Η ΔΙΑΔΡΟΜΗ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ ►

ΠΑΓΚΟΣΜΙΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ 2019 World forecasts

Σύνοψη του έτους σε παγκόσμιο επίπεδο: Το 2019 είναι μια χρονιά μεταβατική που θ’ αλλάξει πολλά στην ανθρωπότητα.
Είναι μια χρονιά επικίνδυνη για λοιμώδεις και μεταδοτικές ασθένειες αλλά και για έντονα γεωφυσικά φαινόμενα.
Η χρονιά αυτή έχει να βγάλει πολλά δικαστήρια όπου πολλές χώρες ή ομάδες ανθρώπων θα ψάξουν να βρουν το δίκιο τους και να προσκομίσουν αδιάσειστα δικαστικά έγγραφα.
Τα προϊόντα που βγαίνουν από το «υπέδαφος» (**πχ πετρέλαιο, φυσικό αέριο κλπ) θα πιάσουν τιμές που θα κάνουν τους «πετρελαιάδες» (**ειδικά μετά τις 7/3/2019) να τρίβουν τα χέρια τους από ικανοποίηση.
Απίστευτες ανακαλύψεις στον χώρο της Φυσικής, της Ιστορίας και της Αρχαιολογίας θα αλλάξουν αυτά που ξέραμε ή υποθέταμε πως γνωρίζουμε.
Από 7/3/2019 ο κόσμος αλλάζει. Κυριολεκτικά και μεταφορικά.
Κάποιες συμμαχίες, ακόμα και κάποιες εξ αυτών που θεωρούσαμε «αιώνιες» ή «σίγουρες» , ενδέχεται να «σπάσουν» ενώ δεν αποκλείεται να έχουμε ένα νέο ξέσπασμα πολέμου σε κάποια πλευρά του πλανήτη.
Οι ισχυροί του πλανήτη (*πχ Αμερική) θα κάνουν λανθασμένη χρήση της ισχύος που διαθέτουν και θα χάσουν «παίχτες» από την σφαίρα της επιρροής τους.
Γενικά η γεωστρατηγική φαίνεται πως αλλάζει. Οι κυβερνήσεις θα φανούν πολύ σκληρές ενώ μεγάλο ρόλο σε εκλογικές διαδικασίες θα παίξουν τα δόγματα της πίστης.
Σε οικονομικό και γεωπολιτικό επίπεδο θα πρέπει να περιμένουμε καταβαράθρωση κάποιων «σίγουρων» νομισμάτων, αύξηση της τιμής του πετρελαίου και έντονα οικονομικά προβλήματα στην Αμερική μιας και σταδιακά ο πλανήτης αποδολαροποιειται.
Ο κόσμος θα διαπιστώσει πως τελικά οι τράπεζες ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ασφαλές καταφύγιο αποταμίευσης…
Το 2019 είναι προ των πυλών και ουσιαστικά θα αποτελέσει μια χρονιά ορόσημο αφού οι «ενδείξεις» που έχουμε είναι πως πάμε για ολοκληρωτικές αλλαγές ενώ πολλοί πιστεύουν πως η Αμερική θυμίζει κάτι από την Πόλη λίγο πριν την Άλωση. Το σύστημα φαίνεται πως «χάνει» τον έλεγχο και αυτό θυμίζει, ούτε λίγο ούτε πολύ, κάτι από την φράση του Ναπολέοντα Βοναπάρτη που είχε πει: «Αν και μπορώ να διατάξω τους πάντες δεν μπορώ να εξουσιάσω τα άστρα» συνειδητοποιώντας πως το τέλος του ….ήταν πολύ κοντά!!!
Το 2019 έχουμε την οριστική και αμετάκλητη είσοδο του Ουρανού στον Ταύρο (*6/3/2019) ενώ θα υπάρξει μήνες αργότερα ο Cupido στις 18/11/2019 πατάει στον Αιγόκερω και ως εκ τούτου την μηδενική Κριού (*μηδενική παρορμητικών- αν και θα υπάρξει ένα πρώτο , πλην όμως πχ μόνιμο πέρασμα στις 8/1/2019)!!!! Η επαφή του Cupido με την μηδενική Κριού (*WI) μας δίνει ως ερμηνεία: « Κοινωνικότητα. Κοινωνικές υποθέσεις. Λέσχη. Ενώσεις. Σύλλογοι. Τα σχολεία γενικά. Κοινωνικές ομάδες πολιτισμού. Προϊόντα τέχνης. Κοινή επιχείρηση αποθεμάτων (*stock house).»

ΠΛΟΥΤΩΝΑΣ:  Ο πλανήτης της αναγέννησης (* πρέπει όμως να πεθάνει κανείς και να απαλλαγεί από το παρελθόν του) σημαίνει: « Ο άξονας της ανταπόκρισης στις υποχρεώσεις και στο καθήκον. Οι άμεσες αλλαγές. Η δημιουργία μιας νέας κατάστασης. Το άτομο που θα προσπαθήσει περισσότερο. Ανάληψη περισσοτέρων καθηκόντων. Το οιδιπόδειο σύνδρομο. Αναζωπύρωση. Η αρχή της ανάπτυξης. Η προώθηση των σχεδίων. Η έναρξη της κύησης. Τα πυρηνικά - ατομικά όπλα. Εξοπλιστικά προγράμματα. Ανάπτυξη σε ένα καινούργιο εγχείρημα.»
Όλο αυτό ερμηνεύεται ως :
KR/VU=PL: Αλλαγές και ανάπτυξη της μορφής της κυβέρνησης. Αναδιοργάνωση του κράτους. Αλλαγές και μετασχηματισμοί σε σχέση με τις μεγάλες δυνάμεις.
KR/VU=ZE: Φτάνοντας στη νίκη, στην επίτευξη ενός στόχου μέσω μεγάλων προσπαθειών. Η κυβερνητική δύναμη που εφαρμόζεται άσπλαχνα. Μια κυβέρνηση ή ένα αφεντικό που έχουν τον τρόπο τους .
SA/VU=PL: Κάποιος που είναι φυλακισμένος ή εξαρτώμενος. Η αρχή της φυλάκισης.
SA/VU=ZE: Μια αναγκαστική παύση. Μια αναγκαστική διακοπή. Αναγκασμένος να εργαστεί υπό επίβλεψη ή κάτω από επιτήρηση.
HA/AP=PL: Η αρχή ή το τέλος μιας χρονικής περιόδου με μεγάλη και έκτακτη ανάγκη.
HA/AP=ZE: Μαζική δυστυχία και μεγάλη καταστροφή που προκαλούνται από μίσος και διάθεση για πόλεμο και εκδίκηση. Μαζική καταστροφή. Δημιουργική δραστηριότητα στις ιστορικές επιστήμες.
NE/KR=PL: Αναπτύσσοντας πολιτικές και διπλωματικές δυνατότητες. Ερευνώντας και καταγγέλλοντας πως μια υπηρεσία ή προσωπικότητα είναι φαιδρή.
UR/KR=PL: Ξαφνικά εμφανιζόμενες ικανότητες. Κυβερνητικές διαταγές, οι οποίες αποσύρονται. Ξαφνική αλλαγή σε κυβερνήσεις (*Αρχές).

CUPIDO: Ο Cupido είναι ένας υποθετικός πλανήτης της Uranian που σχετίζεται με τις σχέσεις, τα συμβόλαια και τις συνεργασίες ενώ είναι άρρητα συνδεδεμένος με τον θεσμό της οικογένειας.
JU/PL=CU: Η οικογένεια που καταφέρνει να βρει τις παλιές καλές ημέρες. Τυχερή ανάπτυξη στην τέχνη, στην οικογένεια ή μεταξύ των συνεταίρων.
JU/ZE=CU: Επιτυχείς δραστηριότητες μιας κοινότητας. Τυχερή καθιέρωση μιας εταιρείας. Η τυχερή αρχή σε μια νέα εταιρεία. Καλλιτεχνική δραστηριότητα.
Ως εκ τούτου σταδιακά περνάμε σε μια κατάσταση επανασύστασης της οικογένειας και αυτό θα επεκταθεί με την είσοδο του Ουρανού στον Ταύρο αλλά και του Cupido στον Αιγόκερω!!!

HADES: Ο πλανήτης των «υπόγειων διαδικασιών και του παρασκηνίου» ο Hades έρχεται να αποδομήσει καταστάσεις και να βγάλει μυστικά στην επιφάνεια. Γενικά φέτος θα δουλεύουν πολύ τα second hand αντικείμενα, τα τρόφιμα που βρίσκονται πλησίον στην ημερομηνία λήξης Ξεκινά την χρονιά όντας σε επαφή με τους άξονες NE/AP & NE/VUαντίστοιχα Χημική επιστήμη. Ατμοί, αέρια, δυσοσμία. Αποστραγγιστικά έργα. Ένα άτομο που είναι ανίκανο να αντιμετωπίσει τη δυστυχία, τις ανησυχίες και την έλλειψη. Άτομα που είναι ανίκανα να αντιμετωπίσουν τους κινδύνους και τις επίβουλες δυνάμεις και δραστηριότητες. Παράλληλα από 22.30 συναντά τον άξονα WI/AD και αυτό σημαίνει «Η αρχή του τέλους μιας δυσάρεστης κατάστασης. Κέρδη από πρώτες ύλες και από πράγματα άχρηστα ή μη αξιοποιήσιμα. Νέες πρώτες ύλες από τη γη ή από τον άνθρακα κ.λπ.».

ZEUS: Ο πλανήτης της Uranian, o ZEUS, συμβολίζει την δημιουργία αλλά και υποδεικνύει την ΝΤΠ. Θα κινηθεί μεταξύ της 20.38 των παρορμητικών και στο τέλος της χρονιάς θα βρίσκεται στις 21.26 των παρορμητικών. Η επαφή με τον Πλούτωνα και τους άξονες HA/AP,SA/VU& PL/PO και αυτό σημειοδοτεί Μαζική δυστυχία και μεγάλη καταστροφή που προκαλούνται από μίσος και διάθεση για πόλεμο και εκδίκηση. Μαζική καταστροφή. Δημιουργική δραστηριότητα στις ιστορικές επιστήμες. Μια αναγκαστική παύση. Μια αναγκαστική διακοπή. Αναγκασμένος να εργαστεί υπό επίβλεψη ή κάτω από επιτήρηση. Νέες δημιουργικές προοπτικές στην ζωή.

KRONOS: Ο KRONOS, ο πλανήτης που είναι άρρητα συνδεδεμένος με την εξουσία και την πολιτική συναντά τον ZE/VU (*** Ένας μεγάλος πόλεμος και ο έλεγχος των δυνάμεων. Οι δυνατές εκρήξεις. Η ρύθμιση και η χρήση της ιπποδύναμης. Μεγάλες σεξουαλικές επιδόσεις. Ένας μοιραίος πόλεμος. Η ασταμάτητη δύναμη. Ένα πολύ καλό και δυνατό μηχάνημα. Ο καλός και υπάκουος στρατιώτης.)
UR/ZE (***Ο άξονας της θέλησης και της πατρότητας. Τα τύμπανα του πολέμου. Η προετοιμασία γι’ αυτόν. Οι νόμοι της φύσης. Παύσατε και άρξασθε το πυρ. Πυρκαγιές. Ο προαστιακός και ο ηλεκτρικός σιδηρόδρομος .Φωτιές από ηλεκτρολογικά ζητήματα και αστοχίες ηλεκτρολογικού υλικού.) και όλο ερμηνεύεται ως «Ο μπροστάρης που λειτουργεί ως πρότυπο για τους άλλους στο περιβάλλον εργασίας. Δυνάμεις από το κράτος που ξυπνούν. Υψηλότερες δυνάμεις. Πόλεμοι. Συνδικάτα - Συνδικαλισμός.» και
ZE/VU=KR « Με μεγάλη προσπάθεια τελικά κερδίζω. Δυνάμεις που κλειδώνονται στη μάχη. Μεγάλες προσπάθειες μιας κυβέρνησης. Μεγάλες προσπάθειες γενικότερα.»
Επιπρόσθετα έχει επαφή και με CU/ZE (*Μια στρατιωτική ομάδα – ένωση ή κίνηση. Γάμος. Οι πολεμικές τέχνες. Η απόλαυση από την συμμετοχή σε ένα project. Το πλήρωμα μιας αμαξοστοιχίας. Ο διαιτητής. Κοινωνικοί στόχοι. Θεμελίωση κάποιων ενώσεων) αλλά και
WI/ZE (*Πόλεμοι. Πολεμικές δυνάμεις. Ένας λαός που είναι έτοιμος να εξεγερθεί. Γενική ώθηση προς μια δραστηριότητα. Νόμοι και δυνάμεις της φύσης. Πυρκαγιές. Ελεγχόμενη πυρκαγιά. Πυροτεχνήματα. Οι δημόσιοι σιδηρόδρομοι. Μηχανές που έχουν ως κινητήρια δύναμη τον ατμό.) ‘Ολο αυτό ερμηνευεται ως Ένας πόλεμος που κάνει η κυβέρνηση. Μεγάλες δημιουργίες. Καθιέρωση μιας επιχείρησης που προστατεύεται από το κράτος. Συναδελφικότητα. Ενωμένα στρατεύματα. Οργάνωση στρατού. Στρατιωτικές οργανώσεις.

Κατά συνέπεια μπορούμε να πούμε πως από 7/3/2019 ο κόσμος …αλλάζει!!!

APOLLON: Ο Apollon είναι ένας πλανήτης όπου το ιδεόγραμμα του είναι μια «μίξη» μεταξύ συμβόλου του Δία και του συμβόλου των Διδύμων. Το 2019 ο Apollon θα ισούται με CU/ZE, SA/KR,SA, WI/ZE & PL/CU και όλο αυτό ερμηνεύεται ως :
CU/ZE=AP: Ενώνοντας τις κοινές προσπάθειες. Ίδρυση μιας εταιρείας για το εμπόριο ή την επιστήμη.
SA/KR=AP: Ένα άτομο πολύ συστηματικό, που δίνει έμφαση στην λεπτομέρεια. Δαπάνες για τα σχολεία ή σχετικά με την εκπαίδευση. Δαπάνες του κράτους ή ανεξάρτητων προσώπων για επιστημονικούς λόγους.
WI/ZE=AP: Η επιστήμη της φυσικής. Δημιουργική ικανότητα.
PL/CU=AP: Ενίσχυση μιας επιστημονικής κοινότητας.
SA/AP: Ο άξονας της μόρφωσης, της μεθόδου και της κατάρτισης. Ο δάσκαλος. Ο μαθητής. Το σύστημα. Περιορισμένες εμπειρίες. Πολλά ραντεβού. Παλιές επιστήμες. Διδασκαλία. Περιορισμένα ταξίδια. Εμπόδια στο εμπόριο.

VULCANUS:Ο Vulcanus είναι ο πλανήτης της Uranian που συνδέεται με την δύναμη και την ισχύ!!! Ο VULCANUS στο ετήσιο του 2019 συναντά NE/AP, UR/AP, HA, SA/HA δημιουργώντας ένα επικίνδυνο κοκτέιλ.
NE/AP=VU: Δοκιμασία μέσα από μια μεγάλη απογοήτευση.
UR/AP=VU: Δυνατή ένταση. Εκρηκτική επέκταση.
SA/HA=VU: Άτομο αναγκασμένο να υπομένει κάποιες δυνατές εχθρότητες. Μπαίνοντας στο στόχαστρο ενός εχθρού.
HA/VU: Ωμή βία. Η δύναμη του κακού. Διαφθορά. Ασχήμια. Κακία. Οι σκοτεινές δυνάμεις που πράττουν σκοτεινές πράξεις. Ασθένεια μοιραία. Μεγάλος κίνδυνος. Μεγάλη ασθένεια ή επιδείνωση (εάν ήδη υπάρχει). Πολλές ασχολίες. Εξαναγκασμός. Οι κακές συνήθειες. Χρησιμοποιώντας την ισχύ και την δύναμη που έχω, με τρόπο άσχημο.

ADMETOS: Ο Admetos είναι ο πλανήτης της Uranian που υποδεικνύει τις μη αναστρέψιμες καταστάσεις και μια εξ αυτών είναι και ο θάνατος. Το φυσικό τέλος!!! Στο ετήσιο του 2019 ο Admetos θα βρίσκεται σε επαφή με τον πλανητη Άρη (**MA/AD: Ο άξονας της εξειδίκευσης, του τρόμου και της καταστολής. Η Κατοχή. Ο τεμαχισμός και τα συντρίμμια. Τρόμος. Εργασία μοναχική. Καταπιεσμένος θυμός. Καταπιεσμένη σεξουαλικότητα.. Γεωργική εργασία. Τρομοκρατία. Δολιοφθορέας. Ματαίωση. Το «κρύο αίμα») αλλά και τους άξονες SA/ZE,WI/VU, AP/PO,CU/VU, SA/PL,ZE/KR και αυτό ερμηνευεται ως:
SA/ZE=AD: Πλήρης παύση της δραστηριότητας. Ακόμα και αν νομίζουμε πως είναι κάτι προσωρινό, δεν διαφαίνεται να αλλάζει κάτι.
WI/VU=AD: Σταθερότητα. Εμμονή. Περιορισμός και παρέκκλιση. Σθεναρή αντίσταση.
AP/PO=AD: Μεγάλη πεποίθηση. Αποκλειστικός κύκλος επαφών με συναδέλφους.
CU/VU=AD: Πηγαίνοντας στο κατώτατο σημείο των πραγμάτων, στην πηγή των πραγμάτων. Ένα άτομο που στην πραγματικότητα δρα μόνος, με σκοπό μια δυνατή καλλιτεχνική δημιουργία. Καταπολεμώντας τα μεγάλα εμπόδια. Πίεση.
SA/PL=AD: Κάποιος που έρχεται σε δύσκολη θέση αργά - αργά. Ένας αργά αναπτυσσόμενος χωρισμός, ο οποίος οδηγεί σε μια ανεξέλεγκτη ασυμβίβαστη αντίθεση. Χωρισμός για πάντα.
ZE/KR=AD: Μεγάλη δημιουργία σε ένα περιορισμένο πεδίο. Ανταγωνισμός μεταξύ μερικών. Το πρόσωπο που θ’ αποσπάσει εύνοια ή μια ευνοϊκή ρύθμιση από μια ειδική επιτροπή ή από άτομα που έχουν εξουσία. Ένας που είναι σημαντικός μέσω των ειδικών περιστάσεων που δημιουργούνται ή εξαιτίας των ταλέντων του. Αυτός που είναι για τους άλλους ο περίεργος χαρακτήρας εξαιτίας της συμπεριφοράς του.

Επιπρόσθετα από 7/3/2019 ο ADMETOS συναντά τον ΔΙΑ, WI/UR,NE/PO, PL/HA και αυτό ερμηνευεται ως:
JU/AD: Κέρδη από τις πρώτες ύλες. Η σπατάλη. Η οικονομική απώλεια. Χάνοντας αυτά που θεωρώ σίγουρα και κεκτημένα. Απώλειες εισοδήματος. Χρήματα μέσω της γης ή της ακίνητης περιουσίας. Το ευτυχές τέλος μιας υπόθεσης. Η χαρά του να είναι κανείς μόνος. Το μοναχικό ταξίδι. Τα μεγάλα κομμάτια γης. Επιχείρηση. Εργασία ή επιχείρηση που ασχολείται με την ανακύκλωση. Ένα μεγάλο ίδρυμα. Η αγορά γης. Ένας χωρισμός λύτρωση.
WI/UR=AD: Μια απρόσμενη καταστροφή. Η μη προώθηση ενός αιτήματος.
NE/PO=AD: Βαθιά διείσδυση σε ιδιαίτερα πνευματικά πράγματα. Κατάρρευση των ψεύτικων ιδεών. Καθορισμένη διανοητική εκπαίδευση. Ένας άνθρωπος που θέλει να αποκτήσει μια εκπαίδευση που θα «φωτίσει» το μυαλό του.
PL/HA=AD: Τα πρώτα συμπτώματα ενός βαθύ μετασχηματισμού σε μια κατάσταση που δεν πάει άλλο και έχει πάθει καθίζηση. Αλλαγές που πρώτα φαίνονται να σε «φρενάρουν» αλλά τελικά επιτυγχάνουν, έστω και λίγο καθυστερημένα.

POSEIDON: Ο Poseidon είναι ένας πλανήτης της Uranian που υποδεικνύει το θείο σπινθήρα μέσα μας. Την πνευματικότητα. Δεν θα ήταν υπερβολή να πούμε πως είναι ένας «Ποσειδώνας» χωρίς παρενέργειες. Στο ετήσιο του 2019 συναντά τονZEUS, KR/VU,SA/AP και αυτό ερμηνεύεται ως:
KR/VU=PO: Μεγάλη πνευματική επιρροή. Μεγάλες δυνάμεις και επιρροές μέσω της θρησκείας, της πνευματικότητα ή της κοσμοαντίληψης.
SA/AP=PO: Εκπαιδευτική μέθοδος. Μια οδηγία σε έναν εκπαιδευτικό. Ο εκπαιδευτικός ή ο μαθητής.
ZE/PO: Ο άξονας του ελέγχου και της δημιουργίας. Η απόδειξη. Ο μάρτυρας σε δικαστήριο. Το πιστοποιητικό έγγραφο μιας δοκιμής ή εξετάσεων. Ο ζηλωτής. Τα σχέδια για το μακρινό μέλλον. Ιδεολογική στάση. Οι σεξουαλικές φαντασιώσεις μας. Η ικανότητα πειθούς.
Karl-Heinz Ottinger uranian-journal.blogspot.com

ΣΧΟΛΙΑ

0 Σχόλια