Θεραπεύσετε διάφορες ασθένειες χρησιμοποιώντας αλουμινόχαρτο

Για πολλά χρόνια Ρώσσοι και Κινέζοι θεραπευτές χρησιμοποιούν το αλουμινόχαρτο. Με τη βοήθεια του φύλλου με φυσικό και απλό τρόπο μειώνουν τα θέματα υγείας για τους ανθρώπους.
Εάν αισθάνεστε πόνο στην πλάτη, τους ώμους, τα γόνατα, το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να βάλετε ένα κομμάτι αλουμινόχαρτο πάνω από την  πληγείσα περιοχή, και ο πόνος θα εξαφανιστεί μετά από λίγο.
Αυτή η μέθοδος περιγράφεται από τον Βίλχελμ Ράιχ, και λειτουργεί.

Αποδείχθηκε ότι το φύλλο αλουμινόχαρτου είναι κατάλληλο όχι μόνο για το μαγείρεμα στο φούρνο , αλλά είναι επίσης καλό για τη θεραπεία ασθενειών.
Το θέμα είναι ότι τα βιολογικά μονοπάτια που περνούν μέσα από το σώμα μας σε βιολογικά ενεργά σημεία, αντανακλούν και θα επιστρέψουν πίσω στο μεσημβρινό, όπου είναι ο τόπος προέλευσης.
Έχει πολύ ευεργετική επίδραση στο νοσούν όργανο, με την οποία αυτό μεσημβρινό είναι συνδεδεμένο. Με αυτόν τον τρόπο, τα προβλήματα αφαιρούνται εύκολα, και ο πόνος
Αυτός ο ενδιαφέρον τρόπος θεραπείας κάνουν από καιρό θεραπευτές στην κινεζική και ρωσική ιατρική, και περιγράφεται στα έργα του ψυχοθεραπευτή Βίλχελμ Ράιχ, ένας μαθητής του Freud.
Πώς να θεραπεύσετε χρησιμοποιώντας ένα αλουμινόχαρτο;
Πάρτε ένα συνηθισμένο φύλλο αλουμινίου, τοποθετήστε το στην επώδυνη θέση και να το τοποθετήσουμε σταθερά (π.χ., με ένα μαντίλι).
Η θεραπεία με το φύλλο εφαρμόζεται σε όλα τα είδη του πόνου: στο λαιμό (ΑΥΧΕΝΑΣ), την πλάτη, τα χέρια, τα πόδια, τις αρθρώσεις, ισχιαλγία, rheuma αρθρίτιδα, φτέρνα δρομέας, οι αποθέσεις αλάτων .
Με τον ίδιο τρόπο μπορείτε επίσης να θεραπεύσετε μια μετεγχειρητική ουλή στο χώρο της χειρουργικής τομής. Αυτό έδειξε καλά αποτελέσματα στη θεραπεία της ουρικής αρθρίτιδας
Τυλίξτε το μεγάλο δάχτυλο σε ένα φύλλο και να το σταθεροποιούμε με έναν επίδεσμο.

Κινέζοι θεραπευτές, προτείνουμε την εφαρμογή της θεραπείας με αλουμινόχαρτο κατά τη διάρκεια των 10-12 ημερών.
Κάθε μέρα, τυλίξτε το αλουμινόχαρτο στην επώδυνη τόπου και να κρατήσει όλη την ημέρα ή τη νύχτα. Στη συνέχεια, κάνετε ένα διάλειμμα για 1-2 εβδομάδες και, αν είναι απαραίτητο,και επαναλάβετε τη θεραπεία.
Το φύλλο έχει μια ισχυρό αντι-φλεγμονώδη δράση. Με τη βοήθειά του μπορείτε να αντιμετωπίσει με επιτυχία το κοινό κρυολόγημα.
Θα πρέπει να τυλίξετε τα πόδια σας με 5-7 στρώματα, και ανάμεσα σε κάθε στρώση βάλει λίγο χαρτί ή βαμβακερό ύφασμα. Κρατήστε την κομπρέσα για περίπου μία ώρα.
Στη συνέχεια, αφαιρέστε το και βάλτε το πάλι μετά από δύο ώρες, για άλλη μία ώρα. Στη συνέχεια, και πάλι να κάνετε ένα διάλειμμα και να θέσει την κομπρέσα για τρίτη φορά. Θεραπεία διάρκειά 1 εβδομάδα.
Οι απόψεις είναι ανάμικτες για το πώς το φύλλο λειτουργεί πραγματικά και θεραπεύει ασθένειες.
Κάποιος επικαλείται τη βοήθεια της επιστήμης, κάποιος εξηγεί με βιοενέργεια.
Ο Ρώσος επιστήμονας AV Skvortsov εξηγεί με αυτόν τον τρόπο:“Στην υγεία διαδικασία που καθορίζει συχνά χρησιμοποιούνται ειδικά μέσα ενέργειας δόμησης, τα προϊόντα με αλουμινόχαρτο.
Στο ανθρώπινο σώμα υπάρχουν ειδικά βλαστικά κύτταρα, τα οποία αλληλεπιδρούν συνεχώς με τη μητρική τους στο πεδίο της Γης.
Για διάφορους λόγους, αυτό το πεδίο παραμορφώνεται, προκαλώντας βλάβη στην ενεργητική διατροφή των βλαστικών κυττάρων.
Η επιφάνεια του ελάσματος αντανακλά την μητρική πεδίου της Γης, και ως ένα τεράστιο μεγεθυντικό φακό εστίασης ενισχύει πολλές φορές, γεγονός που καθιστά δυνατή την αποκατάσταση και διαταράσσεται οι αλληλεπιδράσεις μεταξύ κυττάρων και των μητρικών πεδίων.
Επιπλέον, η γυαλιστερή επιφάνεια φύλλου αποτρέπει την διείσδυση της εξωτερικώς και όχι αρμονικής ακτινοβολίας στο ανθρώπινο σώμα''.
Το μυστικό είναι ότι τα βιολογικά ρεύματα που περνούν μέσα από το σώμα μας σε βιολογικά ενεργό σημείο αντανακλούν και επιστρέφουν πίσω στο μεσημβρινό, όπου πήραν έξω. Αυτό το αποτέλεσμα είναι καλό για τα πληγέντα όργανα, με την οποία συνδέεται μεσημβρινό. Έτσι τα προβλήματα μπορούν να αφαιρεθούν εύκολα, ο πόνος που βαριέται μπορεί να σταματήσει
AV Skvortsov:"Οι ειδικές πηγές ενέργειας-δόμησης χρησιμοποιούνται κατά τη διάρκεια της επούλωσης, όπως τα προϊόντα από φύλλο αλουμινίου.
Ο ανθρώπινος οργανισμός περιέχει ειδικά βλαστικά κύτταρα, τα οποία αλληλεπιδρούν συνεχώς με ενεργειακό πεδίο της Γης.
Αυτό το πεδίο παραμορφώνεται οφείλεται σε διάφορους λόγους, διαταράσσοντας την παροχή ενέργειας στα βλαστικά κύτταρα.
Η επιφάνεια του φύλλου αντικατοπτρίζει το ενεργειακό πεδίο της Γης και μεγεθύνει αρκετές φορές ως ένα τεράστιο μεγεθυντικό φακό, που αποκαθιστά τη διαταραγμένη αλληλεπίδραση μεταξύ των κυττάρων στον τομέα της ενέργειας. "

Σύμφωνα με Κινέζους εναλλακτικούς γιατρούς, το αλουμινόχαρτο πρέπει να χρησιμοποιείται εξωτερικά για θεραπευτικούς σκοπούς.
Αυτή η θεραπεία μπορεί να ανακουφίσει διάφορες παθήσεις, όπως πόνους στο λαιμό, την πλάτη, τα χέρια, τα πόδια και τις αρθρώσεις.
Είναι επίσης αποτελεσματικό με ισχιαλγία, ρευματοειδή αρθρίτιδα, ουρική αρθρίτιδα .
Επίσης, έχει αποδειχθεί πως ανακουφίζει τον πόνο στις μετεγχειρητικές ουλές.
Εφαρμογή
Τοποθετήστε το φύλλο αλουμινίου στο ευαίσθητο σημείο και στερεώστε το με έναν επίδεσμο ή μια ταινία. Αφήστε το για μια ολόκληρη μέρα.
Αν ο πόνος περιλαμβάνει τους βραχίονες, τους αγκώνες, τα γόνατα, τα πόδια ή τα δάχτυλα,μπορείτε να τυλίξετε το αλουμινόχαρτο γύρω από το άκρο και στερεώστε το με έναν επίδεσμο, ή μια κοινή κολλητική ταινία.
Εφαρμόστε την θεραπεία για 10 έως 12 ημέρες και στη συνέχεια διάλειμμα για μια εβδομάδα. Αν επιμένουν οι ασθένειες, μπορείτε να επαναλάβετε τη θεραπεία.
Θεραπεία κατά της γρίπης και κρύο
Το φύλλο αλουμινίου μπορεί να είναι ένας μεγάλος σύμμαχος στον αγώνα ενάντια στις μολύνσεις.
Μια θεραπεία με αλουμινόχαρτο μπορεί να σας βοηθήσει να ξεπεράσετε ένα ισχυρό κρύωμα σε μόλις δύο ημέρες, χωρίς την άσκοπη χρήση των επιβλαβών φαρμάκων.
Εκτελέστε την αντι-φλεγμονώδη θεραπεία με τον ακόλουθο τρόπο:
Τυλίξτε το φύλλο γύρω από τα πόδια σε πέντε έως επτά στρώματα. Βάλτε βαμβάκι ή χαρτί μεταξύ των στρωμάτων.
Αφήστε το περικάλυμμα σε αυτό το μέρος για περίπου μία ώρα και στη συνέχεια αφαιρέστε το.
Δύο ώρες αργότερα, τοποθετήστε ένα νέο περιτύλιγμα και αφήστε το για μια ώρα.
Συνέχεια με ένα διάλειμμα δύο ωρών και, τέλος, τοποθετήστε το τρίτο και το τελευταίο περιτύλιγμα.
Η θεραπεία θα πρέπει να λάβει επτά ημέρες.
Πρώτες βοήθειες με εγκαύματα
Ο πόνος από εγκαύματα που προκλήθηκαν από φωτιά, καυτό νερό, λάδι, ατμού και άλλαυγρά μπορεί να ανακουφιστεί με μεγάλη επιτυχία, πατώντας ή περιτυλίγματοςαλουμινόχαρτο πάνω από το καμένο σημείο.
Διαδικασία:
Βάζουμε το καμένο τμήμα του σώματος σε κρύο τρεχούμενο νερό για αρκετά λεπτά.
Αν το δέρμα δεν έχει υποστεί βλάβη, στεγνώστε την περιοχή με ένα καθαρό, μαλακό πανί.
Εάν το δέρμα έχει υποστεί βλάβη, χρησιμοποιήστε μια αποστειρωμένη γάζα, για νααπορροφήσει το νερό από την πληγή.
Μετά την ξήρανση της πληγής, εφαρμόστε ένα λεπτό στρώμα μιας αλοιφής για εγκαύματαγια την πληγείσα περιοχή. Αυτό θα βοηθήσει τη γάζας να μη κολλήσει στην πληγή.
Καλύψτε το κατεστραμμένο τμήμα του δέρματος με ένα στεγνό κομμάτι μιαςαποστειρωμένης γάζας.
Κόψτε ένα κομμάτι του φύλλου αλουμινίου και τοποθετήστε το πάνω από την πληγή τμήματου δέρματος (εάν το έγκαυμα δεν είναι ανοιχτό) ή πάνω από το γάζα (σε περίπτωσηανοικτής εγκαύματος) και στερεώστε το με ταινία.
Αν τα εγκαύματα αφορούν τα χέρια ή τα πόδια, μπορείτε να τυλίξετε το αλουμινόχαρτο γύρωαπό τα άκρα.
Αφήστε το φύλλο μέχρι να υποχωρήσει ο πόνος.

Related Posts