Η ΔΙΑΔΡΟΜΗ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ ►

Ομελέτα γεμιστή με μακαρόνια

.
  • 3 αβγά
  • 30 γρ. παρμεζάνα
  • 2 κουταλιές σούπας ψιλοκομμένο μαϊντανό
  • 60 γρ. Βιτάμ
  • 60 γρ. ψιλοκομμένο σαλάμι
  • 225 γρ. βρασμένα μακαρόνια
  • 50 γρ. φέτα τρίμματα
  • 2 κουταλιές σούπας ψιλοκομμένο κρεμμύδι
  • 1 κουταλιά κύβο λαχανικών & ρύζι
  • ¼ Pummaro Ψιλοκομμένο
  • 1 κουταλιά σπιτικό ζωμό κότας
  • 3 κουταλιές Βιτάμ Culinesse
  • Αλάτι - πιπέρι
  • Βράσε τα μακαρόνια σε άφθονο νερό, όπου έχεις διαλύσει τον σπιτικό ζωμό λαχανικών, και μετά ανάμειξέ με τη μισή ποσότητα Βιτάμ
    , τη μισή ποσότητα παρμεζάνας και όλο το μαϊντανό.
  • Μέχρι στιγμής θα έλεγε κανείς ότι φτιάχνεις μακαρονάδα. Τα πράγματα όμως θα πάρουν άλλη τροπή όταν θα σοτάρεις το κρεμμύδι σε ένα τηγάνι με το Bιτάμ Culinesse, ώσπου να ξανθύνει, μετά θα προσθέσεις τον σπιτικό ζωμό κότας, το Pummaro
    , αλάτι και πιπέρι, και θα αφήσεις το μείγμα στη φωτιά 15 λεπτά περίπου. Τέλος, θα βγάλεις το τηγάνι από τη φωτιά και, μόλις το μείγμα κρυώσει, θα προσθέσεις τη φέτα και το σαλάμι ανακατεύοντας.
  • Και τώρα η κατάσταση αρχίζει να μοιάζει όλο και πιο πολύ με ομελέτα: Χτύπησε τα αβγά σε ένα μπολ και αλατοπιπέρωσε.
  • Μετά λιώσε το υπόλοιπο Bιτάμ σε ένα μεγάλο τηγάνι, άπλωσε στον πάτο του τη μισή ποσότητα από τα μακαρόνια, ρίξε από πάνω το μείγμα τομάτας και πασπάλισε με την υπόλοιπη παρμεζάνα ή κεφαλογραβιέρα. Σκέπασε το μείγμα τομάτας με τα υπόλοιπα μακαρόνια, περίχυσε με τα αβγά και ψήσε τη γεμιστή ομελέτα με μακαρόνια σε μέτρια φωτιά.
  • Όταν η ομελέτα πάρει χρώμα από τη μία πλευρά, βάλε το τηγάνι για λίγα λεπτά κάτω από ζεστό γκριλ, να πάρει χρώμα κι από πάνω. Αμέσως μετά, σέρβιρε την ομελέτα κομμένη σε τρίγωνα.