Η ΔΙΑΔΡΟΜΗ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ ►

Δημήτρης Λάππας: ο 43χρονος που αποπλανούσε ανήλικες


O Δημήτρης Λάππας είναι ο 43χρονος άνδρας ο οποίος συνελήφθη όταν ο πατριός της 14χρονης που αυτοκτόνησε το πρωί της Πέμπτης, τον βρήκε να φιλάει την άτυχη έφηβη στο Μίνι Μάρκετ που διατηρούσε, τον ξυλοφόρτωσε και στη συνέχεια τον μήνυσε στις Αρχές.
Μετά την καταγγελία η Αστυνομία τον συνέλαβε και διαπίστωσε πως έχει φάκελο και παρελθόν ενασχόλησης με παιδική πορνογραφία.
Οι γονείς της άτυχης κοπέλας σίγουρα ένιωσαν μία ηθική ικανοποίηση με την εξέλιξη αυτή και αποκλείται να περίμεναν ότι η μικρή θα προβεί στο απονενοημένο διάβημα λίγα εικοσιτετράωρα αργότερα.
Μάλιστα παραδέχθηκε πως διατηρούσε δεσμό με την 14χρονη.
Ο Λάππας είχε εξαιρετικά δραστήρια ζωή στο διαδίκτυο, σχεδόν πολυτελή, ανέβαζε πολλές φωτογραφίες στα σόσιαλ μίντια και πολλές με την κόρη του, που κατά μεγάλη πιθανότητα ήταν φίλη της 14χρονης.
Το κορίτσι διατηρούσε ερωτική σχέση με 43χρονο ιδιοκτήτη μίνι μάρκετ, παντρεμένο με παιδί.
Η άτυχη ανήλικη, φανερά δεμένη συναισθηματικά με τον 43χρονο, ενδεχομένως έχοντας βάλει στην άκρη τυχόν κακοποίησή της από τον Λάππα, δεν κατάφερε να συγκρατήσει την ψυχραιμία της μετά την εξέλιξη και στην επιστολή αυτοκτονίας της γράφει πως κάποιοι χάλασαν το όνειρο που ζούσαν, όχι οι γονείς της, αλλά η αστυνομία που τον έκλεισε φυλακή:
«Δημήτρη μου, ό,τι έγινε, έγινε πολύ βιαστικά. Δεν προλάβαμε να ζήσουμε το όνειρό μας, μας το χαλάσανε, μου λείπεις πολύ δεν θα σταματήσω να κλαίω, θυμάμαι τις στιγμές μας όλα τα “σ’ αγαπώ” στο βλέμμα σου, στα φιλιά σου και στο υπέροχο χαμόγελό σου. Σου είχα πει πως αν δεν ήμασταν για οποιοδήποτε λόγο μαζί θα πέσω από τον έκτο. Δημήτρη μου, πονάω, δεν αντέχω άλλο και δε μπορώ να ζω με τη σκέψη πως εξαιτίας μου θα είσαι φυλακή. Σε ευχαριστώ για όλες τις στιγμές που μου πρόσφερες και την αγάπη που μου χάρισες. Είσαι σημαντικός για μένα. Θέλουν να μας χωρίσουν….».
Η Δίωξη που ασκήθηκε στον 43χρονο
Ποινική δίωξη για σειρά αδικημάτων, δυο εκ των οποίων είναι σε βαθμό κακουργήματος, άσκησε η εισαγγελία Πρωτοδικών της Αθήνας σε βάρος του 43χρονου άνδρα που σχετίζεται με την υπόθεση αυτοκτονίας της 14χρονης στον ΗΣΑΠ του Μοσχάτου. Συγκεκριμένα, η δίωξη που ασκήθηκε στον 43χρονο αφορά στα εξής αδικήματα:
-Αποπλάνηση ανηλίκου κάτω των 14 ετών (κακούργημα)
-Κατάχρηση σε ασέλγεια (κακούργημα) και
-Πορνογραφία ανηλίκων (πλημμέλημα)

Πώς αποπλάνησε το ανήλικο κορίτσι
Ο 43χρονος που συνελήφθη μετά την καταγγελία των γονιών της μικρής είχε παραδεχθεί πως πράγματι διατηρούσε σχέση με το κοριτσάκι.
Όπως είπε, γνώρισε τη μαθήτρια πριν τρεις μήνες στο κατάστημα ψιλικών που διατηρούσε στην περιοχή του Μοσχάτου όπου το κοριτσάκι πήγαινε για να αγοράζει σοκολάτες και γαριδάκια.


ΣΧΟΛΙΑ

0 Σχόλια