Η ΔΙΑΔΡΟΜΗ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ ►

Τα ζώδια μετατρέπονται σε καλικάντζαρους

Κριός Καλικάντζαρος:
Ο Κριός σηματοδοτεί την αρχή του ζωδιακού κύκλου! Έχει πολύ όρεξη για νέα ξεκινήματα και μεγάλη όρεξη για δημιουργία! Σαν καλικάντζαρος σίγουρα θα ήταν ο αρχηγός με όλα αυτά τα χαρακτηριστικά! Θα είχε πολύ όρεξη για εργασία, και αν έβαζε κάτι στο μυαλό του, τίποτα δεν θα τον σταματούσε!

Ταύρος Καλικάντζαρος:
Ο Ταύρος είναι ζώδιο δυνατό και ρεαλιστικό. Σε αυτό το ζώδιο κυριαρχούν οι έννοιες της κτήσης και της χρησιμότητας! Σαν καλικάντζαρος σίγουρα παχουλός, θα ήταν αυτός που θα έτρωγε όλα τα γλυκά, ιδιαίτερα τα μελομακάρονα, καθώς είναι ιδιαίτερα λαίμαργος!

Δίδυμος Καλικάντζαρος:
Οι Δίδυμοι, κατεξοχήν επικοινωνιακό ζώδιο, σαν καλικάντζαροι θα ήταν αυτοί που όχι μόνο δεν θα το έβαζαν στα πόδια, εάν γινόταν αντιληπτοί από έναν άνθρωπο, αλλά θα του έπιαναν και κουβέντα για να ενημερωθούν για τα τεκταινόμενα και ενδεχομένως θα αντάλλασσαν απόψεις!

Καρκίνος Καλικάντζαρος:
Οι Καρκίνοι με τις έντονες συναισθηματικές διακυμάνσεις τους θα ήταν εκείνοι που από την μια στιγμή στην άλλη, από «ηλιόλουστοι» θα «συννέφιαζαν» και πάλι από την αρχή! Σαν καλικάντζαροι θα ήταν γκρινιάρηδες, φασαριόζοι αλλά και έτοιμοι να πούνε ψέματα για να καλύψουν τα λάθη και τις παραλείψεις τους.

Λέων Καλικάντζαρος:
Τα Λιοντάρια είναι δίκαια και υπομονετικά! Σαν καλικάντζαροι θα έκαναν συνέχεια αστεία και θα τραγουδούσαν ευχάριστα! Μπορεί να έκαναν αισθητικής φύσης προσαρμογές στις ενδυμασίες τους για να ικανοποιήσουν την ανάγκη τους να ξεχωρίζουν, αλλά κατά τα άλλα θα ήταν αξιαγάπητοι.

Παρθένος Καλικάντζαρος:
Οι Παρθένοι χαρακτηρίζονται από υπομονή και διακριτικότητα! Σαν καλικάντζαροι σίγουρα θα ήταν αυτοί που θα έτρεχαν πίσω από τους υπόλοιπους καλικάντζαρους και θα συμμάζευαν συνέχεια και θα καθάριζαν! Και βέβαια θα γκρίνιαζαν για την ακαταστασία.
Ζυγός Καλικάντζαρος:
Οι Ζυγοί είναι άνθρωποι με ομαδικό μεν πνεύμα, αλλά έχουν και ένα ισχυρό «εγώ»! Σαν καλικάντζαροι θα ήταν αυτοί που θα προσπαθούσαν να γοητεύσουν και να ξεγελάσουν τα μικρά παιδιά για να τους αρπάξουν τα γλυκίσματα από τα χέρια!

Σκορπιός Καλικάντζαρος:
Οι Σκορπιοί δεν παραδίδονται εύκολα και δεν τα βάζουν κάτω! Σαν καλικάντζαροι θα ήταν σίγουρα αυτοί που θα οργάνωναν όλες τις σκανταλιές και θα συντόνιζαν τις διαδικασίες! Και αν τους δινόταν η ευκαιρία να κάνουν καμιά κακιούλα, δεν θα την άφηναν ανεκμετάλλευτη…

Τοξότης Καλικάντζαρος:
Ο Τοξότης είναι αισιόδοξος και του αρέσει η περιπέτεια! Σαν καλικάντζαρος σίγουρα θα ήταν αυτός που θα έλεγε ανέκδοτα, θα τραγουδούσε, λίγο κακόφωνα είναι αλήθεια, θα χόρευε και όχι μόνο θα σχεδίαζε σκανδαλιές, αλλά θα συμμετείχε και ενεργά σε όλες!

Αιγόκερως Καλικάντζαρος:
Οι Αιγόκεροι είναι σταθεροί στις απόψεις τους και έχουν μια φιλόδοξη φύση. Σαν καλικάντζαροι θα επιδίωκαν να βρίσκονται στην κορυφή της ιεραρχικής πυραμίδας και θα είχαν βλέψεις να αποκομίσουν την μερίδα του λέοντος από την λεία τους.

Υδροχόος Καλικάντζαρος:
Οι Υδροχόοι είναι επίσης σταθεροί στις απόψεις τους, δίνουν προτεραιότητα στην λογική παρά στο συναίσθημα και δεν διστάζουν να υπερασπιστούν τις απόψεις τους, ακόμη και αν αυτό έχει ακριβό τίμημα για τους ίδιους. Σαν καλικάντζαροι θα ήταν αεικίνητοι, θα περνούσαν απαρατήρητοι στις κινήσεις τους και θα προσπαθούσαν να καρπωθούν όσο γίνεται περισσότερα «λάφυρα» για τον εαυτό τους.

Ιχθείς Καλικάντζαρος:
Οι Ιχθύες πλάθουν φανταστικούς κόσμους μέσα στο μυαλό τους και πολλές φορές νομίζουν ότι ζουν μέσα σε αυτούς! Σαν καλικάντζαροι σίγουρα θα κάνουν ένα σωρό φάρσες και θα καταναλώσουν όλα τα ποτά που θα βρουν στο ψυγείο ή στην κάβα!
Αλίντα Κανάκη !

ΣΧΟΛΙΑ

0 Σχόλια