Η ΔΙΑΔΡΟΜΗ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ ►

#bakeoffgreece η νικήτρια

Το βράδυ της Κυριακής γράφτηκε το φινάλε του πιο γλυκού ριάλιτι της Ελληνικής τηλεόρασης, το Bake off έριξε αυλαία και έχουμε την μεγάλη νικήτρια!
Οι δύο φιναλίστ, η Λένα Σαμέρκα και η Βένια Φλέσσα διεκδίκησαν το μεγάλο επάθλο των 50.000 ευρώ και, φυσικά, τον τίτλο του καλύτερου ερασιτέχνη ζαχαροπλάστη της Ελλάδας!
Στην τελευταία δοκιμασία του διαγωνισμού, οι δύο γυναίκες κλήθηκαν να δημιουργήσουν το τραπέζι της ζωής τους: ένα μενού εμπνευσμένο από προσωπικές τους στιγμές, δικές τους αγαπημένες συνταγές αλλά και συνταγές που διδάχθηκαν και εκτέλεσαν όλο αυτό το διάστημα στο «Bake Off Greece».
Σε αυτή τη «μάχη», οι δύο παίκτριες είχαν στο πλευρό τους τις οικογένειές τους που μπήκαν στην «τέντα» για να τις στηρίξουν με τα λόγια και την παρουσία τους αλλά και τους υπόλοιπους συμμετέχοντες με τους οποίους διένυσαν αυτή τη μακρά διαδρομή.
Ποια ήταν η μεγάλη νικήτρια του διαγωνισμού;

Βένια Φλέσσα
Είναι 39 ετών και ζει μόνιμα στην Καλαμάτα. Σπούδασε ξένες γλώσσες στην Ιταλία και διατηρεί το δικό της κέντρο ξένων γλωσσών. Το πάθος της, όμως, από παιδί ήταν η γαστρονομία. Ασχολείται με τη μαγειρική και τη ζαχαροπλαστική εδώ και 19 χρόνια και έχοντας ως πρότυπο τη γιαγιά της. Δηλώνει ορκισμένη foodie, από χόμπι μελετά βιβλία γαστρονομίας και ζαχαροπλαστικής, ενώ ξεκίνησε μέχρι και ιαπωνικά από την αγάπη της για την ιαπωνική κουζίνα! Οι σπεσιαλιτέ της είναι η τάρτα φράουλας-μπλούμπερι με κρέμα πατισερί, τα μπισκότα και τα κέικ. Η αγαπημένη της παρέα στην κουζίνα είναι ο 6χρονος γιος της, ο Πάνος.

ΣΧΟΛΙΑ

0 Σχόλια