Η ΔΙΑΔΡΟΜΗ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ ►

Ζώδια 2019 από την Αθηνά Βαγενά

Διαβάζοντας το ζώδιο σας, θα δείτε μία γενική πρόβλεψη της χρονιάς που αφορά όλους, ανεξαρτήτως δεκαημέρου, θα μπορείτε να δείτε και τα τυχερά διαστήματα του έτους για αισθηματικά και οικονομικά. Πιο σημαντικές όμως είναι οι προβλέψεις που αφορούν το δεκαήμερο του ζωδίου σας, μέσα από αυτές θα μπορείτε να έχετε μία πιο σαφή εικόνα για την πορεία της χρονιάς.

ΚΡΙΟΣ 2019
Το 2019 είναι μία αγωνιστική χρονιά για το δικό σας ζώδιο, στην πορεία της θα καταφέρετε να διευρύνετε τις ορίζοντές σας, τις γνώσεις, τις εμπειρίες, τις γνωριμίες σας, δεν θα λείψουν όμως και οι στιγμές που θα πιεστείτε και θα κουραστείτε αρκετά για να μπορέσετε να διασφαλίσετε και να σταθεροποιήσετε τους βασικούς τομείς της ζωής σας (καριέρα – οικογενειακά).
Οι Εκλείψεις της χρονιάς (τον Ιανουάριο, τον Ιούλιο και τον Δεκέμβριο), σας επηρεάζουν άμεσα, δίνοντας το μήνυμα ότι η χρονιά που ανοίγεται μπροστά σας, φέρνει ένα σημαντικό κύκλο διεργασιών και αλλαγών, που αφορούν κατά κύριο λόγο τα επαγγελματικά σας, αλλά και την προσωπική σας ζωή! Η πίστη στις δυνάμεις σας, η σκληρή εργασία, η επιμονή στους στόχους, αλλά και το όραμα σας θα βρίσκονται σε εγρήγορση αυτό το έτος, γεγονός που θα σας βοηθά να δίνεται τον καλύτερο εαυτό σας.
Το 2019 λοιπόν, δίνεται τον δικό σας προσωπικό αγώνα, βάζοντας ένα προσωπικό στοίχημα ότι θα καταφέρετε να δημιουργήσετε πιο σταθερές βάσεις στη ζωή σας και αυτό είναι κάτι που θα καταφέρετε να το πετύχετε!
Στα αισθηματικά σας θα είστε αρκετά πιο κερδισμένοι και ανανεωμένοι την περίοδο της Άνοιξης, ιδιαίτερα από τις 20 Απριλίου ως τις 14 Μαΐου, το καλοκαίρι και πιο συγκεκριμένα από τις 28 Ιουλίου ως τις 20 Αυγούστου, και το Φθινόπωρο από τις 14 Σεπτεμβρίου ως τις 7 Οκτωβρίου.
Στα οικονομικά σας, η χρονιά σας θέτει σε εγρήγορση για εύρεση νέων πηγών εσόδων, οι διακυμάνσεις δεν θα λείψουν πιο κερδισμένοι στα οικονομικά σας θα σταθείτε την περίοδο από 15 Μαΐου έως 28 Ιουνίου αλλά και την περίοδο 8-31 Οκτωβρίου!
Κριός Α’ Δεκαήμερο (Γεννημένοι 21 -31 Μαρτίου) : Το 2019 είναι μία αρκετά πιο ήρεμη αλλά και θετική χρονιά για το πρώτο δεκαήμερο του Κριού, όπου και ανήκετε Απαλλαγμένοι από τα «εμπόδια» του Κρόνου, τα οποία και βιώσατε κατά την διάρκεια του 2018, μπορείτε τώρα να προσμένετε πιο ήρεμες και σταθερές στιγμές στην ζωή σας. Καλωσορίζετε το 2019 αρκετά πιο αισιόδοξοι, με την δυνατότητα να αναπτύξετε πολύ περισσότερο νέες γνωριμίες, νέα σχέδια, αξιοποιώντας τις γνώσεις και τις εμπειρίες του χτες – σε όλους τους βασικούς τομείς της ζωής σας-! Τον Ιανουάριο, θα βιώσετε έντονες αλλά και μοιραίες στιγμές στην αισθηματική σας ζωή, γιατί δέχεστε επιρροή από την Έκλειψη Σελήνης που γίνεται στο ζώδιο του Λέοντα. Την ίδια περίοδο ωστόσο, θα χρειαστεί να είστε πιο εγκρατείς σε μεγαλόπνοα επιχειρηματικά ή οικονομικά σχέδια. Από τον Μάρτιο ως και το τέλος 2019, ο Ουρανός από το ζώδιο του Ταύρου, σας αιφνιδιάζει με ξαφνικές εναλλαγές που αφορούν τα οικονομικά σας… Αρκετοί από εσάς θα κληθείτε να ανακαλύψετε νέους τρόπους που θα στηρίξουν την άνοδο του εισοδήματός σας, είναι γεγονός όμως ότι θα υπάρχουν σημαντικά σκαμπανεβάσματα και αστάθειες στα οικονομικά σας που θα σας προκαλούν ανασφάλεια. Την περίοδο του Ιουλίου, επηρεάζεστε από την Ηλιακή Έκλειψη που πραγματοποιείται στο ζώδιο του Καρκίνου (ιδιαίτερα αν έχετε γεννηθεί 28-30/3), δεν θα λείψουν οι ψυχολογικές – συναισθηματικές αναμοχλεύσεις, αλλά και ζητήματα που αφορούν το σπίτι, την οικογένεια και τις πολύ προσωπικές σας υποθέσεις, όπου και θα σας προβληματίσουν. Στα επαγγελματικά σας, η χρονιά κρίνεται θετική για να μπορέσετε να εργαστείτε πιο ώριμα, υπεύθυνα και σταθερά, βλέποντας την επιτυχία και την άνοδο να έρχονται τον Δεκέμβριο 2019. Στα αισθηματικά, ξεπερνάτε τα εμπόδια του περασμένου έτους, είστε πλέον πιο ρεαλιστές και μπορείτε ήδη από το ξεκίνημα της χρονιάς να προσμένετε θετικές εξελίξεις που θα φέρουν αέρα αλλαγής στη ζωή σας.
Κριός Β΄ Δεκαήμερο (Γεννημένοι 1-10 Απριλίου): Το 2019 είναι μία χρονιά ευθυνών, υποχρεώσεων, σκληρής εργασίας και δοκιμασίας ιδιαίτερα για τον τομέα των επαγγελματικών σας! Από το ξεκίνημα του έτους, ήδη οι περισσότεροι από εσάς αντιλαμβάνεστε ότι η εποχή σας προστάζει να σηκώσετε μανίκια και να εργαστείτε σκληρά, προκειμένου να μπορέσετε να βάλετε γερά θεμέλια στη ζωή σας. Ο Κρόνος από το ζώδιο του Αιγόκερω θα επηρεάζει αυτή τη χρονιά το δικό σας δεκαήμερο, έτσι λοιπόν το βάρος των ευθυνών, αλλά και του ενδιαφέροντός σας θα κινείται αυτή τη χρονιά σε θέματα που αφορούν την καριέρα, το γάμο, τις προοπτικές σας, την κοινωνική σας εικόνα. Δεν θα λείψουν οι δοκιμασίες και τα εμπόδια στους παραπάνω τομείς, ενώ πολύ χαρακτηριστική θα είναι και η τάση, ότι πολλές φορές θα χρειαστεί να κάνετε σημαντικές θυσίες, προκειμένου να μπορέσετε να έχετε ανέλιξη και πρόοδο στους παραπάνω τομείς. Τον Ιανουάριο, τον Ιούνιο και το Νοέμβριο, το εξάγωνο του που σχηματίζει ο Κρόνος με τον Ποσειδώνα, θα σας στηρίξει ώστε να μπορέσετε να δεχθείτε την ανταμοιβή και να δείτε σταδιακά το «όραμα» ή την βαθύτερη επιθυμία σας να γίνεται πραγματικότητα, ιδιαίτερα για τον τομέα των επαγγελματικών σας. Το 2019, εκτός από σκληρή δουλειά, θα έχει για εσάς και νέες γνώσεις, νέες εμπειρίες, νέες γνωριμίες και ανθρώπους που θα γίνουν οι εμπνευστές σας και μαζί με αυτούς θα μπορείτε πιο αισιόδοξα να κάνετε νέα και μεγαλόπνοα σχέδια ζωής. Ο Δίας από το ζώδιο του Τοξότη, ευνοεί το δικό σας δεκαήμερο την περίοδο του Ιανουαρίου ως και μέσα Φεβρουαρίου, αλλά και από 6 Ιουνίου έως 12 Οκτωβρίου! Σημαντικές επιτυχίες μπορούν να προέλθουν από τον τομέα της εκπαίδευσης, των εκδόσεων, από μία νομική υπόθεση, ενώ δεν θα λείψουν και τα ευχάριστα της χρονιάς, που θα αφορούν την πραγματοποίηση ενός μακρινού ταξιδιού, την έναρξη μίας ενδιαφέρουσας συμφωνίες – συνεργασίας, ή ακόμα και μία συναρπαστική γνωριμία που θα σας προσφέρει νέες εμπειρίες και νέα ερεθίσματα! Από τις Εκλείψεις του 2019, επηρεάζεστε πιο «στενά» από την Ηλιακή Έκλειψη που γίνεται στις 6/1 στο ζώδιο του Αιγόκερω, όπου θα ζήσετε σημαντικά ξεκαθαρίσματα και αλλαγές σε στόχους και επαγγελματικά. Επιρροή όμως δέχεστε και από την Ολική Ηλιακή Έκλειψη που θα γίνει στις 2/7 στο ζώδιο του Καρκίνου όπου αναμένεται να σας πιέσει σημαντικά για θέματα που αφορούν το σπίτι, την οικογένεια και την προσωπική σας ζωή!
Κριός Γ’ Δεκαήμερο (Γεννημένοι 11-20 Απριλίου) : Καλωσορίζετε το 2019, με τον Ουρανό να κινείται στο δικό σας ζώδιο και δεκαήμερο όπου και θα παραμείνει μέχρι τις 7 Μαρτίου 2019. Η χρονιά λοιπόν ξεκινά με μεγάλες αλλαγές που αφορούν την ζωή σας, την εικόνα σας, τις απόψεις σας, τις σχέσεις σας αλλά και γενικότερα την ζωή σας! Στο πρώτο τρίμηνο της χρονιάς, θα κληθείτε να κάνετε τα μεγάλα άλματα, τα οποία πολλοί από εσάς είχατε «τρενάρει» την περίοδο της Άνοιξης του 2018. Την επιρροή του Ουρανού θα την βιώσετε μέχρι το Μάρτιο, πολύ παραπάνω όσοι έχετε γεννηθεί 18-20/4 όπου το πρώτο τρίμηνο της χρονιάς αναμένεται να είναι γεμάτο εκπλήξεις τις οποίες θα επιδιώκετε περισσότερο εσείς οι ίδιοι. Με τον Πλούτωνα να κινείται στο ζώδιο του Αιγόκερω, στην κορυφή του ωροσκοπίου σας, επηρεάζοντας το 2019 το δικό σας δεκαήμερο, είναι βέβαιο ότι διανύετε μία χρονιά σκληρών, ανταγωνιστικών αναμετρήσεων στα επαγγελματικά σας. Δεν λείπουν όμως και κάποια σημαντικά προβλήματα που αφορούν το γάμο σας, την κοινωνική σας εικόνα, ή ακόμα και ένα ζήτημα που αφορά τον πατέρα σας. Αυτοί είναι και οι τομείς που θα σας πιέσουν σημαντικά αυτή τη χρονιά, ενώ θα χρειαστεί να προσέξετε ιδιαίτερα τις επιλογές σας, παραμένοντας ρεαλιστές και μετριάζοντας τον παρορμητισμό σας. Στην εργασία θα είναι έντονο το παρασκήνιο, οι αποκαλύψεις, οι ίντριγκες αλλά και οι ανταγωνισμοί, σημαντικό είναι να προσέχετε ποιους ανθρώπους εμπιστεύεστε. Η πορεία της χρονιάς, θα σας δώσει το μήνυμα ότι χρειάζεται με πολύ προσεχτικές επιλογές, να χτίσετε εκ νέου τους βασικούς τομείς της ζωής σας, αποδεικνύοντας για μία ακόμα φορά την αξία σας. Πιο σκληρή και δοκιμαστική αναμένεται η περίοδος του Ιουλίου γιατί δέχεστε την επιρροή της Πανσελήνου – Μερικής Έκλειψη Σελήνης στον Αιγόκερω. Οι πιο θετικοί αλλά και προοδευτικοί μήνες της χρονιάς είναι για εσάς το διάστημα από 14 Φεβρουαρίου έως 6 Ιουνίου 2019 και από 13 Οκτωβρίου έως 2 Δεκεμβρίου 2019. Σε αυτή τη χρονική περίοδο ο Δίας από το ζώδιο του Τοξότη, σας βοηθά να διευρύνετε τους ορίζοντές σας, να επιτύχετε στα προσωπικά σας σχέδια, να γνωρίσετε νέους ανθρώπους, να ταξιδέψετε σε μέρη που πάντα προσμένατε , να εμπλουτίσετε τις γνώσεις σας, να διαπραγματευτείτε νέες συμφωνίες που θα αποτελέσουν ένα τυχερό στήριγμα ανάπτυξης. Στον αισθηματικό τομέα, η χρονιά μπορεί να χαρακτηριστεί «εμπειρική» όπου δεν λείπουν οι αιφνιδιασμοί, οι εκπλήξεις αλλά και οι ανατροπές.

ΤΑΥΡΟΣ 2019
Το 2019 είναι μία χρονιά γνώσεων, εμπειριών, επίτευξης και σταθεροποίησης για αρκετούς από εσάς τους Ταύρους! Στην πορεία αυτού του έτους, καταφέρνετε και ρυθμίζετε οικονομικές οφειλές, βρίσκεστε ανακουφισμένοι από γραφειοκρατικές, τραπεζικές υποθέσεις που σας επιβάρυναν, καταφέρνετε να τονώσετε την ψυχολογική σας διάθεση, ενώ και ο έρωτας θα ενισχύσει σημαντικά τον κύκλο εμπειριών σας. Οι Εκλείψεις της χρονιάς, φέρνουν γεγονότα που σας καλούν να υιοθετήσετε έναν νέο τρόπο σκέψης, δεν θα λείψουν οι αιφνιδιασμοί ειδήσεων, οι ματαιώσεις σχεδίων, ενώ θα χρειαστεί από την πλευρά σας να είστε ιδιαίτερα προσεχτικοί σε σημαντικές αποφάσεις και συμφωνίες ιδιαίτερα την περίοδο του Ιανουαρίου και του Ιουλίου!
Το «κύμα» αλλαγών και αιφνιδιασμών, δεν θα λείψει ωστόσο από την ζωή των γεννημένων 21-26 Απριλίου, αφού ο Ουρανός θα περάσει στο ζώδιο σας στις 7 Μαρτίου 2019. Αρκετοί από εσάς όμως είστε «προϊδεασμένοι» για τις επερχόμενες ανακατατάξεις, οι οποίες ωστόσο αναμένεται αυτή την χρονιά, να σας βγάλουν για τα καλά από τις σταθερές σας συνήθειες, δίνοντάς σας την ώθηση να απελευθερωθείτε από παγιωμένες καταστάσεις (ή και συμπεριφορές).
Στον επαγγελματικό σας τομέα, σας βοηθά να αναπτύξετε και να αξιοποιήσετε τις γνώσεις, την εμπειρία σας και τις συμφωνίες σας, βρίσκοντας λύσεις που θα σας βοηθήσουν στην περεταίρω ανάπτυξή σας.
Στα οικονομικά, μπορείτε πιο άνετα να ελιχθείτε στις απαιτήσεις της εποχής, τακτοποιώντας και χρεωστικά υπόλοιπα του παρελθόντος, αλλά και βλέποντας το κοινό εισόδημα (οικογενειακό) να είναι βελτιωμένο. Τα καλύτερα χρονικά διαστήματα για τα οικονομικά σας είναι η περίοδος 9 Ιανουαρίου – 3 Φεβρουαρίου και το διάστημα από 9 Ιουνίου – 2 Ιουλίου.
Στον αισθηματικό σας τομέα, βρίσκεστε αρκετά πιο ευνοημένοι και ικανοποιημένη από τις 15 Μαΐου ως τις 8 Ιουνίου , από 21 Αυγούστου έως 13 Σεπτεμβρίου
Ταύρος Α’ Δεκαήμερο ( Γεννημένοι 21 -30 Απριλίου) : Το 2019 είναι μία χρονιά που για εσάς φέρνει την κορύφωση σημαντικών αλλαγών ζωής. Η τάση αυτή είναι αρκετά πιο έντονη από τον Μάρτιο 2019, όπου ο Ουρανός επιστρέφει και πάλι στο ζώδιο σας , επηρεάζοντας το δικό σας δεκαήμερο. Οι αιφνιδιασμοί και οι ανατροπές δεν λείπουν στους βασικούς τομείς της ζωής, εσείς αναγκάζεστε να ακολουθήσετε το ρεύμα αλλαγών, αλλάζοντας συνήθειες, απόψεις, ιδέες, κοσμοθεωρία ακόμα και πορεία ζωής ... Τα διαστήματα που χρειάζεται να είστε αρκετά πιο προσεχτικοί είναι τον Ιανουάριο γιατί δέχεστε την επιρροή της Έκλειψης Σελήνης που γίνεται στο ζώδιο του Λέοντα (στις 21/1). Σε αυτό το διάστημα δεν θα λείψουν οι συναισθηματικές εξάρσεις, αλλά και οι χωροταξικές αλλαγές στο σπίτι ή στα επαγγελματικά. Παραμείνετε ψύχραιμοι στις αλλαγές, στις εντάσεις και στις αντιδράσεις που θα προκύπτουν στο σπίτι, στην οικογένεια και στην προσωπική ζωή τον Ιούλιο (κοντά στις 12 του μήνα), ενώ την περίοδο του Νοεμβρίου (κοντά στις 25 του μήνα) θα περάσετε κρίση ανακατατάξεων σε σχέσεις σας. Στον αισθηματικό τομέα, το 2019 σίγουρα έχει τους αιφνιδιαστικούς, κεραυνοβόλους έρωτες που θα συναρπάσουν και θα ξαφνιάσουν τους ελεύθερους (ιδιαίτερα κοντά στις παρακάτω ημερομηνίες 19/5,27/8, 13/10). Η σταθερότητα όμως των σχέσεων αυτών δεν είναι εύκολα εφικτή, εκτός αν υπάρχουν άλλοι παράγοντες στον αστρολογικό χάρτη σας. Οι δεσμευμένοι από την άλλη πλευρά, κατά την διάρκεια του 2019, θα νιώσετε ότι τα «θέλω» σας αλλάζουν, ενώ δεν θα λείψουν οι ρήξεις και οι χωρισμοί, που θα σας απελευθερώσουν από δύσκολες και αδιέξοδες σχέσεις. Στον επαγγελματικό τομέα, οι γνώσεις και η εμπειρία που έχετε αποκομίσει ως τώρα θα αποτελούν το στήριγμά σας, δεν είστε λίγοι όμως αυτοί που αυτή την χρονιά θα έχετε και επαγγελματικές αλλαγές. Τέλος, καθώς το 2019 οδεύει προς το τέλος του, εσείς θα είστε πλέον προσαρμοσμένοι στις ανακατατάξεις που συνέβησαν στη ζωή σας και με την είσοδο του Δία στο Ζώδιο του Αιγόκερω (2/12) μπορείτε να αναμένεται ότι εισέρχεστε πλέον σε μία εποχή ανάπτυξης και ουσιαστικής προόδου σε όλα τα επίπεδα.
Ταύρος Β΄Δεκαήμερο (1-10 Μάη) : Το 2019 είναι μία θετική και σταθεροποιητική χρονιά για εσάς τους Ταύρους του 2ου δεκαημέρου. Στην πορεία της , θα νιώσετε σημαντική ψυχολογική ανακούφιση, από την επίλυση εμποδίων του παρελθόντος (οικονομικών αλλά και ερωτικών) . Ο Δίας από το ζώδιο του Τοξότη, θα προσφέρει σημαντικές ευκαιρίες ικανοποίησης των βαθύτερων επιθυμιών σας, θα συμβάλει στην αποκατάσταση κενών / ή πληγών του παρελθόντος, πιο σημαντική ωστόσο θα είναι η βελτίωση που θα λάβετε στον τομέα των οικονομικών σας. Θα καταφέρετε να τακτοποιήσετε χρεωστικά υπόλοιπα, θα προβείτε σε μία συμφέρουσα ρύθμιση, θα καταφέρετε να βρεθείτε κερδισμένοι από μισθώσεις / πωλήσεις, δεν θα λείψουν όμως και τα «τυχερά» έκτακτων εσόδων που προέρχονται είτε από την οικονομική αναβάθμιση του συντρόφου ή από κάποιο bonus. Την εύνοια του Δία θα την δεχθείτε την περίοδο του Ιανουαρίου ως 14 Φεβρουαρίου και από 6 Ιουνίου έως 12 Οκτωβρίου 2019. Το μοναδικό σημείο που σας εφιστώ την προσοχή είναι να μην κάνετε μεγαλόπνοα σχέδια οικονομικών συνεταιρισμών, έστω και αν οι προτάσεις που σας γίνονται, φαντάζουν ιδανικές. Το 2019, δέχεστε και την επιρροή του Κρόνου από το ζώδιο του Αιγόκερω, ο οποίος έχει «φιλικές» διαθέσεις για το δικό σας ζώδιο. Μέσα στο 2019, σταθεροποιείται ένα σημαντικό σχέδιο, μία νέα συμφωνία, καταφέρνετε να έχετε επιτυχία σε εκπαιδευτικά ζητήματα (οι σπουδαστές), δικαιώνεστε από μία νομική υπόθεση, ενισχύεται περισσότερο τις γνώσεις και τις εμπειρίες σας. Τα τρία εξάγωνα που θα σχηματίσει ο Κρόνος με τον Ποσειδώνα τον Ιανουάριο, τον Ιούνιο και το Νοέμβριο, προσφέρουν το αίσθημα της επίτευξης, δικαίωσης και της ανταμοιβής στις προσπάθειες που έχετε κάνει ως σήμερα. Σταδιακά στην πορεία χρονιάς διαμορφώνονται οι προοπτικές εκείνες που σας φέρνουν ένα βήμα πιο κοντά σε μία μεγάλη σας επιθυμία. Τα επαγγελματικά σας παίρνουν μία πιο σταθερή μορφή, η κοινωνική σας ζωή τονώνεται σημαντικά, ενώ και ο τομέα των αισθηματικών, βαδίζει πλέον σε ένα πιο σίγουρο, σταθερό και ικανοποιητικό μονοπάτι! Τον Ιανουάριο και τον Ιούλιο , οι Εκλείψεις που πραγματοποιούνται στον άξονα Καρκίνου – Αιγόκερου, προκαλούν προσωρινά κλίμα έντασης, εξαιτίας εξωτερικών συμβάντων που σας προκαλούν αναστάτωση. Δείξτε περισσότερη προσοχή αυτούς τους μήνες σε επικοινωνίες, συμφωνίες, αποφάσεις, αλλά και στη σχέση σας με αδέρφια.
Ταύρος Γ’ Δεκαήμερο ( 11 - 21 Μάη) : Το 2019 είναι μία χρονιά που στο πέρασμά της σας βοηθά να νιώσετε πιο δυνατοί! Η ενδυνάμωσή σας θα προέλθει, παρατηρώντας τους βασικούς τομείς της ζωής σας να προοδεύουν, να εξελίσσονται και να σας προσφέρουν ικανοποίηση στο μέγιστο βαθμό. Σημαντικό είναι όμως το γεγονός ότι στην πορεία αυτού του έτους, αλλάζεται φιλοσοφία και στάση ζωής. Ο Πλούτωνας διελαύνει στο 3ο δεκαήμερο του Αιγόκερω σχηματίζοντας αυτή την χρονιά τρίγωνο με τον Ήλιο σας, έτσι λοιπόν η εύνοια αυτή της χρονιάς για εσάς αφορά: την εκπαίδευση, τον εμπλουτισμό γνώσεων και εμπειριών, τις επαφές / συμφωνίες με άτομα του εξωτερικού, την ένταξή σας σε φιλοσοφικές ομάδες, την υιοθέτηση ενός νέου τρόπου ζωής, την σημαντική διάκριση μέσα από την κατάκτηση ενός τίτλου, ενός σχεδίου. Στον επαγγελματικό τομέα, θα μπορέσετε να αναπτύξετε περισσότερο τις γνώσεις σας αλλά και τις επαφές σας, κάνοντας τα βήματα εκείνα που θα σας ισχυροποιήσουν και οικονομικά. Να αναμένετε ότι το πρώτο τρίμηνο της χρονιάς, θα είναι πιο δύσκολο, νευρικό, μεταρρυθμιστικό και απαιτητικό για θέματα εργασίας! Στα αισθηματικά, μπορείτε να ζήσετε τον απόλυτο έρωτα οι ελεύθεροι, όπου θα είναι με ένα άτομο που γνωρίσατε σε ταξίδι, σε σεμινάριο ή που σας χωρίζει ηλικιακή ή χιλιομετρική διαφορά. Οι δεσμευμένοι μπορείτε να προσμένετε την αναζωπύρωση της σχέσης σας αλλά και την ευκαιρία να πάρετε πιο ουσιαστικές και σταθερές αποφάσεις για το μέλλον της. Στα οικονομικά σας, θα έχετε τα «τυχερά» σας που θα σας βοηθήσουν να κλείσετε «τρύπες» του παρελθόντος. Ο Δίας από τον Τοξότη, θα επηρεάσει θετικά το δικό σας δεκαήμερο από τις 14 Φεβρουαρίου έως 6 Ιουνίου και από 13 Οκτωβρίου έως 2 Δεκεμβρίου 2019. Σε αυτά τα χρονικά διαστήματα θα βρεθείτε ωφελημένοι σε γραφειοκρατικές / τραπεζικές / κληρονομικές υποθέσεις, ενώ είναι και τα διαστήματα που σας ευνοούν για μία πώληση, ενοικίαση. Πολλοί από εσάς θα δείτε το οικογενειακό εισόδημα να αυξάνεται σε αυτές τις περιόδους. Από τις Εκλείψεις της χρονιάς επηρεάζεστε πολύ παραπάνω από την Σεληνιακή Έκλειψη της 17ης Ιουλίου, που γίνεται στο ζώδιο του Αιγόκερου. Σε αυτό το διάστημα να αναμένετε κάποιες δυσάρεστες ειδήσεις από το περιβάλλον σας, ενώ φροντίστε να αποφύγετε σημαντικές συμφωνίες.

ΔΙΔΥΜΟΙ 2019
Το 2019 είναι μία αρκετά πιο ευνοϊκή χρονιά για το δικό σας ζώδιο, στην πορεία του θα μπορέσετε πραγματικά να βρεθείτε ικανοποιημένοι αλλά και κερδισμένοι, μέσα από την εξέλιξη των διαπροσωπικών σας σχέσεων, αισθηματικών και επαγγελματικών. Έρχεστε σε επαφή με έναν σύντροφο ζωής, με συνεργάτες και έχετε την δυνατότητα ανάπτυξης αλλά και διεύρυνσης των προσωπικών σας σχέσεων, ιδιαίτερα ωστόσο αν ανήκετε στο 2ο και στο 3ο δεκαήμερο του ζωδίου σας. Τα βήματα που θα πραγματοποιήσετε τη νέα χρονιά, είναι σημαντικό να είναι προσεχτικά, γιατί η υπέρμετρη αισιοδοξία και η υπερβολή σας, μπορεί εντέλει να σας εμπλέξει (ιδιαίτερα αν ανήκετε στο 2ο δεκαήμερο).
Τα τυχερά χρονικά διαστήματα για την αισθηματική σας ζωή είναι το διάστημα από 9 Ιανουαρίου έως 3 Φεβρουαρίου, 9 Ιουνίου ως 2 Ιουλίου, 14 Σεπτεμβρίου έως 7 Οκτωβρίου και 1-25 Νοεμβρίου.
Ο ευάλωτος τομέας της ζωής σας αυτή την χρονιά θα είναι τα οικονομικά σας, όπου θα δείτε σημαντικές αστάθειες και σκαμπανεβάσματα. Δεν θα λείψουν οι στιγμές που θα αιφνιδιαστείτε από έκτακτα έξοδα, ή πιέσεις που θα αφορούν ανεξόφλητες υποχρεώσεις του παρελθόντος, ή ζητήματα τραπεζικά, φορολογικά, γραφειοκρατικά. Θα καταφέρετε να αντιμετωπίσετε τις προκλήσεις στον οικονομικό τομέα , κάνοντας τις ανάλογες περικοπές, δείχνοντας περισσότερη οργάνωση αλλά και υπομονή στα έξοδα και στις υποχρεώσεις που θα κληθείτε να διεκπαιρεώσετε και αποφεύγοντας την επιπολαιότητα και τον ωχαδερφισμό!
Στα οικονομικά σας είστε πιο ευέλικτοι και έχετε μεγαλύτερη άνεση την περίοδο 4-28 Φεβρουαρίου, 3-27 Ιουλίου και 26 Νοεμβρίου έως 19 Δεκεμβρίου.
Δίδυμος Α΄Δεκαήμερο ( Γεννημένοι 22-31 Μάη): Το 2019 είναι μία χρονιά χωρίς σημαντικά γεγονότα για το δικό σας δεκαήμερο. Υποδέχεστε τη νέα χρονιά, ενώ βρίσκεστε πιο βελτιωμένοι αλλά και ανακουφισμένοι στις σχέσεις και στις συνεργασίες σας. Ο Δίας από τον Τοξότη μπορεί να ευνόησε για πολύ λίγο το δικό σας δεκαήμερο, σας δίνει όμως την δυνατότητα στους πρώτους μήνες της χρονιάς να αξιοποιήσετε τις ευκαιρίες που σας έδωσε το τελευταίο δίμηνο του 2019. Η Έκλειψη Σελήνης που πραγματοποιείται στις 21 Ιανουαρίου στο ζώδιο του Λέοντα, θα λειτουργήσει θετικά για το δικό σας ζώδιο και δεκαήμερο, όπου μπορείτε να αναμένετε μία σημαντική πρόταση συνεργασίας, ή μία νέα γνωριμία που θα αποτελέσει την έκπληξη για εσάς στην έναρξη της χρονιάς. Στα οικονομικά σας, παρόλο που δεν θα δείτε την σπουδαία ανοδική πορεία, θα μπορείτε πιο εύκολα αλλά και πιο ανάλαφρα αυτό το έτος να ανταπεξέλθετε στις υποχρεώσεις σας. Μεγαλύτερη οικονομική διευκόλυνση στα οικονομικά θα δεχθείτε στο τέλος του 2019 όπου ο Δίας θα περάσει στον Αιγόκερω. Στον επαγγελματικό σας τομέα θα είστε απορροφημένοι στο μεγαλύτερο μέρος της χρονιάς, δεν θα λείψουν οι τριγμοί, οι αποκαλύψεις, τα ξαφνιάσματα και οι καταστάσεις που θα σας θέτουν σε εγρήγορση προκειμένου να δώσετε τον καλύτερο εαυτό σας για να ενδυναμωθείτε σε αυτό τον τομέα. Από τον Μάρτιο 2019, μπαίνετε σε μία εποχή που καλείστε να απεμπλακείτε από βαρίδια του παρελθόντος. Δεν θα λείψουν οι στιγμές άγχους, ψυχολογικής έντασης, αλλά και εσωτερικής διαμάχης, αλλά και ξαφνικών γεγονότων που σας αφυπνίζουν προκειμένου να κλείσετε κύκλους και να προχωρήσετε παρακάτω.
Δίδυμος Β’ Δεκαήμερο (Γεννημένοι 1-10 Ιουνίου): Το 2019 δίνει μεγάλη έμφαση στον τομέα των σχέσεων και των συνεργασιών σας. Αναπτύσσονται ευκαιρίες που έρχονται για να σας συνδέσουν περισσότερο με τον κόσμο γύρω σας. Σας δίνεται η δυνατότητα ανάπτυξης νέων συνεργασιών, νέων σχέσεων, ενώ αρκετοί από εσάς θα αποφασίσετε να συνδέσετε τη ζωή σας με έναν άνθρωπο ή ακόμα και να προχωρήσετε σε ένα γάμο. Τα θετικά διαστήμα για την εξέλιξη των σχέσεών σας είναι οι περίοδοι Ιανουαρίου ως 14 Φεβρουαρίου και από 6 Ιουνίου έως 12 Οκτωβρίου 2019. Υπάρχει όμως ένα μεγάλο “αλλά” στην εύνοια που θα δεχθείτε από τον Δία, αυτό το “αλλά” οφείλεται να μην το παραβλέψετε αλλά να το υπολογίσετε συγκρατώντας τον υπέρμετρο ενθουσιασμό σας. O Ποσειδώνας από τους Ιχθύς, θα επηρεάσει αυτή τη χρονιά, ενά μεγάλο μέρος του δικού σας δεκαημέρου, γεγονός που σας εφιστά την προσοχή στις επιλογές που θα κάνετε αναφορικά με την καριέρα σας αλλά και τους στόχους που έχετε για την ζωή και το μέλλον σας. Πολλοί μπορεί να παρασυρθείτε από το κύμα ενθουσιασμού του Δία, κάνοντας επιλογές που στην ουσία θα σας αποδείξουν αργότερα ότι δεν ήταν ρεαλιστικές. Το αποτέλεσμα αυτών θα είναι η δημιουργία ενός “θολού” τοπίου , το οποίο σας προκαλεί διχασμό και αστάθεια. Όσοι έχετε γεννηθεί το διάστημα 5-9 Ιουνίου είναι σημαντικό λοιπόν να είστε πιο προσεκτικοί στις δεσμεύσεις που θα δώσετε αυτή τη χρονιά. Οι συνθήκες που διαμορφώνονται στον οικονομικό σας τομέα αυτή τη χρονιά είναι πιεστικές, όπου καλείστε να είστε πιο αυστηρά προγραμματισμένοι αλλά και υποψιασμένοι ότι οι υποχρεώσεις σας θα είναι αρκετές. Οι περίοδοι του έτους που θα πιεστείτε περισσότερο για τα οικονομικά σας είναι ο Ιανουάριος και ο Ιούλιος. Παρόλο που οι οικονομικές πιέσεις δεν θα λείψουν θα μπορέσετε εντέλει να αναπεξέλθετε στις προκλήσεις της εποχής, συντηρώντας το επάγγελμα σας ενώ δεν θα λείψουν και οι ευνοϊκές συγκυρίες που θα ανταμείψουν την εργασία σας, με οικονομικές διευκολύνσεις. Αυτή την χρονιά αρκετοί από εσάς θα τακτοποιήσετε εκκρεμότητες που αφορούν κληρονομικά, γραφειοκρατικά ζητήματα, γεγονός που θα σας προσφέρει ανακούφιση!
Δίδυμος Γ’ Δεκαήμερο (Γεννημένοι 11-21 Ιουνίου): Το 2019 είναι μία χρονιά που στο σύνολό της θα σταθεί εξαιρετική για το δικό σας δεκαήμερο! Ο Ουρανός από το ζώδιο του Κριού επηρεάζει θετικά το δικό σας δεκαήμερο ως τις 7 Μαρτίου 2019. Στο πρώτο τρίμηνο της χρονιά, υπάρχουν αιφνίδιες προσκλήσεις, προτάσεις, γνωριμίες αλλά και εξελίξεις μέσα από συλλογικά περιβάλλοντα που αποτελούν μία μεγάλη έκπληξη για εσάς και σας δίνουν την ώθηση για να δείτε κάποιες από τις προσωπικές σας προσδοκίες να γίνονται πραγματικότητα. Υποδέχεστε νέους ανθρώπους στη ζωή σας και αυτό φαίνεται ότι σας συναρπάζει. Ο τομέας των διαπροσωπικών σας σχέσεων, είναι φανερό ότι περνά σε μία φάση ουσιαστικής αναγέννησης αφού και οι Δίας από τον Τοξότη, θα ευεργετήσει αυτό τον τομέα της ζωής σας ιδιαίτερα τις περιόδους από τις 14 Φεβρουαρίου έως 6 Ιουνίου και από 13 Οκτωβρίου έως 2 Δεκεμβρίου 2019. Πολλοί από εσάς θα ερωτευτείτε, θα κάνετε μία νέα σχέση με καλές προοπτικές, θα κάνετε το μεγάλο βήμα να παντρευτείτε. Στον ερωτικό τομέα δεν θα λείψει όμως και το πάθος αλλά και ο έντονος ερωτισμός. Εκτός από τον αισθηματικο τομέα όμως, θα δικτυωθείτε πολύ περισσότερο κοινωνικά γεγονός που θα συμβάλει στην περαιτέρω ώθηση σας για την εκπλήρωση σχεδίων ζωής. Ο οικονομικός τομέας θα είναι μία μεγάλη πρόκληση για εσάς στον οποίο και θα δώσετε την δική σας μάχη, μέσα από την οποία μπορείτε να έχετε διακρίσεις και επιτυχίες, έστω και αν χρειαστεί να κάνετε ριζικές αλλαγές.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ 2019
Το 2019 είναι μία χρονιά που σας βοηθά να βελτιώσετε αισθητά την ποιότητα της ζωής σας, να ανανεώσετε το αντικείμενο της εργασίας σας, σας δίνετε η δυνατότητα ανάπτυξης νέων δραστηριοτήτων, ενώ διευρύνετε το αντικείμενο της απασχόλησής σας. Δεν θα λείψουν όμως και οι δοκιμασίες που θα αφορούν κατά κύριο λόγο τον τομέα των σταθερών σχέσεων και των συνεργασιών σας. Σε αυτούς ακριβώς τους τομείς θα ζήσετε και τα πιο σημαντικά ξεκαθαρίσματα, τα οποία και θα δοκιμάσουν τα όρια αντοχής και ψυχραιμίας σας, σημαντικό όμως είναι το γεγονός, ότι η χρονιά αυτή σας βοηθά να κάνετε εκκαθαρίσεις προκειμένου να διατηρήσετε κοντά σας ανθρώπους που στην ουσία είναι αληθινοί!
Σημαντικό αστρολογικό γεγονός της χρονιάς είναι για εσάς οι Εκλείψεις που πραγματοποιούνται στον δικό σας άξονα (οι 4 από τις 5), η χρονιά λοιπόν αναμένεται να φέρει «μοιραίες αλλαγές» στον τομέα των διαπροσωπικών σας σχέσεων, είναι βέβαιο όμως ότι αυτή τη χρονιά αλλάζουν και τα δικά σας θέλω και οι προτεραιότητές σας. Μέσα σε όλο αυτό το «κύμα» ανακατατάξεων σε σχέσεις και σε συνεργασίες, δεν θα λείψουν και οι ευκαιρίες νέων γνωριμιών, νέων επιθυμιών, νέων σχεδίων, που θα φέρουν μία σημαντική ανανέωση στη ζωή σας.
Τα πιο θετικά διαστήματα για τα αισθηματικά σας είναι η περίοδος 4 Φεβρουαρίου – 28 Φεβρουαρίου και 8-31 Οκτωβρίου!
Τα καλύτερα χρονικά διαστήματα για τα οικονομικά σας είναι η περίοδος 1-25 Μαρτίου και 28 Ιουλίου έως 20 Αυγούστου!
Καρκίνος Α΄Δεκαήμερο (Γεννημένοι 22 Ιουνίου - 2 Ιουλίου): Το 2019 ξεκινά με εσάς να έχετε πλέον απελευθερωθεί από τα εμπόδια και τις δοκιμασίες του Κρόνου από τον Αιγόκερω! Γνωρίζετε όμως πλέον καλά, ποιες είναι σταθερές σχέσεις / συνεργασίες της ζωής σας, με ποιους ανθρώπους ξεκινάτε το ταξίδι της νέας χρονιάς και ποια είναι τα «μαθήματα» που σας έδωσε το περασμένο έτος, τα οποία σας βοηθούν να δομήσετε πολύ καλύτερα την πορεία σας. Ο Ουρανός επιστρέφει στο ζώδιο του Ταύρου στις 7 Μαρτίου 2019 και για αυτό το έτος, θα σημάνει για εσάς αλλαγές που αφορούν τον κοινωνικό σας κύκλο και τις γνωριμίες σας. Από την Άνοιξη του 2019, καλωσορίζετε νέους ανθρώπους στη ζωή σας, δραστηριοποιείστε περισσότερο κοινωνικά, συλλογικά, έχετε την ευκαιρία να ερωτευτείτε μέσα από μία γνωριμία από το φιλικό περιβάλλον ή ακόμα μπορείτε να δείτε εντελώς απρόσμενα να αναπτύσσεται μία φιλικό – συναισθηματική σχέση που όμως θα σας συναρπάσει! Η εκπλήρωση των προσωπικών σας προσδοκιών γίνεται με τρόπο απρόσμενο, φέροντας συνάμα και μεγάλες αλλαγές ζωής! Το Χειμώνα 2019 (μετά τις 2 Δεκεμβρίου), αρκετοί από εσάς τους Καρκίνους του Α’ Δεκαημέρου, είναι που θα σταθεροποιήσετε μία σημαντική σχέση ή συνεργασία. Στον επαγγελματικό και οικονομικό τομέα, μπορείτε να αναμένετε ότι η χρονιά είναι αρκετά πιο ήρεμη, με δυνατότητες ανάπτυξης που θα προκύψει μέσω της δικτύωσης /γνωριμιών. Δείξτε περισσότερη προσοχή στα οικονομικά σας στο ξεκίνημα της χρονιάς γιατί δέχεστε επιρροή από την Έκλειψη Σελήνης που γίνεται στο ζώδιο του Λέοντα (21/1). Προσωρινές δοκιμασίες θα περάσετε στην προσωπική σας ζωή την περίοδο του Ιουλίου, ιδιαίτερα όμως αν έχετε γεννηθεί κοντά στις 28-29 Ιουνίου, γιατί δέχεστε επιρροή από την Ηλιακή Έκλειψη που γίνεται στις 2/7 στο ζώδιο του Καρκίνου. Τέλος, η Ηλιακή Έκλειψη που πραγματοποιείται τις 26 Δεκεμβρίου 2019 στο ζώδιο του Αιγόκερω, φέρνει την αρχή μίας νέας εποχής για τον τομέα των διαπροσωπικών σας σχέσεων.
Καρκίνος Β’ Δεκαήμερο (Γεννημένοι 3-12 Ιουλίου): Το 2019 είναι μία χρονιά που φέρνει μαζί της νέες ευθύνες για τον τομέα των σταθερών σχέσεων και των συνεργασιών σας. Με τον Κρόνο από τον Αιγόκερω να επηρεάζει σε όλη την διάρκεια του έτους το δικό σας δεκαήμερο, είναι γεγονός ότι η νέα χρονιά, έχει τις δοκιμασίες της, τις πιέσεις της, αλλά και τις υποχρεώσεις της, τόσο στον τομέα των συντροφικών όσο και των επαγγελματικών σχέσεων. Δεν θα λείψουν οι στιγμές που θα νιώσετε την πίεση, ή και την σκληρότητα από τους ανθρώπους που σχετίζεστε, ενώ η εποχή σας προστάζει να πάρετε και ώριμες, ρεαλιστικές αποφάσεις που αφορούν την συμπόρευση σας με ανθρώπους του περιβάλλοντός σας. Ναι μεν ο Κρόνος από τον Αιγόκερω δοκιμάζει το 2019 την σταθερότητα και την ποιότητα των σχέσεών σας , είναι όμως βέβαιο ότι εντέλει θα λειτουργήσει επιβοηθητικά για να μπορέσετε να σταθεροποιήσετε σχέσεις με ανθρώπους που σας συνδέει ένα κοινό όραμα. Ο Κρόνος θα βρεθεί 3 φορές μέσα σε αυτή τη χρονιά σε εξάγωνο με τον Ποσειδώνα, έτσι λοιπόν τον Ιανουάριο, τον Ιούνιο αλλά και τον Νοέμβριο, μέσα από τις δοκιμασίες που περνάτε, θα καταφέρετε εντέλει να γυρίσετε μία νέα σελίδα, βλέποντας κάποια σχέδιά σας να παίρνουν μία πιο σταθερή μορφή! Δεν θα λείψουν και οι Καρκίνοι, που θα πάρετε την απόφαση μέσα σε αυτή την χρονιά να παντρευτείτε, ή ακόμα και οι Καρκίνοι που θα χρειαστεί να κλείσετε οριστικά το κεφάλαιο μίας παλαιάς επαγγελματικής συνεργασίας, για να ξεκινήσετε τώρα ένα νέο επαγγελματικό σας σχέδιο. Οι μήνες που φέρνουν μεγάλες αλλαγές στον τομέα των σχέσεων είναι ο Ιανουάριος και ο Ιούλιος (με τις Εκλείψεις στον δικό σας άξονα και δεκαήμερο)! Οι μήνες που σας βοηθούν να αναπτύξετε περισσότερο τα επαγγελματικά σας σχέδια, αλλά και να δείτε την ροή της εργασίας σας να ανανεώνεται είναι το διάστημα του Ιανουαρίου ως 14 Φεβρουαρίου και από 6 Ιουνίου έως 12 Οκτωβρίου 2019, όπου ο Δίας από τον Τοξότη θα επηρεάζει το δικό σας δεκαήμερο! Σ αυτά τα χρονικά διαστήματα θα δείτε και σημαντική βελτίωση σε θέματα που αφορούν την ευεξία σας, χρήσιμο όμως είναι να αποφύγετε τις υπερβολές στην διατροφή σας, γιατί εύκολα αυτή την χρονιά μπορεί να δείτε την ζυγαριά να έχει ανοδική πορεία!
Καρκίνος Γ΄Δεκαήμερο (Γεννημένοι 13-22 Ιουλίου): Το 2019 ξεκινά έντονα, δυναμικά αλλά και μεταρρυθμιστικά για το δικό σας δεκαήμερο, αφού ο Ουρανός έχει επιστρέψει στο ζώδιο του Κριού, όπου και θα παραμείνει μέχρι τις 7 Μαρτίου 2019, προκαλώντας ισχυρά ρίχτερ αλλαγών στον τομέα της καριέρας αλλά και των προσωπικών σας στόχων. Μέχρι την Άνοιξη του 2019 λοιπόν δεν θα λείψουν οι εντάσεις, οι αιφνιδιασμοί και οι ανακατατάξεις, στην καριέρα, ή και στον γάμο σας, ιδιαίτερα όμως για εσάς που έχετε γεννηθεί κοντά στις 20-23 Ιουλίου που θα δείτε την ζωή σας αλλά και τους προσωπικούς σας στόχους να αλλάζουν εντέλει πορεία πλεύσης. Αυτή την χρονιά όμως, αρχίζετε να δέχεστε και την επιρροή του Πλούτωνα από το ζώδιο του Αιγόκερω, έτσι λοιπόν το 2019, αναμένεται να είναι ένα έτος ιδιαίτερα παθιασμένο, αλλά και μεταμορφωτικό για τον τομέα των σχέσεών αλλά και των συνεργασιών σας. Οι ίντριγκες, τα παρασκήνια, οι ανταγωνισμοί, τα πάθη και τα λάθη δεν θα λείπουν από τις σχέσεις σας, ενώ πολλές φορές θα βρεθείτε και αντιμέτωποι με το σκληρό πρόσωπο των ανθρώπων που σχετίζεστε ή συνεργάζεστε. Η επιλογή των ανθρώπων που σας πλαισιώνουν θα χρειαστεί να είναι ρεαλιστική προκειμένου να αποφύγετε τις πληγές και τις απογοητεύσεις. Στον τομέα της εργασίας σας, ο Δίας από το ζώδιο του Τοξότη, θα συμβάλει στην ουσιαστική ανάπτυξη νέων δραστηριοτήτων που θα ανανεώσουν τον τρόπο με τον οποίο μέχρι τώρα εργαζόσασταν. Την εύνοια του θα την δεχθείτε την περίοδο 14 Φεβρουαρίου έως 6 Ιουνίου και από 13 Οκτωβρίου έως 2 Δεκεμβρίου 2019. Σε αυτά τα χρονικά διαστήματα, εκτός από την δυνατότητα ανάπτυξης των επαγγελματικών σας θα δείτε και Ζητήματα που αφορούν την φυσική σας κατάσταση να βελτιώνονται. Το πρόγραμμα της καθημερινότητα σας θα αναμορφωθεί, όμως θα είστε και αρκετά πιο ενεργητικοί, σε εγρήγορση αλλά και πρόθυμοι να ακολουθήστε και εσείς με την σειρά σας το ρεύμα αλλαγών που προκύπτει στην εργασία και στην ημερήσιο πρόγραμμά σας. Λίγη προσοχή όμως και εσείς στην υπερβολή που θα σας διακρίνει, η οποία και μπορεί να σας επιβαρύνει είτε με περισσότερα κιλά, είτε με πολύ φορτωμένο πρόγραμμα. Ο πιο δύσκολος μήνας του 2019, είναι ο Ιούλιος, γιατί επηρεάζεστε από την Μερική Έκλειψη Σελήνης που γίνεται το ζώδιο του Αιγόκερω, όπου και θα βιώσετε μεγάλες αποκαλύψεις και ξεκαθαρίσματα στον τομέα των σχέσεών σας.

ΛΕΩΝ 2019
Το 2019 είναι μία χρονιά πολλά υποσχόμενη για το δικό σας ζώδιο! Στο πέρασμά της είναι βέβαιο ότι οι στιγμές που ανοίγονται μπροστά σας είναι αρκετά πιο αισιόδοξες, ανανεωτικές, ενώ εσείς βρίσκεται και πάλι το κέφι και την δίψα για δημιουργία, έρωτα, διασκέδαση και απόλαυση!
Ο Δίας από το ζώδιο του Τοξότη, είναι ο «σύμμαχος» που θα σας ευνοήσει να μπορέσετε να επιτύχετε στα δημιουργικά σας σχέδια και όχι μόνο … Αυτή την χρονιά ερωτεύεστε, απολαμβάνετε στιγμές, αποκτάτε έναν απόγονο, λαμβάνετε χαρές από τα παιδιά σας, ενώ είστε αρκετά πιο εμπνευσμένοι στα εμπορικά και επιχειρηματικά σας σχέδια και καταφέρνετε να γίνεται πιο δημοφιλείς στον χώρο που κινείστε.
Οι προκλήσεις ωστόσο δεν θα λείψουν, αφού πάντα αποτελούν και αυτές με την σειρά τους το αλατοπίπερο της χρονιάς. Ο τομέας που θα σας κουράσει σημαντικά αυτή τη χρονιά είναι η εργασία σας. Αρκετοί από εσάς θα αναγκαστείτε να κάνετε (ή να προσαρμοστείτε) σε μία μεγάλη επαγγελματική αλλαγή, το πρόγραμμά σας θα είναι εξαιρετικά φορτωμένο, οι ευθύνες σας θα είναι αυξανόμενες και οι απαιτήσεις στον κλάδο σας θα είναι αρκετές.
Το 2019 λοιπόν δίνεται τον καλύτερο σας εαυτό στην εργασία σας, οι συνθήκες πολλές φορές σας επιβαρύνουν με έντονο στρες, ωστόσο η εποχή κρίνεται με το μέρος σας ώστε να μπορέσετε να κυνηγήσετε πολύ παραπάνω τα φιλόδοξα και μεγαλόπνοα σχέδιά σας, έστω και αν θα χρειαστεί να κουραστείτε αρκετά για αυτό!
Στα οικονομικά σας, θα βρεθείτε αρκετά πιο κερδισμένοι τις περιόδους 26 Μαρτίου – 19 Απριλίου και 21 Αυγούστου – 13 Σεπτεμβρίου. Η χρονιά βοηθά στην οικονομική σας ανάπτυξη, σίγουρα όμως θα υπάρξουν περισσότερα έξοδα που θα αφορούν τα παιδιά, την διασκέδαση, την ομορφιά, ή τα επιχειρηματικά σχέδια.
Στα αισθηματικά σας, θα βγείτε απόλυτα κερδισμένοι και ικανοποιημένοι το 2019, μα πιο τυχερά θα είναι για εσάς τα χρονικά διαστήματα 9 Ιανουαρίου – 3 Φεβρουαρίου, 1 Μαρτίου – 25 Μαρτίου, 28 Ιουλίου – 20 Αυγούστου, 1– 25 Νοεμβρίου και οι τελευταίες 10 ημέρες του 2019.
Λέων Α’ Δεκαήμερο (Γεννημένοι 23 Ιουλίου - 2 Αυγούστου): Καλωσορίζετε το 2019 πιο κεφάτοι, αισιόδοξοι, δημιουργικοί αλλά και με ευκαιρίες στο ξεκίνημα της χρονιάς να μπορείτε να αναπτύξετε τον τομέα των αισθηματικών σας, ή να δείτε κάποια δημιουργικά σας σχέδια να παίρνουν σάρκα και οστά! Το 2019 αναμένεται να έχει σημαντικές αλλαγές για το δικό σας δεκαήμερο, οι πρώτες θα σας εκδηλωθούν από τον πρώτο μήνα του νέου έτους, όπου και πραγματοποιείται η Έκλειψη Σελήνης στο δικό σας ζώδιο (21/1). Αλλάζουν οι επιθυμίες σας, οι στόχοι σας , οι σχέσεις σας και μπορώ να πω ότι στο ξεκίνημα του νέου έτους είστε και αρκετά πιο τολμηροί στο να κυνηγήστε νέα σχέδιά σας. Αποφύγετε ωστόσο τα μεγάλα άλματα, τα σημαντικά ρίσκα, στην έναρξη του νέου έτους! Από το Μάρτιο του 2019, ο Ουρανός επανέρχεται στο ζώδιο του Ταύρου όπου θα επηρεάζει για όλο το υπόλοιπο έτος το δικό σας δεκαήμερο. Αυτή την χρονιά λοιπόν θα έχετε τους ξαφνικούς αιφνιδιασμούς στον τομέα των επαγγελματικών σας, θα αναγκαστείτε να προσαρμοστείτε σε νέα δεδομένα, ενώ δεν θα λείψουν και οι εκπρόσωποι του ζωδίου , που θα πάρετε ξαφνικά την απόφαση να κάνετε στροφή στην καριέρα σας και να ακολουθήσετε ένα νέο κλάδο. Ζητήματα που αφορούν τον πατέρα, τον σύζυγο ή τον γάμο, είναι πολύ πιθανό να σας απασχολήσουν κατά την διάρκεια αυτού του έτους. Αναμείνετε σημαντικές αλλαγές, παραμείνετε όμως ψύχραιμοι και προνοητικοί στις ανακατατάξεις της εποχής κοντά στις 12/7 και κοντά στις 25/11. Στα επαγγελματικά σας μπαίνετε σε ένα πολύ καλό στάδιο ανάπτυξης, τον τελευταίο μήνα του 2019. Στον αισθηματικό σας τομέα, απολαύστε τη στιγμή και τις περιπέτειες που ανοίγονται μπροστά σας, αρκετές στιγμές όμως θα συνειδητοποιείται ότι οι καταστάσεις είναι κάπως «ρευστές» και αβέβαιες για την πορεία.
Λέων Β’ Δεκαήμερο (Γεννημένοι 3-12 Αυγούστου): Το 2019, είναι μία απολαυστική, περιπετειώδης και δημιουργική χρονιά για το δικό σας δεκαήμερο. Μετά από πολύ καιρό βρίσκεται και πάλι το κέφι σας για ζωή, για έρωτα, για κοινωνικοποίηση και διασκέδαση ... Ο Δίας από τον Τοξότη, επηρεάζει θετικά το δικό σας δεκαήμερο, δίνοντας πραγματική ώθηση και εύνοια σε υποθέσεις που αφορούν τον έρωτα, τα παιδιά, την δημιουργικότητα, τα επιχειρηματικά σας σχέδια. Την εύνοιά του θα την δεχθείτε τις περιόδους από αρχές Ιανουαρίου έως 14 Φεβρουαρίου και από 6 Ιουνίου έως 12 Οκτωβρίου 2019. Ωστόσο , το τετράγωνο που θα σχηματίσει με τον Ποσειδώνα από τους Ιχθύς ( Ιανουάριο, Ιούνιο , Σεπτέμβριο), δηλώνει ότι είναι σημαντικό να μετριάσετε κάποιες στιγμές τον υπέρμετρο ενθουσιασμό σας, για να αποφύγετε λανθασμένες εκτιμήσεις / επενδύσεις τόσο οικονομικές όσο και αισθηματικές. Σε αυτούς τους μήνες της χρονιάς, είναι που θα ξεφύγετε και θα κάνετε και λίγα παραπάνω έξοδα στα οικονομικά σας. Στον επαγγελματικό σας τομέα, η χρονιά είναι ιδιαίτερα απαιτητική αλλά κουραστική για θέματα που αφορούν την εργασία σας. Οι προσπάθειές σας όμως θα έχουν την ανταμοιβή τους, σε όλα τα επίπεδα και είναι γεγονός ότι θα καταφέρετε να ενισχύσετε και τον οικονομικό σας τομέα. Δεν θα λείψουν όμως οι στιγμές που θα κουραστείτε, θα πιεστείτε, θα αναλάβετε πολλές ευθύνες στην πλάτη σας και η καθημερινότητά σας θα είναι αρκετά βαριά στο πρόγραμμά της , με εσάς να προσπαθείτε να τα συνδυάσετε όλα, χωρίς να αφήσετε κανέναν παραπονεμένο. Σημαντικό λοιπόν για τη νέα χρονιά είναι να διαχειρίζεστε καλά το χρόνο σας και το πρόγραμμά σας. Την περίοδο του Ιανουαρίου και του Ιουλίου, με τις εκλείψεις στον άξονα Καρκίνου – Αιγόκερω, μεριμνήστε περισσότερο για θέματα που αφορούν την φυσική σας κατάσταση και την εργασία, και αφιερώστε περισσότερο χρόνο για την ξεκούραση και την προσωπική σας ευεξία.
Λέων Γ’ Δεκαήμερο (Γεννημένοι 13-23 Αυγούστου): Το 2019 είναι μία χρονιά ανανέωσης για το δικό σας δεκαήμερο, όπου προσφέρει σημαντικές διεξόδους και ευκαιρίες ανάπτυξης, προόδου, εξέλιξης ενώ δεν θα λείψει η χαρά, το γέλιο, ο έρωτας αλλά και η περιπέτεια από τη ζωή σας. Ως τις 7 Μαρτίου 2019, ο Ουρανός από τον Κριό , θα προσφέρει σημαντική ώθηση αλλαγών στη ζωή σας, μα πολύ περισσότερο αν έχετε γεννηθεί 20-23 Αυγούστου. Κάνετε ένα μακρινό ταξίδι, ξεκινάτε σπουδές ή κατακτάτε ένα σημαντικό εκπαιδευτικό σχέδιο, διευρύνετε τους ορίζοντες και τις γνωριμίες σας, είστε αρκετά πιο αισιόδοξοι αλλά και επεκτατικοί! Ο έρωτας, θα παίξει σπουδαίο παράγοντα αυτή τη χρονιά στη ζωή σας, όπου με τον Δία από το ζώδιο του Τοξότη θα έχετε την άνεση, αλλά και την διάθεση να απολαύσετε πράγματα που σας είχαν λείψει. Θα ασχοληθείτε περισσότερο με την τέχνη, το μεράκι, το χόμπι σας, στα αισθηματικά σας θα αιφνιδιαστείτε από τα βέλη του έρωτα που θα βρουν ακριβώς τον στόχο για να σας αγγίξουν στην πιο ευαίσθητη χορδή σας, ενώ δεν θα λείψουν και οι Λέοντες του Γ’ δεκαημέρου που σε αυτό το έτος θα επιτύχετε στις προσπάθειές σας για να γίνετε γονείς! Στον επαγγελματικό σας τομέα, η χρονιά κινείται άνευ σημαντικών εμποδίων, ωστόσο εντείνετε η ανταγωνιστικότητα, το παρασκήνιο, η ίντριγκα και θα χρειαστεί αρκετές στιγμές του έτους να προφυλαχτείτε από τέτοιου είδους καταστάσεις. Η κατάσταση που κυριαρχεί στον επαγγελματικό σας χώρο, συχνά θα σας προκαλεί δυσάρεστα ή και ψυχοφθόρα συναισθήματα, δεν παύει όμως η χρονιά να σας προσφέρει την εδραίωση και την ισχυροποίησή σας, αρκεί να εργαστείτε προσηλωμένοι στο στόχο σας, παραμένοντας ανεπηρέαστοι από το περιβάλλον σας. Δείξτε παραπάνω προσοχή σε θέματα εργασιακά και φυσικής κατάστασης, με την Έκλειψη Σελήνης που πραγματοποιείται στις 17/7 στον Αιγόκερω.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ 2019
Το 2019 είναι μία χρονιά ικανοποίησης των βαθύτερων επιθυμιών σας , εξέλιξης της προσωπικής σας ζωής αλλά και ικανοποίησης σας μέσα από την συνύπαρξή σας με τους ανθρώπους του περιβάλλοντός σας. Ανήκετε στους ευνοημένους της εποχής αλλά και σε αυτούς που θα μπορέσετε να κινηθείτε πιο ευέλικτα και αποτελεσματικά στις προκλήσεις αρκεί να διατηρήσετε τον ρεαλισμό σας.
Το 2019 ηρεμείτε ψυχολογικά, συμβαίνουν ευχάριστα γεγονότα στο σπίτι και στην οικογένειά σας, ενώ πολλοί από εσάς θα καλωσορίσετε ένα νέο μέλος στο σπιτικό σας ή θα κάνετε τα βήματα για να ξεκινήσετε την δική σας οικογένεια. Στα θετικά νέα της χρονιάς συγκαταλέγω και το γεγονός ότι ωριμάζουν οι προσωπικές σας επιθυμίες και τα θέλω σας, σταθεροποιείται τα αισθηματικά ή τα επιχειρηματικά σας σχέδια, ενώ πολλοί από εσάς αισθάνεστε ότι εκπληρώνετε ένα μεγάλο σχέδιο ζωής.
Στα οικονομικά σας δεν θα λείψουν τα έκτακτα έξοδα, αλλά και η επιβεβλημένη ανάγκη για αρκετούς από εσάς, να προσαρμοστείτε σε νέα δεδομένα κάνοντας τις απαραίτητες αλλαγές / περικοπές. Οι προκλήσεις της χρονιάς, δεν θα έχουν μεγάλη ένταση και διάρκεια για εσάς και θα αφορούν κατά κύριο λόγο την σχέση και την επαφή σας με τους ανθρώπους που συνδέεστε όπου μπορεί να νιώσετε διχασμένοι ή και μπερδεμένοι (ιδιαίτερα αν έχετε γεννηθεί στο 2ο δεκαήμερο).
Κατά την διάρκεια του 2019, ζείτε και τις ενδιαφέρουσες αλλαγές που σας βοηθούν να διευρύνετε τους ορίζοντές σας (όσοι γεννηθήκατε στο 1ο δεκαήμερο), ενώ ο έρωτας γεμίζει τις στιγμές του 2019 γεμάτες πάθος (ιδιαίτερα για το 3ο δεκαήμερο).
Tα τυχερά διαστήματα για τα οικονομικά σας είναι η περίοδος 14 Σεπτεμβρίου – 7 Οκτωβρίου και 20 Απριλίου – 14 Μαΐου.
Οι καλύτερες στιγμές για την αισθηματική σας ζωή είναι η περίοδος 26 Μαρτίου – 19 Απριλίου , 4 Φεβρουαρίου – 28 Φεβρουαρίου , 21 Αυγούστου – 13 Σεπτεμβρίου και 26 Νοεμβρίου – 19 Δεκεμβρίου.
Παρθένος Α’ Δεκαήμερο (Γεννημένοι 24 Αυγούστου - 2 Σεπτεμβρίου): Το 2019 είναι μία άκρως ανανεωτική χρονιά για το δικό σας δεκαήμερο, όπου αναμένεται να γίνουν σπουδαίες αλλαγές που θα σας ωθήσουν να διευρύνεται τους ορίζοντές σας, βλέποντας κάποια προσωπικά σας σχέδια να αρχίζουν επιτέλους να εξελίσσονται! Η μεγαλύτερη εύνοια σας ξεκινά από τις 7 Μαρτίου 2019, όπου ο Ουρανός επανέρχεται στο ζώδιο του Ταύρου, δίνοντας την ώθηση αλλά και τον «αέρα» να κάνετε νέα βήματα στη ζωή σας. Η χρονιά έχει τα μακρινά της ταξίδια, την έναρξη σπουδών ή και την περεταίρω επιμόρφωση σας, την αλλαγή τόπου διαμονής που θα φέρει μία ουσιαστική ανανέωση στη ζωή σας, νέες συμφωνίες και επαφές με εξωτερικό μπορούν πραγματικά να αποτελέσουν ένα σημαντικό βήμα εξέλιξης. Με λίγα λόγια αυτό το έτος καταφέρνετε να ανοίξετε τα φτερά σας, κάνοντας προοδευτικά βήματα που θα φέρουν μία σπουδαία εξέλιξη στη ζωή σας. Ο έρωτας δεν θα λείψει, απεναντίας θα σας αιφνιδιάσει από εκεί που δεν το περιμένετε, με το άτομο που ούτε μπορεί να το φανταζόσασταν (γιατί μπορεί να είναι αρκετά διαφορετικό από εσάς τους ίδιους). Έρωτες με χιλιομετρική απόσταση, από το διαδίκτυο, ή με άτομο που υπάρχει ηλικιακή ή χιλιομετρική διαφορά είναι μέσα στο μενού της χρονιάς για εσάς. Στα οικονομικά και στα επαγγελματικά, θα μπορέσετε να σταθείτε πιο αποδοτικοί αυτή την χρονιά, ακολουθώντας το ρεύμα της εποχής, κάνοντας σημαντικές αλλαγές και εφαρμόζοντας νέα πρωτοποριακά σχέδια που θα συμβάλουν στην ουσιαστική ανάπτυξη σας.
Παρθένος Β’ Δεκαήμερο (Γεννημένοι 3-12 Σεπτεμβρίου): Ετοιμαστείτε να ζήσετε ένα 2019, που σε όλα θα μοιάζει «ιδανικό» και στην πορεία του θα νιώσετε ότι ζείτε το δικό σας παραμύθι, βλέποντας επιθυμίας καρδιάς να ικανοποιούνται στον υπέρτατο βαθμό. Ο Δίας από το ζώδιο του Τοξότη, βελτιώνει τις καταστάσεις στο σπίτι, στην οικογένεια και στην προσωπική ζωή. Ανακτάτε τα ψυχικά σας κουράγια, ενισχύονται τα θετικά σας συναισθήματα, προκύπτουν χαρές στο σπίτι και στην οικογένεια, ενώ πολλοί από εσάς κάνετε το βήμα για να τελέσετε τον γάμο σας. Ιδιαίτερα τις χρονικές περιόδους από αρχές Ιανουαρίου έως 14 Φεβρουαρίου και από 6 Ιουνίου έως 12 Οκτωβρίου 2019 θα δείτε με περισσότερη άνεση να υλοποιούνται όλα τα παραπάνω. Ο Ποσειδώνας από τους Ιχθύς, συνεχίζει και αυτή την χρονιά να επηρεάζει το δικό σας δεκαήμερο. Το τετράγωνο που σχηματίζει με τον Ποσειδώνα, από τη μία πλευρά θα φέρει την ολοκλήρωση βαθύτερων επιθυμιών σας και ναι θα νιώθετε ότι πλέετε σε πελάγη ευτυχίας, από την άλλη πλευρά όμως, μπορεί να εντείνει και να διογκώσει την εξαπάτηση και την συναισθηματική σύγχυση από σχέσεις και συνεργασίες. Ο Κρόνος από τον Αιγόκερω επηρεάζει φέτος το δικό σας δεκαήμερο, όπου σας βοηθά να μπορέσετε με ρεαλισμό να διαχειριστείτε υποθέσεις που αφορούν τα αισθηματικά σας, αλλά και τα δημιουργικά ή επιχειρηματικά σας σχέδια. Στα επαγγελματικά σας κάνετε σημαντικά βήματα προόδου αυτή τη χρονιά, σημαντικό είναι να μπορέσετε να κάνετε και την κατάλληλη επιλογή συνεργατών που θα σας πλαισιώνουν στα σχέδιά σας. Στα οικονομικά σας μπορείτε με περισσότερη άνεση να αντεπεξέλθετε, έστω και αν θα βιώσετε κάποιες περιόδους διακυμάνσεων.
Παρθένος Γ’Δεκαήμερο (Γεννημένοι 13-23 Σεπτεμβρίου): Μία ιδιαίτερα τυχερή χρονιά ξεκινά για εσάς που ανήκετε στο 3ο δεκαήμερο της Παρθένου. Στην πορεία αυτού του έτους θα καταφέρετε να βρείτε τις συναισθηματικές σας ισορροπίες, σταδιακά όμως θα δείτε θετικές εξελίξεις στους βασικούς τομείς της ζωής σας. Στο ξεκίνημα του έτους και ιδιαίτερα μέχρι τις 7 Μαρτίου, δεν θα λείψουν κάποιες διακυμάνσεις στα οικονομικά σας, οι οποίες και θα οφείλονται σε ξαφνικά έξοδα που θα προκύπτουν, αλλά και σε παλαιές υποθέσεις που καλείστε τώρα να κλείσετε. Η τάση αυτή θα ξεπεραστεί γρήγορα και σύντομα θα μπορέσετε να δείτε ανακούφιση και σε αυτό τον τομέα. Ο Δίας από το ζώδιο του Τοξότη, αφενός θα ενισχύσει τα ψυχικά σας αποθέματα, θα φέρει περισσότερη χαρά στο σπίτι και στην οικογένεια, ενώ πολλοί από εσάς θα βελτιώσετε αισθητά τις συνθήκες διαβίωσής σας. Αυτό σημαίνει ότι είναι πολύ πιθανό να κάνετε μία αλλαγή σπιτιού ή να κάνετε ακόμα και μία επένδυση. Δεν θα λείψουν όμως και οι περιπτώσεις των Παρθένων του 3ου δεκαημέρου που κατά την διάρκεια αυτού του έτους θα αποκτήσετε και έναν απόγονο. Σε αυτό το έτος, δέχεστε και την επιρροή του Πλούτωνα από τον Αιγόκερω, ο οποίος και θα φέρει την ουσιαστική μεταμόρφωση αλλά και αναγέννηση στην ερωτική σας ζωή! Εκτός από τα αισθηματικά σας, όπου οι ελεύθεροι θα καταφέρετε να βρείτε αυτό το «κάτι» που όχι μόνο θα σας συγκινήσει, αλλά και θα σας εξιτάρει, εύνοια θα δεχθείτε και σε κάθε μορφής δημιουργικό σχέδιο! Σας δίνεται η δυνατότητα αυτή τη χρονιά, ακολουθώντας το ένστικτό σας, αλλά και τις βαθύτερες επιθυμίες σας, να μπορέσετε να έχετε κατακτήσεις, διακρίσεις και επιτεύγματα. Η επαγγελματική σας ζωή λοιπόν ευνοείται ιδιαίτερα αρκεί... να ασχοληθείτε με «μεράκι» με το αντικείμενο εργασίας σας.

ΖΥΓΟΣ 2019
Το 2019 είναι μία χρονιά πιέσεων και δοκιμασιών που αφορούν τον τομέα σπίτι, οικογένεια, καριέρα. Οι ευθύνες σας είναι πολλές, ενώ πολλές φορές θα δοκιμάζεται η αντοχή σας εξαιτίας των ανακατατάξεων ή και των προκλήσεων που θα προκύπτουν στους παραπάνω τομείς.
Μέσα στο 2019, θα βιώσετε και σημαντικές αλλαγές ζωής, οι Εκλείψεις της χρονιάς σας επηρεάζουν άμεσα (ιδιαίτερα όσες γίνονται στον άξονα Καρκίνου – Αιγόκερω)! Οι πιέσεις της χρονιάς λοιπόν σας βάζουν σε ένα στάδιο συναισθηματικής ωρίμανσης, δεν θα λείψουν όμως και οι ευχάριστοι αιφνιδιασμοί, αλλά και ο παράγοντας της τύχης που θα σας βοηθά να μπορέσετε να κάνετε και σημαντικά βήματα ανάπτυξης!
Μέσα σε αυτή την χρονιά υιοθετείτε ένα νέο τρόπο σκέψης, βρίσκεστε ευνοημένοι μέσα από συμφωνίες, επαφές, γνωριμίες, καταφέρνετε να διατηρείτε την αισιοδοξία σας, γίνεστε ο αποδέκτης ευχάριστων ειδήσεων που σας κάνουν να γίνεστε ενθουσιώδεις και ανυπόμονοι, ενώ χαρακτηριστικές θα είναι μέσα στην χρονιά και οι συχνές μετακινήσεις σας.
Ο έρωτας θα έχει τους αιφνιδιασμούς, τις εκπλήξεις του και είναι βέβαιο ότι θα αποτελεί έναν σημαντικό παράγοντα ανανέωσης μέσα στην χρονιά.
Τα θετικά ερωτικά διαστήματα του έτους είναι από 1-25 Μαρτίου, από 20 Απριλίου ως 14 Μαΐου, από 14 Σεπτεμβρίου έως 7Οκτωβρίου αλλά και οι τελευταίες ημέρες του Δεκεμβρίου (μετά τις 20 του μήνα).
Στα οικονομικά σας είστε πιο κερδισμένοι την περίοδο από 15 Μαΐου έως 8 Ιουνίου και από 8 Οκτωβρίου έως 31 Οκτωβρίου!
Ζυγός Α΄Δεκαήμερο ( Γεννημένοι 24 Σεπτεμβρίου - 2 Οκτωβρίου) : Το 2019 είναι μία χρονιά που σας βοηθά να πάρετε μία σημαντική ανάσα κατόπιν τον δυσκολιών που περάσατε το περασμένο έτος με τον Κρόνο από τον Αιγόκερω. Πλέον είστε συναισθηματικά πιο ώριμοι, έχετε αποδεχθεί και ρυθμίσει τις ευθύνες και τα βαρίδια που επωμιστήκατε κατά την διάρκεια του 2018 και πλέον κοιτάζετε μπροστά ... Το νέο έτος λοιπόν σας βοηθά να ηρεμήσετε συναισθηματικά, αλλά και να μπορέσετε να αποκαταστήσετε και το κλίμα στο σπίτι, στην οικογένεια και στην προσωπική ζωή! Υποδέχεστε το 2019 με περισσότερο ενθουσιασμό, βάζοντας στα σκαριά νέα σχέδια, αξιοποιώντας κατάλληλα τα εκφραστικά σας μέσα, εφαρμόζοντας νέες ιδέες , προτάσεις και συμφωνίες. Ο κύκλος γνωριμιών σας αναμορφώνεται και οι ενδιαφέρουσες εκπλήξεις δεν λείπουν ήδη από τον Ιανουάριο με την Έκλειψη Σελήνης στο Λέοντα (21/1). Για τα οικονομικά σας η χρονιά έχει αστάθειες, ιδιαίτερα από τον Μάρτιο του 2019 όπου ο Ουρανός επιστρέφει στο ζώδιο του Ταύρου. Μεριμνήστε με περισσότερη επιμέλεια ζητήματα που αφορούν κοινά περιουσιακά στοιχεία, γραφειοκρατικά, τραπεζικά και φορολογικά ζητήματα ή και υποθέσεις διατροφών (αν είστε διαζευγμένοι)! Στα αισθηματικά σας βρίσκεστε πιο κερδισμένοι την περίοδο της Άνοιξης!
Ζυγός Β’ Δεκαήμερο ( Γεννημένοι 3-12 Οκτωβρίου): Το 2019 είναι μία χρονιά ωρίμανσης, ανάπτυξης και δοκιμασίας για το δικό σας δεκαήμερο! Ο Κρόνος από τον Αιγόκερω, σας επηρεάζει σε όλη την διάρκεια της χρονιάς, δημιουργώντας ένα μεγάλο βάρος ευθυνών επαγγελματικών, προσωπικών, οικογενειακών, με εσάς να νιώθετε αρκετές στιγμές ότι δοκιμάζεστε ψυχολογικά, συναισθηματικά αλλά και πρακτικά. Οι Εκλείψεις του 2019, μα πολύ περισσότερο τους μήνας Ιανουάριο και Ιούλιο θα χρειαστεί να κάνετε σημαντικές μεταρρυθμίσεις στον τομέα σπίτι – οικογένεια- επαγγελματικά! Σε αυτά τα χρονικά διαστήματα, είναι απαραίτητο να προσέξετε πολύ παραπάνω τις επιλογές σας αλλά και να δείξετε υπομονή και ψυχραιμία. Το 2019 όμως έχει και την θετική του πλευρά για εσάς, αφού ο Δίας από το ζώδιο του Τοξότη, θα σας επηρεάσει ευεργετικά σε αρκετούς μήνες αυτής την χρονιάς , ιδιαίτερα τα χρονικά διαστήματα από αρχές Ιανουαρίου ως 14 Φεβρουαρίου και από 6 Ιουνίου έως 12 Οκτωβρίου 2019. Μέσα στον κυκλώνα των απαιτήσεων και των ευθυνών, δεν θα λείψει το πνεύμα αισιοδοξίας, οι προτάσεις για νέες επαγγελματικές συνεργασίες, οι ενδιαφέρουσες γνωριμίες, οι συχνές μετακινήσεις σας, ενώ οι εμπνευσμένες ιδέες σας θα είναι το κλειδί που θα σας ανοίγει νέες ευκαιρίες! Ακόμα και στον αισθηματικό σας τομέα, μπορείτε αυτή την χρονιά να αναμένεται ουσιαστική ανανέωση, η οποία και θα προέλθει από τον ερχομό ενός νέου έρωτα στη ζωή σας.
Ζυγός Γ’ Δεκαήμερο ( Γεννημένοι 13-23 Οκτωβρίου): Το 2019 ξεκινά δυναμικά και γεμάτο αλλαγές για τον τομέα των σταθερών σχέσεων και των συνεργασιών σας! Ο Ουρανός έχει επιστρέψει στο ζώδιο του Κριού όπου και θα παραμείνει ως τις 7 Μαρτίου 2019, δημιουργώντας ένα ασταθές κλίμα τόσο στις συντροφικές όσο και στις επαγγελματικές σχέσεις! Οι άνθρωποι που σας πλαισιώνουν συχνά θα σας ανατρέπουν τα δεδομένα και θα σας ξαφνιάζουν με την στάση και την συμπεριφορά τους, δεν λείπουν όμως και οι αιφνιδιασμοί από τον ερχομό νέων ανθρώπων στη ζωή σας, ιδιαίτερα όμως αν έχετε γεννηθεί κοντά στις 20-22 Οκτωβρίου! Σε αυτό το έτος θα δεχθείτε και την επιρροή του Πλούτωνα από το δικό σας δεκαήμερο, όπου πολλές φορές θα κάνει «βαρύ» το τοπίο της προσωπικής σας ζωής αλλά και της συναισθηματικής σας κατάστασης. Πολλοί από εσάς θα βιώσετε ένα οικογενειακό πρόβλημα, το οποίο και θα σας ταλαιπωρήσει, άλλοι θα δοκιμαστείτε συναισθηματικά και οικονομικά βλέποντας να γίνονται ριζικές αλλαγές ζωής, στις οποίες δεν μπορείτε πολύ εύκολα να έχετε παρέμβαση, αλλά χρειάζεται να προσαρμοστείτε σε αυτές. Ο μήνας Ιούλιος κρίνεται ο πιο δύσκολος μήνας της χρονιάς για θέματα που αφορούν το σπίτι, την οικογένεια, την προσωπική και επαγγελματική ζωή, γιατί επηρεάζεστε στενά και από την Έκλειψη Σελήνης στον Αιγόκερω. Το 2019 όμως, έχει και την θετική του πλευρά, αφού ο Δίας από τον Τοξότη, θα επηρεάσει θετικά το δικό σας δεκαήμερο από τις 14 Φεβρουαρίου έως 6 Ιουνίου και από 13 Οκτωβρίου έως 2 Δεκεμβρίου 2019. Σε αυτά τα χρονικά διαστήματα, να αναμένετε ότι θα δεχθείτε μία σημαντική πρόταση, θα έχετε μία σπουδαία νέα συμφωνία, θα μπορέσετε να ευνοηθείτε μέσα από νέες γνωριμίες, ενώ θα υπάρξουν οι χαρούμενες νότες αισιοδοξίας που θα σας κάνουν αρκετά πιο κοινωνικούς και πρόσχαρους για ζωή!

ΣΚΟΡΠΙΟΣ 2019
Φίλοι μου Σκορπιοί, είστε από τους ευνοημένους του 2019, αφού το νέο έτος θα σας βοηθήσει στην πορεία του να δημιουργήσετε ένα πιο ασφαλές περιβάλλον στη ζωή σας!
Κατά την διάρκεια του 2019 τονώνεται περισσότερο η πίστη στον εαυτό σας και στις δυνάμεις σας, νιώθετε πιο σίγουροι για τον ίδιο σας τον εαυτό, έχετε σημαντικές ευκαιρίες οικονομικής ανάπτυξης, ενώ αρκετοί από εσάς βλέπετε στο πέρασμα αυτής της χρονιάς να υλοποιούνται σχέδια και επιθυμίες καρδιάς.
Κατασταλάζετε σε πιο ώριμες αποφάσεις για τη ζωή σας, ενώ πολλοί από εσάς νιώθετε αυτή τη χρονιά πιο δυνατοί και έτοιμοι για να κάνετε σπουδαίες αλλαγές στην πορεία σας. Πιο έντονη, δυναμική και γεμάτη αλλαγές θα είναι η χρονιά για εσάς που έχετε γεννηθεί το διάστημα από 23-28 Οκτωβρίου. …
Το 2019 θα είναι μία χρονιά εκπλήρωσης επιθυμιών για τα αισθηματικά των περισσότερων Σκορπιών. Τα πιο θετικά διαστήματα όμως για τα ερωτικά σας είναι η περίοδος 26 Μαρτίου – 19 Απριλίου, 15 Μαΐου – 8 Ιουνίου, 8 Οκτωβρίου – 31 Οκτωβρίου.
Στον οικονομικό σας τομέα, υπάρχουν σημαντικές ευκαιρίες για αύξηση του εισοδήματός σας, τα πιο τυχερά διαστήματα για τον οικονομικό σας τομέα είναι η περίοδος 9 Ιανουαρίου – 3 Φεβρουαρίου, 9 Ιουνίου – 2 Ιουλίου, 1 Νοεμβρίου – 25 Νοεμβρίου.
Σκορπιός Α’ Δεκαήμερο (Γεννημένοι 24 Οκτωβρίου - 2 Νοεμβρίου): Το 2019 είναι μία χρονιά διακυμάνσεων και αλλαγών, ιδιαίτερα για τον τομέα των σταθερών σχέσεων και συνεργασιών. Από το ξεκίνημα της η νέα χρονιά φέρνει αφενός σημαντικές αλλαγές στον τομέα της καριέρας σας, οι οποίες εκδηλώνονται από τον Ιανουάριο με την Έκλειψη Σελήνης στο Λέοντα (21/1). Στην συνέχεια, από τις 7 Μαρτίου ο Ουρανός κάνει το πέρασμά του στο ζώδιο του Ταύρου όπου και θα σας επηρεάζει σε όλο το υπόλοιπο της χρονιάς. Οι άνθρωποι με τους οποίους σχετίζεστε συντροφικά ή και επαγγελματικά, συχνά θα σας αιφνιδιάζουν με την εναλλαγές τους! Μέσα στο έτος προκύπτουν ξαφνικά γεγονότα τα οποία και σας απομακρύνουν από ανθρώπους που συνδέεστε στενά, δεν λείπουν όμως και οι αιφνιδιασμοί από τον ερχομό νέων ανθρώπων στη ζωή σας. Στον αισθηματικό τομέα, θα ζήσετε έναν κεραυνοβόλο έρωτα που θα σας αλλάξει τα δεδομένα, άλλοι θα ερωτευτείτε έναν άνθρωπο αρκετά διαφορετικό από εσάς τους ίδιους, γεγονός που θα κάνει αρκετά δύσκολη την σταθεροποίηση της σχέσης σας. Οι δεσμευμένοι, συνειδητοποιείται ότι η σχέση σας για να μπορέσει να διατηρηθεί χρειάζεται σημαντικές ανακατατάξεις, οι περισσότεροι από εσάς όμως δεν είστε πρόθυμοι για να τις πραγματοποιήσετε, με αποτέλεσμα να προκύπτουν ρήξεις! Τα διαστήματα που πρέπει να είστε πιο «υποψιασμένοι» για δυναμικά γεγονότα αλλαγών ζωής, είναι η περίοδος κοντά στις 12/7 και κοντά στις 25/11. Το 2019 καθώς οδεύει προς το τέλος του, σας βοηθά να αξιοποιήσετε καλύτερα ζητήματα που αφορούν συμφωνίες, επαφές, μετακινήσεις, γνωριμίες, όπου κρίνονται υπέρ σας!
Σκορπιός Β’ Δεκαήμερο (Γεννημένοι 3-12 Νοεμβρίου): Το 2019 είναι μία χρονιά που σας βρίσκει αρκετά πιο ώριμους, κατασταλαγμένους και αποφασισμένους να κυνηγήσετε και να κατακτήσετε τα όνειρά σας. Είσαστε από τους πιο ευνοημένους εκπροσώπους του ζωδιακού για το 2019 και αυτό προκύπτει από τους εξής παράγοντες: Ο Δίας από το ζώδιο του Τοξότη, θα ενισχύσει σημαντικά το εισόδημά σας, δίνοντάς σας ευκαιρίες για να μπορέσετε να αναπτύξετε το περιεχόμενο του πορτοφολιού σας. Ευνοούνται και οι νέες επενδύσεις και είναι βέβαιο ότι αρκετοί από εσάς θα προβείτε αυτή την χρονιά σε μία νέα επιχειρηματική επένδυση, η οποία και θα σας αποφέρει καρπούς. Τα πιο θετικά διαστήματα που ευνοούν τα οικονομικά σας σχέδιά και αποφέρουν καρπούς στις προσπάθειές σας είναι από αρχές Ιανουαρίου ως 14 Φεβρουαρίου και από 6 Ιουνίου έως 12 Οκτωβρίου 2019. Από την άλλη πλευρά ο Κρόνος από το ζώδιο του Αιγόκερω, σας βοηθά να πάρετε σημαντικές αποφάσεις ζωής, να κάνετε σημαντικές συμφωνίες, έχετε την ευκαιρία να εδραιωθείτε και να ακολουθήσετε ένα οργανωτικό πλάνο που θα συμβάλει στην επίτευξη σχεδίων και επιθυμιών. Ο Κρόνος σχηματίζει 3 φορές σε αυτό το έτος εξάγωνο με τον Ποσειδώνα (Ιανουάριο, Ιούνιο, Νοέμβριο). Σε αυτούς τους μήνες λοιπόν, βάζετε τα θεμέλια εκείνα που θα σας στηρίξουν στην επίτευξη ενός σημαντικού ονείρου / σχεδίου ζωής! Ο έρωτας θα παίξει σπουδαίο ρόλο αυτή τη χρονιά για το δικό σας δεκαήμερο και μάλιστα θα μπορεί να έχει και μία σταθεροποιητική μορφή, δηλαδή θα μπορεί να στηριχτεί σε γερές βάσεις, προσφέροντας ικανοποίηση και πληρότητα. Από τις Εκλείψεις της χρονιάς επηρεάζεστε από την Ηλιακή Έκλειψη που γίνεται 6/1 στο ζώδιο του Αιγόκερω , αλλά και από την Ηλιακή Έκλειψη που γίνεται στις 2/7 στο ζώδιο του Καρκίνου. Σε αυτά τα χρονικά διαστήματα, δεν θα λείψουν οι πιέσεις εξαιτίας δυσάρεστων ειδήσεων ή και συνειδητοποιήσεων, ενώ προσωρινά μπορεί να νιώσετε το αίσθημα της ματαίωσης κάποιων σχεδίων. Δείξτε παραπάνω προσοχή σε επικοινωνίες και συμφωνίες σε αυτά τα διαστήματα.
Σκορπιός Γ ‘ Δεκαήμερο (Γεννημένοι 13-22 Νοεμβρίου): Το 2019 είναι μία χρονιά ισχυροποίησης, ενδυνάμωσης αλλά και επίτευξης, αρκεί να αφοσιωθείτε με επιμονή στους στόχους σας. Σε αυτό , θα σας βοηθήσει ο κυβερνήτης του ζωδίου σας ο Πλούτωνα, όπου περνώντας στο 3ο δεκαήμερο του Αιγόκερω, σταδιακά αναμορφώνει τον τρόπο σκέψης σας, σας κάνει πιο επίμονους, αλλά και αφοσιωμένους σε σχέδια και αποφάσεις. Δεν θα λείψουν όμως και οι στιγμές αυτής της χρονιάς, που θα ανταλλάξετε λόγια βαριά, θα χρειαστεί να σφίξετε τα δόντια και να πάρετε σημαντικές αποφάσεις ζωής, θα πικράνετε και θα πικραθείτε, όμως ακόμα και η διαδικασία αυτή, θα σας επικεντρώσει ακόμα περισσότερο στον τελικό στόχο που θέλετε να φτάσετε. Στα επαγγελματικά σας, οι διαθέσεις αλλά και οι εξελίξεις σας φανερώνουν ότι υπάρχει ισχυρός ανταγωνισμός, όμως εσείς αυτή τη χρονιά μπορείτε δυναμικά να εφαρμόσετε τις κινήσεις εκείνες που θα σας εξασφαλίσουν ένα καλύτερο αύριο. Στα αισθηματικά, δεν θα λείπει το πάθος, ο ερωτισμός σας, αλλά και οι ευκαιρίες νέων γνωριμιών που θα σας αγγίξουν με έναν ιδιαίτερο τρόπο! Στα οικονομικά σας, είστε απόλυτα κερδισμένοι και ικανοποιημένοι, αφού με τον Δία να πορεύεται στο ζώδιο του Τοξότη, μπορείτε να προσμένετε σημαντική αύξηση του εισοδήματός σας ιδιαίτερα τις περιόδους από τις 14 Φεβρουαρίου έως 6 Ιουνίου και από 13 Οκτωβρίου έως 2 Δεκεμβρίου 2019. Η Έκλειψη της χρονιάς που σας επηρεάζει άμεσα είναι η Έκλειψη Σελήνης της 17ης Ιουλίου στο ζώδιο του Αιγόκερω. Δείξτε προσοχή σε συμφωνίες, επαφές, μετακινήσεις και βάλτε νερό στο κρασί σας, για να διατηρήσετε τις ισορροπίες κάποιων επαφών.

ΤΟΞΟΤΗΣ 2019
Υποδέχεστε το 2019 με αισιοδοξία και με τον κυβερνήτη του ζωδίου σας τον Δία, να είναι στο δικό σας ζώδιο, εγκαινιάζοντας ένα νέο 12ετή κύκλο εξελίξεων και επεκτάσεων στη ζωή σας.
Η νέα χρονιά σας βοηθά να αφήσετε πίσω σας μία πικρή εποχή του παρελθόντος, όπου μετά από αρκετό καιρό καταφέρνετε να επαναφέρετε στη ζωή σας το κέφι, την αισιοδοξία, την περιπέτεια, την διάθεση για νέες εμπειρίες, την κοινωνικότητα, στοιχεία που είναι τόσο γνώριμα για εσάς, τα οποία όμως δεν μπορούσατε να τα απολαύσετε στα περασμένα έτη.
Μαζί με το νέο έτος, καταφέρνετε να θέσετε νέους στόχους, ξεκινάτε και πάλι να ονειρεύεστε, ενώ ο παράγοντας της τύχης θα είναι με το μέρος σας, δίνοντας την απαραίτητη ώθηση για να πετύχετε στα νέα και τολμηρά σας σχέδια! Στα επαγγελματικά σας πραγματοποιείται σημαντικές αλλαγές, πολλοί από εσάς θα πάρετε και τα ρίσκα σας ή και θα ακολουθήσετε ένα ελεύθερο επάγγελμα. Ιδιαίτερα οι Τοξότες του 1ου δεκαημέρου, μπαίνετε σε μία εποχή, που θα αναμορφώσει ολοκληρωτικά τον τρόπο που εργαζόσασταν μέχρι σήμερα. Σημαντικό παράγοντα για την επαγγελματική επιτυχία της χρονιάς, θα έχει η διεύρυνση των γνώσεων σας. Πολλοί από εσάς θα εξελίξετε ακόμα περισσότερο το επάγγελμά σας ακολουθώντας το ρεύμα της εποχής και νέες τεχνοτροπίες.
Στα οικονομικά σας, δεν παύουν να υπάρχουν πιέσεις ή να είστε αυτή τη χρονιά σε ένα στάδιο αναμονής για την καρποφορία των νέων εργασιακών σχεδίων σας, τα οποία είναι βέβαιο ότι θα ικανοποιήσουν εν καιρώ και το περιεχόμενο του πορτοφολιού σας. Ο Ιανουάριος και ο Ιούλιος είναι μήνες των Εκλείψεων που θα σας πιέσουν οικονομικά. Ανάσα στα οικονομικά θα πάρετε 4 Φεβρουαρίου – 28 Φεβρουαρίου, 3 Ιουλίου – 27 Ιουλίου και 26 Νοεμβρίου – 19 Δεκεμβρίου .
Ο έρωτας παίζει σημαντικό ρόλο στη ζωή σας αυτό το έτος, οι νέες γνωριμίες σας βοηθούν να τονώσετε το «εγώ» σας, ερωτική ζήτηση θα υπάρχει και οι εκπλήξεις δεν θα λείπουν. Σημαντικό ωστόσο είναι να κάνετε τις κατάλληλες επιλογές, γιατί ο Ποσειδώνας από τους Ιχθύς, συχνά θα δημιουργεί ένα θολό τοπίο στον συναισθηματικό σας κόσμο, γεγονός που μπορεί να προκαλέσει διλήμματα, συγχύσεις και εξαπατήσεις (ιδιαίτερα αν έχετε γεννηθεί στο 2ο δεκαήμερο).
Τα θετικά για εσάς ερωτικά διαστήματα είναι : 9 Ιανουαρίου – 3 Φεβρουαρίου , 20 Απριλίου – 14 Μαΐου, 9 Ιουνίου – 2 Ιουλίου, 1– 25 Νοεμβρίου.
Τοξότης Α’ Δεκαήμερο (Γεννημένοι 23 Νοεμβρίου έως 2 Δεκεμβρίου): Καλωσορίζετε το 2019 πιο αισιόδοξα, με περισσότερα σχέδια και με την διάθεση αλλά και την εύνοια για ανάπτυξη της ζωής σας αλλά και των σχέσεων και των συνεργασιών σας. Μπορεί ο Δίας από τον Τοξότη να πέρασε και να έφυγε γρήγορα από το δεκαήμερό σας, αυτό ωστόσο δεν σημαίνει ότι δεν θα γευτείτε την εύνοιά του. Απεναντίας, στο ξεκίνημα της χρονιάς, σας δίνεται η δυνατότητα να προχωρήσετε σε νέα πλάνα ζωής, αξιοποιώντας σημαντικά τον παράγοντα της τύχης που σας δόθηκε. Τα οικονομικά σας αυτή τη χρονιά θα είναι αρκετά πιο συγκροτημένα, οργανωμένα, χωρίς αιφνιδιασμούς ή και μεγάλες πιέσεις. Είναι φανερό ότι οι προσπάθειες που κάνετε στα επαγγελματικά σας αυτή τη χρονιά, θα αποφέρουν σημαντικούς «καρπούς» κερδών, των Δεκέμβριο 2019. Στα επαγγελματικά σας, μπαίνετε σε μία φάση ολοκληρωτικών αλλαγών, οι οποίες ωστόσο σας βγάζουν από τον καθιερωμένο τρόπο εργασίας που είχατε μέχρι σήμερα. Ο Ουρανός από τον Ταύρο (από τις 7/3), θα φέρει σημαντικές αναπροσαρμογές στην εργασία, τις οποίες θέλοντας και μη θα αναγκαστείτε να ακολουθήσετε. Οι αναπροσαρμογές αυτές, μπορεί να αφορούν τον εκσυγχρονισμό σας στα νέα δεδομένα της εποχής. Σε κάθε περίπτωση δεν θα λείψουν από πλευράς σας οι πιέσεις, η νευρικότητα και η κούραση, που θα οφείλονται στην αλλαγή των ρυθμών της καθημερινότητάς σας. Κατά την διάρκεια αυτού του έτους, θα αναγκαστείτε από τις συνθήκες να ασχοληθείτε πολύ περισσότερο με την φυσική σας κατάσταση. Στα αισθηματικά σας υπάρχουν περίοδοι του έτους όπου σας ανανεώνουν σημαντικά.
Τοξότης Β’ Δεκαήμερο (Γεννημένοι 3-12 Δεκεμβρίου): Το 2019 είναι μία τυχερή χρονιά για το δικό σας δεκαήμερο, στην πορεία της θα δείτε την ζωή σας να αλλάζει και πολλά από τα σχέδιά σας να γίνονται πραγματικότητα, εκπληρώνοντας όνειρα ζωής. Ο Δίας κινείται στο δικό σας ζώδιο και επηρεάζει θετικά το δεκαήμερό σας, στο μεγαλύτερο μέρος της χρονιάς, φέροντας ουσιαστική ανάπτυξη σε όλους τους τομείς της ζωής σας, βλέποντας τον παράγοντα της τύχης να είναι αρκετά πιο γενναιόδωρος μαζί σας. Τα πιο τυχερά χρονικά διαστήματα της χρονιάς για εσάς είναι από αρχές Ιανουαρίου ως 14 Φεβρουαρίου και από 6 Ιουνίου έως 12 Οκτωβρίου 2019. Η τύχη, θα σταθεί στο πλευρό σας σε θέματα σχέσεων, συνεργασιών, επέκτασης της προσωπικής ζωής, διεύρυνσης των γνώσεων και των οριζόντων σας, ενώ δεν θα λείψουν και οι Τοξότες του 2ου δεκαημέρου που θα κάνετε και μία οικονομική επένδυση αυτή τη χρονιά, η οποία και μπορεί να χαρακτηριστεί αρκετά τολμηρή, αλλά θα ικανοποιήσει μία βαθύτερη επιθυμία σας. Σε γενικές γραμμές αυτό το έτος, νιώθετε έτοιμοι να τολμήσετε , να ρισκάρετε και να κάνετε στη ζωή σας τις αλλαγές εκείνες που θα σας φέρουν ένα βήμα πιο κοντά σε ένα όνειρο ζωής! Προσκλήσεις όμως δεν θα υπάρξουν; Φυσικά και θα υπάρξουν αγαπητοί μου Τοξότες, αφού ποτέ δεν γίνεται ένα έτος να είναι γεμάτο μόνο από ευκαιρίες, θα έχει και τις προκλήσεις του. Αυτές θα αφορούν τον τομέα των οικονομικών σας, όπου χρειάζεται αρκετή λεπτότητα, οργάνωση και καλή διαχείριση ιδιαίτερα τον Ιανουάριο και τον Ιούλιο με τις Εκλείψεις. Επιπλέον, ο Ποσειδώνας από τους Ιχθύς σας επηρεάζει στενά, και μέσα στο κύμα αισιοδοξίας, ευδαιμονίας και εκπλήρωσης σχεδίων ζωής, εσείς οι ίδιοι εντέλει μπορεί να περιπλέξετε πολύ παραπάνω τη ζωή σας, κάνοντας υπερβολές και δίνοντας δεσμεύσεις που δεν θα μπορέσετε εύκολα να τηρήσετε. Σημαντικό λοιπόν αυτή τη χρονιά είναι να μην χάνετε τον ρεαλισμό σας και μην αφήνεστε με αφέλεια και υπερβολή σε καταστάσεις που εντέλει μπορεί να σας περιπλέξουν αποδεικνύοντας ότι ίσως δεν είχατε «μέτρο», ίσως ο υπέρμετρος ενθουσιασμός και τα μεγαλεπήβολα σχέδια, έγιναν χωρίς την συγκατάθεση του «ξενοδόχου» με αποτέλεσμα να βρεθείτε διαψευσμένοι! Παν μέτρον άριστον λοιπόν για αυτή τη χρονιά, αξιοποιώντας ωφέλημα τον παράγοντα της τύχης, υπέρ σας.
Τοξότης Γ’ Δεκαήμερο (Γεννημένοι 13-21 Δεκεμβρίου): Το 2019 είναι μία συναρπαστική χρονιά νέων εμπειριών, έρωτα, ανάπτυξης, ευχαρίστησης και εξέλιξης σε όλους τους βασικούς τομείς της ζωής σας. Κάνετε μία σημαντική έναρξη ενός νέου κύκλου 12 ετών που θα συμβάλει σημαντικά στην προσωπική σας εξέλιξη. Ο Δίας από το ζώδιο σας θα επηρεάσει θετικά το δικό σας δεκαήμερο από τις 14 Φεβρουαρίου έως 6 Ιουνίου και από 13 Οκτωβρίου έως 2 Δεκεμβρίου 2019. Σε αυτά τα χρονικά διαστήματα αφενός είστε πιο αισιόδοξοι, αφετέρου δέχεστε σπουδαίες ευκαιρίες για να κάνετε προοδευτικά βήματα στη ζωή σας, βλέποντας κάποιους σημαντικούς για εσάς στόχους να γίνονται πραγματικότητα. Ο Ουρανός από τον Κριό ως και τις 7 Μαρτίου 2019, αιφνιδιάζει με όμορφο τρόπο την αισθηματική σας ζωή. Ακόμα και όσοι είχατε χάσει μέχρι πρότινος την ελπίδα ότι θα αλλάξουν τα αισθηματικά σας, θα έχετε τις εκπλήξεις και τις αναθεωρήσεις σας, βλέποντας ότι ο κεραυνοβόλος έρωτας εμφανίστηκε στη ζωή σας από εκεί που δεν το περιμένατε. Εκτός από τα αισθηματικά, σημαντικές είναι οι εκπλήξεις και οι χαρές, μέσα από τα παιδιά, τα επιχειρηματικά σχέδια ή ακόμα και το επάγγελμα σας ιδιαίτερα αν είναι δημιουργικό, καλλιτεχνικό ή παιδαγωγικό! Στα οικονομικά σας, είναι σημαντικό οι κινήσεις σας να είναι μετριασμένες, χωρίς να αφήνεστε στην υπέρμετρη αισιοδοξία που θα σας παρασύρει ο Δίας από το ζώδιό σας. Σημαντικό είναι να αποφύγετε παρακινδυνευμένες ενέργειες που έχουν ως κίνητρο την περεταίρω αύξηση του εισοδήματός σας, στην πραγματικότητα όμως, οι κινήσεις αυτές μπορεί να έχουν το στοιχείο του κινδύνου ή και της απώλειας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ 2019
Το 2019 είναι μία εξαιρετικά σημαντική χρονιά για το δικό σας ζώδιο! Είναι βέβαιο ότι η χρονιά που ανοίγεται τώρα μπροστά σας δεν θα είναι ανάλαφρη, ανέμελη ή αναζωογονητική, είναι βέβαιο όμως ότι έχετε μπροστά σας μία χρονιά σπουδαίων εμπειριών, μέσα από τις οποίες θα βγείτε πιο έμπειροι, πιο σοφοί, αλλά και πιο δυνατοί!
Ο Κρόνος και ο Πλούτωνας συνεχίζουν την πορεία τους στο δικό σας ζώδιο και η στενή τους προσέγγιση, δηλώνει ότι το 2019 είναι μία μεταβατική χρονιά, που σταδιακά θα σας φέρει αντιμέτωπους με το οριστικό κλείσιμο κεφαλαίων του παρελθόντος, για να οδηγηθείτε στην συνέχεια σε μία νέα εποχή.
Στο τέλος του 2019 έχουμε και την είσοδό του Δία στο δικό σας ζώδιο όπου θα σας οδηγήσετε σταδιακά σε ένα αναμορφωτικό 2020. Η διαδικασία αυτή δεν θα είναι και τόσο εύκολη.
Υποθέσεις που αφορούν εσάς και τις σχέσεις με τους ανθρώπους που σας πλαισιώνουν, θα δοκιμαστούν αισθητά αυτή την χρονιά, αφού οι Εκλείψεις του 2019 σας επηρεάζουν άμεσα σε αυτό τον τομέα της ζωής σας.
Στα επαγγελματικά σας, θα χρειαστεί να δώσετε τον δικό σας αγώνα, ο οποίος όμως θα έχει την ανταμοιβή του , αρκεί εσείς οι ίδιοι να είστε σε εγρήγορση. Στον οικονομικό τομέα δεν θα λείψουν οι ξαφνικές ευκαιρίες ανεφοδιασμών και σίγουρα μπορώ να πω ότι τα δικά σας θετικά διαστήματα για τα οικονομικά είναι η περίοδος από 1 Μαρτίου – 25 Μαρτίου και από 28 Ιουλίου – 20 Αυγούστου !
Στον αισθηματικό τομέα δοκιμάζονται οι χρόνιες σχέσεις, ζείτε τις αποκαλύψεις σας, δεν στερείστε του πάθους, ενώ αρκετοί από εσάς θα ζήσετε και έναν ξαφνικό νέο έρωτα που θα σας αλλάξει τη ζωή! Τα πιο θετικά ερωτικά διαστήματα για εσάς είναι η περίοδος από 4 Φεβρουαρίου – 28 Φεβρουαρίου, 15 Μαΐου – 8 Ιουνίου και από 26 Νοεμβρίου – 19 Δεκεμβρίου.
Αιγόκερως Α΄Δεκαήμερο (Γεννημένοι 22-31 Δεκεμβρίου) : Αρκετά πιο ευνοϊκό είναι το 2019 για εσάς που ανήκετε στο πρώτο δεκαήμερο του ζωδίου σας. Απαλλαγμένοι από τα βαρίδια του Κρόνου, τώρα μπορείτε πιο εύκολα να απολαύσετε όλα όσα έχετε καταφέρει να διατηρήσετε ή και να χτίσετε ως σήμερα. Η ζωή σας γίνεται πιο ανάλαφρη αυτή τη χρονιά, ενώ εσείς νιώθετε σταδιακά πιο κεφάτοι, δημιουργικοί, αλλά και με περισσότερη αυτοπεποίθηση. Η είσοδος του Ουρανού στο ζώδιο του Ταύρου, αναμένεται να ανανεώσει σημαντικά τον τομέα των αισθηματικών ας, από τις 7 Μαρτίου ως και το τέλος της χρονιάς. Πολλοί από εσάς θα βιώσετε έναν νέο, κεραυνοβόλο έρωτα, άλλοι θα δεχθείτε μεγάλες χαρές από τα παιδιά σας ή θα αποκτήσετε ξαφνικά και απρογραμμάτιστα έναν απόγονο, ενώ επιτυχία μπορείτε να δείτε μέσα από την έναρξη μίας νέας επιχειρηματικής δραστηριότητας ή μέσα από την ενασχόλησή σας με την τέχνη, την ομορφιά, τα παιδαγωγικά! Στα οικονομικά σας είστε πιο στενεμένοι την περίοδο του Ιανουαρίου αφού η Έκλειψη Σελήνης στο Λέοντα σας επηρεάζει στενά και σας βγάζει εκτός προγράμματος (μεριμνήστε υποχρεώσεις προς τρίτους και λογαριασμούς / αποφύγετε δανεισμό). Θετικές εξελίξεις στα οικονομικά όμως μπορείτε να έχετε μέσα στη χρονιά αξιοποιώντας τις εμπνεύσεις σας , αλλά και τα χρονικά διαστήματα τα οποία αναφέρθηκαν στις γενικές προβλέψεις! Τέλος, από τις 2 Δεκεμβρίου 2019 καλωσορίζετε τον Δία στο δικό σας ζώδιο όπου μπορείτε να προσμένετε τυχερές εξελίξεις ανάπτυξης και προόδου!
Αιγόκερως Β’ Δεκαήμερο (Γεννημένοι 1-10 Ιανουαρίου): Καλωσορίζετε το 2019 με τον Κρόνο στο ζώδιο σας, να επηρεάζει για όλο το έτος το δικό σας δεκαήμερο. Η νέα χρονιά λοιπόν, αφενός έχει σπουδαία μαθήματα να σας δώσει, αφετέρου, θα σας ανταμείψει αρκεί να ακολουθήσετε συνετά, λογικά, ώριμα και προγραμματισμένα, ένα σταθερό πλάνο δράσης. Ένας τομέας που δοκιμάζεται ισχυρά αυτή την χρονιά, είναι οι σχέσεις και οι συνεργασίες, όπου εσείς οι ίδιοι καταλήγετε σε οριστικές αποφάσεις, πληρώνοντας πολλές φορές και το τίμημα της επιλογής σας. Οι δοκιμασίες, οι προκλήσεις, οι ευθύνες και τα ξεκαθαρίσματα σχέσεων και συνεργασιών θα φανερωθούν ήδη από τον πρώτο μήνα της (με την Ηλιακή Έκλειψη στο δικό σας ζώδιο και Δεκαήμερο) ενώ ένα δεύτερο κύμα γεγονότων έρχεται τον Ιούλιο (με την Ηλιακή Έκλειψη στον Καρκίνο 2/7) Στα ζητήματα του έρωτα, αυτή τη χρονιά είστε αρκετά ρεαλιστές στις επιλογές σας, δεν παύει όμως να υπάρχει η ανάγκη να θέλετε να διατηρήσετε κοντά σας μία σχέση με έναν άνθρωπο που έχετε ένα κοινό όραμα (η ανάγκη αυτή σταδιακά μέσα στην χρονιά ικανοποιείται)! Τα τρία εξάγωνα που σχηματίζει ο Κρόνος από το ζώδιο σας με τον Ποσειδώνα από τους Ιχθύς (Ιανουάριο, Ιούνιο, Νοέμβριο) , σας βοηθούν να μπορέσετε να δείτε ένα τελικό σας σχέδιο να φτάνει στην εκπλήρωσή του, ωριμάζουν κάποιες ιδέες σας, καταλήγετε σε σταθερές συμφωνίες, έχετε τις εμπνεύσεις αλλά και τις επικοινωνίες εκείνες που θα αποτελέσουν διέξοδο στα δύσκολα! Μπορεί το 2019 να σας φανεί ότι είναι ένας αγώνας μετ’ εμποδίων, στην πορεία του όμως θα κατανοήσετε ότι ο αγώνας αυτός θα σας βγάλει εντέλει νικητές, ενώ πολλές φορές θα διαπιστώσετε ότι η τύχη σας προστατεύει και είναι στο πλευρό σας την στιγμή που πραγματικά το έχετε ανάγκη! Επιπλέον, αυτή τη χρονιά θα ανακαλύψετε πολύ περισσότερο τον εαυτό σας, θα αναγνωρίσετε τις δυνάμεις σας, θα αναζωπυρώσετε την πίστη, την ελπίδα και την ευγνωμοσύνη για ζωή!
Αιγόκερως Γ’ Δεκαήμερο (Γεννημένοι 11-19 Ιανουαρίου): Το 2019 αποτελεί μία από τις πιο σημαντικές χρονιές της ζωής σας, όμως αν είναι κάτι το οποίο πρέπει να διατηρήσετε κατά νου ως συμβουλή είναι ότι δεν υπάρχουν πολλά περιθώρια για λάθη! Ο Πλούτωνας κινείται στο δικό ζώδιο και δεκαήμερο και βρίσκεται σε πολύ στενή προσέγγιση με τον Κρόνο. Η χρονιά λοιπόν αναμένεται να υπάρξουν ριζικές αλλαγές στη ζωή σας, όπου στην ουσία «γκρεμίζεται» ή αλλιώς «καταλύεται» το παλιό, για να αναγεννηθεί το καινούργιο! Η διαδικασία αυτή δεν θα σας είναι αρκετά εύκολη και όχι άμεσα αντιληπτή. Υποθέσεις που αφορούν τη ζωή σας, την σχέση σας με τους ανθρώπους που σας περιβάλλουν, βρίσκονται και αυτές με την σειρά τους σε ένα μεταμορφωτικό στάδιο, όμως οι εκπλήξεις, οι αποκαλύψεις και οι αιφνιδιασμοί, σας κάνουν αυτή την χρονιά να σκληραίνετε ή και να εκδηλώνετε μία σκληρή πλευρά του εαυτού σας. Από τις Εκλείψεις του 2019, επηρεάζεστε πιο έντονα, από την Μερική Έκλειψη Σελήνης που θα γίνει στο δικό σας ζώδιο και δεκαήμερο στις 17 Ιουλίου 2019. Οι τάσεις που περιγράφτηκαν παραπάνω ενισχύονται κατά την διάρκεια του Ιουλίου όπου είναι ένας μήνας που πρέπει να δείξετε μεγάλη προσοχή! Οι Αιγόκεροι που έχετε γεννηθεί 17-19 Ιανουαρίου, μέχρι τις 7 Μαρτίου 2019, βιώνετε και τις σημαντικές αλλαγές που σας επιβάλει ο Ουρανός από το ζώδιο του Κριού. Διασπάσεις και ρήξεις οικογενειακές, αλλαγή σε χώρο σπιτιού, αλλά και μία αστάθεια στα οικονομικά, είναι μερικά από τα σημεία που θα σας αναστατώνουν συχνά στο πρώτο τρίμηνο της χρονιάς. Μέσα σε αυτή την δοκιμαστική χρονιά, καταφέρνετε να συντηρείτε και να αναπτύσσεται σταδιακά τα επαγγελματικά σας, ανακαλύπτετε νέες δυνάμεις σας, κερδίζετε συμμάχους στις προσπάθειές σας, ενώ ανακαλύπτετε τι είναι σημαντικό και ουσιώδες για τη ζωή σας και για το νέο ξεκίνημα που θα κάνετε με τον ερχομό του 2020.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ 2019
Το 2019 είναι μία σχετικά πιο ήρεμη χρονιά για το δικό σας ζώδιο, όπου σταδιακά μπορείτε να αποκαταστήσετε τα «σπασμένα» του περασμένου έτους, απολαμβάνοντας περισσότερες ευκαιρίες δικτύωσης, γνωριμιών ενώ επαγγελματικά και οικονομικά μπορείτε αυτή τη χρονιά να ελιχθείτε στις απαιτήσεις της εποχής.
Οι δοκιμασίες δεν λείπουν για τους περισσότερους του ζωδίου σας και αφορούν κατά κύριο λόγο τον τομέα της εργασίας , όπου δοκιμάζεστε ή και κουράζεστε αρκετά προκειμένου να καταφέρετε να διατηρήσετε τις ισορροπίες. Επιπλέον οι ευθύνες και οι υποχρεώσεις της ζωής σας είναι αρκετές, με αποτέλεσμα να νιώθετε ψυχολογικά αλλά και σωματικά αρκετά κουρασμένοι. Αιφνιδιασμοί συναισθηματικοί ή και οικογενειακοί σας βγάζουν από την ροή σας από τον Μάρτιο και έπειτα. Μέσα σε αυτό το κλίμα δοκιμασιών, ο έρωτας, η φιλία, οι προσκλήσεις και οι προτάσεις από το περιβάλλον σας, θα αποτελέσουν διέξοδο αυτή την χρονιά για να μπορέσετε να απεγκλωβιστείτε από τις δύσκολες καταστάσεις που επιβαρύνουν τον ψυχισμό σας.
Τα πιο θετικά διαστήματα για τα οικονομικά σας θα σταθούν η περίοδος 26 Μαρτίου – 19 Απριλίου και 28 Ιουλίου – 20 Αυγούστου.
Οι καλύτερες αισθηματικές σας στιγμές είναι η περίοδος 1– 25 Μαρτίου, 9 Ιουνίου – 2 Ιουλίου, 28 Ιουλίου – 20 Αυγούστου και οι τελευταίες 10 ημέρες του 2019.
Υδροχόος Α’ Δεκαήμερο (Γεννημένοι 20-29 Ιανουαρίου): Οι αλλαγές στη ζωή σας συνεχίζονται και αυτή την χρονιά και με τον ερχομό του 2019, ήδη σας εκδηλώνονται κάποιες ανακατατάξεις στον τομέα των σχέσεων και των συνεργασιών σας με την πρώτη Έκλειψη Σελήνης που γίνεται στις 21/1 στο ζώδιο του Λέοντα. Στην έναρξη της χρονιάς αιφνιδιάζεστε από την τροπή που θα πάρει μία σχέση συντροφική ή επαγγελματική, δείξτε λοιπόν παραπάνω προσοχή στις επιλογές και στην διαχείριση των επαφών σας με τα κοντινά σας πρόσωπα. Στις 7 Μαρτίου ο Ουρανός επιστρέφει στο ζώδιο του Ταύρου και η επιρροή του θα είναι αισθητή σε όλο το υπόλοιπο μέρος της χρονιάς. Βιώνετε αλλαγές που αφορούν το σπίτι, την διαμονή, την οικογένεια, και σε ένα γενικότερο πλαίσιο την προσωπική σας ζωή. Ωστόσο είσαστε από τα ζώδια που μπορείτε άνετα να ακολουθήσετε το ρεύμα αλλαγών, έστω και αν κάποιες από αυτές θα χαλάσουν τα σχέδιά σας. Αναμείνετε συναισθηματικές αντιδράσεις, κόντρες, ξεκαθαρίσματα αλλά διατηρήστε και την ψυχραιμία σας στα ξαφνικά γεγονότα την περίοδο κοντά στις 12/7 και κοντά στις 25/11. Στα αισθηματικά σας θα έχουν διακυμάνσεις. Δεν λείπουν οι ευκαιρίες αναζωογόνησης, σύντομα όμως το κλίμα θα ανατρέπεται, για το λόγο αυτό προσπαθήστε να μην κάνετε μεγάλες αισθηματικές επενδύσεις, για να μην οδηγηθείτε σε απογοητεύσεις.
Υδροχόος Β’ Δεκαήμερο (Γεννημένοι 30 Ιανουαρίου-8 Φεβρουαρίου): Το 2019 είναι μία αποδοτική χρονιά για το δικό σας δεκαήμερο, στην πορεία της θα καταφέρετε να δείτε θετικά αποτελέσματα στην κοινωνική και επαγγελματική σας ζωή. Ο Δίας από τον Τοξότη θα επηρεάσει θετικά το δικό σας δεκαήμερο από αρχές Ιανουαρίου ως 14 Φεβρουαρίου και από 6 Ιουνίου έως 12 Οκτωβρίου 2019. Σε αυτά τα χρονικά διαστήματα του έτους, θα μπορέσετε να έχετε σημαντικές διακρίσεις και κατακτήσεις προσωπικών επιθυμιών, ενώ θα μπορέσετε να δείτε τον κύκλο γνωριμιών σας να διευρύνετε. Νέοι φίλοι μπαίνουν στην ζωή σας, ενώ σας δίνετε και η δυνατότητα ανανέωσης της αισθηματικής σας ζωής, μέσω της εξωστρέφειας αλλά και της δικτύωσής σας. Το σημείο που σας εφιστώ την προσοχή, είναι ο τομέας των επενδύσεων αλλά και των συνεταιρισμών. Ιδιαίτερα όσοι από εσάς θα θελήσετε να προχωρήσετε σε μία κοινή επιχειρηματική δραστηριότητα μαζί με κάποιο άλλο άτομο , καλό είναι να είστε ιδιαίτερα προσεκτικοί. Κατά την διάρκεια αυτής της χρονιάς, ο Κρόνος από τον Αιγόκερω, συχνά θα δημιουργεί ένα πιο πιεστικό, αλλά και περιοριστικό κλίμα στον επαγγελματικό σας τομέα, ενώ δεν θα λείψουν και οι στιγμές που ψυχολογικά θα νιώσετε αρκετά μπλοκαρισμένοι εξαιτίας της επιβάρυνσης που δέχεστε από το περιβάλλον γύρω σας. Πάρα τ’ αύτα, θα καταφέρετε να βάλετε πιο σταθερές δομές στη ζωή σας, έστω και αν αυτό συνεπάγεται ότι θα χρειαστεί να κλείσετε οριστικά κάποια κεφάλαια του παρελθόντος. Στην πορεία του έτους θα μπορέσετε να έχετε ανταμοιβή και στα οικονομικά σας, γεγονός που θα σας κάνει να νιώσετε ότι η σκληρή εργασία σας αναγνωρίζεται. Στον οικονομικό σας τομέα όμως , η χρονιά θα σας παρασύρει σε περισσότερα έξοδα, τα οποία και θα οφείλονται στην ανάγκη σας να ικανοποιήσετε τις προσωπικές σας επιθυμίες, ενώ πολλοί από εσάς μπορεί να δεχθείτε και τον επηρεασμό από το περιβάλλον σας κάνοντας επενδύσεις που θα είναι τολμηρές. Τέλος, οι Εκλείψεις της χρονιάς , εφιστούν την προσοχή σας την περίοδο του Ιανουαρίου και του Ιουλίου σε ανακατατάξεις που θα γίνουν στον επαγγελματικό σας τομέα.
Υδροχόος Γ’ Δεκαήμερο (Γεννημένοι 9-19 Φεβρουαρίου): Το 2019 έχει για εσάς τις πιέσεις του, αλλά και τις διεξόδους του! Ο Ουρανός, κυβερνήτης του ζωδίου σας, διελαύνει ως τις 7 Μαρτίου 2019 στο ζώδιο του Κριού και από αυτή την θέση θα σας δίνει μία σημαντική ώθηση να διευρύνετε σημαντικά συμφωνίες, επαφές, γνωριμίες, προτάσεις, ιδέες, χαρακτηριστικές θα είναι και οι εκπλήξεις που θα δεχθείτε στον επικοινωνιακό σας τομέα, ενώ αξιοποιώντας τις εμπνεύσεις της στιγμής θα μπορέσετε να βρεθείτε κερδισμένοι. Μέσα στο 2019, θα δείτε και το δίκτυο γνωριμιών σας να διευρύνετε, εσείς να γίνεστε πιο δημοφιλείς στην επαφή σας με τους ανθρώπους, να διασκεδάζετε πολύ περισσότερο μέσα από την συνύπαρξή σας με φιλικά πρόσωπα, ενώ δεν θα λείψουν και οι τυχερές γνωριμίες που θα έχουν κάτι σημαντικό να σας δώσουν. Την εύνοια σε όλα τα παραπάνω, θα την δεχθείτε τις περιόδους από τις 14 Φεβρουαρίου έως 6 Ιουνίου και από 13 Οκτωβρίου έως 2 Δεκεμβρίου 2019. Οι προκλήσεις αυτού του έτους, αφορούν κατά κύριο λόγο τον επαγγελματικό σας τομέα, ενώ δεν θα λείψουν και οι στιγμές αυτού του έτους που θα επιβαρύνεστε από δύσκολες συγκυρίες στο περιβάλλον σας. Θα χρειαστεί να κλείσετε οριστικά κάποια κεφάλαια του παρελθόντος, το γεγονός αυτό αφενός θα σας επιβαρύνει ψυχολογικά, αφετέρου θα σας κάνει να νιώσετε ότι πρέπει να αφήσετε πίσω σας μία εποχή, για να προχωρήσετε στην επόμενη. Δεν θα λείψουν αυτό το έτος οι σκληρές αποκαλύψεις που θα σας φέρουν αντιμέτωπους με σπουδαίες συνειδητοποιήσεις. Μεγάλη προσοχή χρειάζεται να δείξετε στο επαγγελματικό παρασκήνιο που υπάρχει γύρω σας, αποφεύγοντας την εμπλοκή σας σε μυστικές ενέργειες.

ΙΧΘΥΣ 2019
Η «βαλίτσα» του 2019 έχει για εσάς στόχους, όνειρα, προσδοκίες, διακρίσεις, κατακτήσεις αλλά και αλλαγή τρόπου σκέψης αλλά και σχεδίων ζωής. Τα «βαρίδια» που σας προξενούν ανησυχία, δίλημμα, διχασμό αλλά και σύγχυση κατά την διάρκεια αυτής της χρονιάς, αφορούν εκκρεμότητες του παρελθόντος, από τις οποίες δεν έχετε ακόμα απεμπλακεί. Σημαντικό είναι λοιπόν να αξιοποιήσετε κατάλληλα το περιεχόμενο «της βαλίτσας» δηλαδή των δώρων που σας προσφέρει το 2019 στην πορεία του, διακρίνοντας όσο μπορείτε πιο ξεκάθαρα τι είναι αυτό που κάποιες στιγμές σας κρατά πίσω και σας στερεί την χαρά της ζωής.
Σημαντικά βήματα προόδου θα δείτε στην καριέρα σας, όπου το νέο έτος θα είναι αρκετά γενναιόδωρο ώστε να μπορέσετε να εδραιωθείτε περισσότερο κοινωνικά και επαγγελματικά, διευρύνοντας ακόμα περισσότερο τις γνώσεις σας, αλλά δημιουργώντας και καλύτερο «όνομα» στο χώρο που δραστηριοποιείστε κοινωνικά. Κυνηγάτε πολύ παραπάνω το όνειρο, την επιθυμία ή το όραμα που έχετε για το μέλλον σας και είναι φανερό ότι κάποιες στιγμές συνειδητοποιείτε ότι βαθιά σας πίστη σας έφερε στο πολυπόθητο σημείο.
Ο οικονομικός τομέας, συνεχίζει να είναι ευάλωτος και δεν θα λείψουν οι ξαφνικές αναστατώσεις που θα προκαλούνται κυρίως από εκκρεμότητες του παρελθόντος . Τα τυχερά χρονικά διαστήματα για τα οικονομικά σας είναι η περίοδος 20 Απριλίου – 14 Μαΐου και 14 Σεπτεμβρίου – 7 Οκτωβρίου.
Στα αισθηματικά σας, ικανοποιούνται κάποιοι στόχοι σας, δεν παύει όμως να υπάρχουν οι συγχύσεις και τα διλήμματα τα οποία και σας δίνουν το μήνυμα ότι πρέπει να είστε ρεαλιστές στις αποφάσεις σας. Οι πιο ευνοϊκές στιγμές για τα αισθηματικά σας κρίνονται οι περίοδοι 26 Μαρτίου – 19 Απριλίου 3 Ιουλίου – 27 Ιουλίου και 21 Αυγούστου – 13 Σεπτεμβρίου
Ιχθύς Α’ Δεκαήμερο (Γεννημένοι 20-29 Φεβρουαρίου): Υποδέχεστε το 2019 με νέους στόχους αλλά κάνοντας και σημαντικά βήματα στον επαγγελματικό σας τομέα, όπου σας ικανοποιούν και συμβάλουν στην προσωπική σας εξέλιξη. Δείξτε προσοχή με την Έκλειψη Σελήνης που γίνεται στις 21 Ιανουαρίου στο ζώδιο του Λέοντα γιατί περιστασιακά, θα υπάρξει ένταση , αναβρασμός και αλλαγές στα επαγγελματικά σας, όπου θα βγείτε για λίγο από τους ρυθμούς σας. Οι πιο θετικές συγκυρίες για το δικό σας δεκαήμερο, αρχίζουν να διαμορφώνονται από τον Μάρτιο 2019, όπου ο Ουρανός επιστρέφει στο ζώδιο του Ταύρου. Σταδιακά αλλάζουν οι απόψεις σας για τη ζωή, διευρύνετε τις γνώσεις σας, αιφνιδιάζεστε από νέες προτάσεις αλλά και νέες γνωριμίες , αλλά γίνεστε και πιο τολμηροί σε αποφάσεις που αφορούν το μέλλον σας. Δεν θα λείψουν όμως και οι στιγμές αυτού του έτους μπορεί να γίνεται αρκετά πιο προκλητικοί στον τρόπο έκφρασής σας, θα αιφνιδιάσετε τους ανθρώπους γύρω σας με τις εναλλαγές σας ή ακόμα και με τις ξαφνικές εκκεντρικές σας αποφάσεις. Σημαντικό είναι να δώσετε περισσότερη προσοχή στις μετακινήσεις και στο μεταφορικό σας μέσο. Καθώς το 2019 οδεύει προς το τέλος του, ο Δίας κάνει το πέρασμά του στον φιλικό για εσάς Αιγόκερω (το Δεκέμβριο 2019) όπου από αυτή την θέση θα φέρει περισσότερη δικτύωση , γνωριμίες, επαφές, ενώ αρκετοί από εσάς θα έχετε ξαφνικές ευκαιρίες που έρχονται για να σας δώσουν την ώθηση για την εκπλήρωση των προσδοκιών σας.
Ιχθύς Β’ Δεκαήμερο (Γεννημένοι 1-10 Μαρτίου): Το 2019 φαντάζει ως μία ιδανική χρονιά για το δικό σας ζώδιο και δεκαήμερο! Τα όνειρα εντέλει μπορούν να γίνουν πραγματικότητα αρκεί να υπάρχει ισχυρή πίστη... Αυτή θα είναι μία από τις συνειδητοποιήσεις που θα κάνετε κατά την διάρκεια του έτους που ανοίγεται μπροστά σας. Ο Δίας από το ζώδιο του Τοξότη, ενισχύει τον παράγοντα της τύχης για να πετύχετε τα μεγαλεπήβολα σχέδιά σας. Αυτή τη χρονιά πετυχαίνετε σημαντικές επαγγελματικές διακρίσεις, κατακτάτε ένα μεγάλο όνειρο ή σχέδιο ζωής, αποκτάτε «όνομα» στο χώρο που κινείστε και εργάζεστε, γίνεστε πιο δημοφιλείς, αγαπητοί και περιζήτητοι. Οι πιο φιλόδοξοι καταφέρνετε και κάνετε ένα σπουδαίο μεγάλο βήμα στην καριέρα σας, κάτι το οποίο το θέλατε καιρό, αλλά οι συνθήκες δεν σας ευνοούσαν. Οι συνθήκες τώρα θα σας ευνοήσουν ιδιαίτερα την περίοδο από αρχές Ιανουαρίου ως 14 Φεβρουαρίου και από 6 Ιουνίου έως 12 Οκτωβρίου 2019, όπου ο Δίας θα επηρεάζει θετικά το δικό σας δεκαήμερο. Μέσα σε όλη αυτή την εύνοια, υπάρχουν και «παγίδες» , αυτές ωστόσο μπορούν να προκληθούν εξαιτίας της δικής σας στάσης και συμπεριφοράς. Ο Ποσειδώνας διελαύνει το δικό σας δεκαήμερο, έτσι λοιπόν μέσα σε όλη αυτή την ονειρική διάθεση η οποία και φαίνεται να ικανοποιείται αυτή τη χρονιά, δεν παύει να υπάρχουν διάχυτα και τα στοιχεία όπως είναι η εξιδανίκευση, η ωραιοποίηση, η ψευδαίσθηση, η πλάνη , το δίλημμα αλλά και η αναβλητικότητα. Σημαντικό παράγοντα λοιπόν αυτή την χρονιά θα παίξει ο δικός σας τρόπος διαχείρισης των καταστάσεων, γιατί αν αφήσετε τα στοιχεία που περιέγραψα παραπάνω να κυριαρχήσουν τότε πολλοί από εσάς μπορεί να χάσετε μία μεγάλη ευκαιρία μέσα από τα χέρια σας, ή μπορεί να πάρετε μία λάθος επιλογές που θα περιπλέξει για τα καλά τη ζωή σας. Επικεντρωθείτε με ρεαλισμό σε όλα αυτά που σχεδιάζετε και επιθυμείτε να υλοποιήσετε αυτή τη χρονιά, παραμένοντας ανεπηρέαστοι πολλές φορές από το περιβάλλον σας και διατηρώντας το ρεαλισμό σας σε κάθε σας βήμα.
Ιχθύς Γ’ Δεκαήμερο (Γεννημένοι 11-20 Μαρτίου): Το 2019 είναι μία επεκτατική χρονιά για τις επαγγελματικές σας δράσεις, στην πορεία της θα μπορέσετε να έχετε σημαντικές διακρίσεις και κατακτήσεις σε στόχους και φιλοδοξίες σας, σίγουρα όμως δεν θα λείψουν οι αιφνιδιασμοί και οι σκληρές συνειδητοποιήσεις. Οι αιφνιδιασμοί αφορούν κατά κύριο λόγο τα οικονομικά σας, όπου μέχρι τον Μάρτιο 2019 πρέπει να τα διαφυλάξετε αποφεύγοντας τα μεγάλα ρίσκα, τις σπουδαίες επενδύσεις (αν είστε επιχειρηματίες) προκειμένου να αποφύγετε απώλειες ή μεγάλα σκαμπανεβάσματα. Οι σκληρές συνειδητοποιήσεις αφορούν τον τομέα του κοινωνικού / συλλογικού περιβάλλοντος αλλά και της αισθηματικής σας ζωής. Στην πορεία του έτους, θα υπάρξουν οι εξελίξεις εκείνες που θα σας αποκαλύψουν ότι αυτοί που θεωρούσατε ως φίλους ή συμμάχους, εντέλει είχαν ακριβώς τον αντίθετο ρόλο. Στην αισθηματική σας ζωή μπορεί να αναγκαστείτε να ακολουθήσετε τα «πρέπει» θυσιάζοντας τα «θέλω» (ιδιαίτερα όσοι είστε σε σχέση ή σε γάμο). Ποια είναι όμως τα θετικά νέα της χρονιάς για εσάς; Έχετε σημαντική επαγγελματική πρόοδο, ακούγεται πολύ περισσότερο το όνομά σας στο χώρο που δραστηριοποιείστε επαγγελματικά, διευρύνετε την καριέρα σας και βλέπετε την ζωή σας να προοδεύει, έστω και αν κατά καιρούς υπάρχουν κάποια συναισθήματα πικρίας / ανταγωνισμού που μπορεί να χαλούν το όμορφο σκηνικό! το πιο τυχερά διαστήματα για το δικό σας δεκαήμερο είναι : από τις 14 Φεβρουαρίου έως 6 Ιουνίου και από 13 Οκτωβρίου έως 2 Δεκεμβρίου 2019
astrokouskous.oroskopos.gr

ΣΧΟΛΙΑ

0 Σχόλια