Η ΔΙΑΔΡΟΜΗ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ ►

Γυάλινα Ιγκλού - Igloo Village

To χωριό των Igloo στο Kakslauttanen, της Φινλανδίας είναι η Rolls-Royce των ice hotels. Κάθε ιγκλού είναι εξοπλισμένο με γυαλί που σας επιτρέπει να ατενίζετε το βόρειο σέλας και εκατομμύρια αστέρια, ενώ χαλαρώνετε άνετα στο ζεστό δωμάτιο σας.
Τα γυάλινα ιγκλού είναι ένα θαύμα της σύγχρονης τεχνολογίας, η οποία βασίζεται σε μια πρωτοποριακή ιδέα και χρόνια έρευνας και ανάπτυξης.
Χτισμένα από ειδικό θερμικό γυαλί, επιτρέπουν στη θέα να παραμένει σαφής, ακόμη και όταν η θερμοκρασία έξω πέφτει κάτω από -30 ° C.
Κάθε ιγκλού είναι εξοπλισμένο με τουαλέτα και πολυτελή κρεβάτια και, κάθε βράδυ, μια ζεστή σάουνα και μια δροσιστική τρύπα πάγου σας περιμένουν.
Εκτός από τα γυάλινα ιγκλού, το θέρετρο διαθέτει ιγκλού από χιόνι, ένα εστιατόριο φτιαγμένο από χιόνι, μια γκαλερί με γλυπτά πάγου, και ένα παρεκκλήσι από χιόνι για αυτούς που θέλουν να δεσμευτούν αιώνια μεσα στο κρύο.
Το Igloo Village υποδέχεται τους επισκέπτες του κάθε χρόνο μεταξύ Δεκεμβρίου και Ιανουαρίου, ανάλογα με τις καιρικές συνθήκες, και μένει ανοιχτό μέχρι τα τέλη Απριλίου.

ΣΧΟΛΙΑ

0 Σχόλια