Η ΔΙΑΔΡΟΜΗ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ ►

Εκλείψεις του 2019 και ποιοι επηρεάζονται

Το 2019 γίνονται συνολικά 5 εκλείψεις, 3 Ηλιακές και 2 Σεληνιακές. 

Παρακάτω θα δείτε την ημερομηνία και την ώρα που γίνεται το μάξιμουμ της Έκλειψης και σε ποιο ζώδιο ή ζωδιακό άξονα.

Εκλείψεις το 2019
➳ 6 Ιανουαρίου 2019 - Μερική Έκλειψη Ηλίου στον Αιγόκερω
Το φαινόμενο ξεκινά στις 01:34 πμ και κορυφώνεται στις 3:41

➳ 21 Ιανουαρίου 2019 - Ολική Σεληνιακή έκλειψη στον Λέοντα
Το φαινόμενο ξεκινά στις 5:33 πμ και κορυφώνεται στις 7:12 πμ

➳ 2 Ιουλίου 2019 - Ολική Ηλιακή έκλειψη στον Καρκίνο
Το φαινόμενο ξεκινά στις 19:55 μμ και κορυφώνεται στις 22:22 μμ

➳ 16-17 Ιουλίου 2019 - Μερική Έκλειψη Σελήνης στον Αιγόκερω
Το φαινόμενο ξεκινά στις 16/7 21:43 μμ και κορυφώνεται στις 17/7 00:30 πμ

➳ 26 Δεκεμβρίου 2019 - **Δακτυλιοειδής Ηλιακή Έκλειψη στον Αιγόκερω
Το φαινόμενο ξεκινά στις 4:29 πμ και κορυφώνεται στις 7:17 πμ

*Οι ώρες είναι Ελλάδας
astrology.gr
6 Ιανουαρίου 2019, 03:32πμ : Νέα Σελήνη – Ηλιακή Έκλειψη (Μερική) στην 15η μοίρα.
Η πρώτη Ηλιακή Έκλειψη της χρονιάς πραγματοποιείται στις 6 Ιανουαρίου 2019, στο ζώδιο του Αιγόκερω , συγκεκριμένα στην 15η μοίρα. Στο φαινόμενο συμμετέχει θετικά ο Ποσειδώνας (σχηματίζοντας εξάγωνο) , αλλά και ο Κρόνος που σχηματίζει σύνοδο με τα φώτα. Το διάστημα αυτό αναμένεται να είναι καθοριστικό και καταλυτικό σε αποφάσεις για τα ζώδια του παρορμητικού σταυρού (Κριούς, Καρκίνους, Ζυγούς, Αιγόκερους) του 2ου δεκαημέρου. Για να «χτίσεις» πρέπει πρώτα να «γκρεμίσεις» είναι το μήνυμα που μας δίνει αυτή η Έκλειψη, η οποία όμως έρχεται για να δώσει την ανταμοιβή, σε όποιον πραγματικά έχει προσπαθήσει πολύ ως τώρα.

21 Ιανουαρίου 2019, 07:18πμ : Πανσέληνος- Έκλειψη Σελήνης (Ολική) στον Λέοντα
Η πρώτη Πανσέληνος του 2019, συνοδεύεται και με το φαινόμενο της Σεληνιακής Έκλειψης Σελήνης, αυτή τη φορά από την μηδενική μοίρα του ζωδίου του Λέοντα. Στο φαινόμενο συμμετέχει δυσαρμονικά και ο Ουρανός και η εποχή θυμίζει την περίοδο του Ιουλίου 2018, όπου τότε είχε πραγματοποιηθεί η Έκλειψη Σελήνης στο ζώδιο του Υδροχόου. Τα ζώδια του σταθερού σταυρού (Ταύροι, Λέοντες, Σκορπιοί,Υδροχόοι) που γεννήθηκαν στις πρώτες μέρες του ζωδίου τους, αναμένετε να ζήσουν μεγάλες εντάσεις, ενώ επρόκειτο να κλείσουν ανοιχτούς κύκλους του παρελθόντος. Ωστόσο, την ημέρα που πραγματοποιείται η Έκλειψη Σελήνης στο ζώδιο του Λέοντα, Αφροδίτη – Άρης - Δίας σχηματίζουν τρίγωνο στην 14η μοίρα του ζωδιακού. Τα ζώδια της Φωτιάς (Κριοί, Λέοντες, Τοξότες) και τα ζώδια του Αέρα (Δίδυμοι, Ζυγοί, Υδροχόοι) του Β’ Δεκαήμερου αναμένεται να βρεθούν κερδισμένα τόσο αισθηματικά όσο και οικονομικά.

2 Ιουλίου 2019. 10:15μμ - Νέα Σελήνη- Έκλειψη Ηλίου Ολική στον Καρκίνο 10η μοίρα
Η πρώτη Ηλιακή Έκλειψη του καλοκαιριού, αν και ολική δεν θα μας προβληματίσει όπως άλλες Εκλείψεις που έχουμε ζήσει στο παρελθόν. Απεναντίας, θα δώσει διέξοδο και λύσεις σε χρόνια προβλήματα. Στο φαινόμενο της Ηλιακής Έκλειψης βλέπουμε την θετική συμμετοχή του Ουρανού, γεγονός που προσδίδει απελευθέρωση από δύσκολες καταστάσεις του παρελθόντος. Επηρεάζονται τα ζώδια του παρορμητικού σταυρού (Κριοί, Καρκίνοι, Ζυγοί, Αιγόκεροι) που γεννήθηκαν στο τέλος του Α’ και αρχές Β΄Δεκαήμερου.

17 Ιουλίου 2019 00:30 - Πανσέληνος- Μερική Έκλειψη Σελήνης στον Αιγόκερω 24η μοίρα
Η πιο σπουδαία και σημαντική Έκλειψη του 2019, είναι αυτή που πραγματοποιείται στις 17 Ιουλίου 2019 στο ζώδιο του Αιγόκερω. Η συμμετοχή του Πλούτωνα στο φαινόμενο, σηματοδοτεί ραγδαίες εξελίξεις στο πολιτικό προσκήνιο. Σε συναισθηματικό πλαίσιο η Έκλειψη αυτή θα επιβαρύνει πολύ τον ψυχισμό μας. Επηρεάζονται οι Κριοί, Καρκίνοι, Ζυγοί, Αιγόκεροι του 3ου δεκαημέρου.

26 Δεκεμβρίου 2019 7:08πμ- Νέα Σελήνη- Ηλιακή Έκλειψη (Δακτυλοειδής) στον Αιγόκερω 4η μοίρα
Η τελευταία Έκλειψη της Χρονιάς, είναι Ηλιακή και πραγματοποιείται στο Α’Δεκαήμερο του Αιγόκερου. Ο Δίας που θα έχει περάσει στον Αιγόκερω σχηματίσει σύνοδο με το φαινόμενο, ενισχύοντας το αίσθημα της κυριαρχίας και της απολυτότητας, ενώ δεν λείπει και η υπερβολή που μπορεί να οδηγήσει στην ασυδοσία και στον πλεονασμό. Η συμμετοχή του Ουρανού στο φαινόμενο ( σχηματίζει εξάγωνο) εκφράζει ότι σε αυτή την περίοδο μπαίνουμε στον κυκλώνα σημαντικών χρηματοπιστωτικών μεταρρυθμίσεων . Επηρεάζονται οι Κριοί, Καρκίνοι, Ζυγοί, Αιγόκεροι του 1ου δεκαημέρου.

ΣΧΟΛΙΑ

0 Σχόλια