Η ΔΙΑΔΡΟΜΗ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ ►

Τι να κάνετε για να καλμάρει το κάθε ζώδιο

Υπάρχει κανείς που να μην ήρθε κάποτε αντιμέτωπος με έναν έξαλλο άνθρωπο; 

Είτε δικαίως είναι έξαλλος, είτε αδίκως, υπάρχει τρόπος να τον καταλαγιάσεις ανάλογα με το ζώδιό του. Δείτε τι θα μπορούσατε να πείτε ή να κάνετε για να καλμάρει το κάθε ζώδιο.
Και αν δεν καλμάρει με τους προτεινόμενους τρόπους, τότε ακολουθείστε την μία και μοναδική λύση που πάντα πιάνει ανεξαρτήτως ζωδίου: ξαφνιάστε το έξαλλο πρόσωπο παριστάνοντας οι ίδιοι κρίση τρέλας και παροξυσμού! Θα αφοπλιστεί σίγουρα, αν δει πως μάλλον είστε λίγο πριν την πόρτα του Δρομοκαΐτειου!

ΚΡΙΟΣ
Πείτε: "Πόσο δίκιο έχεις!" ή "Είσαι ιδιοφυΐα!". Τονίζοντας το εγώ ενός Κριού έχετε κάνει τον μεγαλύτερο δρόμο για να τον ηρεμήσετε σιγά σιγά.
Κάντε: Ξεκινήστε να τρέχετε για να σας κυνηγήσει. Η εκτόνωση ενέργειας ενός Κριού είναι ηρεμιστικό! Και χωρίς απαιτούμενη συνταγογράφηση…

ΤΑΥΡΟΣ
Πείτε: "Σου έχω εμπιστοσύνη!" ή "Με έπεισες!". Έχει μεγάλη σημασία για έναν Ταύρο να νιώσει πως τον εμπιστεύεσαι και πως τα λόγια του έχουν δύναμη.
Κάντε: Τι άλλο; Απασχολείστε τον με ένα δελεαστικό πιάτο. όχι στο κεφάλι, με φαγητό μέσα, εννοείται!

ΔΙΔΥΜΟΙ
Πείτε: "Είσαι τζιμάνι!" ή "Είσαι καταπληκτικός συζητητής!". Θαυμάστε την εξυπνάδα του και το επικοινωνιακό του χάρισμα.
Κάντε: ... υπομονή! Δεν θα πάρει πολύ. Ίσα με κανένα δίωρο να μιλάτε (εκείνος δηλαδή) μέχρι να ηρεμήσει.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Πείτε: "Οι φίλοι μου θα σε λάτρευαν!" ή "Σ' αγαπώ!". Η εκτίμηση και η αγάπη για τον Καρκίνο είναι το μαγικό κουμπί για να επανέλθει η ηρεμία του.
Κάντε: Αγκαλίτσες και φιλάκια και χάδια γλυκά. Χαλάκι θα γίνει να τον πατήσετε μετά.

ΛΕΩΝ
Πείτε: "Πόσο σε θαυμάζω!" ή "Συγγνώμη!". Ερεθίστε την μοναδικότητα που νιώθει για τον εαυτό του ή την γενναιοδωρία του.
Κάντε: Περιποιηθείτε τα μαλλιά του ή τα νύχια του. Διασκεδάστε τον όπως ένας καλός γελωτοποιός.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Πείτε: "Πόσο καλοσιδερωμένα είναι τα ρούχα σου!" ή "Σε έχω ανάγκη!". Επαινέστε τον για τις επιδόσεις του στο νοικοκυριό ή κεντρίστε τον με την ανάγκη του να νιώθει χρήσιμος.
Κάντε: Δώστε του όσα χρειάζεται για να κάνει γενική καθαριότητα στο σπίτι. Αλλιώς απασχολείστε τον με ένα κατοικίδιο ζώο για να ηρεμήσει.

ΖΥΓΟΣ
Πείτε: "Φοβερό αυτό που φοράς!" ή "Βασίσου πάνω μου!". Κολακεύστε την εμφάνισή του ή βγάλτε τον από την άβολη θέση να αναλάβει το βάρος μιας κατάστασης.
Κάντε: ... τις δικές του υποχρεώσεις ή πάρτε εσείς την απόφαση για κείνον! Διαφορετικά, ένα δωράκι και μια αγκαλιά θα του καταλάγιαζε τον θυμό.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Πείτε: "Έχεις την αμέριστη προσοχή μου!" ή "Είσαι πολύ σέξι!". Ο Σκορπιός υποκύπτει όταν εισπράττει την προσοχή σου σε όλα τα επίπεδα και νιώθει σημαντικός.
Κάντε: Σεξ! Αν δεν το ευνοούν οι συνθήκες, τότε απλά σιωπήστε για όσο χρειαστεί.

ΤΟΞΟΤΗΣ
Πείτε: "Σε πάω με τρέλα και κορδέλα!" ή "Τρελαίνομαι για πάρτι σου!". Ο Τοξότης θέλει αυθορμητισμό και ενδείξεις πως σου αρέσει η τρέλα του και η αισιοδοξία του, ακόμη κι όταν βρίσκεται σε φάση θυμού.
Κάντε: Δώστε του τα κλειδιά του αυτοκινήτου σας να πάει εκδρομή ή πηγαίνετε για ένα καγιάκ και τέλος καλό όλα καλά.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Πείτε: "Μα πως το σκέφτηκες αυτό; Φοβερό!" ή "Σε σέβομαι απεριόριστα!". Ένας Αιγόκερως επιθυμεί όσο τίποτε άλλο να χαίρει σεβασμού αλλά και να νιώθει πως οι άλλοι τον βρίσκουν ευρηματικό. Το τελευταίο δεν είναι, ομολογουμένως, το καλό του χαρτί, αλλά βοηθά στο να τον χαλαρώσεις.
Κάντε: Στείλτε τον στη δουλειά του να ξεσπάσει εκεί ή φέρτε τον σε επαφή με τη θάλασσα ή τη φύση γενικότερα.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Πείτε: "Απίστευτο το πόσο ενημερωμένος είσαι για όλα!" ή "Σε καταλαβαίνω απόλυτα!". Θα λιώσει να ακούσει ότι υπάρχει κάποιος που τον καταλαβαίνει. Δεν του συμβαίνει και συχνά...
Κάντε: Ώρα να σκαλίσουμε την ενημερότητα! Ανοίξτε τον λάπτοπ, απλώστε εφημερίδες στο τραπέζι! Δώστε του θέμα να ενημερωθεί που ίσως και να του έχει ξεφύγει...

ΙΧΘΥΣ
Πείτε: "Το διαχειρίστηκες θαυμάσια!" ή "Πόσο σε νιώθω!". Καλύψτε τις ανασφάλειες του Ιχθύος που πιστεύει πως δεν τον καταλαβαίνει και δεν τον νιώθει κανείς...
Κάντε: ... όνειρα! Ονειρευτείτε μαζί ή κάντε καστράκια στην αμμουδιά! Πιο μακριά όμως απ' το κύμα…
astropedia

ΣΧΟΛΙΑ

0 Σχόλια