Η ΔΙΑΔΡΟΜΗ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ ►

15 χρόνια Χριστούγεννα στην Ονειρούπολη Δράμας

Δεκαπέντε χρόνια παιδικών χαμόγελων και ονείρων κλείνει η Ονειρούπολη της Δράμας, η οποία «άνοιξε» και φέτος τις «πύλες» της, ενώ θα διαρκέσει έως και τις 2 Ιανουαρίου 2018 με ελεύθερη είσοδο για το κοινό σε όλες τις δράσεις.
Τα επίσημα εγκαίνια θα γίνουν στις 7.30 το απόγευμα της Παρασκευής 7 Δεκεμβρίου 2018 στην κεντρική σκηνή με τη συναυλία του Κώστα Μαρτάκη, ενώ οι διοργανωτές επιφυλάσσουν πολλές ακόμα εκπλήξεις!
Ονειρούπολη 2018 - Σπιτάκι Νεράιδες, ξωτικά, τάρανδοι, καλικάντζαροι, χιονάνθρωποι, αλλά και ο ίδιος ο Άγιος Βασίλης βρίσκονται ήδη εκεί για να προσφέρουν πολλά χαμόγελα και στιγμές χαράς – ξεγνοιασιάς στους μικρούς ή μεγάλους σε ηλικία επισκέπτες.
Το  σκηνικό θυμίζει τα παραμύθια της γιαγιάς  ή του παππού με τα  ξύλινα σπιτάκια, τα ψηλά δέντρα, τις φωτισμένες λιμνούλες, ενώ ακούγονται οι χριστουγεννιάτικες μελωδίες. Ο δημοτικός κήπος και η κεντρική πλατεία της Δράμας μετατράπηκαν σε ένα κόσμο, που θυμίζει τα πιο όμορφα παιδικά παραμύθια.
Στην Ονειρούπολη μπορεί κανείς να περπατήσει στη μαγική διαδρομή,  να επισκεφθεί το σπίτι του Αϊ- Βασίλη, το δάσος των ευχών και της ελπίδας, το εργοστάσιο καραμέλας – ζαχαρωτών, το εργαστήρι καραμέλας, το ζαχαροπλαστείο μοριακής ξωτικοκουζίνας, το μουσείο γεύσεων, τη μαγική σκηνή, τον παιχνιδότοπο της Playmobil, το ταχυδρομείο των ξωτικών, το σπίτι του παραμυθιού και του σινεμά.
Ονειρούπολη 2018- Πύργος
Επίσης, οι μικροί σε ηλικία επισκέπτες μπορούν να δοκιμάσουν τη ζωγραφική προσώπου με καραμελοχρώματα. Στη μαγική Ονειρούπολη λειτουργεί και το Fun Park για όσους – όσες θέλουν να  απολαύσουν ένα ατελείωτο παιχνίδι, αρκεί να έχετε τη διάθεση και τις… αντοχές!
Oι αναγνώστες –  αναγνώστριες του «Τυπολόγου» μπορούν εδώ να δουν το πρόγραμμα των παράλληλων εκδηλώσεων,  εδώ το καλλιτεχνικό πρόγραμμα και εδώ τις συναυλίες – καλλιτεχνικές δράσεις.
Το χρονολόγιο της Ονειρούπολης στο Facebook  «φιλοξενείται» στην εξής διεύθυνση:
 Ονειρούπολη Δράμας – Το χωριό του Άη Βασίλη

ΣΧΟΛΙΑ

0 Σχόλια