Η ΔΙΑΔΡΟΜΗ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ ►

Στ. Πλουμιστού: η γενική αναστάτωση φέρνει αλλαγές...
(Φεβρουάριος - Μάρτιος 2019)

Οι πολιτικές εξελίξεις στην Ελλάδα δημιουργούν ένα σκηνικό γενικής αναστάτωσης...
που είναι δυνατόν να φέρει την αντίδραση του λαού από την καταπίεση που έχει δεχτεί, στον ιδιωτικό, και κοινωνικό τομέα, αλλά δυστυχώς για ακόμη μια φορά θα νικήσει η παθητικότητα των Ελλήνων.

Επίσης επειδή πλησιάζουν οι δημοτικές και οι εθνικές εκλογές, το "παζάρι συναλλαγών" εξακολουθεί να δημιουργεί νέα δεδομένα, άλλα δεν θα υπάρξει αυτοδυναμία, ενώ υπάρχει πιθανότητα να δούμε εκτός Βουλής κάποια από τα κόμματα που εκπροσωπούνται σήμερα και να μπουν ορισμένοι συνασπισμοί κομμάτων.

Ο Μάρτιος είναι ένας πιθανός μήνας ανακοίνωσης εθνικών εκλογών υπό την προϋπόθεση ότι τις επόμενες μέρες θα γίνει μια σοβαρή αποκάλυψή που αφορά την εμπλοκή ξένων δυνάμεων...

Φεβρουάριος - Μάρτιος 2019
  1. Αναπάντεχη και έντονη πολιτική σύγκρουση, μεταξύ συνεργασιών που φέρνει κι άλλες αποκαλύψεις... μεγαλύτερη κυριαρχία και αλλαγή στο πολιτικό προσκήνιο.
  2. Ξεκινάει η "πολιτειακή ανωμαλία"... και η παραβίαση του Άρθρου 2. Θεμέλιο τoυ πoλιτεύματoς είναι η λαϊκή κυριαρχία. [Άρθρο 3. Όλες oι εξoυσίες πηγάζoυν από τo Λαό, υπάρχoυν υπέρ αυτoύ και τoυ Έθνoυς και ασκoύνται όπως oρίζει τo Σύνταγμα]. Η κυβέρνηση θα έχει την στήριξη "δανεικών" βουλευτών και συνεπώς πλειοψηφία εδρών στη Βουλή, παρά την θέληση - βούληση του λαού.
  3. Αγαπημένο Δημόσιο πρόσωπο μπαίνει στο νοσοκομείο, ακολουθεί αντίστροφη μέτρηση...
  4. Σκηνικό τηλεοπτικού καυγά θα δημιουργήσει μεγάλο ντόρο στον κόσμο με τα "άπλυτα" που θα βγουν στην φόρα..
  5. Ανακοίνωση για την ανακάλυψη νέας μεθόδου στην πρόληψη ασθενειών που αφορούν την καρδιά η τα νεφρά...
  6. Ξεκαθάρισμα λογαριασμών από ανθρώπους της νύχτας, φέρνει τραυματίες...
  7. Σεισμική δραστηριότητα στην Βόρεια Ελλάδα και σε ένα μικρό νησάκι...
  8. Κακοποίηση ζώων θα τιμωρηθεί.. άλλα οι φιλόζωοι θα πονέσουν από το γεγονός που θα ακούσουν...
  9. Θα βγουν στο φως αποκαλύψεις, οι δικαστικές αποφάσεις που θα δημιουργήσουν θέματα σε υποψήφιους στις Δημοτικές Εκλογές και δυσαρέσκεια στις τοπικές κοινωνίες σε περιοχές με αρχικά γράμματα το Α, το Β και το Ε .
  10. Ανατίναξη φέρνει νεκρούς σε γειτονικό κράτος....
  11. Κατολισθήσεις θάβουν ζωντανούς (προς την ανατολή...)
  12. Ο Μάρτιος είναι μήνας αντιρρήσεων, παρεξηγήσεων και συναισθηματικών επιστροφών.... προσοχή στην πλάνη του μυαλού...!!!
  13. Τι φέρνει η δημιουργία νέου πολιτικού φορέα αλλά με παλιό ανθρωπινό δυναμικό...
Είναι σημαντικό να αναφέρω ότι μεταφυσικά οι κινήσεις μας και η τελική επιτυχία στο σχέδιο των στόχων μας θα πρέπει να βασίζονται στην πολύ καλή προετοιμασία. Χωρίς ένα βασικό σχέδιο εκτέλεσης, δυστυχώς δεν θα πραγματοποιηθούν τα αναμενόμενα.

Προτείνω αυτή την περίοδο να μην είστε ανυπόμονοι, να λειτουργείτε με ηρεμία και πειθαρχία, ενώ να φροντίσετε για την ψυχική υγεία σας και τα επίπεδα της ζωτικής ενέργεια σας.
www.ploumistos.com

ΣΧΟΛΙΑ

0 Σχόλια