρι να γίνουν πολύ ψιλά κομματάκια. Βάλε λίγα λίγα τα μπισκότα μέσα στο μπλέντερ και άφησε τα σε ένα μεγάλο μπολ. Πρόσθεσε στο μπολ το τυρί κρέμα και το γιαούρτι και ανακάτεψε τα όλα μαζί με μία κουτάλα ή σπάτουλα. Άφησε το μείγμα μέσα στο ψυγείο μέχρι να γίνει η σοκολάτα μας.
Στη συνέχεια βάλε σε ένα μικρό μπολ το βούτυρο μαζί με τις σοκολάτες σε κομματάκια και άσε τα να λιώσουν μέσα στον φούρνο μικροκυμάτων για περίπου 1-2 λεπτά. Ανακάτεψε τα όλα μαζί και άσε τη σοκολάτα στην άκρη να κρυώσει λίγο.
Μόλις περάσουν τα 10 λεπτά, βγάλε το μείγμα από το ψυγείο και πλάσε μπαλάκια με τα χέρια σου. Βούτηξε το κάθε μπαλάκι μέσα στη λιωμένη σοκολάτα και στόλισε τα με τρούφα, καρύδα κλπ. Βάλε φαντασία και δημιούργησε τα παγωτομπαλάκια που επιθυμείς.
Στρώσε τα μπαλάκια σε μία μεγάλη πιατέλα με λαδόκολλα και άφησε τα να κρυώσουν για 2 ώρες μέσα στο ψυγείο. Τα παγωτομπαλάκια μας είναι έτοιμα να τα απολαύσεις.

Extra tips:
Αντί για μαύρη σοκολάτα, μπορείς να χρησιμοποιήσεις άσπρη για να κάνει αντίθεση το γλυκάκι μας.
Μπορείς να κάνεις γεμιστό το μπαλάκι, προσθέτοντας μέσα λίγο καρύδι, κάποιο αποξηραμένο φρούτο αλλά και παγωτό και αφού το κλείσεις καλά να το βουτήξεις μέσα στη σοκολάτα.
Δες εδώ πως μπορείς να φτιάξεις παγωτό σοκολάτα σάντουιτς με μόνο 4 υλικά.
monadiki

ΣΧΟΛΙΑ

0 Σχόλια