Η ΔΙΑΔΡΟΜΗ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ ►

Ετήσιες Προβλέψεις 2019 του Χρήστου Άρχου

Μία νέα χρονιά ανοίγεται μπροστά μας γεμάτη στόχους, όνειρα, προσδοκίες, νέα σχέδια, ίσως όμως αρκετοί από εμάς έχουμε και έντονο το στοιχείο της ανασφάλειας ή και του φόβου για το τι θα γίνει στην πορεία, αφού πράγματι το 2018, ήταν μία χρονιά που δοκίμασε και εξάντλησε για πολλούς τα αποθέματά μας. Το 2019 ξεπροβάλλει γεμάτο υποσχέσεις, οι προκλήσεις όμως δεν θα λείψουν, αφού έχουμε 5 σημαντικές Εκλείψεις αλλά και σπουδαία αστρολογικά φαινόμενα, που θα δώσουν το δικό τους «στίγμα» στα δυνατά γεγονότα που θα ακολουθήσουν τη νέα χρονιά.
Η αστρολογία, μας βοηθά πάντα να αναγνωρίσουμε πολύ καλύτερα τα δυνατά και αδύναμα στοιχεία του εαυτού μας, των σχέσεών μας, των καταστάσεων που βιώνουμε. Έτσι λοιπόν ξεκινώντας ένα νέο έτος οι προβλέψεις μπορούν πραγματικά να μας προετοιμάσουν και προϊδεάσουν για όλα τα γεγονότα που ανοίγονται μπροστά μας. Με αυτό τον τρόπο μπορούμε να σχεδιάσουμε πολύ καλύτερα τα βήματά μας.
Ο αγαπητός σε όλους μας αστρολόγος Χρήστος Άρχος, προετοίμασε ένα μεγάλο αφιέρωμα αστρολογικών προβλέψεων για το 2019, μιλώντας για όλα τα αστρολογικά φαινόμενα, την επιρροή της στη ζωή μας, μα έδωσε και σημαντικές προβλέψεις για κάθε ζώδιο ξεχωριστά!

ΣΧΟΛΙΑ

0 Σχόλια