Η ΔΙΑΔΡΟΜΗ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ ►

Αν του στείλεις αυτό το μήνυμα τον έχεις… ρίξει

Το φλερτ δεν είναι εύκολο στα χρόνια της τεχνολογίας. Καμιά φορά πιάνεις τον εαυτό σου να ζηλεύει τη μαμά σου και τις φίλες της που έζησαν την εποχή που το ερωτικό παιχνίδι είχε πολύ απλούς κανόνες: αν του άρεσες, σου τηλεφωνούσε, αν όχι, δεν σου τηλεφωνούσε -τόσο απλά.

Όμως σήμερα, με τόσα μέσα επικοινωνίας στη διάθεση μας τα πράγματα είναι πολύ πιο περίπλοκα.
Αν έχεις εντοπίσει κάποιον που σου αρέσει και θέλεις να να τον προσεγγίσεις, μην πελαγώνεις! Είτε στοχεύεις σε μια ελεύθερη σχέση, είτε ψάχνεις να νοικοκυρευτείς, είτε μιλάμε για κινητό, Facebook, Twitter, ή Skype, απλά διάλεξε ένα από τα ερωτικά μηνύματα που σου προτείνουμε και που θα τον κάνουν να πιάσει το υπονοούμενο χωρίς να πάρει τα βουνά:

«Αυτό το μάθημα θα γινόταν πολύ πιο ενδιαφέρον αν ήσουν κοντά μου»
Φυσικά, το να στέλνεις μηνύματα εν ώρα μαθήματος/σεμιναρίου/επαγγελματικής συνάντησης (αναλόγως σε τι φάση βρίσκεσαι) είναι εντελώς λάθος, αλλά το να γράφεις για το μάθημα/σεμινάριο/επαγγελματική συνάντηση στο διάλειμμα μετά είναι απλά ιδιοφυές, αφού έχεις μ’ έναν σμπάρο δυο τρυγόνια: αφενός του δίνει μια ιδέα για τα ενδιαφέροντα σου και τις ασχολίες σου (μην ξεχάσεις να προσδιορίσεις τι μάθημα/σεμινάριο κ.λπ. ήταν αυτό) και αφετέρου του δείχνεις ξεκάθαρα ότι θέλεις να τον βλέπεις περισσότερο. Επιπλέον, του δείχνεις ότι τον σκέφτεσαι, ακόμα κι όταν δεν τον βλέπεις.
Ακόμα κι αν δεν παρακολουθείς κανένα μάθημα ή είσαι άνεργη, μπορείς να προσαρμόσεις αυτή την ιδέα σε οποιαδήποτε άλλη δραστηριότητα σου (ταινία, πάρτι, διάβασμα).

«Περνάω τέλεια μαζί σου όταν βγαίνουμε. Ας το επαναλάβουμε, σε παρακαλώ»
Που σημαίνει: «Σε σκέφτομαι συνέχεια και δεν σκοπεύω να σταματήσω στο άμεσο μέλλον, άρα ας κάνουμε παρέα». Ό,τι κι αν συζητήσατε στη καφετέρια, όταν πίνατε καφέ μαζί ή όταν χορεύατε μεθυσμένοι λίγο πριν κλείσει η βραδιά, έτσι του δείχνεις ξεκάθαρα ότι θέλεις κι άλλο χωρίς να φαίνεσαι απελπισμένη. Χρησιμοποιώντας τον πληθυντικό με το «επαναλάβουμε» αντί για το «θέλεις», δημιουργείς μια αίσθηση συνενοχής και την ιδέα του «εμείς οι δύο» χωρίς καν θίξεις το θέμα. Μαγικό!

«Πες μου αλήθεια: τα μαλλιά σου είναι τόσο τέλεια από φυσικού τους ή έχεις κάποιο κρυφό μυστικό; …Δεν θα το μαρτυρήσω!»
Εννοείται ότι θα προσαρμόσεις το κείμενο για να ταιριάζει στο συγκεκριμένο αρσενικό. Π.χ. «έχεις πράγματι τόσο πολλές γνώσεις ή έχεις κάποιο μυστικό;». Άντρες και γυναίκες χρειάζονται εξίσου πότε-πότε ένα κομπλιμέντο. Κολάκεψε τον για κάτι που ξέρεις ότι περηφανεύεται, πείραξε τον λίγο… και τον πέτυχες διάνα!

Ένα κενό μήνυμα
Κάποιες φορές η σιωπή είναι χρυσός, ακόμη κι αν υπάρχουν πολλά που θα ήθελες να του πεις. Πέρα απ’ αυτό, η σιωπή δημιουργεί και μια αχλή μυστηρίου. Αν ντρέπεσαι πάρα πολύ να ξεκινήσεις μια κουβέντα με δική σου πρωτοβουλία, στείλε του «κατά λάθος» ένα κενό μήνυμα. Το πιθανότερο είναι ότι θα σου απαντήσει για να σε ρωτήσει τι ήθελες να του πεις και τότε θα έχεις την ευκαιρία να τον αιφνιδιάσεις: «Ουπς, λάθος! Αλλά για πες, πώς τα πας»; Εκείνος βέβαια μπορεί να ψυλλιαστεί τι τρέχει, όμως ακόμα κι αν καταλάβει ότι το έκανες επίτηδες, θα κολακευτεί από το γεγονός ότι ήθελες να του μιλήσεις κι αφού θα έχει γίνει η αρχή το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να συνεχίσεις να του μιλάς.

ΣΧΟΛΙΑ

0 Σχόλια