Φεστιβάλ & Εκθεση για ΑμεΑ 10-12.05.2019 - HELEXPO MAROUSSI

H AlterWeekend 2019 της ΔΕΘ - ΗELEXPO A.E. καλεί τους αναπηρικούς φορείς να συμμετάσχουν

Στις 10 με 12 Μαΐου 2019 η ΔΕΘ - HELEXPO ΑΕ διοργανώνει ένα πολυγεγονός για άτομα με αναπηρία, υπό τον γενικό τίτλο AlterWeekend 2019, υπό την αιγίδα της ΕΣΑμεΑ. Πρόκειται για ένα πανόραμα εξειδικευμένων εκδηλώσεων, οι οποίες, όπως τονίζουν οι διοργανωτές, «θα προσδώσουν στο συγκεκριμένο τριήμερο τον χαρακτήρα μιας ανοικτής γιορτής για τα άτομα με αναπηρία». Συγκεκριμένα, θα διοργανωθούν:

• Προβολή καινοτομιών για Α.μεΑ, με έμφαση σε προϊόντα και υπηρεσίες που αναπτύσσονται και παράγονται στην Ελλάδα.
• Ενημερωτικές και εκπαιδευτικές εκδηλώσεις από εταιρίες και αρμόδιους φορείς.
• Αθλητικές Εκδηλώσεις (Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ξιφασκίας, παρουσίαση μπάσκετ, σε συνεννόηση με την ΕΑΟΜ- Α.μεΑ, την Ελληνική Παραολυμπιακή Επιτροπή και την παρουσία Ελλήνων Παραολυμπιονικών.
• Εκδηλώσεις συνάντησης θεσμών με ενδιαφερόμενους πολίτες (Σύλλογοι Α.μεΑ., πάροχοι υγείας, γονείς, ιατροί, με αρμόδια Υπουργεία, Οργανισμούς, Φορείς, κτλ.).
• Πολιτιστικές εκδηλώσεις από ομάδες καλλιτεχνών οι οποίες αποτελούνται από Α.μεΑ. και μη.
Οι παραπάνω εκδηλώσεις θα πλαισιωθούν και με ένα εμπορικό μέρος, όπου εταιρίες, φορείς και Σύλλογοι θα παρουσιάζουν τα πλέον πρόσφατα προϊόντα, λύσεις, υπηρεσίες και δράσεις για τη διευκόλυνση της ζωής των Α.μεΑ.
Η ΔΕΘ-HELEXPO προσκαλεί τους φορείς των ατόμων με αναπηρία να συμμετέχετε στο AlterWeekend 2019, προσφέροντάς σας δωρεάν 9 ή 12 τ.μ. εκθεσιακού χώρου (ίχνος επί εδάφους) και με χρέωση της δομής του stand, του εξοπλισμού του και του δικαιώματος εγγραφής. Το συνολικό κόστος (πλέον ΦΠΑ) διαμορφώνεται σε 244€ για stand 9 τ.μ. ή 292€ για stand 12 τ.μ. Η δομή και ο εξοπλισμός του stand συμπεριλαμβάνουν: Διαχωριστικά πανό, μετόπη με την επωνυμία του εκθέτη (Συλλόγου) και τον αριθμό του stand σε κάθε όψη, μοκέτα, 1 πρίζα, 1 γραφείο, 3 καρέκλες, 1 τραπεζάκι, 10 προβολείς, κατανάλωση ρεύματος και καθαριότητα.
Η ΔΕΘ-HELEXPO παραμένει στη διάθεσή σας για περαιτέρω πληροφορίες αναφορικά με το πολυγεγονός AlterWeekend 2019 και την προβολή του έργου σας μέσα από αυτό. Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνούν με τον Υπεύθυνο Διοργάνωσης AlterWeekend 2019, κ. Γιάννη Χατζηαναστασίου, τηλ. 210- 6168414 (ώρες 9-4 καθημερινά), yh@helexpo.gr

Με εκτίμηση
Ο Πρόεδρος                        Ο Γεν. Γραμματέας
                                            Ι. Βαρδακαστάνης                    Ι. ΛυμβαίοςRelated Posts