Η ΔΙΑΔΡΟΜΗ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ ►

2019: προβλέψεις για ηγέτες κρατών

Είναι ένας πολύ σημαντικός χρόνος για πολλούς ηγέτες των ηγετικών χωρών. Σε έναν μεταβαλλόμενο κόσμο, υπάρχουν ηγέτες που «ζυγίζουν καλά τα βήματά τους», μελετούν την ανάπτυξη, μετράνε τα επόμενα βήματα και αξιολογούν τους «κινδύνους» τους.
Ο Bill Salman εκτίθενται σε μεγάλο κίνδυνο να χάσει το θρόνο του.
Ο Makron είναι χειρότερα από ότι ο Τσίπρας , και η Μέρκελ μας λέει, «Αντίο», θα είναι ένα πολύ δύσκολο έτος για τον Τραμπ, χάρη στο "βαθύ αμερικανικό κράτος ", ο Πούτιν θα αντιμετωπίσει οικονομικές δυσκολίες. Τέλος, ο Matteo Salvini προετοιμάζει ένα "μεγάλο πλάνο", και ο Jean-Claude Juncker - παραμένει μια πολιτική καρικατούρα που «βρωμάει» αλκοόλ.

DONALD TRUMP
ΠΕΡΙΛΗΨΗ - 2019: Είναι πραγματικά πολύ δύσκολο για τον Τραμπ, καθώς θα αντιμετωπίσει προβλήματα υγείας, κίνδυνο για συγγενείς και φυσικές καταστροφές (σεισμοί, πλημμύρες, πυρκαγιές, τυφώνες) . Παράλληλα, το "βαθύ αμερικανικό κράτος" θα θέλει να παραιτηθεί ή να σταματήσει την αντίσταση του ... Η οικονομία της Αμερικής θα επιδεινώσει σε μεγάλο βαθμό το βιοτικό επίπεδο και την παραμονή του Trump στο Λευκό Οίκο ..

Το 2019 είναι το έτος κατά το οποίο ο Τραμπ θα καταβάλει κάθε προσπάθεια για να παραμείνει στην εξουσία. Μέχρι τις αρχές του Φλεβάρη 2019 όλα θα πάνε ως συνήθως, ήσυχα και ήρεμα.Το σκληρό πράγμα ξεκινά αργότερα ...
Ο Αμερικανός πρόεδρος δημιουργεί ένα τεράστιο πρόβλημα, καθώς θα τον δούμε ακόμα πιο εκκεντρικό και πιο περίπλοκο από ότι είναι ήδη.
Αυτό είναι το έτος που βλέπουμε ότι η ηρεμία και η συγκράτηση δεν είναι το ατού του Trump. Αλλά όπως είπε ο Νεύτωνας, "όπου υπάρχει δράση, υπάρχει ίση αντίδραση". Αυτό σημαίνει ότι σε επαναστατικές ενέργειες και αποφάσεις του Προέδρου οι περισσότεροι αμερικανοί θα είναι εναντίον του. Τα λόγια του θα εξακολουθούν να «ζυγίζονται», αλλά η «εικόνα» του θα μαυρίσει, χάρη στα κουτσομπολιά και τα ψεύτικα νέα.
Φέτος, θα καταλάβει ότι η Αμερική δεν μπορεί πλέον να είναι παντού (στρατιωτική δύναμη)!!!
Αντιφάσεις και άλλα θα αποτελούν πηγή καταστροφής για τις ήδη δυσκολίες του Trump.
Το αποτέλεσμα θα είναι "διαζύγιο" (σε επίπεδο συνεργασιών).
Trump, θα προσελκύσει άλλες αρχές από την κυβέρνηση. Προβλήματα με τα μέτρα και τα πρόστιμα στο εμπόριο και στις διεθνείς σχέσεις.
Αυτή είναι η χρονιά που ενσωματώνει αυτό που είναι γραμμένο στο βιβλίο "Η τέχνη της διαπραγμάτευσης"
Απειλή ή προειδοποίηση από τους προϊσταμένους του ή ακόμα και από την ίδια την κυβέρνηση.
Κράτηση στη φυλακή.
Η σοβαρή πιθανότητα της ασθένειας του Προέδρου μπορεί να τον κρατήσει μακρυά από την ενεργό δράση για λίγο. Τα μέλη της οικογένειάς του (ειδικά οι γυναίκες) θα κινδυνεύουν με αεροπλάνο ή με αυτοκίνητο. !!
Ένα σοβαρό πρόβλημα με την υγεία και τη ζωτική δραστηριότητα, που μερικοί θέλουν να τον «σπρώξουν» να παραιτηθεί ή να συμβιβαστεί με τις επιθυμίες τους.
Προβλήματα θα έχουν επίσης και οι ΗΠΑ.Και θα πρέπει να αγωνιστεί για να μην κάνει ούτε μια προσωρινή διακοπή των αμερικανικών δημόσιων υπηρεσιών.
Ύπαρξη νέας συντρόφου στη ζωή του και προβλήματα στην οικογενειακή ζωή.

ERDOGAN
ΠΕΡΙΛΗΨΗ - 2019: μοιάζει με ένα πολύ δύσκολο έτος, θα υποφέρει εξαιτίας των προβλημάτων υγείας, το κύρος της αμυντικής βιομηχανίας θα υποστεί μεγάλες ζημιές, η επιθετική πολιτική του θα του κοστίσει πολύ ... λόγω της αλαζονείας του. .. "γεμάτο τρύπες" ...

Ο Ερντογάν προσπαθεί να αποδείξει ότι μπορεί να είναι ο νέος Μωάμεθ-Β .
Είναι μια κρίσιμη χρονιά, καθώς έρχεται ο Ερντογάν να αντιμετωπίσει δύσκολες και επίπονες αποφάσεις..
Θα αντιμετωπίσει ρευματισμούς, και πόνο στα οστά. Φέτος, θα ενεργήσει σαν "σε πυρετό" και δεν θα δεχτεί κανένα συμβιβασμό.
Ο κίνδυνος οικονομικής κακοποίησης
Είναι υπό την επήρεια μιας μεγάλης ψευδαίσθησης ή εξαπάτησης.
Ένα πρόσωπο που θα αντισταθεί σθεναρά στη μοίρα του. Η στέρηση και η μεγάλη ανάγκη μέσα από τα βαριά χτυπήματα της μοίρας.
Έκθεση σε βίαιες πράξεις με άλλους
Ζώντας σε ένα επικίνδυνο περιβάλλον
Ο κίνδυνος των σημερινών ενεργειών με τεχνικά μέσα
Προσδίδουμε ιδιαίτερη προσοχή σε αυτή την εξίσωση, ιδιαίτερα όταν αγοράζουμε αυτοκίνητα, εργαλεία, αυτοκίνητα κλπ.,επειδή μπορεί να επιπλέει κακό σχεδιασμό ή χρήση λανθασμένων υλικών.
Αποκαλύπτει πρακτικά τα προβλήματα της "διάσημης τουρκικής αμυντικής βιομηχανίας".
Οι χώρες του Τρίτου Κόσμου θα θαυμάσουν τον Ερντογάν, αλλά, από την άλλη πλευρά, θα υπόκεινται σε παραπληροφόρηση και απειλές από τρίτους.
Δύσκολη περίοδος.
Σωματικός περιορισμός και καταστολή.
Φυλάκιση.
Εργασίες υπό επίβλεψη. Κάποιος πετιέται μακριά. Ιδιαίτερη προσοχή.
Καρμική-χημική απώλεια. σε απομόνωση.
Τέλεια πειθαρχία.
Εξερεύνηση της γης.
Τραγικές δυσκολίες.
Μέταλλα και ορυχεία.
Κλείστε ή σταματήστε τα αυτοκίνητα.
Χρήματα που πηγαινο-έρχονται εύκολα.

MATTEO SALVINI 
ΠΕΡΙΛΗΨΗ - 2019: για τον Ματέλο Σαλβίνι, αυτό είναι το έτος που θα τον αναγκάσει να αναλάβει δράση και να προσπαθήσει να βάλει όλα όσα υποσχέθηκε. Νομίζω ότι θα υπάρξει διαφωνία με την κυβέρνηση και ότι ένα κενό φαίνεται αναπόφευκτο. Προβλήματα με τις τράπεζες και ρευστότητα.

Το 2019 για τον M.Salvini είναι το κλειδί. Αν το 2018 ήταν μια χρονιά Σταχτοπούτας, φέτος θα μπορούσε να ονομαστεί: «Mateo στη χώρα των θαυμάτων» ...
Το μυαλό, το οποίο λειτουργεί στα υψηλότερα επίπεδα.
Αυτό είναι ένα έτος προσωπικής επιτυχίας, αλλά και η επιθυμία να πάρει "το αίμα τους πίσω".
Ένα πρόσωπο που ανησυχεί για κάτι.
Επαλήθευση μέσω τρίτων.
Ο M. Salvini ως επί το πλείστον λάμπει και φαίνεται πιο υπερτιμημένος στον κόσμο. Βαθμολογικά φαίνεται να κυριαρχεί πάνω από οποιονδήποτε άλλο.
Υποχρεώθηκε να είναι υπεύθυνος για τις άσχημες ενέργειες των άλλων.
Δολοφονίες διάσημων ανθρώπων.
Ένα άτομο που είναι εκτεθειμένο και ανίκανο μπροστά από τις "μεγάλες δυνάμεις" ή ανθρώπους με μεγάλη δύναμη.
Κάποιοι άλλοι αισθάνονται τη δύναμή τους ή είναι ένα και το αυτό αντικείμενο υπό την έννοια της εξουσίας του κράτους .
Δεν είναι εποικοδομητικός.
Εμπόδια από ανεξάρτητα άτομα ή επιχειρήσεις.
Ένα πρόσωπο που έχει σημαντικά μυστικά.
Θα δώσει πολλές οδηγίες στα χρηματοπιστωτικά ιδρύματα που θάχει προβλήματα.
Θα υπάρξουν προβλήματα με την τράπεζα της Ιταλίας.
Η Ευρώπη απειλεί τον Σαλβίνι με έξοδο από την ευρωζώνη, αλλά αυτή είναι κατ 'ουσίαν ο αγαπημένος της στόχος.
Διαφήμιση.
Οικονομική ανεξαρτησία.
Η αποζημίωση εγκρίνεται ή διατάσσεται από το κράτος.
Ένας επιχειρηματίας που ξεπερνά το μέσο επίτευγμα.
Ο Σαλβίνι, είναι πιθανό, θα ρίξει την κυβέρνηση και ταυτόχρονα θα τους μηνύσει.
Ανυπόμονος.
Απρόβλεπτος.
Εξέγερση, ανερχόμενος.
Θα ξεκινήσει μια επανάσταση και θα ατιμαστεί.
Θυμωμένη ψυχή.
Έντονη συζήτηση, αλλά και  ικανότητα να ηρεμεί τα νεύρα του. .
Ορισμένες ερωτήσεις σχετικά με τις αλλαγές στο παρόν δεν είναι ορατές, αλλά δίνουν μια εγγύηση για το μέλλον.
Προβλήματα με ανθρώπους από τον εγκληματικό κόσμο. Οι επιθέσεις σε εκδηλώσεις ή στον εαυτό του δεν αποκλείονται.
Καρμική σύνδεση με την πατρίδα του.
Μόνιμες συμμαχίες.
Παρεμπόδιση μέσω τρίτων.
Ένας σαφής διαχωρισμός.
Σχέσεις με βαθιές ρίζες.

VLADIMIR PUTIN
ΠΕΡΊΛΗΨΗ - 2019: το έτος κατά το οποίο έχει όλες τις δυνατότητες να διαχειριστεί την κατάσταση . Όλα θα αποδειχθούν καλά γι 'αυτόν, είναι πιθανό ότι θα μάθουμε νέα από τη γέννηση μωρού του Πούτιν. Η απειλή του δικτάτορα. Διατάγματα. Νόμοι. Η εφαρμογή της πρότασης του νόμου του διατάγματος κ.λ.π. Προειδοποίηση για τη συμμόρφωση με το "γράμμα του νόμου." Λύσεις "άσχημα". Ταξιδέψτε με το τρένο. Οργάνωση σχεδίων και σκέψεων. Εκφοβισμός.

Το ετήσιο MC  εγγυάται την επιτυχία. Μεγάλη τύχη στην πώληση όπλων στη βιομηχανία και τη βιοτεχνία. Ο Πούτιν θα αναγκαστεί να οδηγήσει τη Ρωσία σε μια σύγκρουση κοντά στα σύνορα (*και στη Συρία) και ένα πρόβλημα με τις εταιρείες πετρελαίου και μεταφορών και τις δημόσιες συγκοινωνίες.
Μεγάλη ακαμψία. Ασταμάτητη κριτική, αύξηση των προβλημάτων κατασκοπείας. Προβλήματα θα προκύψουν λόγω δωροδοκίας!
Εγκλήματα ή παράνομες ενέργειες σε ιδεολογική βάση (για παράδειγμα, τρομοκράτης, έγκλημα για θρησκευτικούς λόγους κ.λ.π.). Συγκρούσεις σε συνεργασία !!!
Αλαζονεία του Πούτιν. Αυτό είναι το έτος που θα δράσει αυταρχικά. Θα λειτουργεί άψογα σε επίπεδο επικοινωνίας.
Προγράμματα πολέμου και όπλων. Κρατική παρέμβαση. Μάχη των νομικών επιχειρημάτων. Η εφαρμογή των νόμων.Οδηγός του τρένου Προπαρασκευαστικές ενέργειες. Σημάδια μεγάλων δεξιοτήτων στη στρατηγική. Ένας άξονας που λειτουργεί σε "συλλογικό" επίπεδο και μια καρμική σχέση που συνδέεται με τις γυναίκες. Συνεδριάσεις Ενώσεις κατοίκων, ένωσης λαών μεταξύ τους.
Είναι πιθανό ο κόσμος να ακούσει την είδηση ​​ότι ο Πούτιν θα έχει "κληρονόμο", με την έννοια του "απόγονου" Γέννηση ενός σημαντικού προσώπου.
Η σύζυγος του πρίγκηπα, υπάλληλος της χώρας. Ο ηγέτης της ομοσπονδίας, ένωση. Ευγενείς άνθρωποι. Αριστοκρατική προέλευση.
Το χιούμορ του Πούτιν φέτος θα είναι εξαιρετικά απότομο και πικρό.
Δυσκολία στην έναρξη μιας άσκησης. Λάβα. Εξερεύνηση του εσωτερικού της Γης. Τραγικά προβλήματα στα ορυκτά και ορυχεία.
Τελικό σχέδιο στρατιώτη. Φρένο. Προετοιμασία για το τέλος.Χειρισμός αγαθών ή ακόμη και μια ενιαία κατάσταση. "Ζεστά" γεγονότα. Δημιουργική σκέψη. Σκέλος που επιδιώκει κάτι. Εφευρέσεις.

Emmanuel  MACRON
ΠΕΡΊΛΗΨΗ - 2019 : το έτος για τον Πρόεδρο Macron είναι εξαιρετικά δύσκολο, επειδή η δημοτικότητά του πηγαίνει από το κακό στο χειρότερο.Έχω την αίσθηση ότι θα είναι πολύ χαμηλότερη από αυτή των Hollande και Sarkozy. Και όλα αυτά δείχνουν την απώλεια της δημοτικότητας και της σύζυγό του. Διαφωνίες με ομάδες ανθρώπων δεν συμβάλλουν σε αυτό, και σε αυτή τη δύσκολη στιγμή η στάση του θα είναι αλαζονική και αυταρχική.

Ο Macron είναι ουσιαστικά εκπρόσωπος της Νέας Τάξης των πραγμάτων στην Ευρώπη και θέλει απεγνωσμένα να γίνει ο νέος Ναπολέοντας.Το πρόβλημα είναι ότι δεν έχει ούτε το θάρρος ούτε τη νοημοσύνη του ηγέτη της Κορσικής.
Πτώση και απώλεια θέσης.Επαφή με άτομα που είναι επίμονα χωρίς ικανοποίηση. Τα υπόλοιπα είναι η πηγή των δοκιμών για αυτών. Δυσκολίες που έχουν ως συνέπεια τον διαχωρισμό. Επαφές με σημαντικούς κατασκευαστές, βιομηχάνους και επιχειρηματίες. Επαφές με στρατιωτικούς ηγέτες. Πάρτε την πρωτοβουλία, ευνοήστε τους άλλους.
Η άρνηση κάθε είδους επαφών και συμβιβασμών. Ρύπανση από άλλους. Ο αριθμός των θανάτων. Αλλαγές σε κοινωνικούς όρους, σχέσεις. Προσπαθώντας, μαζί με άλλες αλλαγές της κοινωνικής δομής .
Έκρηξη βίας. Κατάλληλο για ισχυρές λειτουργίες. Έτοιμοι για μάχη.Συμμετοχή σε κοινοτικό μετασχηματισμό. Κάποιος μπαίνει στον σύλλογο. Αλλαγή στο κοινωνικό πλαίσιο.
Συγκρούσεις με μια «αδελφότητα», με μια ομάδα ανθρώπων με κοινό όραμα !!! Η κοινή γνώμη θα αλλάξει τη στάση της (* προς το χειρότερο) είτε στη σύζυγό του είτε σε μέλος (* γυναίκα) του υπουργικού συμβουλίου του.
Αυτή είναι μια περίοδος επαγρύπνησης. Δημόσια προπαγάνδα. Προώθηση των πολιτικών εκλογών. Εγωισμός και αλαζονεία.Ένα πρόσωπο που έχει πολλή αυτοπεποίθηση. Απολυταρχικός.
Η φτώχεια σε ευρύτερη κλίμακα. Δοκιμές καταστροφών. Προβλήματα με συμμορίες δρόμου και περιοχές με κακή φήμη . Επιδημίες. Πανούκλα. Ορυχείο. Ένας άνθρωπος που με την ομιλία του προσβάλλει άλλους. Κρυφές σκέψεις. Δυσάρεστα νέα. Νευρικά προβλήματα.

ANGELA MERKEL 
ΠΕΡΙΛΗΨΗ - 2019: για την Α. Μέρκελ είναι στην πραγματικότητα συνέπεια όλων όσων έκανε. Πηγαίνει σε δεύτερο ρόλο, αλλά παραμένει "αρχηγός" για τη γερμανική πολιτική αρένα.
Τα προβλήματα με την ευθύνη-ή όχι, που θα έπρεπε ή δεν θα έπρεπε, θα τα επωμιστεί τελικά

Η Μerkel προσπάθησε πολύ σκληρά ...
Θα θελήσει να οργανώσει "μια επίδειξη εξουσίας αλλά θα πρέπει να καταλάβει ότι το" αστέρι "της έχει ήδη σβήσει...
Είναι προφανές ότι εκτός από το γεγονός ότι έχασε την ηγεσία της και την ηγεσία του κόμματός της, θα γίνει ο αποδιοπομπαίος τράγος για όλα τα προβλήματα της Γερμανίας. Ο Χίτλερ μίλησε για αυτό: «Αν κερδίσετε, δεν χρειάζεται να δώσετε εξηγήσεις. Αν νικήσετε, καλύτερα να μην είστε εκεί για να δώσετε εξηγήσεις». Παρόλα αυτά, η Μέρκελ βρίσκεται σταθερά στη θέση της, αλλά υπογραμμίζω ότι ακόμα και αν νικήσει στις ευρωεκλογές, θα μείνει, όπως λένε, με την εμπειρία της, «απαραίτητη» για τη Γερμανία.
Αυτο-εξαπάτηση Είναι δύσκολο να δεχτείς την κατάσταση όταν οι άνθρωποι σου επιτεθούν μέσω του κράτους.
Ένας θάνατος θα της κοστίσει.
Θα υποβληθεί σε μεγάλη δοκιμασία. Το παρελθόν έχει αρνητικό αντίκτυπο στο παρόν.
Οι διαφορετικοί άνθρωποι υποστηρίζουν, επιβεβαιώνουν, καταθέτουν εναντίον ή επιβεβαιώνουν την αλήθεια. Η κοινωνία θα θέλει να αποδείξει την πεποίθησή της ...
Karl Heinz Ottinger

ΣΧΟΛΙΑ

0 Σχόλια