Η ΔΙΑΔΡΟΜΗ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ ►

Το πρόσωπό σας δείχνει τις αρρώστιες σας

Πως το πρόσωπο σας μπορεί να αποκαλύψει ποιο μέρος του σώματος σας είναι άρρωστο και τι να κάνετε γι αυτό!!!
Η αρχαία κινέζικη ιατρική είναι ακόμα δημοφιλής και εφαρμόζεται σε όλον τον κόσμο. Οι σοφοί και περιπλανώμενοι άνθρωποι του παρελθόντος που αφιέρωσαν ολόκληρη την ύπαρξη τους στην θεραπεία των ανθρώπων έχουν βρει ενδιαφέροντες τρόπους για να μας βοηθήσουν να εντοπίσουμε και να αντιμετωπίσουμε τα σωματικά προβλήματα.

Αν θέλετε να είστε πνευματικά δυνατοί, πρέπει να είστε και σωματικά δυνατοί και να ζείτε μια υγιή ζωή. Η σωματική δύναμη καθορίζεται από την αντοχή και την ανοσία σας. Κάθε άνθρωπος είναι τόσο ισχυρός όσο μπορεί να αναπτυχθεί και να προσαρμοστεί στο περιβάλλον.

Εξαιτίας αυτού, θέλουμε να μοιραστούμε την εκπληκτική γνώση των αρχαίων Κινέζων ανθρώπων που φρόντιζαν τον εαυτό τους και ανακάλυψαν τις ασθένειες με αρκετά περίεργους τρόπους για εμάς, τους μοντέρνους «δυτικούς» του 21ου αιώνα σύμφωνα με το corespirit .

Η «τεχνική» που παρουσιάζουμε σε αυτό το άρθρο είναι πολύ απλή – μπορείτε να εντοπίσετε ποιο μέρος του σώματος σας είναι άρρωστο σύμφωνα με το πρόσωπο σας!

Ας αρχίσουμε πρώτα με την ακμή και τι υποδηλώνει:

Η ακμή στα μάγουλα εμφανίζεται
Από το κάπνισμα
Επειδή ακουμπάτε συχνά το πρόσωπο σας
Από βακτηριακή συσσώρευση

Η ακμή στο πρόσωπο και στην μύτη εμφανίζεται
Από το άγχος
Από το αλκοόλ
Από υπερβολικό καφέ
Κακή κυκλοφορία

Η ακμή στο πηγούνι, στον λαιμό ή στο ντεκολτέ εμφανίζεται
Από υπερβολική κατανάλωση αμύλου
Από λοίμωξη Candida
Από ορμονικά προβλήματα
Από υπερβολική κατανάλωση επεξεργασμένης ζάχαρης
Όπως μπορείτε να δείτε, οι πιο μικρές λεπτομέρειες σας επιτρέπουν να ανακαλύψετε μια τεράστια αλήθεια για τον εαυτό σας.

Τώρα δείτε τις αντιστοιχίες του προσώπου με κάθε όργανο:

Συκώτι – η περιοχή ανάμεσα στα φρύδια
Αν έχετε προβλήματα πέψης και αν δεν τρέφεστε υγιεινά αναγκάζετε το συκώτι σας να δουλεύει περισσότερο από το κανονικό, για να μην αναφέρουμε την κατανάλωση αλκοόλ, ναρκωτικών κτλ. Η περιοχή του δέρματος ανάμεσα στα φρύδια θα μπορούσε να σας πει αν έχετε πρόβλημα με το συκώτι. Η ακμή ή άλλα δερματικά προβλήματα είναι σαφείς ενδείξεις.

Κύστη και λεπτό έντερο – μέτωπο
Η ακμή στο μέτωπο υποδηλώνει πως το σώμα σας παλεύει με το λίπος και άλλα τοξικά στοιχεία που διαδίδονται μέσα στο σώμα σας. Πρέπει να αλλάξετε τον τρόπο που τρέφεστε. Πίνετε όσο περισσότερο νερό μπορείτε και μείνετε μακριά από τοξίνες όπως αλκοόλ, καπνό ή επεξεργασμένο φαγητό. Όπως μπορείτε να δείτε, ο τρόπος με τον οποίο τρέφεστε παίζει ζωτικό ρόλο και για το συκώτι και για την κύστη.

Νεφρά – περιοχή των ματιών και των φρυδιών
Η αφυδάτωση και ο υποσιτισμός μπορούν να προκαλέσουν σοβαρά προβλήματα στα νεφρά. Οι άνθρωποι που πάσχουν από προβλήματα των νεφρών περνούν από μια ζωντανή κόλαση. Η περιοχή γύρω από τα μάτια και τα φρύδια θα μπορούσε να πει αν έχετε θέματα με τα νεφρά. Η κακή κυκλοφορία και η ακμή σε αυτές τις περιοχές είναι ενδείξεις. Πρέπει να αποφύγετε την καφεΐνη και το αλκοόλ.

Νεφρά και πνευμόνια – μάγουλα
Η κακή οδοντική υγιεινή είναι ο συχνότερος λόγος ακμής στα μάγουλα. Για να αντιμετωπίσετε το πρόβλημα, βουρτσίστε τα δόντια σας τακτικά, χρησιμοποιήστε οδοντικό νήμα και αποφύγετε τρόφιμα και ποτά πλούσια σε ζάχαρη.

Πνευμόνια – πάνω μέρος των μάγουλων
Η ακμή στο πάνω μέρος των μάγουλων εμφανίζεται λόγω της αυξημένης ατμοσφαιρικής ρύπανσης. Αποφεύγετε να βγαίνετε έξω όταν ο αέρας είναι πολύ μολυσμένος και σταματήστε το κάπνισμα όσο γίνεται πιο γρήγορα για να βελτιώσετε την κατάσταση σας.

Καρδιά – μύτη
Είτε το πιστεύετε είτε όχι, η μύτη είναι στενά συνδεδεμένη με την καρδιά. Η ακμή στη μύτη σας θα μπορούσε να πει πως ίσως έχετε κάποια θέματα καρδιάς. Ξεκινήστε μια απλή υγιεινή δίαιτα και αποφύγετε την κατανάλωση ζάχαρης.

Στομάχι – στόμα και πηγούνι
Το στόμα και το πηγούνι θα σας πουν αν υπέρ-καταναλώνετε τοξίνες όπως αλκοόλ και ναρκωτικά. Η ζάχαρη-φυσικά- είναι η ρίζα του προβλήματος και αν θέλετε να διατηρήσετε το στομάχι σας σε καλή κατάσταση πρέπει να τρώτε φρέσκα, και όχι προθερμασμένα τρόφιμα.

Ορμόνες – λαιμός και σαγόνι
Όταν αυτές οι περιοχές εμφανίζουν ακμή, σημαίνει πως έχετε ορμονικές ανισορροπίες. Θα πρέπει να επισκεφτείτε έναν ειδικό για να ελέγξετε το επίπεδο ορμονών του κάθε αδένα.
Μετάφραση: L.C.

ΣΧΟΛΙΑ

0 Σχόλια