Η ΔΙΑΔΡΟΜΗ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ ►

Ποια ζώδια θα συμμετείχαν με άνεση στο Power Of Love;

Ένα παιχνίδι αγάπης είναι το Power of Love, σου δίνει τη δυνατότητα να ερωτευτείς, να αγαπήσεις, να γνωρίσεις καινούργια άτομα, να βγάλεις φυσικά και χρήματα. Κάποιοι παίχτες εστιάζουν στη συναισθηματική αξία του παιχνιδιού, κάποιοι άλλοι πιο πρακτικοί επικεντρώνονται στο κέρδος, είτε το χρηματικό, είτε αυτό της δημοσιότητας. Αγαπητό μέσο είναι η τηλεόραση, ωστόσο κάποιοι χαρακτήρες δεν αντέχουν την κοινοποίηση και την παρακολούθηση τους από τρίτους. Υπάρχουν άτομα που σε καμία περίπτωση δεν θα συμμετείχαν στο παιχνίδι ή κάποια άλλα θα ήταν απλά περαστικά, θα έπαιζαν για λίγο μόνο και μόνο για λόγους εμπειρίας και περιέργειας.

Διάβασε το ζώδιο και τον ωροσκόπο του ατόμου που σε ενδιαφέρει και μάθε αν θα πήγαινε στο τηλεοπτικό show Power Of Love:

ΚΡΙΟΣ
Ο ζωηρός Κριός που του αρέσουν οι νέες εμπειρίες και θέλει να δοκιμάζεται και να επιχειρεί δεν είναι σίγουρο αν θα ήθελε να λάβει συμμέτοχη στο Power of Love. Ναι μεν του αρέσουν τα παιχνίδια, ωστόσο αγαπάει την ελευθερία κινήσεων και λογικά δεν θα μπορούσε να ανταπεξέλθει στα περιοριστικά πλαίσια του χώρου ή των συνθηκών. Από την άλλη πλευρά είναι από τους χαρακτήρες που δεν του αρέσουν οι όροι και οι κανόνες, αδυνατεί να οριοθετήσει τη συμπεριφορά του, αντιδραστική στάση θα κρατούσε στα τηλεοπτικά καλούπια. Εξάλλου θεώρει πως ανήκει στους κατακτητές του ζωδιακού κύκλου, αυτοπεποίθηση και αυτοεκτίμηση βρίσκονται σε υψηλό επίπεδο, οπότε θα αναρωτηθεί γιατί να κλειστεί σε ένα σπίτι με περιορισμένες επιλογές και να μην βγει έξω να φλερτάρει όποιο άτομο του αρέσει.

ΤΑΥΡΟΣ
Ένας Ταύρος αν θα αποφάσιζε τελικά να λάβει συμμέτοχη στο Power of Love μάλλον θα κοίταζε αυτή την περίπτωση από την πρακτική της πλευρά. Ο Ταύρος συνήθως είναι δύσκολος και βαρύς, δεν συμπαθεί τις αλλαγές, ωστόσο πολλές φορές εστιάζει στην πρακτικότητα του θέματος, του αρέσει να βολεύεται, εντοπίζει το κέρδος και επικεντρώνεται σε αυτό. Υπολογίζοντας λοιπόν τα θετικά στοιχεία θα έμπαινε στο παιχνίδι, ωστόσο δεν είναι σίγουρο αν θα ήταν ένας δυνατά ενεργός παίχτης, πολύ πιθανόν να είχε τον ρόλο του παρατηρητή. Σαν χαρακτήρας είναι ανασφαλής, επειδή όμως είναι παιδί της Αφροδίτης και έχει ανάγκη να αγαπάει και να αγαπιέται θα έβρισκε τελικά το άτομο που θα μπορούσε να γίνει το ταίρι του.

ΔΙΔΥΜΟΣ
Όπου παιχνίδι και χαρά ο Δίδυμος μέσα, φυσικά και θα έδειχνε προθυμία να λάβει συμμετοχή στο Power of Love. Ανέμελος χαρακτήρας, δεν παίρνει και πολύ στα σοβαρά τις καταστάσεις, σίγουρα θα ήταν από τους ζωτικούς παίχτες που με τα καμώματα του θα κέρδιζε την προσοχή. Ας μη ξεχνάμε πως ένα από τα χαρακτηριστικά του Δίδυμου είναι η αδυναμία του να προσανατολιστεί μόνο σε ένα ταίρι, οπότε η τάση του προς το διπλό ταμπλό θα δημιουργούσε ανήσυχες καταστάσεις που θα μπορούσαν να ιντριγκάρουν το ενδιαφέρον του τηλεοπτικού κοινού. Το θέμα με έναν Δίδυμο είναι ποσό καιρό θα καθόταν σε αυτό το παιχνίδι γιατί είναι από τους χαρακτήρες που βαριούνται εύκολα, θέλουν ποικιλία και εναλλαγές.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Πολλά θα πρέπει να σκεφτεί και να αναλύσει ένας Καρκίνος προκειμένου να πάρει την απόφαση να συμμετέχει στο Power of Love. Θα περάσω καλά; Θα μου αρέσει; Θα υπάρχει κάποιο άτομο που να με θέλει; Θα με συμπαθήσει κανείς; Οι ανασφάλειες πάντα κυριαρχούν στη σκέψη του Καρκίνου, θα χρειαστεί πολύ χρόνο και πολύ μεγάλη υποστήριξη από συγγενείς και φίλους για να φτάσει στο σημείο να πάρει μια τέτοιου είδους απόφαση. Αν τελικά το αποφασίσει και προλάβει να μπει στο παιχνίδι τότε θα ξεκινήσει ένας δεύτερος γύρος ανασφαλειών που θα επιβαρύνουν την ψυχολογία του και τη γενική του διάθεση. Αν αφήσει τον εαυτό το να απελευθερωθεί τότε όλα θα πάνε μια χαρά, θα καταφέρει να κερδίσει τη συμπάθεια πολλών.

ΛΕΩΝ
Ένας Λέοντας εννοείται πως θα έπαιρνε μέρος στο Power of Love, αγαπάει την προβολή, του αρέσει να εντυπωσιάζει, να έχει στραμμένα επάνω του τα βλέμματα και την προσοχή. Πολλά θα έκανε προκειμένου να κερδίσει το κοινό, φυσικά θα προσπαθούσε να είναι ο καλύτερος παίχτης. Μεγάλη σημασία θα δώσει στην εμφάνιση του, θα είναι πάντα καλό ντυμένος, με παρουσία και εμφάνιση που να μπορεί να εντυπωσιάσει και να εισπράξει θετικά σχόλια. Δεν του αρέσει να χάνει, ένας Λέοντας την ήττα δεν μπορεί να την αντιμετωπίσει χαλαρά και ψύχραιμα, στόχο θα έχει να βγει ο νικητής του παιχνιδιού. Η στάση του θα είναι ανταγωνιστική, είναι από τους χαρακτήρες που μπαίνει στο παιχνίδι της σύγκρισης και θέλει να βγαίνει πάντα πρώτος και καλύτερος.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Δεν αρέσει σε έναν Παρθένο να εκτίθεται, είναι από τους χαρακτήρες που κρατούν κρυφή την ερωτική τους ζωή, δύσκολα ανοίγεται σε προσωπικό και συναισθηματικό επίπεδο. Αρνητική στάση θα κρατούσε στο ενδεχόμενο να παίξει στο Power of Love. Στην περίπτωση όμως που ο ωροσκόπος του τον επηρέαζε και τον ωθούσε σε μια τέτοια επιλογή, τότε σίγουρα θα ήταν από τους παίχτες με τη συνετή και ευγενική συμπεριφορά, θα ακολουθούσε τους κανόνες, δεν θα ήταν απ τους χαρακτήρες που εσκεμμένα θα προσπαθούσε να δημιουργήσει εντάσεις και ίντριγκες. Ο Παρθένος ανήκει στα ζώδια της γης, δεν του αρέσουν οι πολλές τρέλες, είναι προσγειωμένη προσωπικότητα, γενικότερα δεν θέλει καταστάσεις που μπορούν να φέρουν ανακατωσούρα στη ζωή του ή στην ψυχολογία του.

ΖΥΓΟΣ
Ο Ζυγός είναι χαρακτήρας κοινωνικός, εκδηλωτικός και συναισθηματικός , αγαπάει την παρέα, νιώθει θαλπωρή ανάμεσα σε άλλους ανθρώπους, οπότε εννοείται πως θα ήταν ο πρώτος που θα έπαιρνε μέρος στο Power of Love. Δεν θα έλεγε όχι σε ένα παιχνίδι αγάπης μέσα σε ένα σπίτι με ζεστό περιβάλλον που θα είχε καθημερινή επικοινωνία με συγκεκριμένα άτομα. Όταν αγαπάει και συμπαθεί το δείχνει, φανερώνει τα αισθήματα του, η στάση του είναι συγκαταβατική, γίνεται ερωτεύσιμος. Ένας Ζυγός πάντα βρίσκει τρόπο να κερδίσει τις συμπάθειες αλλά και τα βλέμματα. Επιμελείται ιδιαιτέρως την εμφάνιση του, έχει τρόπους, ξέρει να γίνεται ευγενικός και ελκυστικός. Μέσα στο παιχνίδι γρήγορα θα έκανε σχέση, θα είχε πολλές πιθανότητες να βγει ακόμα και ο μεγάλος νικητής.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Ένας Σκορπιός θα μπορούσε να γίνει παίχτης στο Power of Love μόνο για κάποιον συγκεκριμένο λόγο που μόνο ο ίδιος θα ήξερε. Είναι μυστικοπαθής με κατασκοπευτική φύση, τον ελκύουν οι ίντριγκες τα μυστικά και οι αποκαλύψεις. Δεν κερδίζει γρήγορα τις συμπάθειες, έχει όμως την ικανότητα να αποκτά υποστηρικτές. Αν κάποιος συμπαθήσει έναν Σκορπιό τότε θα μείνει προσκολλημένος σε αυτόν, θα τον ερωτευτεί, δεν αποκλείεται να αποκτήσει εξάρτηση ίσως και εμμονή. Θα βρει το ταίρι του μέσα στο παιχνίδι, με τη μυστηριώδη στάση του θα καταφέρει να γοητεύσει. Είναι πολύ πιθανόν στοχευμένα να δημιουργεί στις επαφές και στις σχέσεις των συμπαικτών ίντριγκες και μυστήριες καταστάσεις. Κατά πάσα πιθανότητα θα είναι αυτός που με τις αποκαλύψεις του θα προκαλεί εκπλήξεις και εντάσεις.

ΤΟΞΟΤΗΣ
Ο δραστήριος Τοξότης είναι δύσκολο να μείνει στάσιμος σε ένα μέρος, σε ένα σπίτι, σε έναν χώρο. Θέλει να κινείται, να γνωρίζει καινούργιους ανθρώπους, να βρίσκεται στη φύση. Το σπίτι του Power of Love δεν ταιριάζει πρακτικά στον χαρακτήρα ενός Τοξότη, ωστόσο για λόγους εμπειρίας ίσως να έκανε το βήμα να λάβει συμμετοχή. Το σίγουρο είναι πως δεν θα έμενε μέχρι το τέλος, σίγουρα τις καταστάσεις και τις σχέσεις δεν θα τις έπαιρνε στα σοβαρά, ούτε θα ήταν από τους παίχτες που θα στόχευαν στο να επενδύσουν συναισθηματικά ελπίζοντας πως θα βρουν το ταίρι τους. Ο Τοξότης θα καθόταν λίγο σε αυτό το παιχνίδι, θα έπαιζε με έναν δικό του τρόπο ανεξάρτητο και επιφανειακό.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Για έναν Αιγόκερω το παιχνίδι του Power of Love δεν θα είχε συναισθηματική αξία, θα έφτανε στο σημείο να λάβει συμμετοχή μόνο για λόγους επαγγελματικούς ή οικονομικούς. Θα έλεγε δηλαδή το μεγάλο ‘ναι’ στην περίπτωση που το επάγγελμα του θα συσχετιζόταν με την προβολή και την προσοχή του κοινού. Θα προσέγγιζε αυτό το παιχνίδι από την εισπρακτική του πλευρά υπολογίζοντας τα έσοδα και τα κέρδη. Ακόμα και στην περίπτωση που θα στόχευε στην πρωτιά και θα έβγαζε ανταγωνιστική στάση και πάλι θα το έκανε για λόγους οικονομικούς. Ενδεχομένως να τον κουράσει η διάρκεια του παιχνιδιού, ωστόσο όταν θέλει να κερδίσει ξέρει να δείχνει ψυχραιμία, υπομονή, ακόμα και μελετημένη στρατηγική.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Τον Υδροχόο τον ιντριγκάρει η ιδέα να βρίσκεται μέσα σε μια ομάδα που προσπαθεί να κάνει κάτι συγκεκριμένο, αγαπάει τα κοινωνικά σύνολα και θέλει να ανήκει μέσα σε αυτά προσπαθώντας πάντα να ξεχωρίσει. Επιπλέον δεν θα αρνηθεί να βιώσει μία καινούργια εμπειρία, πολύ περισσότερο δε, όταν αυτή έχει να κάνει με δημοσιότητα και τηλεόραση. Θα λάβει συμμετοχή στο Power of Love, θα είναι ενεργός παίχτης, δεν θα είναι ο παρατηρητής, ούτε ο αποστασιοποιημένος. Είναι ερωτεύσιμος ο Υδροχόος, συνήθως τραβάει την προσοχή με τα λόγια και τις απόψεις του, έχει κι αυτήν την επαναστατική τάση από την οποία πολλά άτομα γοητεύονται. Ένας Υδροχόος θα βρει τρόπο με τη στάση του να κερδίσει το ενδιαφέρον του κοινού, πολλά άτομα θα τον συμπαθούν και θα τον υποστηρίζουν.

ΙΧΘΥΣ
Θα έπαιρνε μέρος στο Power of Love ένας Ιχθύς, οτιδήποτε έχει σχέση με την αγάπη δεν μπορεί να το αφήσει έξω από τη ζωή του. Θα είναι ο ρομαντικός και συναισθηματικός παίχτης με τις ήρεμες και χαλαρές αντιδράσεις, ειρηνικός που δεν θα προκαλεί εντάσεις και εσκεμμένα προβληματάκια. Από την αρχή θα βρει και θα εντοπίσει πιο άτομο του ταιριάζει, θα εστιάσει την αποκλειστική του προσοχή, ωστόσο πρακτικά δύσκολα θα αναλάβει άμεση δράση. Είναι ανασφαλής σαν χαρακτήρας, επίσης τις περισσότερες καταστάσεις τις ζει με τη φαντασία του και όχι με το ρεαλιστικό βίωμα. Ασφάλεια θα έβρισκε μέσα στο σπίτι, ο χώρος και τα πλαίσια θα τον βοηθούσαν να αποβάλλει το άγχος, θα ένιωθε τις συνθήκες κατάλληλες γι αυτόν.
www.e-zwdia.gr

ΣΧΟΛΙΑ

0 Σχόλια