Η ΔΙΑΔΡΟΜΗ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ ►

ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟΝ 21ο ΑΙΩΝΑ

Οι αστρολόγοι αναλώνουν αρκετό από το χρόνο τους, για να καθοδηγήσουν τους πελάτες τους για τα προσωπικά τους προβλήματα, αλλά η πιο γοητευτική πλευρά της αστρολογίας, στη φαντασία του κόσμου, είναι η πρόβλεψη του μέλλοντος. Ακριβώς η πρόγνωση είναι αυτή που υποδηλώνει τη μοίρα αυτού του κόσμου. Αυτό που έκανε ο αστρολόγος του 10ου αιώνα, ο Νοστράδαμος, ήταν το η συγκλονιστική πλευρά της Αστρολογίας για τις επόμενες γενιές.

Έτσι, σε αυτό το άρθρο θα προσπαθήσουμε να δούμε τι θα μας ξεδιπλώσει ο 21ος αιώνας για τη μοίρα αυτού του κόσμου. Ο Νοστράδαμος είχε προβλέψει ότι αυτός ο αιώνας θα ξεκινούσε με αναταραχές όπως ο ίδιος είπε, επίσης, μέσα από τις προβλέψεις του ότι ο κόσμος θα υποφέρει από πολέμους και καταστροφές με την ανατολή του έτους 1999. Έτσι, και έγινε. Κάθε αστρολόγος ερμηνεύει τα μελλοντικά γεγονότα με το δικό του τρόπο (μερικές φορές κατά ένα μυστηριώδη τρόπο), και αυτό διότι ο καθένας μας έχει μια διαφορετική άποψη για το τι είναι η ζωή όπως επίσης και για τη θέση των αστρικών σωμάτων στο σύμπαν.

Ο Denis Elwell, ένας διάσημος Βρετανός αστρολόγος, είχε κάνει τις προβλέψεις του για το έτος 1987. Μιλούσε για θαλάσσιες καταστροφές και η άλλη ήταν μια προειδοποίηση για τους ταξιδιώτες του μετρό. Η τελευταία πραγματοποιήθηκε μέσα σε τρεις ημέρες, με το θάνατο 31 ατόμων, σε μια πυρκαγιά-έκρηξη στο μετρό του Λονδίνου. Ο Elwell, επίσης, είχε δει και επιβεβαίωσε τις δυσοίωνες προβλέψεις του Νοστράδαμου για το 1999.Ο Νοστράδαμος είχε πει ότι για τον έβδομο μήνα του έτους «ο μεγάλος βασιλιάς του τρόμου θα έρθει από τους ουρανούς» που γνώριζε τότε ότι η πρόβλεψη μιλούσε για ένα τύραννο από τη Μέση Ανατολή, του οποίου ο στόχος ήταν η κατάργηση του Ευρωπαϊκού Πολιτισμού.

Τον Ιούλιο του 1999, κατα τον έβδομο μήνα, μια σεληνιακή έκλειψη, θα είναι στη μέση μιας ασυνήθιστης αστρολογικής όψης. Ο Δίας τετραγώνιζε τον Ποσειδώνα (στις 90 μοίρες). Από αυτή την συγκεκριμένη όψη οι πλανήτες υποδείκνυαν μια ασταθής υπερθέρμανση, όπως το «φούσκωμα ενός μπαλονιού» μέχρι να ανατιναχτεί. Επιπλέον, σε 15 ημέρες μετά από την Σεληνιακή έκλειψη, ένα δεύτερο θα συμβεί, αλλά αυτή τη φορά θα υπάρξει μια αντίθεση (180 μοιρών), που πρόκειται να λάβει χώρα μεταξύ του Άρη και Κρόνου. Αυτή η όψη είναι ένας ευαίσθητος συνδυασμός. Ο Άρης είναι ο πλανήτης της επιθετικότητας και της εχθρότητας, ενώ ο Κρόνος δείχνει συνήθως φόβο και ψυχρότητα. Δεν ήταν παρήγορο καθόλου το γεγονός ότι ο Άρης ήταν υπό την επιρροή του Σκορπιού, που είναι το παραδοσιακό σύμβολο του θανάτου, ούτε ο Κρόνος ο οποίος είναι υπεύθυνος για βαριές απώλειες.

Τα σχετικά γεγονότα μικρότερης έντασης μπορεί να χρησιμεύσουν ως να αποφορτίσουν ανοίγματα ή ως βαλβίδες ασφαλείας που θα ανακουφίσει τις κοσμικές δυνάμεις. Η όψη του Ποσειδώνα-Δία, για παράδειγμα, δηλώνει υπερατλαντικές διαδρομές. Έτσι, αν ο Άρης συνεπάγεται με μεγάλες απώλειες, μπορεί να είναι μια απειλή μόνο για τα πλοία, αλλά όχι για ολόκληρο τον κόσμο. Η αλήθεια είναι ότι το τέλος του περασμένου αιώνα έκλεισε με δραματικό τρόπο και αναμφισβήτητα άφησε πολλά σημάδια στην ανθρωπότητα. Ό, τι συμβεί ούτε οι αστρολόγοι αλλά ούτε ο Νοστράδαμος προέβλεψε την τελική καταστροφή του πλανήτη μας, στις αρχές του 21ου αιώνα.

Κατά την 1η Ιανουαρίου του 2000, τρεις μεγάλοι πλανήτες, ο Άρης, ο Ουρανός και ο Ποσειδώνας ήταν στον Υδροχόο. Το ζώδιο αυτό συνδέεται με κοινωνικά πειράματα. Έχοντας αυτούς τους μεγάλους πλανήτες να εργάζονται μαζί υπονοούν ότι πολλές απο τις υπάρχουσες και πιο αξιοσέβαστες κοινωνικές δομές θα εξαλείφονταν με την δικαιολογία ως ατελής. Είναι αλήθεια ότι υπήρχε μια αυξανόμενη μισαλλοδοξία στο να συνειδητοποιήσουν τα ιδανικά που θα θέτονταν σε λειτουργία.

Η πιο σημαντική πηγή αλλαγής στο νέο αιώνα, είναι ότι πρόκειται να υπάρξει μια εξαιρετική αναγέννηση της επιστήμης που θα επισυναφθούν στις ανθρώπινες σφαίρες και όχι σε τεχνολογικούς τομείς πάρα πολύ. Βλέπουμε μια νέα εκτίμηση για τις οικουμενικές αρχές και όχι τόσο για την εξυπνάδα μιας συσκευής.

Πράγματι, μπορείτε να ονομάσετε τον 21ο αιώνα, ως «Εποχή του Υδροχόου», η οποία γιορτάζεται δημοσίως, και συμβολίζει επίσης την πνευματικη περίοδο και φώτιση. Οι ουράνιοι συνδυασμοί φάνηκαν να συμφωνούν με αυτή την ιδέα. Στο ωροσκόπιο αυτού του αιώνα, ο Πλούτωνας, ο πλανήτης των επαναστατικών ιδεών και επιτευγμάτων με τον Χείρωνα, θα είναι σε μια τέλεια σύνοδο μεταξύ τους. Είναι προφανές ότι και οι δύο θα βρίσκονται στον Τοξότη, ένα ζώδιο-σύμβολο που διευρύνει τους ορίζοντες, την εκπαίδευση των ανδρών και γυναικών σε εκπληκτικά επίπεδα.

Αυτό επίσης συνεπάγεται με την γέννηση και τη ανάπτυξη μιας σούπερ-διαφορετικής φυλής ανθρώπων με εξαιρετικές ικανότητες. Σε όλα αυτά, οι κοινωνίες, θα αρχίσουν να δέχονται μόνο τους καλύτερους για ηγέτες. Η Δημοκρατία, με πολλούς πολιτικούς συμβιβασμούς, μπορεί να δώσει τη θέση της σε ένα νέο πολύ καλό σύστημα – ελίτ με καλές προθέσεις. Η ανθρωπότητα, επιτέλους συνειδητοποιεί το τέλος των φυσικών πηγών και αναγνωρίζει ότι υπάρχουν όρια στο οικολογικό βάρος που η Γη μπορεί να σηκώσει. Αντί για οικονομική αχαλίνωτη ανάπτυξη, θα έχουμε μια σχετικά ελεγχόμενη περίοδο, με ένα πιο απλό και αυθεντικό τρόπο ζωής. Το ανθρώπινο ον θα είναι η κύρια πηγή του πλανήτη και αυτό είναι που θα μετράει περισσότερο. Τα θεσμικά όργανα και τα συστήματα δεν θα συμβάλουν στην υλοποίηση των στόχων του ανθρώπου και θα απορρίπτονται συνεχώς.

Αυτό τον αιώνα, πιστεύω ότι θα είναι μια περίοδος έντονης κρίσης και ριζικών αλλαγών, ειδικά στις ΗΠΑ. Θα διαιρέσουμε τον αιώνα σε έξι διαφορετικές περιόδους αυτό βασίζεται στη θέση των εξωτερικών πλανητών του ωροσκοπίου των ΗΠΑ. Οι εξωτερικοί πλανήτες θα θεωρηθούν ότι ο ελέγχουν τις μακροχρόνιες εξελίξεις, σε μια μεγάλη κορύφωση.

Το πρώτο χρονικό διάστημα από το 2000-2012, θα μεταμορφωθεί από την πλουτώνια επιρροή του Τοξότη, που είναι το ζώδιο των πολιτιστικών θεσμών και από την επιρροή του Ουρανού στο ζώδιο του Υδροχόου και Ιχθύων, που είναι ζώδια του ιδεαλισμού και του ανθρωπισμού. Η περίοδος αυτή θα τροποποιήσει τους κοινωνικούς θεσμούς οι οποίοι θα έχουν ως αποτέλεσμα την γρήγορη ανάπτυξη της τεχνολογίας. Η ηλεκτρονική επανάσταση δίνει ενημερωτικές υποομάδες που τώρα συνδέουν τα κοινά μας ενδιαφέροντα, αν και οι υπολογιστές και το Διαδίκτυο θα είναι σημαντικό και θα κυριαρχεί στις ζωές μας , και αυτό θα ολοκληρωθεί συστηματικά στις αρχές του 21ου αιώνα.

Σε αυτό τον ανθρώπινο μόνο-πολιτισμό, τα ηλεκτρονικά δεδομένα θα είναι διαθέσιμα σε παγκόσμιο επίπεδο. Όλοι οι πολιτισμοί θα συνδέονται μέσω της τεχνολογίας, και έτσι αυτό θα πραγματοποιηθεί και από τις όψεις μέσα από άλλους πλανήτες. Οι Πολιτισμοί θα χάσουν τη μοναδικότητά τους, και έτσι και τα ανθρώπινα όντα θα χάσουν εντελώς την έννοια της ταυτότητάς τους.

Μια περίοδος φιλοσοφικής αναρχίας, η Αμερικανική Δημοκρατία θα αλλάξει ριζικά. Οι επιστήμονες θα ανακαλύψουν τα περισσότερα ανθρώπινα όντα, όργανα, κύτταρα και κοινωνίες αντιδρούν με ένα σταθερό τρόπο σε εξωτερικούς ερεθισμούς, και αυτο θα είναι η βάση για μια επιστημονική επανάσταση τον 21ο αιώνα. Η σύνδεση ενέργειας των ηλεκτρονικών κυμάτων θα φτάσει στο αποκορύφωμά της στα μέσα του αιώνα με ακτίνες Χ θα θεραπεύσει, θα εκπαιδεύσει ή θα χρησιμοποιούνται για γενετικό Προγραμματισμό.

Κατά τα έτη 2012-2030 ο Πλούτωνας θα βρίσκεται στον Αιγόκερω, όπου θα δημιουργήσει μια κατάσταση όπου θα επηρεάσει τις κυβερνητικές δομές και ο Ουρανός στον Κριό αλλά και από τον Ταύρο, όπου είναι ζώδια του ατομισμού και του οικοσυστήματος. Θα υπάρξει μια περίοδος σταθεροποίησης και αξιολόγησης. Με την οικονομική και στρατιωτική υπεροχή να καταρρέει, οι ΗΠΑ, θα βρουν και πάλι την ταυτότητά τους αναπτυσσοντας τις εσωτερικές αξίες της. Σε αυτά τα χρόνια, επίσης, η Κίνα και ο Καναδάς πρόκειται να είναι πρωταγωνιστές, δεδομένου ότι η πρώτη θα οργανώσει τον πληθυσμό της και η δεύτερη τις τεράστιες πηγές της.

Η ανθρωπότητα, θα απαιτήσει το τέλος της ατμοσφαιρικής ρύπανσης. Επίσης, θα έχουμε την αναπόφευκτη δημιουργία μιας νέας οικουμενικής φυλής. Τα επόμενα 15 χρόνια ο Πλούτωνας θα είναι στον Υδροχόο, ο Ποσειδώνας στον Κριό και στον Ταύρο, και ο Ουρανός στους Διδύμους-Καρκίνο και Λέοντα. Αυτές οι θέσεις προβλέπουν μια ξαφνική πόλωση ιδεών και αναβίωση της ψυχολογίας «Εμείς και Αυτοί».

Ποιος η ποιοι πρόκειται να οριστούν ως «Εμείς» και ποιοι πρόκειται να είναι «Αυτοί» είναι δύσκολο να προβλεφθεί, αλλά νομίζω ότι, λόγω της κατανομής των πόρων, οι διαφωνίες πρόκειται πιθανόν να είναι μεταξύ Βορρά και Νότου, και λιγότερο μεταξύ Δύσης και Ανατολής.

Συμπεριφορές, συναισθήματα και σύνθετες ιδέες που δεν θα μπορούν να εκφραστούν εκείνη τη στιγμή θα είναι σε θέση να μεταφέρονται μεταξύ ανθρώπων και ομάδων μέσω ηλεκτρομαγνητικών συχνοτήτων, και ότι θα είναι το μεγαλύτερο επίτευγμα της επιστήμης εκείνη την χρονική περίοδο. Θα υπάρχει επικοινωνία μεταξύ διαφορετικών ειδών στον πλανήτη και τα καλύτερα νέα, μπορεί να είναι ότι αναλογικές εκπομπές πρόκειται να λαμβάνονται και να κατανοούνται από εξωτερικές πηγές.

Η περίοδος μεταξύ 2045 και 2063, πιθανόν ωστόσο να αποδειχθεί η πιο καταστροφική περίοδος. Η επιρροή του Ουρανού θα είναι πολύ σημαντικη μέσα από το πέρασμά της Παρθένου-Ζυγού-Σκορπιό, που σημαίνει μια αύξουσα πόλωση. Αναρχία και καταστροφή είναι πολύ πιθανά, δεδομένου ότι οι αντίθετες δυνάμεις πρόκειται να είναι έντονες, όπου ο ατομισμός και η εθνική υπερηφάνεια θα βρίσκονται σε ανταγωνισμό. Μια υπάρξει πλήρης φρενίτιδα μεταξύ εκείνων που κατέχουν και εκείνων που δεν κατέχουν.

Οι υπολογισμοί μου προβλέπουν ότι θα υπάρξει επιστροφή στην ειρήνη και τη σχετική ηρεμία, ανάμεσα στο 2063-2078.Αυτη είναι επίσης μια πιθανή πλήρης περίοδος απομόνωσης, για τις ΗΠΑ.

Σε παγκόσμιο επίπεδο, θα υπάρξει ένα είδος φυλετικού ναρκισσισμού, και αυτό γιατί θα έχουμε ακόμα «φυσικές» γεννήσεις ανθρώπων που δεν έχουν υποφέρει ή επηρεαστεί από οποιαδήποτε συνειδητή πρόθεση. Η άνοδος της παρέμβασης στη γενετική θα είναι το αποτέλεσμα της ανάγκης να ελέγχουν τις βλάβες που προκαλούνται από τις περιβαλλοντικές τοξίνες. Εν κατακλείδι, η επιστήμη θα ανακαλύψει ότι μπορούν να αναπτύξουν έτοιμους οργανισμούς που θα μπορούν να ελέγχουν τα δηλητήρια.

Το τελευταίο τέταρτο του αιώνα, ενώ ο Ποσειδώνας, θα εισέλθει στο δημιουργικό και καλλιτεχνικό ζώδιο του Λέοντα η γενετική μηχανή μπορεί να λάβει τη μορφή της Τέχνης. Θα έχουμε μια καλά αναπτυγμένη καλλιτεχνική έκφραση. Παρά το γεγονός ότι ο αιώνας θα τελειώσει με μελαγχολικό τρόπο. Θα υπάρξει έλλειψη της αίσθησης που θα δημιουργηθεί από την οικογένεια και την εθνική ταυτότητα. Τότε οι άνθρωποι μπορεί να ενδιαφέρονται για τη δική τους ανάπτυξη. Ο Ποσειδώνας, αντιπροσωπεύει τη δύναμη του οράματος, της όρασης, καθώς και τον τρόπο ενός πολιτισμού να μετατρέψει το όραμα σε πράξη.

Τώρα, με τον Αιγόκερω στον Ποσειδώνα, από το 1998 πρόκειται να είμαστε μάρτυρες μιας άπληστης περιόδου η οποία θα χαρακτηρίζεται από τα οικονομικά λάθη του παρελθόντος. Μέχρι το 2011, οι βιομηχανίες που ρυπαίνουν το περιβάλλον, θα οδηγηθούν σε απόλυτη πτώχευση. Τώρα με τον Υδροχόο να εισέρχεται στον Ποσειδώνα πρόκειται να υπαρχει μια καθολική δομή της ενέργειας και θα κατορθώσει να βρει λύσεις για την περίοδο αυτή.

Πιστεύω ότι η πρόοδος της Αστροφυσικής επιστήμης θα ανακαλύψει ότι το Σύμπαν είναι μια οργανική νοημοσύνη που αναπτύσσεται και εξελίσσεται συνεχώς. Οι διαφωνίες μεταξύ μεταφυσικής και τη φυσικής θα τελειώσει. Αυτά τα δύο θα ενωθούν για να διαμορφώσουν από κοινού ένα νέο είδος αναπτυσσόμενης επιστήμης και απογείωσης του πρώτου ανθρώπινου σπέρματος της Γης μέσα στο γαλαξία.

Ο Πλούτωνας, καθώς είναι ο πλανήτης του θανάτου, της αναγέννησης και ανάπλασης, μου δίνει να καταλάβω ότι η διέλευση του από τον Αιγόκερω το 2008-2024, αναγγέλλει ότι τα έθνη-κράτη, δεν είναι σημαντικά και ότι θα σημάνει τον θάνατό τους. Οι οικογένειες, οι εξελιγμένες φυλές από επιλογή, θα αναπτύσσονται χωρίς εδαφικά σύνορα. Η Μουσική και οι Τέχνες θα είναι σημαντικοί παράγοντες μιας καθολικής αλλαγής και θα συμβάλλει στην δημιουργία μιας πραγματικής ανθρώπινης δημοκρατίας, με καθολική συμμετοχή.

Το 2020, ο Ουρανός αντιπροσωπεύει τις ριζικές πλέον αλλαγές και μεταρρυθμίσεις. Ο Ουρανος θα βρίσκεται στον Ταύρο, το οποίο είναι το βασίλειο της παράδοσης και της ύλης. Η πολιτιστική ηγεσία θα διαιρεθεί σε δύο ομάδες. Η πρώτη ομάδα, πρόκειται να είναι οι συντηρητικοί που θα στοχεύουν στην αποκατάσταση της Γης στην αρχική της κατάσταση. Η δεύτερη ομάδα, πρόκειται να είναι οραματιστές που θα αναλάβουν τον αποικισμό του διαστήματος, αρχής γενομένης από τη Σελήνη, τον Άρη και τους αστεροειδείς.

Στις αρχές του 2025, ο Ποσειδώνας στον Κριό, το στρες για τον πληθυσμό του πλανήτη θα μειωθεί, έτσι ώστε να συνεχίσουμε με τη θεραπεία του πλανήτη Γη. Αυτη θα είναι μια θαυματουργή περίοδος, με περισσότερη ενέργεια και με λιγότερες απώλειες, θα υπαρχει μεγαλύτερη κατανόηση των ηλεκτρομαγνητικών πεδίων της Γης και για τα ανθρώπινα σώματα, αποκατάσταση του όζοντος, το τέλος των επώδυνων χειρουργικών επεμβάσεων και η ανάπλαση των ανθρώπινων μελών. Ένας νέος κύκλος της ανθρωπότητας πρόκειται να ξεκινήσει.

Το 2038, ο Ποσειδώνας στον Ταύρο, ο πλανήτης Γη θα έχει θεραπευτεί σχεδόν πλήρως. Πρόκειται να υπάρξει μεγαλύτερη και υγιής επικοινωνία μεταξύ των ανθρώπων και άλλων ειδών, κυρίως μεταξύ δελφινιών ίσως και φάλαινες.

Θα υπάρξει μια περίοδος ακμής αποικισμού του διαστήματος το 2067, με τον Πλούτωνα στον Κριό. Μπορούμε να αρχίσουμε να ταξιδεύουμε προς αλλά αστέρια και γενικά στο Σύμπαν. Και επίσης να εχουμε τεράστια δυνατότητα πλέον,τις πρώτες πραγματικές αλλά και ουσιαστικές επαφές με εξωγήινη ζωή σε ευρεία κοινωνική κλίμακα. Έτσι, η ζωή θα συνεχίσει να εξυπηρετεί τη Μεγάλη Τάξη, με περισσότερη αγάπη και αποτελεσματικότητα και την ταχύτερη ανάπτυξη της συνείδησης.
astroephimerides.com

ΣΧΟΛΙΑ

0 Σχόλια