Η ΔΙΑΔΡΟΜΗ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ ►

Ηλιακή επιστροφή της ΕΛΛΑΔΑΣ 2019 - 2020 🇬🇷

Η ηλιακή επιστροφή της Ελλάδος🇬🇷,  οι προβλέψεις για την χώρα μας, μέχρι τα επόμενα γενέθλια της, το 2020. Για ένα χρόνο δηλαδή.
Πρόκειται για μια χρονιά με τάση για ακραίες καταστάσεις κυρίως σε πολιτικό επίπεδο, που ελπίζω όμως να μην συμβούν τα χειρότερα.

Καταρχήν ο Ήλιος της στον Υδροχόο, που βρίσκεται στον 11ο οίκο, συνδέεται με εκλογικές αναμετρήσεις, και το ξέρουμε όλοι ότι φέτος είναι χρονιά εκλογών. Ο 11ος οίκος συνδέεται με το κοινοβούλιο, το υπουργείο δικαιοσύνης, το νομοθετικό έργο αλλά και τις νομαρχιακές εκλογές όπου δείχνει και την θέση της χώρας μας σε παγκόσμιους οργανισμούς. Ο Ήλιος συμβολίζει και στρέφεται προς τις φιλικές σχέσεις του κράτους με άλλα κράτη. Είναι η αεροπορία του κράτους και τα τεχνολογικά επιτεύγματα. Ο Ήλιος δηλώνει τον ανώτερο άρχοντα του κράτους, τον πρόεδρο, τον πρωθυπουργό, τον βασιλιά. Δείχνει τα διακεκριμένα άτομα, τους παράγοντες του κράτους με εξέχουσα θέση, τους υπουργούς, τους δικαστές, τους νομάρχες.
ΗΛΙΑΚΗ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΕΛΛΑΔΑΣ 2019-2020
Ήλιος και Ερμής στον Υδροχόο, κυβερνούν τον 6-10ο οίκο του χάρτη, στον 11ο οίκο και στην 14-17η μοίρα δηλώνει απογοήτευση, δυσκολίες αλλά και φασαρίες όπου αυτό επιβεβαιώνεται από τις όψεις, που σχηματίζουν οι δυο πλανήτες.
Ήλιος σε σύνοδο με τον Ερμή, ο Ήλιος σε ημιτετράγωνο με την Αφροδίτη, ο Ήλιος σε εξάγωνο με τον Δια, σε ημι-εξάγωνο με τον Κρόνο και τον Ποσειδώνα, αλλά σε εξάγωνο με τον ωροσκόπο, συμβολίζουν τις δύσκολες συνθήκες και την ανικανότητα των πολιτικών σε θέματα εξωτερικής πολιτικής και θρησκείας, το μεταναστευτικό και νομικά θέματα που αφορούν την χώρα μας. Οι σχεδόν θετικές όψεις σε εξάγωνα δείχνουν κάποιες παροχές που ίσως δοθούν εν όψει εκλογών η προσπάθεια για βελτίωση στους αντίστοιχους τομείς.
Όμως Ήλιος και Ερμής σημαίνει όμως κυρίως και μαζικές κινητοποιήσεις και συνδέεται επίσης με την ενεργοποίηση της ομαδικής συνείδησης, είναι η ενεργοποίηση του περιβάλλοντος γύρω μας για κάτι, για σημαντικά ζητήματα της χώρας, όπως οι εκλογές και εθνικά ζητήματα κ.α.

14η του Υδροχόου: Ένα γεφύρι πάνω από ένα ποτάμι. Μοίρα της Κατάρρευσης. Απρόβλεπτοι κίνδυνοι- κίνδυνος για πτώχευση ή άλλου είδους.
Φέτος, όμως βλέπουμε σημαντικότερες όψεις στο ωροσκόπιο της που θα καθορίσουν τις εξελίξεις σε πολιτικό επίπεδο, στον σταυρό των παρορμητικών ζωδίων. Ο ωροσκόπος βρίσκεται στον Κριο, μαζί με τον Αρη και τον Ουρανό στο ίδιο ζώδιο. Είχα εξηγήσει ότι η σύνοδος Αρη-Ουρανού, έπαιξε κατά το παρελθόν και θα παίξει σημαντικό ρόλο για την Ελλάδα, που είναι Υδροχόος και κυβερνάται από τον Ουρανό. Η σύνοδος είχε την σημασία της εξέγερσης κατά την διάρκεια του Ελληνικού Εμφυλίου και κατά την πτώση της Χούντας των Συνταγματαρχών, πρόσφατα στην ιστορία άλλα και ακόμη πιο πίσω καθότι ήταν εκεί κατά την διάρκεια των δυο μεγάλων πολέμων.
Ο Αρης τετραγωνίζει την Σελήνη στον 10ο οικο, σε σύνοδο με τον Ουρανο στον 1ο οικο και τετραγωνίζει τον Πλούτωνα στον 10ο οικο. Η Σελήνη σε σύνοδο με τον Πλούτωνα, εχουμε και το τετράγωνο Αρη-Πλούτωνα, το τετράγωνο Ουρανού- Πλούτωνα και την αντίθεση Πλούτωνα –Βορείου Δεσμού. Όλα αυτά σημαίνουν επιθέσεις, ακραία καιρικά φαινόμενα, μια «εμπόλεμη κατάσταση», είναι επίσης οι άξονες σύγκρουσης λαού και κυβέρνησης αλλά και πολέμου η ενός θερμού επεισοδίου η μιας έκτατης κατάστασης.
Η όψη συνόδου Αρη-Ουρανού σημάνουν ξαφνικά γεγονότα και ανατροπές, μια εικόνα διάλυσης αλλά και ταυτόχρονα συνδέεται με ένα πολιτικό ξεκαθάρισμα που λογικά θα πρέπει να λειτουργήσει με ακαριαίο και βίαιο τρόπο, τουλάχιστον έτσι λειτούργησε μέχρι πρόσφατα στην ιστορία, και συνδέεται με θέματα 8ου οίκου (χρηματοοικονομικά, οίκος μετασχηματισμού και μεταμόρφωσης). Σήμερα μπορεί να λειτουργήσει με διαφορετική μορφή.

Ξαναείδαμε την δράση του άξονα αυτού όμως πρόσφατα στα γεγονότα του 2013-2014.
Αφορά τον ίδιο τον Ελληνικό λαό. Οι μοίρες 10,22,28 της συνόδου στον Κριο,(Πάλη νικηφόρα ενάντια στα εμπόδια, Φύση ενεργητική και παρορμητική, φύση που συμπαρασύρεται) που βρίσκονται οι πλανήτες Αρης-Ουρανος και Ωροσκόπος, συνδέονται με νομικά μπλοκαρίσματα και προβλήματα, σε θέματα υψίστης σημασίας που αντιμετωπίζει η χώρα μας, όπως πρόσφατα το θέμα ονομασίας των Σκοπίων.
Πολύ σημαντικό είναι η σύνοδος Κρόνου-Πλούτωνα-Σελήνης-MC στον Αιγόκερω που δεσπόζει στην κορυφή της ηλιακής επιστροφής για το 2019-20 και είναι σε τροχιά σύγκρουσης με την σύνοδο Αρη-Ουρανού.(επανάσταση, τρομοκρατία, εξέγερση, ανατροπή)
Σε ψυχολογικό επίπεδο, η σύνοδος συμβολίζει την πίεση και τον αγώνα, την βια, τους αγωνιστές της ελευθερίας, τους επαναστάτες. Η σύνοδος σηματοδοτεί επίσης τον αυθορμητισμό, τα ατυχήματα, την θερμότητα, την επιθυμία για ελευθερία, τις υψηλές εντάσεις, τα ξαφνικά γεγονότα και ανατροπές. Η σύνοδος είναι δυνατή, στον Κριό, που από κάθε άποψη η δύναμη ενός λαού η ακραία γεγονότα μπορούν να κάνουν ένα κράτος να παραλύσει. Συμβολίζει μια εξαιρετικά κρίσιμη και επικίνδυνη κατάσταση, αν σκεφτούμε ότι ο Κριός συμβολίζει τα όπλα, τη φωτιά!
Έχω εξηγήσει όμως ότι ο Ουρανός παίζει και ρόλο αφυπνιστικό, και εμείς πρέπει να ξυπνήσουμε, να επιστρατεύσουμε τις δυνάμεις μας, να είμαστε έτοιμοι, έχοντας το θάρρος και τη δύναμη να αντιμετωπίσουμε την όποια δύσκολη κατάσταση.

Η σύνοδος συμβολίζει την κοινωνική έκρηξη, τον φανατισμό, την επανάσταση, την ανεξαρτησία. Όλα μπορεί να γίνουν γρήγορα και πολύ ξαφνικά. Ο Άρης-Ουρανός κάνει τους ανθρώπους μαχητές της ελευθερίας και σήμερα την βρίσκουμε σε ακτιβιστές. Θα προωθήσει την επιθυμία για απελευθέρωση σε όλες τις μορφές, εκρήξεις εξαιρετικά ισχυρής ενέργειας όπως μια ηφαιστειακή έκρηξη. Ένα θερμό επεισόδιο. Πάσης φύσεως εκρήξεις είτε κοινωνικά είτε στη φύση, γιατί και η σύνοδος αυτή συνδέεται με καταστροφικούς ανέμους, τυφώνες κτλ. Εκφράζει επίσης την έντονη επιθυμία να ξεφύγουμε από οποιεσδήποτε περιοριστικές καταστάσεις.

Ο Αρης ρυθμίζει όμως τα βασικά ένστικτα επιθετικότητας, θυμού αλλά και επιβίωσης. Μια τέτοια επαναστατική ή μη συμβατική αστρολογική όψη είναι ασταθής και συχνά παράγει απρόβλεπτες συνέπειες που μπορεί να είναι καταστροφικές.
Πόλεμος, επεμβάσεις, η ξαφνική εφαρμογή μιας προσπάθειας, αναταραχές, ανταρσία και διαμάχες, κίνηση στρατών και κλίση του αέρα στην υπερβολική ξηρασία.
Όχι μόνο στην αστρολογία έχει επιβεβαιωθεί αλλά όλο και περισσότερο τους τελευταίους μήνες και χρόνια, και μέσα από την αστρολογία, βλέπουμε πολλοί να μιλάνε για ένα μεγάλο πόλεμο και πάλι, για μια παγκόσμια οικονομική κατάρρευση, για εκρήξεις ηφαιστείων και γενικότερα για ακραία καιρικά και γεωφυσικά φαινόμενα.
Είναι τέτοια η σφοδρότητα των αστρολογικών φαινομένων, όπου μετά το 2015, δεν θα μπορούσαμε να αποκλείσουμε καθόλου το γεγονός ότι αυτά μπορεί και να οδηγήσουν σε τέτοιου είδους γεγονότα, σε μια παρατεταμένη οικονομική κριση που κοντεύει τα 10 χρόνια.
Ειδικά, όταν βλέπουμε την σύνοδο Κρόνου -Πλούτωνα μετά από 8 χρόνια οικονομικής κρίσης, λογικά θα φέρει στην επιφάνεια, γεγονότα.

Στην ουσία, βλέπουμε ότι ο χάρτης της ηλιακής επιστροφής είναι στα παρορμητικά ζώδια. Ο Αρης τετραγωνίζει την Σελήνη και τον Πλούτωνα, τον Βόρειο και Νότιο Δεσμό. Ο Ουρανός κάνει σχεδόν το ίδιο, τετραγωνίζει την σελήνη στον Αιγόκερω, στον τρίτο δεκανό της, που συμβολίζει ότι ο Ελληνικός λαός θα βιώσει την θλίψη, την απώλεια μιας πολύ σημαντικής προσωπικότητας, όπως είχα ήδη επισημάνει από την ανάλυση της Ματωμένης Έκλειψης.

Ο Αρης κυβερνά και θέματα 8ου οίκου, που δεν είναι άλλα από μισθούς, συντάξεις, χρήματα, φόρους, και χρέη γενικότερα αλλά και οίκος θανάτου και μετάλλαξης. Μέσα από το τετράγωνο Σελήνης-Αρη-Ουρανού θα δούμε τη οργή και τον θυμό ενάντια των κυβερνώντων, αλλά και την διάσπαση κομμάτων αλλά και η όψη αντίθεσης με τον Βόρειο δεσμό ενισχύει και την τάση μας για εσωτερική διχόνοια. Ο Αρης –Ουρανός σε όψεις τετραγώνου σημάνει εξέγερση ενάντια αυτών που κυβερνούν, δολοφονίες, απεργίες, αναρχία, φωτιές, εγκληματικότητα, επανάσταση και διατάραξη της ειρήνης.

Θα δείτε ότι ο Αρης-Ουρανος συγκρούεται με μια ευθυγράμμιση που αποτελείται από την Σελήνη –Κρόνο -Πλούτωνα-MC- Νότιο Δεσμό στον Αιγόκερω.
Η σύνοδος αυτή είναι πιθανό να φέρει περαιτέρω στερήσεις, ελλείψεις, “ψαλίδισμα” μισθών, απολύσεις, ανέχεια και μιζέρια! Επιπλέον, αυτοί που κυβερνούν η θα κυβερνήσουν μιας και είναι χρονιά εκλογών, θα δείξουν ένα ακόμη πιο σκληρό και παγερό πρόσωπο μέσα από την σύνοδο Κρόνου -Πλούτωνα. Ο Κρόνος σηματοδοτεί απώλειες στον 10ο οίκο και συγκεκριμένα αναφέρεται στην απώλεια μιας σημαντικής προσωπικότητας στη χώρα μας, όπως θα δείτε στις εξισώσεις παρακάτω.

Η Σελήνη στον δεύτερο δεκανό του Αιγόκερω συμβολίζει συχνά εισβολές και επιθέσεις στρατιωτών, ληστείες και αιχμαλωσίες.

Σελήνη στον 10ο οίκο με τον Κρόνο –Πλούτωνα σηματοδοτεί μεγάλα σκάνδαλα, μια αντιδημοφιλής κυβέρνηση. Ο Κρόνος είναι μια κακή θέση στον 10ο οίκο, γιατί υποδηλώνει ντροπή, καταστροφές και πολλές κακοτυχίες και προβλήματα, στην κυβέρνηση, στους εξέχοντες ανθρώπους και σε όσους βρίσκονται σε κυβερνητικές θέσεις. Θάνατοι επιφανών ανθρώπων, ασθένεια.

Ο Πλουτωνας, για τη ακρίβεια στον 10ο οίκο, η σύνοδος Κρόνου –Πλούτωνα (κατάλυση της εξουσίας, της Δημοκρατίας, ομαδικοί περιορισμοί, βια, ομαδικοί θάνατοι) θα μπορούσε να συντρίψει και να ισοπεδώσει πλήρως την χώρα μέσα από διάφορα περιστατικά και ειδικά όσο αφορά τον τρόπο που εξασκείται η εξουσία. Εξουσία και απόλυτος έλεγχος, μια σύνοδος που την έχουμε βρει σε ακραίες δικτατορίες.

Συνδέεται με την αργή αναπροσαρμογή συνθηκών και καταστάσεων, μεγάλες αλλαγές με οποιοδήποτε κόστος. Συνάδει με υποχθόνιες κινήσεις και σχέδια των κυβερνήσεων , αλλά και το ξεσκέπασμα μεγάλων μυστικών. Μην ξεχνάμε ότι με αρνητικές όψεις ο Πλούτωνας συνδέεται με τον φασισμό, τη χειραγώγηση των μαζών, αφορά τις πολιτικές ακρότητες η και την επιλογή τους καμιά φορά, αφού έχουμε και εκλογές μέσα στην χρονιά αυτή, συνδέεται με την τρομοκρατία που δεν αποκλείεται να έχουμε πλέον και γεγονότα που συνδέονται με τρομοκρατικά χτυπήματα, εκρήξεις, βιασμούς κτλ.

Αν και βέβαια ο Πλούτωνας πάντα φέρνει στην επιφάνεια, όλη την βρωμιά και ότι σκοτεινό υπάρχει, ακόμα και έναν ηγέτη με πολύ σκοτεινά κίνητρα και βλέψεις, με σκοπό πάντα να φέρει την απόλυτη κάθαρση και αναγέννηση στη συνέχεια, σε βάθος χρόνου. Όπως και να ‘χει είναι μια σκληρή επιρροή στον 10ο οίκο, που επηρεάζει αρνητικά και το διεθνές εμπόριο, την σχέση μας με τους δανειστές άλλα και την διεθνής οικονομία.
Συνδέεται επίσης και εδώ με τον θάνατο μιας μεγάλης και σημαντικής προσωπικότητας.

Η σύνοδος Κρόνου -Πλούτωνα σηματοδοτεί το γεγονός ότι η χώρα μας εισέρχεται σε μια αρκετά σκοτεινή και δύσκολη περίοδο.

Αντίθεση Πλούτωνα -Βορείου Δεσμού -τραγική μοίρα και γεγονότα, οργανώσεις άγνωστης προέλευσης, διοργανώσεις και μαζικές εκστρατείες, μεγάλες επιχειρήσεις, πλήθη, μυστικές ομάδες ανθρώπων.
Αφροδίτη -Δίας στον 9ο οίκο ίσως και να βοηθήσει θέματα που συνδέονται με το εμπόριο και τις ατομικές προσπάθειες, αν δεν μπλοκαριστούν, διότι είναι σε δυσμενής μοίρες, όμως η Αφροδίτη και οι όψεις της είναι δυσμενής για νομικά, θρησκευτικά, παιδείας ,θέματα που συνδέονται με τη χώρα μας. Οι όψεις τις συνδέονται με πολιτικά σκάνδαλα, διαφωνίες ,λογομαχίες και απώλειες στις τράπεζες και τα χρηματιστήρια.
Κρόνος σε σύνοδο με Vega- Ισχυρά πάθη, δογματικός, πρωτότυπος, πολλές δυσκολίες φύσεως Ερμή, η φήμη υποφέρει μέσα από παράνομες κατηγορίες, προβλήματα με τους ανωτέρους, εσωτερικές δυσκολίες, αιφνίδιος θάνατος.(υπήρχε επίσης στον χάρτη του Franco)
Πωσειδωνας με Achernar- πολλές αλλαγές, θέση εξουσίας, αλλά κίνδυνος ατυχημάτων, ειδικά στη θάλασσα και πνιγμοί .Φωτιές, πλημμύρες, εκρήξεις.
Βόρειος Δεσμός με Procyon- αλλαγή συμπεριφοράς σε προβλήματα που αναδύονται, ένα σχέδιο που αποτυχαίνει.
Σελήνη σε σύνοδο με Icarus 1566- αντιπροσωπεύει τις απερίσκεπτες ενέργειες ή αποφάσεις που ελήφθησαν χωρίς να ληφθούν υπόψη οι συνέπειες, συχνά κατά των αντισταθμιστικών συμβουλών που θα μπορούσαν να είχαν αποτρέψει την καταστροφή. Συνδέεται με την ενθουσιασμό της νεολαίας, την ορμητικότητα και την αδυναμία αποδοχής ή ακολουθίας καλών συμβουλών. Κίνδυνος ή και μια επιθυμία να ξεφύγουμε από περιορισμούς ή όρια. Ατυχήματα, υπερβολικός κίνδυνος, τυχερά παιχνίδια που δεν αποδίδουν καρπούς, γεγονότα που τρέχουν πάρα πολύ γρήγορα, οδηγώντας πολύ γρήγορα.

Κρόνος σε σύνοδο με Psyche 16/Circe 34/Atlantis 1198- θαλάσσιες ή φυσικές καταστροφές που περιλαμβάνουν το στοιχείο του νερού. Μπορεί να υπάρξει μια αίσθηση προειδοποίησης ή επικείμενη καταστροφή και σχετίζεται με την ακατάλληλη χρήση της γνώσης ή της τεχνολογίας με τους συναφείς κινδύνους και αρνητικά αποτελέσματα. Πτώση, καθώς και η εξαφάνιση, μια αίσθηση επικείμενης μοίρας, εκδίωξη. Χρήση κάρμα για τον εξορθολογισμό των γεγονότων.

Δίας-Πλούτωνας -MC -παραγωγικότητα, καλές προοπτικές, άνοδος, πρόοδος, μεγάλη τύχη.

Ουρανός-MC-Ποσειδώνας-αδυναμία, ανικανότητα, παράλυση

Αφροδίτη -Κρόνος-MC- χωρισμός, εμπόδια

Ωροσκόπος- Μεσουράνημα -Κρόνος- θάνατος, απώλεια, λύπη,

Ήλιος-Δίας-Κρόνος- ασθένεια, στέρηση της επιτυχίας, ανικανότητα, στέρηση υλικών αγαθών, προβλήματα υγείας, αρνητική κατάσταση.

Σελήνη- Αφροδίτη- Κρόνος- παραίτηση λόγω ασθένειας

Άρης-Κρόνος –ωροσκόπος- πένθος, απώλεια, ένας θάνατος, μεγάλες δυσκολίες και εμπόδια.

Πλούτωνας-MC-Κρόνος- ένας επίπονος και κουραστικός αγώνας για επιβίωση, θάνατος η πένθος, μεγάλες θυσίες.

Ήλιος-Αφροδίτη-Πλούτωνας- παραλογισμός

Σελήνη-Κρόνος-Πλούτωνας- κατάπτωση, βια, αποχωρισμός

Κρόνος-Πλούτωνας-βόρειος Δεσμός- φτώχεια, δυσκολίες.

Ήλιος-Αφροδίτη-Άρης-Πλούτωνας-τραγικά γεγονότα

Σελήνη-Βόρειος Δεσμός- Ουρανός- ξαφνικές συγκεντρώσεις

Σελήνη-Ουρανός-Άρης- ανατροπή, αναστάτωση, βίαιες ενέργειες.

Κρόνος-Ουρανός-Ήλιος- ανταρσία, ξαφνικός χωρισμός, δυνάμεις αντίστασης, έκθεση σε ισχυρές δοκιμασίες, ισχυρές εντάσεις, αστάθεια, καταπίεση, ενωμένη προσπάθεια απέναντι σε ένα κοινό εχθρό.

Ποσειδώνας-Πλούτωνας-Ερμής-παράξενες ενέργειες και σκέψεις υπο παράξενες συνθήκες, σχέδια χωρίς ελπίδα πραγματοποίησης, αδυναμία.

Κρόνος-Ποσειδώνας-Ήλιος-αδυναμία

Ερμής -ωροσκόπος, Ποσειδώνας- ψεύτης, απατεώνας, ψεύδος, δυσφήμηση, συκοφαντία

Μεταφορά σε σχέση με το κράτος – Προσωρινή άνοδος όπου υπάρχει κατάχρηση εμπιστοσύνης ή εξάρτησης

Ανακατατάξεις – Αθεΐα ή εξάρτηση – Ανατροπές

Απόσυρση ή άρνηση ανεξαρτησίας – Αμφιβολίες σχετικές με επίσημα θέματα – Μεγάλη αβεβαιότητα ή αστάθεια – Αμεροληψία ή ανεπαρκής αξιοπρέπεια – Απώλειες που σχετίζονται με την εξουσία – Έκτακτη απογοήτευση – ανεπάρκειες που σχετίζονται με την ηγεσία – Απάτη σχετικά με επίσημα θέματα

Αγχωτικοί τρόποι ζωής – προβλήματα καρδιάς – Εγκεφαλικά επεισόδια

Κανόνες ή κανονισμοί – Ζητήματα δικαιοσύνης – Νομικά ζητήματα

Θύελλα – Ισχυρή διάλυση – Έντονη εξαπάτηση – Τεράστιες απώλειες ή θυσίες –-χειραγώγηση – Ατέλειωτος αγώνας

Προσπάθειες αναδιοργάνωσης – Εμπόδια στην εργασία – Σημαντικές αλλαγές που επηρεάζουν την εργασία – Κινήσεις που αφορούν μετασχηματισμό

Δραστηριότητες που αφορούν την κοινωνία ή την κοινότητα – Συνεργασίες – Θέματα ομαδικής εργασίας

Εντολές σχετικά με την παρεμπόδιση ή την αναβολή – Εμπρησμοί-Πυρκαγιές – Αρχές που σχετίζονται με προβλήματα – Καθυστερήσεις σχετικά με χειρισμούς – Υποχρεωτικές αναχωρήσεις ή αποστασιοποίηση – Ανικανότητα

Επιδείνωση επηρεάζει την ελευθερία – Βλάβες – Εκτεταμένες ζημιές ή τραυματισμούς – Έλλειψη αρμονίας – Ευρεία δυστυχία

Παρωχημένες ειδήσεις ή πληροφορίες – Άσχημα νέα – ανακοινώσεις σχετικά με καταγγελία ή αηδία

Επιθυμία για αναπροσαρμογές – Αλλαγές που σχετίζονται με τις απολαύσεις

Επιτυχία στην εργασία – Ικανοποίηση- Καλή τύχη στις επιχειρήσεις – Ευνοϊκές αποφάσεις – Καλές πράξεις – Κινήσεις που συμβάλλουν στην ευτυχία – Επιτυχία στην αναπαραγωγή – Εργασία για κέρδη – Πραγματοποίηση κερδών ή εισοδήματος

Διαρκής ή συνεχής ανάπτυξη των δυνατοτήτων – Διαρκείς αναπροσαρμογές, αναδιαρθρώσεις ή ψηφίσματα – Μετατροπή του παλαιού – Συνεχιζόμενες μεταβολές – Διαρκείς ή συνεχείς ανισότητες – Αργή και σταδιακή ανάπτυξη – Ιστορία – Σταθερότητα που σχετίζεται με την αλλαγή – αναχωρήσεις ή αποστασιοποίηση – Νέα προβλήματα – Προβληματική αναδιάρθρωση, μετατροπές – Αυξήσεις που σχετίζονται με εμπόδια

Περιορισμένα κέρδη – Λιγότερα κέρδη – Οικονομική στασιμότητα ή παρεμπόδιση

Εμπειρία με πυρκαγιά, ανάφλεξη ή πυροβόλα όπλα – Επέκταση που σχετίζεται με τη φωτιά-απώλεια περιουσιών

Συννεφιασμένη τύχη – Ανεπαρκής επιτυχία – Δυστυχία – Οικονομικές απώλειες – Αδικία – δυσμένεια

Μεταρρυθμίσεις που σχετίζονται με επίσημες υποθέσεις – Κρατικά γεγονότα – Τεχνολογία – Υψηλή τάση – Υψηλή τεχνολογία -εντάσεις υψηλού επιπέδου

Τα έθνη και οι μάχες τους – Δημόσια αναταραχή – Πυρκαγιές – κυβερνητικά προβλήματα – Κρατικά σύνορα – Καθυστερήσεις σε σχέση με την ανεξαρτησία – Σημαντικά προβλήματα – Περιορισμοί σχετικά με την εξουσία

Ανικανότητα ή ανεπάρκειες που σχετίζονται με την ηγεσία – Απάτη σχετικά με επίσημα θέματα

Συναισθηματική αναστάτωση – Καταστροφές, ζημιές ή τραυματισμοί – Ατυχήματα

Κυβέρνηση προβλήματα – κρατικά σύνορα – Καθυστερήσεις σχετικά με την αυτοδυναμία ή την ανεξαρτησία – Τεράστια προβλήματα – Περιορισμοί σχετικά με την εξουσία

Μικρή περιουσία — Συμμόρφωση με το νόμο – Θησαυροί που σχετίζονται με τη γη – Ευνοϊκές απολήξεις – Περιορισμένες αποδοχές – Λιγότερα κέρδη – Οικονομική στασιμότητα ή μπλοκάρισμα

Συγκεντρωμένα κέρδη – Σύννεφα – Ανεπαρκής επιτυχία – Κακοτυχία – Οικονομικές απώλειες – Αδικία – Φυσική

Εθνών και οι μάχες τους – Δημόσια αναταραχή – Πυρκαγιές –

Το 2019 θα φαίνεται να είναι μια μεταβατική περίοδος αλλά όμως και δύσκολη χρονιά για την Ελλάδα σε πολιτικό επίπεδο, με τα γεγονότα να κορυφώνονται στις εκλείψεις του καλοκαιριού. Φαίνεται ότι θα είναι έτος εκλογών και η προσοχή όλων θα είναι στραμμένη για το ποιος θα επικρατήσει, αλλά όμως ο χάρτης δηλώνει κατά κάποιο τρόπο και ένα είδος πολιτικής βίας και τρομοκρατίας, καθώς ο Κρόνος-Πλούτωνας στο ζενίθ του χάρτη μόνο για καθεστώς εξαναγκασμού μιλάει. MC=UR/ZE: Ηγέτης. Δικτάτορας.

Καλλιτεχνικές και αθλητικές επιτυχίες θα συνεχίσουν να υπάρχουν.
Είναι μια χρονιά οικονομικά δύσκολη ενώ δεν θα λείψουν οι καθημερινές πορείες και φασαρίες.
Από την άλλη η χώρα γίνεται σταδιακά ενεργειακός κόμβος όμως ταυτόχρονα μπαίνει σε μια πορεία σύγκρουσης όπου θα υπάρξουν πολιτικές αναταραχές και η χώρα θα αντιμετωπίσει πολιτική αστάθεια και προβλήματα νομικής φύσεως.
Οι φωτιές και πάλι θα κάνουν την εμφάνιση τους ενώ δεν αποκλείεται να είναι πάλι δυνατές, όπως τον Ιούλιο το 2018.
astroephimerides.com

ΣΧΟΛΙΑ

0 Σχόλια