Η ΔΙΑΔΡΟΜΗ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ ►

Fame Story

 

Το Fame Story, η πιο διάσημη τηλεοπτική μουσική Ακαδημία στον κόσμο, που από το 2001 έχει παρουσιάσει 103 νικητές παγκοσμίως, κάνει τη μεγάλη της πρεμιέρα με το πρώτο Live Show και πολλές πολλές εκπλήξεις, το Σάββατο 30 Σεπτεμβρίου στις 21:00 στο Star!Συναρπαστικά επεισόδια του Fame Story θα προβάλλονται κάθε εβδομάδα, από Δευτέρα έως Πέμπτη, αμέσως μετά το FARMA και το λαμπερό Live Show κάθε Παρασκευή στις 21:00.

Τα Live Shows θα παρουσιάσει ο Νίκος Κοκλώνης. Ο αυθορμητισμός, το χιούμορ και η αμεσότητα, που τον διακρίνουν στην παρουσίαση των live, αποτελούν μοναδική υπογραφή. Επιπλέον, η ιδιαίτερη και διαδραστική σχέση που έχει αναπτύξει με το τηλεοπτικό κοινό, μακριά από στερεότυπα, υπόσχονται μια φρέσκια και μοντέρνα ματιά στο Live, που αποτελεί και το αποκορύφωμα της απαιτητικής εβδομαδιαίας μουσικής προετοιμασίας.

Οι επιδόσεις και η εξέλιξη των μαθητών του Fame Story Academy θα αξιολογούνται κάθε Παρασκευή στο Live Show από τους τέσσερις εξαιρετικούς κριτές, Αντώνη Ρέμο, Ελένη Φουρέιρα, Γιώργο Αρσενάκο και Light.

ΣΧΟΛΙΑ

0 Σχόλια